2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

evet çok fenalar annem dio emzirip atıyodum sizi dio hiç sesiniz çıkmazdı dio bunlar karnımızdaykenmi öğreniyolar ne fenalığı :)

evet çok fenalar annem dio emzirip atıyodum sizi dio hiç sesiniz çıkmazdı dio bunlar karnımızdaykenmi öğreniyolar ne fenalığı :)

aynen canım ben çanta gibiymişim annem her yere götürümüş gıkık çıkmazmış
ama bunların herşeyden haberi var yahu

Kızlaaaaaarrrrr çekilişi yaptım...

Ya Bismillah...
Beris ve Tuğba64
Bersu_791 ve Yaren_h
Bitanesi ve Essemayit
Zeynepb ve havvaesen
selmakerem ve Sumifer
Arkeos ve Sibelce0
Eliferdi ve Sevilirem
Fatolina ve MeleksenAykız ve maviyeşil
07papatya ve Zeh
Hulen ve Srpp

hediyeleşiyorrrrrr

Son düzenleme:
maşallah canım sütün var demek ozaman çok gidiyo beyfendi ondan ağlıyo korkulcak bişey yok yatarak emzirmeyi dene bazen kucak istemiyolar çok fenalar çokkkkk

aynen benim kız öyle...
kucağımda emmek istemiyor ,illa yatacak keyfine çok düşkün çok fena :roflol:

Belki biberon istiyo Esmacım. Dediğine göre sütün var. Ama sen yine de dene bi kere. Bi göğüsten 60 cc az gibi geldi bana. Çünkü Esra bi defada 120 cc bitiriyo. Ordan biliyom. Bence sağ için rahatlar.

hadı hayırlı olsun cekılısımız :)))
bana da esra kuş çıkmışşşş :)
esmacım pompa tam anlamıyla bosaltmıyo gogsu. ben mesela sagıyorum 120 falan bosalttım sanıyorum ama hemen ardından cocugu emzırınca gayet sutum gelıyor doyuruyo cunku.
ya gazı wardır yada gogsunden cok sut fıskırıyosa oda rahatsız edıyodur.

bu lıstede selda,esra,serap burcu falan yok mesela...
pınar da ne zamandır ortalıkta yok.
bence cogu kısının haberı yok bu cekılısten ya :)

cnm biz keremi setbaşı tıp merkezinde nevin hanım var ona götürüyoruz kızımında doktoru oydu çok memnunum ben yeğenimde çocuklarını götürüyor oda memnun esentepeye taşındı setbaşı tıp merkezi metro istasyonu yanında biz emekli sandığına bağlıyız ücreti yanılmıyosam 12 liraydı çok uygun yani

kızlar bersu_791 kim ya, hiç tanımıyorum ki ben. ben izindeyken mi geldi yazıştınız acaba? baktım en son 22 nisanda, ondan önce de 26 mart da yazmış siteye. ayda bir uğruyor sanırım.alsanaalsanasmile sevdiklerimle hediyeleşeceğim diye çok heyecanlanmıştım ama umduğum gibi olmadı..:a015:

offff uyutamadım bu kızı bugün stresim geçti sanırım.grip olmasınlar diye ugraşırken kendimi yoruyorum((
yaren ay canım yaaaa..bi fikir varsa söyle bacımmm

esentepeyemi taşındı uzak ya sağol canım

kızlae serap la görüştüm ben bugün çekiliş var dedim topiğe bakarım dedi bilg. eşi götürmüş

kızlar fena halde grip oldum...boğazım çok kötüü.....
geçmiş olsun canım inş. çabucak atlatırsın

çok çok geçmiş olsun canım bundan sonra dikkat et artık kendine biliyorum yalnızsın yardım edecek kimsen yok ama ev işi yapmaya kalkttın mı hergün yap ertesi gün yine aynı haftada 1 oluversin temizlik falan sen yemeğini yap beslenmene bak emziriyorsunda güçten kuvvetten iyice kesilme
Allah kabul etsin canım

maşallah maşallah tatlı eceneza koaman kız olmuş

ay canım geçmiş olsun malesef benimde oldu ama ağrısı yokta kanaması çok fazla ben normal doğum yapanlarda olur diye duymuştumda bende niye oldu anlamadım hiçmafoldumben
bizde babamızla barışıyoruz sanırım evime geçicem artık bi kaç günden :)
kızım babasıyla tanışıcak
canım çok sevindim Allah bir daha ayrılık göstermesin bir ömür boyu mutlu olursunuz inş.

bu lıstede selda,esra,serap burcu falan yok mesela...
pınar da ne zamandır ortalıkta yok.
bence cogu kısının haberı yok bu cekılısten ya :)

olabilir tatlım bayadırda duyuruyor arkadaşlar ama haberleri olmayabilir tabiki

sibel burağı elife o kadar benzetiyorum ki :roflol:
benim kızım da öyle kel ve sevimli
gördükçe elif sanıp öpesim geliyor
koklaya koklaya öptüm burakımı
ay kardeşimin adı da burak buraklara nasıl içim ısınıyor. hülyanın oğlu da burak böyle göğsüme alıp sarıp sarmalayasım geliyor boshayallersmile
bu sırada kardeşim burak doğduğunda ben 12 yaşındaydım onu ben büyüttüm opuyorumnanaktan

herkese selam
bugün kendime pantolon bakayım dedim bişeycik bulamadım
hiçbişey olmuyor bulduğum kotlara eski hilalden 2 tane sığacak
off
nasıl eriticem şu belden aşağımı hiçbilmiyorum bilmiyorumkismile

ayy canım gerçekmi çok duygulandım yaaa.ismini koyarken burak lar yaramaz olur koymayın dediler.kardeşin nasıl büyüktür kesin o akıllımı bari...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…