evet çok fenalar annem dio emzirip atıyodum sizi dio hiç sesiniz çıkmazdı dio bunlar karnımızdaykenmi öğreniyolar ne fenalığı :)
maşallah canım sütün var demek ozaman çok gidiyo beyfendi ondan ağlıyo korkulcak bişey yok yatarak emzirmeyi dene bazen kucak istemiyolar çok fenalar çokkkkk
canım anlamadım ben bu çocuğu ki memeden süt fışkırıyo ağzı süt dolu gene ağlıyo gark gark gaz çıkarıyo bide nurse herveys gaz şurubu verdi doktor onu veriyom
bazen mama verince şişeyi sonuna kadar çekiyo ama biberona alışıcak die vermiyom mama artık bazen gece veriyom
bursa lı arkadaşlarım ben oğlumu rutin kontrole götürmek istiyorum hangi hastaneye götüreyim ssk anlaşmalı siz nereye götürüyosunuz ben bikaç kez osmangazi tıp merkezine götürdüm 22 lira ücreti şimdi sanki birahatsızlığı var gibi emerken biraz emiyo emiyo başlıyo ağlamaya yıtınıyo anlayamadım neolduğunu ağzında yarada yok baktım ne olabilir acaba
cnm biz keremi setbaşı tıp merkezinde nevin hanım var ona götürüyoruz kızımında doktoru oydu çok memnunum ben yeğenimde çocuklarını götürüyor oda memnun esentepeye taşındı setbaşı tıp merkezi metro istasyonu yanında biz emekli sandığına bağlıyız ücreti yanılmıyosam 12 liraydı çok uygun yani
geçmiş olsun canım inş. çabucak atlatırsınkızlar fena halde grip oldum...boğazım çok kötüü.....
gunaydın kızlar.
dun geceyı acıllerde gecırdık. aksama dogru hafıf bı baygınlık gecırmısım. esım apar topar hastaneye goturmus benı.muayene falan oldum. rahmım tam anlamıyla kendını toparlayamamıs. doktor kendıne cok yuklenmıssın tam anlamıyla toparlanamamıs rahmın o yuzden bu kadar agrın war dedı. normalde kadınlar dogum yaptıktan sonra cektıgı adet agrısı belırgın derecede azalırmıs. bendekı bırakın azalmayı 2 katına cıktı resmen. ama bu rahım toparlanamadıgı ıcınmıs. hafıfte bı enfeksıyon warmıs. antıbıyotık yazdı bıde vajınal bı krem fitil tarzı bısey yazdı. agrı kesıcı olarakta gunde 3 mınoset dedı... ben dun 5 tane ıctım zaten ama banamısın dememıstı...
kesınlıkle agır bı ıs yapmıcakmısım. haftada 1 den fazla cınsel ılıskı yok dedı. 10 gun sonrada kontrole cagırdı. serum falan bagladı gece bıraz kendıme geldım... persembe gunu kendı doktorumdan randewu aldım ona gorunucem bıde.
ıpek te dun gece cıldırmıs gıbıydı. bı ara hıc susmadı katıla katıla agladı. herseyı denedık yok,susmuyor... nefes alamıyor aglamaktn artık. dr u aradık arabayla gezdırın dedı. ben ewde yattım esım cıktı 1 saat dolastırdı getırdı sakınlesmıs uyumustu... nıye oyle oldu anlamadık... ılk defa boyle agladı. normalde bı sekılde sustururduk ama katıldı yawrum resmen aglamaktan.
yanı dun analı kızlı facıa bı gece gecırdık... esım kalktı gece ıpegı bana getırdı emzırdım gerı yattım o baktı butun gece. sabah ta ıse gıttı o halıyle
antıbıyotık basladım bu sabah 1 tane de mınoset ıctım sımdı ıpek uyuyor ben daha ıyı gıbıyım. hala agrım war ama dunkunden sonra bu gayet cekılebılır derecede...
Allah kabul etsin canımGünaydın kızlarr... Uzun zaman oldu giremedim.
Zeynepçim geçmiş olsun. Aman zorlama kendini artık. Sen ilgilenemeyince yapmıştır İpekçik öyle.
Kızlar Bİz de pazar günü mevlit yaptık nihayet. En sona ben yaptım galiba.
maşallah maşallah tatlı eceneza koaman kız olmuşZEYNEP,SİBEL geçmiş olsun kızlar...
herkes iyidir inş gözden kaçırmış olabilirim
biraz önce doktordan eldik rutin kontrol için götürdüm ecenez ı
çok sağlıklı dedi doktor amcası aynen böyle devam et çok iyi bakmışsın dedi
gelişimi üst sınırda dedi herşey yolunda çok şükür
kilosu 7800 gr boyu 63 cm
AYŞEGÜL teyzesi boy kilo topiğinede yazıyorum
ay canım geçmiş olsun malesef benimde oldu ama ağrısı yokta kanaması çok fazla ben normal doğum yapanlarda olur diye duymuştumda bende niye oldu anlamadım hiçmafoldumbenmerhabalar kizlar nasilsiniz gecmis olsun hasta arkadaslara
bende fenayim normal dogum bana hediye hemeruid verdi acilardan duramiyorum vala kanamasida oluyo ara sira turkiyeye haftaya bi gidimde doktora cikim oyle agriyoki ozgeye bile bakamiyom o an cidirasim geliyo :sinifsinif:
canım çok sevindim Allah bir daha ayrılık göstermesin bir ömür boyu mutlu olursunuz inş.bizde babamızla barışıyoruz sanırım evime geçicem artık bi kaç günden :)
kızım babasıyla tanışıcak
bu lıstede selda,esra,serap burcu falan yok mesela...
pınar da ne zamandır ortalıkta yok.
bence cogu kısının haberı yok bu cekılısten ya :)
geçmiş olsun canım inş. çabucak atlatırsın
teşekkürler inş canım...
sibel burağı elife o kadar benzetiyorum ki :roflol:
benim kızım da öyle kel ve sevimli
gördükçe elif sanıp öpesim geliyor
koklaya koklaya öptüm burakımı
ay kardeşimin adı da burak buraklara nasıl içim ısınıyor. hülyanın oğlu da burak böyle göğsüme alıp sarıp sarmalayasım geliyor boshayallersmile
bu sırada kardeşim burak doğduğunda ben 12 yaşındaydım onu ben büyüttüm opuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?