herkese selam
bugün kendime pantolon bakayım dedim bişeycik bulamadım
hiçbişey olmuyor bulduğum kotlara eski hilalden 2 tane sığacak
off
nasıl eriticem şu belden aşağımı hiçbilmiyorum bilmiyorumkismile
Kızlaaaaaarrrrr çekilişi yaptım...
Ya Bismillah...
Beris ve Tuğba64
Bersu_791 ve Yaren_h
Bitanesi ve Essemayit
Zeynepb ve havvaesen
selmakerem ve Sumifer
Arkeos ve Sibelce0
Eliferdi ve Sevilirem
Fatolina ve MeleksenAykız ve maviyeşil
07papatya ve Zeh
Hulen ve Srpp
hediyeleşiyorrrrrr
Gülahçım inş. herşey istediğin gibi olur. Sen de tatlı kızın da en iyisini hak ediyorsunuzopuyorumnanaktan
Yaw şimdi iptal mi oldu bu çekilişbilmiyorumkismile
bilmiyorum valla oy birliğiyle karar verelim...
geçmiş olsun canım serum fizyolojik bence bi işe yaramıyoooyaa bi kaç gündür oğlumun burnu tıkalı serum fizyolojik damlatıyorum ama geçmedi sağlık ocağına götürdüm bugün bişeyi yokmuş ama uyuyamıyo burun tıkalı olduğu için tam ememiyo dolayısıyla uyuyamıyo kaç gündür sabahlıyoruz desem yeridir ne zaman geçer acaba yaa
geçmiş olsun ne ki acep okırmızı lekeler...Herkeze merhaba bugun doktora gittik çok şükür bi sorun yok ama benim 2-3 gündür göğsümün üstü kırmızı lekeler oldu ve çok kaşınıyo nedenini anlayamadım bi türlü..Ahh birde ben kilo versem benden mutlusu olmıcak heralde...
saol canım ya valla bende acaip muzdaripim bu kilolardanfatoşcum çok sevindim kilo vermene isteyen herkes versin inşallah bi arkadaşım var oda çok muzdaripti kilolarından akapunktura başlamış acayip vermiş faydası varmış yani.bende aksine hergün kilo veriyo olmama üzülüyorum çünkü doğumdan önce çok zayıftım kilolu kalmak istiyodum. malesef gidiyo hepsi:)(((
aman dikkat canımayy kızlar grip oluyorum galiba.boğazım çok fena burnumda akıyo.ayy burak a geçmez inşaallaaah..
sonuna kadar katılıyorum bencede annne diyo bebekler zeynepçim arkadaşlık teklif ettim sana kabul etmemişin... bide o bloğu bende yapmaya çalıştım beceremedim nasıl yapmam lazım... çok hoş çok güzelSelam kızlar, 3 gündür acayip yoğunum. yorgunluktan bittim. kışlıkları kaldırdım. yazlıkları çıkardım. yarın ütü yapmayı planlıyorum. kuzuya oyun parkı aldık. evin düzeni yine değişti. maçka parkına gittik. ilk defa oglusum kışlık tulumunu giymeden çıktık. arabayla. cıvıl cıvıldı heryer. çocuk cıglıkları. etrafta koşuşan köpekler. çok güzeldi valla. haftayada piknige gitmeyi planlıyoruz cekirdek aile olarak ilk piknigimiz olacak. bugünde şirketten evraklarımızı yeniliyorlar diye saglık raporu ve adli kayıt için gittim. adli kayıtı alamadım sıra vardı ama yorgunluktan geberdim. bide taşınacağız diye etrafta devamlı ev bakıyoruz geziyoruz.
geçmişi okudugum kadarıyla herkez çok iyi. bu arada benim oglumda kesinlikle anne diyor. bence cocuklar dogustan anne demeyi bilerek doguyorlar. anne sözüde burdan cıkmış bile olabilir. resmen anne diyor işte. hemde hep sıkkın bir derdi oldugu zamanlar. bu yaşımızda hala başımıza bisey gelse can havliyle anneeee diye bagırmıyormuyuz.....
bu arada bloguma yazı ekledim. bi bakın bakem....
http://askimizindoruknoktasi.blogcu.com/
bende diyom nerde melekk can valla merak etmiştim...Merhaba kızlar nasılsınız kac gundur leptopum bozuktu kafayı yedım sıkıntıdan ozgele vakıt gecırdık durduk ınsallah herkez ıyıdır
aman canım burağa geçirme...benimde boğazım hep dolu burnum akmıyo diyom genzimemi akıyo bademcik değil ama su içsem takılıyo anlamadım...kızlar fena halde grip oldum...boğazım çok kötüü.....
sağol canım verirsin zamanla bence..günaydın...
fatoş gözünaydın canım bende kilo verebilsem keşke ama alıyorum malesef...
zeynepçim geçmiş olsun, bende hala adet olmadım bekliyorum bakalım.... İpeğin iyileşmeye başlamasına sevindim canım inş.biran önce tamamen düzelir minik kuşum...
canım ya tekrardan çok geçmiş olsunnn ..kendine dikkat et zeynepçim aman candan öte yer yok bırak işi ki diyom ama bende senden beterim...oy kıyamam böcüğüme anlamıştır annesiii ondandır sıkıntısı....gunaydın kızlar.
dun geceyı acıllerde gecırdık. aksama dogru hafıf bı baygınlık gecırmısım. esım apar topar hastaneye goturmus benı.muayene falan oldum. rahmım tam anlamıyla kendını toparlayamamıs. doktor kendıne cok yuklenmıssın tam anlamıyla toparlanamamıs rahmın o yuzden bu kadar agrın war dedı. normalde kadınlar dogum yaptıktan sonra cektıgı adet agrısı belırgın derecede azalırmıs. bendekı bırakın azalmayı 2 katına cıktı resmen. ama bu rahım toparlanamadıgı ıcınmıs. hafıfte bı enfeksıyon warmıs. antıbıyotık yazdı bıde vajınal bı krem fitil tarzı bısey yazdı. agrı kesıcı olarakta gunde 3 mınoset dedı... ben dun 5 tane ıctım zaten ama banamısın dememıstı...
kesınlıkle agır bı ıs yapmıcakmısım. haftada 1 den fazla cınsel ılıskı yok dedı. 10 gun sonrada kontrole cagırdı. serum falan bagladı gece bıraz kendıme geldım... persembe gunu kendı doktorumdan randewu aldım ona gorunucem bıde.
ıpek te dun gece cıldırmıs gıbıydı. bı ara hıc susmadı katıla katıla agladı. herseyı denedık yok,susmuyor... nefes alamıyor aglamaktn artık. dr u aradık arabayla gezdırın dedı. ben ewde yattım esım cıktı 1 saat dolastırdı getırdı sakınlesmıs uyumustu... nıye oyle oldu anlamadık... ılk defa boyle agladı. normalde bı sekılde sustururduk ama katıldı yawrum resmen aglamaktan.
yanı dun analı kızlı facıa bı gece gecırdık... esım kalktı gece ıpegı bana getırdı emzırdım gerı yattım o baktı butun gece. sabah ta ıse gıttı o halıyle
antıbıyotık basladım bu sabah 1 tane de mınoset ıctım sımdı ıpek uyuyor ben daha ıyı gıbıyım. hala agrım war ama dunkunden sonra bu gayet cekılebılır derecede...
hoş geldin ii şükür sen nasılsınherkese günaydın... sizleri çok özledim arkadaşlar uzun bir ara oldu... ank.dan dün döndüm...herkes nasıl?
allah kabul etsin havacım...Günaydın kızlarr... Uzun zaman oldu giremedim.
Zeynepçim geçmiş olsun. Aman zorlama kendini artık. Sen ilgilenemeyince yapmıştır İpekçik öyle.
Kızlar Bİz de pazar günü mevlit yaptık nihayet. En sona ben yaptım galiba.
gitsin valla canım 27 yaşındayım canıma tak etti bu kilo yeter..hayatımın her çağında annede oldum artık vermem lazınm yoksa oğluşum bilem beğenmez beni..günaydın kızlar,
zeynepcim çok çokk geçmiş olsun canım ya .. bundan sonra dikkat et bari.
havvacım Allah kabul etsin, biz de yapmadık henüz mevlüt. burada kimse olmadığı için yazın memlekette yapacağız inş.
rüveydacım bunu da atlatırsınız inş. üzüldüm böyle olmasına, hayırlısı olsun canım benim.. görüşelim bir gün.
fatoşum ohh gitsin kilolar bol bol gitsin hem de. ben de tık yok valla. kendimi pek de iyi hissetmiyorum bu kilolarla ama bebişe anca yetiyor sütüm. bir süre daha idare edeceğim.
kızlar pek giremiyorum, işyeri taşındı, artık süt iznini akşam erken çıkarak kullanıyorum.
üff biberon kaynatmaktan gına geldi, kızlar sterilizatör kullanan var mı memnun musunuz?
oy maşallah ecenazıma yerim ben o tombul kzuzuyu maşallah canım ya sütün çok iii senin...aman dilini ısır...ZEYNEP,SİBEL geçmiş olsun kızlar...
herkes iyidir inş gözden kaçırmış olabilirim
biraz önce doktordan eldik rutin kontrol için götürdüm ecenez ı
çok sağlıklı dedi doktor amcası aynen böyle devam et çok iyi bakmışsın dedi
gelişimi üst sınırda dedi herşey yolunda çok şükür
kilosu 7800 gr boyu 63 cm
AYŞEGÜL teyzesi boy kilo topiğinede yazıyorum
canım geçmiş olsun ee arftık gel yani türkiyeyye kız yaşına gircek kaldın londrada...merhabalar kizlar nasilsiniz gecmis olsun hasta arkadaslara
bende fenayim normal dogum bana hediye hemeruid verdi acilardan duramiyorum vala kanamasida oluyo ara sira turkiyeye haftaya bi gidimde doktora cikim oyle agriyoki ozgeye bile bakamiyom o an cidirasim geliyo :sinifsinif:
canım geçmiş olsun aman olmasınlar girip huy değiştiriyolar papatya hergün değişik adet bi ii uyuyo bi bakıyon uyumuyo arasta öleslm kızlar..pek giremiyorum bu aralar.zeynep hapşurup duruyo.defneyi kacırmaktan odaya giremiz oldum.evet grip degil ama sanki başayacak gibi.yinede tedbir almaya çalışıyorum.tabi ilaca başladım hemen.biraz daha iyi gibi..
zeynep canım çok geçmiş olsun neden toparlayayammış rahim o kadar zaman geçti.üzüldüm şimdi.dikkat et kendine canım..
off defne iki gündür gündüz uykusuna zor dalıyo bayagı zorlanıyorum.anca bir ker uyuyo.onada epey çaba saf ettikten sonra uyuyo(
canım ne kadar sevindim anlatamam hakkın da hayırlısı allahım ayırmaz inşallah bidaha sonuna kadar mutlu olun...bizde babamızla barışıyoruz sanırım evime geçicem artık bi kaç günden :)
kızım babasıyla tanışıcak
canım biberon istiyodur arasta aynılarını yapıyodu memeyi bıraktı sütümde azdı zaten yetmiyomuş seninde biberon istiyo...esma sütün fışkırmasına vbakma canım moralini bozmuyayım ama benimde fışkırıyodu ama çok azmış sütüm sağınca anladım...bursa lı arkadaşlarım ben oğlumu rutin kontrole götürmek istiyorum hangi hastaneye götüreyim ssk anlaşmalı siz nereye götürüyosunuz ben bikaç kez osmangazi tıp merkezine götürdüm 22 lira ücreti şimdi sanki birahatsızlığı var gibi emerken biraz emiyo emiyo başlıyo ağlamaya yıtınıyo anlayamadım neolduğunu ağzında yarada yok baktım ne olabilir acaba
hemde ne fena herşeyi biliyolar valla şuncacık boyları ile...evet çok fenalar annem dio emzirip atıyodum sizi dio hiç sesiniz çıkmazdı dio bunlar karnımızdaykenmi öğreniyolar ne fenalığı :)
sibel canım kardeşim hiç yaramaz değil ve çok zeki bir çocuk özelllikle matematik dersinde çoook başarılı... çok duygusal çok düşünceli, hediye vermeye bayılan bir çocuk :) şimdi 14 yaşında.
tek sevmediğim yönü çok ağlamasıbalık burcu kaydirigubbakcemile3
bugün girmedim dolmuş sayfalar..dün vardım kimse yoktu..nasılsınız...iymi her kes...ay bişide yapmadım ama çok yorgunum ya...
sibel canım kardeşim hiç yaramaz değil ve çok zeki bir çocuk özelllikle matematik dersinde çoook başarılı... çok duygusal çok düşünceli, hediye vermeye bayılan bir çocuk :) şimdi 14 yaşında.
tek sevmediğim yönü çok ağlamasıbalık burcu kaydirigubbakcemile3
haklısın canım ya konuşamadık seni pek göremedim buralarda. çok şükür iyiyiz kızım da ellerinden öper teyzesi kaydirigubbakcemile3 senin prenses nasıl bakalım? eşin hala türkiyede mi? çok zor olmuştur sana canım ya. bu sırada milupa 350gram 20 lira burda ona göre :)akpak cnm naber dogurduk bida konusamadik ben pek topikte de takilamiyorum nasilsin prensesin nasil
kardeşinde benden miş canım...bende öle herşeye ağlarım tipik balık yanii....sizede sevindim inşallah daha da ii olursunuz eşinle tatlımm..
canımm kıyamam ben ona.. Allahım tez zamanda şifa versinberrın belırtılerı sureklı ıkınması ve ben yardımcı olmadan kaka yapamamasıydı. ıkınırken poposundan kırmızılık dısarı tasıyordu basur gıbı. popo kenarları catlak olmustu. ıkınırken aglıyodu sureklı. buna ragmen kakası su gıbıydı...
aynı bizim kızı tarif ettin sanki canım normal bu durum galiba o zaman.. ağlama da yok sabah ıkınma sesleriyle uyanmak normal rutinimiz oldubizim hanımda nerdeyse her gün sabah namazı vaktinden saat dokuza kadar aynı ıkınıyo 2-3 saat yarı uyuyor yarı uyanık, yapıp rahatlıyo bir iki saat daha yatıyo sonra.... kakası da dediğin gibi sulu ve fışkırır gibi, sifonu çekmiş gibi...
fatoş cnm benim biberon istiyo galiba sütümde az göğüslerim hiç dolu ve sert deil bazen gece dinlenince doluyo okadar aile hekime söledim sütünü artırmaya bak mama vermeye bakma dedi boza içiyom soğan yiiyom hoşaf içiyom ama eh işte bide 6 ay hiçbişiy vermem diodum bebeğime büyük konuşmamak lazım mış
hoş geldin ii şükür sen nasılsın
..
öle teyzesi büyüyolar valla....düşünmemmi canım benim insanın gözü hemen arıyomerhaba fatos cnm saol dusundun icin leptopum fena bozulmustu ah aras pasa 4a ay doldurmus yerim onu ben masallah kocaman adam oldu annesi ya
sorma canım ya pazartesi accık iş yaptım mayıştım açamadım bilgisayarı lahana sarması sardım akşama kadar malum arasa kalkmaktan bitiremedim..ben karadenizliyim karalahana sarması yaparız bilmem bilirmisin...ondan akşam anca açtım sibelcim.....hayırdır canım niye girmedin.az önce aklımdan geçtin fatoş girmedi bugün neden acaba dedim kız valla..
canım boş ver iydir balıklar inşallah seninki mantıklı balıklardan olurda ağlamaz mantıklı derken ben mantıksızmışım gibi oldu kalbinden çok aklını kulllanır yaniii...yerim ben onun aklınıhaklısın canım ya konuşamadık seni pek göremedim buralarda. çok şükür iyiyiz kızım da ellerinden öper teyzesi kaydirigubbakcemile3 senin prenses nasıl bakalım? Eşin hala türkiyede mi? çok zor olmuştur sana canım ya. Bu sırada milupa 350gram 20 lira burda ona göre :)
ayyy benim kız da balıııııııııııııııııkkkkkkkk
ay ağlamasın herşeyeeee
hiç çekememmmm :roflol: :roflol: :roflol:
Amin canım sağol
öle esmacım napçan olmayınca olmuyo bende çok isterdim sütümle beslensin benim sütüme kalsa açlık fesatı geçirir yavrum mecburum aklıma geldikçe içime bıçak saplanıyo sanki içim çok yanıyo ama ne yapçan başka çare yok aman ii olsunda sağlıklı avrsın mama yesin ne yapalım...fatoş cnm benim biberon istiyo galiba sütümde az göğüslerim hiç dolu ve sert deil bazen gece dinlenince doluyo okadar aile hekime söledim sütünü artırmaya bak mama vermeye bakma dedi boza içiyom soğan yiiyom hoşaf içiyom ama eh işte bide 6 ay hiçbişiy vermem diodum bebeğime büyük konuşmamak lazım mış
oo ne güzel canım ii gelmiştir tabi...bende haziranda ailemin yanına bursaya gitçem hem kızkardeşim evleniyo hemde ziyaret yaniii bana da çok ii gelcek gerçi ağlarız biz kardeşimi vercez ama yinede çok ihtiyacım var bursayıda çok özledim burnumda tütüyo...saol canım kızımla ank.turu yaptık geldik. çok iyi geldi valla... Evde çok bunalmışım... O kadar rahatladım ki anlatamam...
Malum ev almış başını gitmiş.. Biraz temizlik yapmaya çalıştım çok yoruldum..
fatoşcum sende kızına mama veriyorsun sanırım di mi? Benim kız biberonu almıyor.. Hangi biberonu veriyorsun. Benim kızda doymuyor...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?