2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

aman boşver canım yaa.anne olduk napalım...inş verriz kiloları en kısa zamanda....

kızlar çekilişi yeniden çekelim diyoruz katılmayan arkadaşlar varmış.bide sık girmeyen arkadaşlarıda almşız ulaşamayabiliriz diye ne dersiniz...

Gülahçım inş. herşey istediğin gibi olur. Sen de tatlı kızın da en iyisini hak ediyorsunuzopuyorumnanaktan

Yaw şimdi iptal mi oldu bu çekilişbilmiyorumkismile

Gülahçım inş. herşey istediğin gibi olur. Sen de tatlı kızın da en iyisini hak ediyorsunuzopuyorumnanaktan

Yaw şimdi iptal mi oldu bu çekilişbilmiyorumkismile

bilmiyorum valla oy birliğiyle karar verelim...

sibel canım kardeşim hiç yaramaz değil ve çok zeki bir çocuk özelllikle matematik dersinde çoook başarılı... çok duygusal çok düşünceli, hediye vermeye bayılan bir çocuk :) şimdi 14 yaşında.
tek sevmediğim yönü çok ağlaması balık burcu kaydirigubbakcemile3

akpak cnm naber dogurduk bida konusamadik ben pek topikte de takilamiyorum nasilsin prensesin nasil

geçmiş olsun canım serum fizyolojik bence bi işe yaramıyooo
geçmiş olsun ne ki acep okırmızı lekeler...
saol canım ya valla bende acaip muzdaripim bu kilolardan
ayy kızlar grip oluyorum galiba.boğazım çok fena burnumda akıyo.ayy burak a geçmez inşaallaaah..
aman dikkat canım
sonuna kadar katılıyorum bencede annne diyo bebekler zeynepçim arkadaşlık teklif ettim sana kabul etmemişin... bide o bloğu bende yapmaya çalıştım beceremedim nasıl yapmam lazım... çok hoş çok güzel
Merhaba kızlar nasılsınız kac gundur leptopum bozuktu kafayı yedım sıkıntıdan ozgele vakıt gecırdık durduk ınsallah herkez ıyıdır
bende diyom nerde melekk can valla merak etmiştim...
kızlar fena halde grip oldum...boğazım çok kötüü.....
aman canım burağa geçirme...benimde boğazım hep dolu burnum akmıyo diyom genzimemi akıyo bademcik değil ama su içsem takılıyo anlamadım...
sağol canım verirsin zamanla bence..
canım ya tekrardan çok geçmiş olsunnn ..kendine dikkat et zeynepçim aman candan öte yer yok bırak işi ki diyom ama bende senden beterim...oy kıyamam böcüğüme anlamıştır annesiii ondandır sıkıntısı....
herkese günaydın... sizleri çok özledim arkadaşlar uzun bir ara oldu... ank.dan dün döndüm...herkes nasıl?
hoş geldin ii şükür sen nasılsın
allah kabul etsin havacım...
gitsin valla canım 27 yaşındayım canıma tak etti bu kilo yeter..hayatımın her çağında annede oldum artık vermem lazınm yoksa oğluşum bilem beğenmez beni..
oy maşallah ecenazıma yerim ben o tombul kzuzuyu maşallah canım ya sütün çok iii senin...aman dilini ısır...
canım geçmiş olsun ee arftık gel yani türkiyeyye kız yaşına gircek kaldın londrada...
canım geçmiş olsun aman olmasınlar girip huy değiştiriyolar papatya hergün değişik adet bi ii uyuyo bi bakıyon uyumuyo arasta öle
bizde babamızla barışıyoruz sanırım evime geçicem artık bi kaç günden :)
kızım babasıyla tanışıcak
canım ne kadar sevindim anlatamam hakkın da hayırlısı allahım ayırmaz inşallah bidaha sonuna kadar mutlu olun...
canım biberon istiyodur arasta aynılarını yapıyodu memeyi bıraktı sütümde azdı zaten yetmiyomuş seninde biberon istiyo...esma sütün fışkırmasına vbakma canım moralini bozmuyayım ama benimde fışkırıyodu ama çok azmış sütüm sağınca anladım...
evet çok fenalar annem dio emzirip atıyodum sizi dio hiç sesiniz çıkmazdı dio bunlar karnımızdaykenmi öğreniyolar ne fenalığı :)
hemde ne fena herşeyi biliyolar valla şuncacık boyları ile...

kardeşinde benden miş canım...bende öle herşeye ağlarım tipik balık yanii....

sizede sevindim inşallah daha da ii olursunuz eşinle tatlımm..

bugün girmedim dolmuş sayfalar..dün vardım kimse yoktu..nasılsınız...iymi her kes...ay bişide yapmadım ama çok yorgunum ya...

merhaba fatos cnm saol dusundun icin leptopum fena bozulmustu ah aras pasa 4a ay doldurmus yerim onu ben masallah kocaman adam oldu annesi ya

bugün girmedim dolmuş sayfalar..dün vardım kimse yoktu..nasılsınız...iymi her kes...ay bişide yapmadım ama çok yorgunum ya...

hayırdır canım niye girmedin.az önce aklımdan geçtin fatoş girmedi bugün neden acaba dedim kız valla..

öylemi çok sevindim eşim koydu ismini.ben yaramaz oluyolarmış deyince hayır benm oğlum akıllı olacak diyo.söylümde bari sevinsin.:dance:

akpak cnm naber dogurduk bida konusamadik ben pek topikte de takilamiyorum nasilsin prensesin nasil
haklısın canım ya konuşamadık seni pek göremedim buralarda. çok şükür iyiyiz kızım da ellerinden öper teyzesi kaydirigubbakcemile3 senin prenses nasıl bakalım? eşin hala türkiyede mi? çok zor olmuştur sana canım ya. bu sırada milupa 350gram 20 lira burda ona göre :)

kardeşinde benden miş canım...bende öle herşeye ağlarım tipik balık yanii....sizede sevindim inşallah daha da ii olursunuz eşinle tatlımm..

ayyy benim kız da balıııııııııııııııııkkkkkkkk
ay ağlamasın herşeyeeee
hiç çekememmmm :roflol: :roflol: :roflol:
amin canım sağol

fatoş cnm benim biberon istiyo galiba sütümde az göğüslerim hiç dolu ve sert deil bazen gece dinlenince doluyo okadar aile hekime söledim sütünü artırmaya bak mama vermeye bakma dedi boza içiyom soğan yiiyom hoşaf içiyom ama eh işte bide 6 ay hiçbişiy vermem diodum bebeğime büyük konuşmamak lazım mış

canımm kıyamam ben ona.. Allahım tez zamanda şifa versin
aynı bizim kızı tarif ettin sanki canım normal bu durum galiba o zaman.. ağlama da yok sabah ıkınma sesleriyle uyanmak normal rutinimiz oldu

esmacım ben acıbademe götürüyorum medikal park ı bir araştır istersen size yakın biraz.. bir iki gündür ipeğin huyu değişti eskiden gaz sancıları geldiği zaman memeye daha cok sarılırdı şimdi sancısı geldiği zaman memeyi bırakıp yaygarayı basıyor tekrar aldırmak da mesele oluyor belki sana yardımcı olur diye söylüyorum

tatlim biberon derken sisesi mama ictimi avent hpilips kulaniyorum ne cok memnunum numaralilar ben memnunum benim kizimda aptamil iciyo

merhaba fatos cnm saol dusundun icin leptopum fena bozulmustu ah aras pasa 4a ay doldurmus yerim onu ben masallah kocaman adam oldu annesi ya
öle teyzesi büyüyolar valla....düşünmemmi canım benim insanın gözü hemen arıyo
hayırdır canım niye girmedin.az önce aklımdan geçtin fatoş girmedi bugün neden acaba dedim kız valla..
sorma canım ya pazartesi accık iş yaptım mayıştım açamadım bilgisayarı lahana sarması sardım akşama kadar malum arasa kalkmaktan bitiremedim..ben karadenizliyim karalahana sarması yaparız bilmem bilirmisin...ondan akşam anca açtım sibelcim.....
canım boş ver iydir balıklar inşallah seninki mantıklı balıklardan olurda ağlamaz mantıklı derken ben mantıksızmışım gibi oldu kalbinden çok aklını kulllanır yaniii...yerim ben onun aklını
öle esmacım napçan olmayınca olmuyo bende çok isterdim sütümle beslensin benim sütüme kalsa açlık fesatı geçirir yavrum mecburum aklıma geldikçe içime bıçak saplanıyo sanki içim çok yanıyo ama ne yapçan başka çare yok aman ii olsunda sağlıklı avrsın mama yesin ne yapalım...
oo ne güzel canım ii gelmiştir tabi...bende haziranda ailemin yanına bursaya gitçem hem kızkardeşim evleniyo hemde ziyaret yaniii bana da çok ii gelcek gerçi ağlarız biz kardeşimi vercez ama yinede çok ihtiyacım var bursayıda çok özledim burnumda tütüyo...
fatoşcum sende kızına mama veriyorsun sanırım di mi? Benim kız biberonu almıyor.. Hangi biberonu veriyorsun. Benim kızda doymuyor...

aşk olsun teyzesi benim paşam var kız kzızım değil...canım ben bebedorun ve nukun biberonu var ikisini kullanıyorum...

günaydınnnnnnnnn.........yine en erkenci biziz.gerçi biz çoktan kalktıkta yeni açıyom.tabi kimsecikler yok.gribim baya ilerledi çok kötüym.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…