2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Günaydınlar.. Kayınvalidemler burdaydı bayadır giremiyordum. Bir haftayı geçmiş. Nasılsınız bakalım görüşmeyeli? Sibelce geçmiş olsun canım.

aşk olsun teyzesi benim paşam var kız kzızım değil...canım ben bebedorun ve nukun biberonu var ikisini kullanıyorum...

canım kusura bakma... aras bebeği biliyorum çok tatlı maaşallah... dün çok aceleyle yazmıştım bir taraftan eşim çağırıyor bir taraftan melis ağlıyor.... bende kızım demeye alışmışım... bütün bebekleri nerdeyse kızım diyesim geliyor

Selam güzel annişler,

Pazartesi iş yoğun oluyor /salıda süt iznimi toplu kullanıyorum ancak çarşamba itibari ile aktif katılımcıyım :)

bizimde 40 ımız çıktı 1 hafta sonra adet oldum gittim sprial taktırdım 3 ay zaten düzensiz ara ara olacakmışım ama ilk adet çok çok fazlaydı kan kaybından ölücem galiba dedim ama gebelikte aldığımız kan ilaçları işte bu zamanlar için galiba.şimdide haftada 1-2 gün oluyorum 3 ay düzen oturmaz dedi dr zaten.

bu lıstede selda,esra,serap burcu falan yok mesela...
pınar da ne zamandır ortalıkta yok.
bence cogu kısının haberı yok bu cekılısten ya :)

Zeynep'ciğim evdeyken hediyeleşelim yazılarınızı okudum hatta yazdım da çok erken izinde olanlar evde interneti olmayanlar var mayıs sonu gibi yapalım diye ama kaile alıp kimse evet mayıs a bırakalım yada yok biz yapalım demedi tanımadıklarımda var kim kimdir bilinmiyor.Nedime bile yeni mi diye sormuş kızlardan biri (arkeos) yoooo hatta en eskilerden.size iyi hediyeleşmeler canım.

Ben kızımı özledim ya... Sabah evden çıkarken ne güzel oyunlar yaptı.. Sesle güldü bana. Yaaa Çok özledim.

Ben bendeeee

Benim de haberim yok hediyeleşme olayından. Geçenkini de kaçırmıştım bilgisayarım arızalanmıştı. Kısmetttakannehir

Günaydınlar.. Kayınvalidemler burdaydı bayadır giremiyordum. Bir haftayı geçmiş. Nasılsınız bakalım görüşmeyeli? Sibelce geçmiş olsun canım.

günaydın canım.teşekkür.geçmicek gibi ama benm grip bereket 15gün sürüyo...:çok üzgünüm:

günaydın arkadaşlar minik tatlı bebişler...akşam aras hiç uyumadı ya..bi düzen kuramadık uykudada yemektetde...

Kızlar siz adet görmeye başladınız mı?
ben oldum ama ikinciyi olmadım bayağıda geçti tırsıyorum test yaptım negatif ama perşembe bakıcam artık tekrar arasın aşısı var ozaman sorcam sağlık ocağına...
Ben kızımı özledim ya... Sabah evden çıkarken ne güzel oyunlar yaptı.. Sesle güldü bana. Yaaa Çok özledim.
canım benim ya kıyamam onada sanada biz evdeyken özlüyoz uyrkren mesela allah yardımcınzı olsun canım...
olsun canım diyeyim dedim sadec....saol teyzesi şirindir minik oğluşum...
canım benim özlenmez mi ah ah.. küsüyomu sana yine kolaygelsin canım
günaydın canım.teşekkür.geçmicek gibi ama benm grip bereket 15gün sürüyo...:çok üzgünüm:

senin gripte benimkinden desene olmam oluncada sürünürüm hamileylken sibel topikte herkes grip oldu bi ben olmamaıştım...

Sen işe başladın mı Havva?!

Evet canım. Erken başlamak zorunda kaldım

Canım geçmiş olsun

günaydın arkadaşlar minik tatlı bebişler...akşam aras hiç uyumadı ya..bi düzen kuramadık uykudada yemektetde...

Canım benim... Sen katılmıyo musun hediye olayına..

Arkadaşlar yeniden çekiliş yapacağız katılmak isteyenler Sİbel e adını yazdırsın

havacım valla ben izmirde bi yer bilmiyom desem yeridir 2 sene oldu evleneli ama arabayla gittiğimiz içinde öğrenemedim hiç bi yeri eşim çok yoğun çalışıyo bazen pazarlarda dahil...içim gidiyo konusunu bile açmak istemedimm o yüzde çok istiyom aslında....bilmiyorumkismile

ben oldum ama ikinciyi olmadım bayağıda geçti tırsıyorum test yaptım negatif ama perşembe bakıcam artık tekrar arasın aşısı var ozaman sorcam sağlık ocağına...

...

yok canım Duru 'da alıştı galiba görünce önce bi gçzünü gözlerime dikip bakıyor sonra gülüyor bayanssulusmile tabii o arada annesi almış yapışmış kızına kokluyor oluyor.

Fatoş sen aras'a kardeş yapacaksın herhalde baksana saldım çayıra diyorsun :mymeka:

sen bu azimle yaparsın anacığım.:teselli:

günaydınnn..
defnecik uyurken bi bakayım dedim.zeynep iyi şükür agır olmadı ayakta atlattık.bi dün iyi degildi.tamam.şimdi iyi bari...

kızlar çekiliş tekrarlanıyo öylemi:;(((
bende daha adet olmadım..hiç damla dahi olmuyo..aman biraz daha olmasın valla böyle süperr...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…