aşk olsun teyzesi benim paşam var kız kzızım değil...canım ben bebedorun ve nukun biberonu var ikisini kullanıyorum...
bu lıstede selda,esra,serap burcu falan yok mesela...
pınar da ne zamandır ortalıkta yok.
bence cogu kısının haberı yok bu cekılısten ya :)
Ben kızımı özledim ya... Sabah evden çıkarken ne güzel oyunlar yaptı.. Sesle güldü bana. Yaaa Çok özledim.
Günaydınlar.. Kayınvalidemler burdaydı bayadır giremiyordum. Bir haftayı geçmiş. Nasılsınız bakalım görüşmeyeli? Sibelce geçmiş olsun canım.
ben oldum ama ikinciyi olmadım bayağıda geçti tırsıyorum test yaptım negatif ama perşembe bakıcam artık tekrar arasın aşısı var ozaman sorcam sağlık ocağına...Kızlar siz adet görmeye başladınız mı?
canım benim ya kıyamam onada sanada biz evdeyken özlüyoz uyrkren mesela allah yardımcınzı olsun canım...Ben kızımı özledim ya... Sabah evden çıkarken ne güzel oyunlar yaptı.. Sesle güldü bana. Yaaa Çok özledim.
olsun canım diyeyim dedim sadec....saol teyzesi şirindir minik oğluşum...canım kusura bakma... aras bebeği biliyorum çok tatlı maaşallah... dün çok aceleyle yazmıştım bir taraftan eşim çağırıyor bir taraftan melis ağlıyor.... bende kızım demeye alışmışım... bütün bebekleri nerdeyse kızım diyesim geliyor
canım benim özlenmez mi ah ah.. küsüyomu sana yine kolaygelsin canımSelam güzel annişler,
Pazartesi iş yoğun oluyor /salıda süt iznimi toplu kullanıyorum ancak çarşamba itibari ile aktif katılımcıyım :)
bizimde 40 ımız çıktı 1 hafta sonra adet oldum gittim sprial taktırdım 3 ay zaten düzensiz ara ara olacakmışım ama ilk adet çok çok fazlaydı kan kaybından ölücem galiba dedim ama gebelikte aldığımız kan ilaçları işte bu zamanlar için galiba.şimdide haftada 1-2 gün oluyorum 3 ay düzen oturmaz dedi dr zaten.
Zeynep'ciğim evdeyken hediyeleşelim yazılarınızı okudum hatta yazdım da çok erken izinde olanlar evde interneti olmayanlar var mayıs sonu gibi yapalım diye ama kaile alıp kimse evet mayıs a bırakalım yada yok biz yapalım demedi tanımadıklarımda var kim kimdir bilinmiyor.Nedime bile yeni mi diye sormuş kızlardan biri (arkeos) yoooo hatta en eskilerden.size iyi hediyeleşmeler canım.
Ben bendeeee
günaydın canım.teşekkür.geçmicek gibi ama benm grip bereket 15gün sürüyo...:çok üzgünüm:
Sen işe başladın mı Havva?!
günaydın canım.teşekkür.geçmicek gibi ama benm grip bereket 15gün sürüyo...:çok üzgünüm:
günaydın arkadaşlar minik tatlı bebişler...akşam aras hiç uyumadı ya..bi düzen kuramadık uykudada yemektetde...
ben oldum ama ikinciyi olmadım bayağıda geçti tırsıyorum test yaptım negatif ama perşembe bakıcam artık tekrar arasın aşısı var ozaman sorcam sağlık ocağına...
...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?