2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

bende daha adet olmadım kızımda 8 aylık ken olmuştum onun için önemsemiyorum yani olur bigün heralde ama olmayanlar süt koruyo falan demeyin ikinci geliverir valla tedbirinizialın bence

Kızlar siz adet görmeye başladınız mı?

ben doğum yapalı 3 ay oldum 38 gün süren kanamadan sonra 3 defa oldum kan hapı neyinde içmemiştim(

Ben kızımı özledim ya... Sabah evden çıkarken ne güzel oyunlar yaptı.. Sesle güldü bana. Yaaa Çok özledim.

canım ya ne zor geliodur san çalışmak hamileykn çok zor dioduk heralde bu daha zordur ben bırakıp gidemedim çıkışımı aldım malesef..kim bakıo canım senin prensese

günaydın canım.teşekkür.geçmicek gibi ama benm grip bereket 15gün sürüyo...:çok üzgünüm:

oyyy 1 günmü eyvah eyvah allah kolaylık versin çok geçmiş olsun cnm

bu arada herkese günaydıın demeyi ıunuttum cvp yetiştirecem die herkes iyimi sibelce nin gribinin dışında:))

sibel geçmiş olsun bacım.bu havalardan oluyo.bi iyi bi kötü havalar.geçmiş olsun.umarım bebeklere geçmez..

gunaydın kızlar.
bugun ınternetten sıparıs verdıgım bebek bakım kıtabım gelıyor. yararlı bılgılerı sızınle de paylasırım.
bulbul ben hastalandım bugun 3.gunum. facia gibi bi 2 gün geçirdim hatta...
burcu ben gormedım canım o yazdıgını. benım ıcın sorun yok beklerım mayıs sonuna kadar herkes toplanmıs olur. bırbırını tanımayan kısıler war halen aramızda maalesef. herkes duzenlı gırmıyor o yuzden bence. bırı bı kere gıdıyo merhaba nasılsınız dıyo cıkıyo sonra allah bılır tekrar ne zaman gelıyor unutuluyor tabı aradan zaman gecınce... yanı mayıs sonuna benım bı ıtırazım yok ne acelemız war kı...
aysegul ve sıbel gecmıs olsun kızlar dıkkat edın kendınıze de kuzucuklarınıza da...
yarın 12 de ıpegın kontrolu war verem aşımızı olucaz. aslında 3.ay kontrolumuz cmt ama yarın gıtmısken onada bakar doktor 2 gunden bısey olmaz.yıne yarın oglen 2.30 da da ben kendı doktoruma gıdıcem şu adet olayım ıcın...

zeynep cim çooook geçmiş olsun sanada. geçmiş okuyayım dedim sadece dünden bi kısım okuyabildim bizim konuşma seansımız başladı benim paşa çok uyanık gözlerine bakmadan konuşayım diyorum aynı anda okuyayım ama yemiyoo wala gözlerinin içine bakarak konuşmamı istiyo buralardayım gelicem

ay canım benim tatlı böcük bunlar ya...aman allah korusun burcucucm salmadımda ne olduğunuda anlamadım....allah olmayanlara versin...
havva o ne guzel ımza oyle :)

bencede süper imza havacım..
günaydın zeynepçim arasındda yarın 4. ay aşıları var yine 3 tane aşı vurulacak ilkinde ateş olmadı inşallah yine olmaz daikinci sınavımızıda atlatırız...

günaydın kızlar

zeynep geçmiş olsun canım dikkat et kendine

sibelcim sanada geçmiş olsun c vitamini al tatlım

ayşegül zeynoyada geçmiş olsun aman griip değildir inşallah

havva müvlütünüzü Allah kabul etsin çok tatlı olmuş esra maşallah

kızlar bende daha hiç adet görmedim bende böyle iyiyim valla

ya kızlar bizim düğünümüz var bu aralar fazla giremiyorum akşamları biraz bakıyorum ama yazamıyorum gündüzleri evde pek duramıyorum bu ara ama takip ediyorum hediye çekilişine bende varım

kızlar hira dünden beri çok kusuyor hatta fşkırtarak kusuyor fışkırtarak kusma ne anlama geliyor bilen varmı dün dışardaydık sıcak diye üzerini ince giydirdim üşüttümü acaba ama başka birşeyi yok sadece çok kusuyor hatta süt gibi değil su gibi kusuyor

günaydın herkese
Ayşegülcüm canım geçmiş olsun zeynep hastaymış inş.hemencecik iyileşir...
Zeynep İpeğin aşısı varmış yarasın aşıları minik kuşun..
Havvacım sende mevlüdünü okutmuşsun canım allah kabul etsin bizimkisi kısmetse haftaya çarşamba günü olacak geç kaldım bende ama üç çocukla anca neyapalım...
kızlar çoklu alıntı yapmayı beceremiyorum atladığım varsa kusura bakmayın neolurbilmiyorumkismile

ınsallah canım bu asıyıda dımdık atlatır senın oglun hıc merak etme sen opuyorumnanaktan
sagol canımmm
sagol pervıncım. kusma ıcın ıpekte kusuyor ama ıkınırken kusuyor sadece.motilium dıye bı ılac yazdı dr ama vermıyorum acıkcası...
dısarılara cıkarken ne gıydırıcegımı sasırıyorum bende ıncemı gıydırsem kalın mı gıydırsem arada kalıyorum hep ınsallah usutmuyoruzdur kuzucukları

havva ne imzasi ya ben ne kaçırdımmm..
teşekkür ederiz teyzeliri.iyi bugünn..

AYY ne imzası havvacığım ben kaçırdım.

Canım senin gözünden kaçtığına eminim zatende.ben katılmıycam bu sefer hediyeleşmeye.zaten biraz karışmış galiba kimse kimseyi istemiyor :)

kendimize giydirdmizden 2 kat fazla giydirmemiz gerekiyormuş.ben dışarı çıkarken altına kilotlu çorap-alt pijama ve son katı eşofman yada tulumunu giydiriyorum.üstünede uzun kollu çıtçıtlı badisi -tulumun içi varsa onu yoksa efofman üstünü en sonda yelek giydiriyorum.ve halen polar battaniyesini üstüne atıp inceyi cantaya koyuyorum.eğer alış veriş merkezinde isek ince battaniye kalıyor üstünde yok dışardaysak poları atıyorum üstüne bide hareklenmeyede başladılar üstünü açıyor sürekli.

sen iyisimi havluyu ısıt goğüs altından popsuna kadar sar badinin üstünden miğdesini üşütmüş olabilir.inşallah bugün kendine gelir .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…