Kızlar siz adet görmeye başladınız mı?
Ben kızımı özledim ya... Sabah evden çıkarken ne güzel oyunlar yaptı.. Sesle güldü bana. Yaaa Çok özledim.
günaydın canım.teşekkür.geçmicek gibi ama benm grip bereket 15gün sürüyo...:çok üzgünüm:
Zeynep mi, hastalandı Canım... Geçmiş olsun
ay canım benim tatlı böcük bunlar ya...aman allah korusun burcucucm salmadımda ne olduğunuda anlamadım....allah olmayanlara versin...yok canım Duru 'da alıştı galiba görünce önce bi gçzünü gözlerime dikip bakıyor sonra gülüyor bayanssulusmile tabii o arada annesi almış yapışmış kızına kokluyor oluyor.
Fatoş sen aras'a kardeş yapacaksın herhalde baksana saldım çayıra diyorsun :mymeka:
sen bu azimle yaparsın anacığım.:teselli:
havva o ne guzel ımza oyle :)
ınsallah canım bu asıyıda dımdık atlatır senın oglun hıc merak etme sen opuyorumnanaktanay canım benim tatlı böcük bunlar ya...aman allah korusun burcucucm salmadımda ne olduğunuda anlamadım....allah olmayanlara versin...
bencede süper imza havacım..
günaydın zeynepçim arasındda yarın 4. ay aşıları var yine 3 tane aşı vurulacak ilkinde ateş olmadı inşallah yine olmaz daikinci sınavımızıda atlatırız...
sagol canımmmzeynep cim çooook geçmiş olsun sanada. geçmiş okuyayım dedim sadece dünden bi kısım okuyabildim bizim konuşma seansımız başladı benim paşa çok uyanık gözlerine bakmadan konuşayım diyorum aynı anda okuyayım ama yemiyoo wala gözlerinin içine bakarak konuşmamı istiyo buralardayım gelicem
sagol pervıncım. kusma ıcın ıpekte kusuyor ama ıkınırken kusuyor sadece.motilium dıye bı ılac yazdı dr ama vermıyorum acıkcası...günaydın kızlar
zeynep geçmiş olsun canım dikkat et kendine
sibelcim sanada geçmiş olsun c vitamini al tatlım
ayşegül zeynoyada geçmiş olsun aman griip değildir inşallah
havva müvlütünüzü Allah kabul etsin çok tatlı olmuş esra maşallah
kızlar bende daha hiç adet görmedim bende böyle iyiyim valla
ya kızlar bizim düğünümüz var bu aralar fazla giremiyorum akşamları biraz bakıyorum ama yazamıyorum gündüzleri evde pek duramıyorum bu ara ama takip ediyorum hediye çekilişine bende varım
kızlar hira dünden beri çok kusuyor hatta fşkırtarak kusuyor fışkırtarak kusma ne anlama geliyor bilen varmı dün dışardaydık sıcak diye üzerini ince giydirdim üşüttümü acaba ama başka birşeyi yok sadece çok kusuyor hatta süt gibi değil su gibi kusuyor
gunaydın kızlar.
burcu ben gormedım canım o yazdıgını. benım ıcın sorun yok beklerım mayıs sonuna kadar herkes toplanmıs olur. bırbırını tanımayan kısıler war halen aramızda maalesef. herkes duzenlı gırmıyor o yuzden bence. bırı bı kere gıdıyo merhaba nasılsınız dıyo cıkıyo sonra allah bılır tekrar ne zaman gelıyor unutuluyor tabı aradan zaman gecınce... yanı mayıs sonuna benım bı ıtırazım yok ne acelemız war kı...
...
günaydın kızlar
ya kızlar bizim düğünümüz var bu aralar fazla giremiyorum akşamları biraz bakıyorum ama yazamıyorum gündüzleri evde pek duramıyorum bu ara ama takip ediyorum hediye çekilişine bende varım
kızlar hira dünden beri çok kusuyor hatta fşkırtarak kusuyor fışkırtarak kusma ne anlama geliyor bilen varmı dün dışardaydık sıcak diye üzerini ince giydirdim üşüttümü acaba ama başka birşeyi yok sadece çok kusuyor hatta süt gibi değil su gibi kusuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?