2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

aksam esımle dısarı cıkıcaz ben geldıgımde hazır olun dedı sımdı arayıp :) oleyyyy

Ayy benim kociiş de dese böyle kurban kesçem valla. Keyfiniz bol olsun Zeynepçim...

havva ne imzasi ya ben ne kaçırdımmm..
teşekkür ederiz teyzeliri.iyi bugünn..

Benim yazılarımın altında Esranın resmi var ya canım o.

teşekkürler kızlar valla baya kötüyüm arada duramıyorum girip bakıyorum yine...

arkadaşlar çekilişi mayıs sonuna aldık.bu arada kimsenin kimseyi istemediği yok.sadece yeni katılımlar oldu ve olacak gibi.oyüzden biraz bekleyelim dedik.

Canım fışkırtarak kusarsa getirin idrar yolları iltihabı olabilir demişti doktorumuz bize.

canım üşütmüştür sıcak tutmaya çalış midesini...ayaklarını geçmiş olsun beenimde haziranda kızkardeşim evlenecek bursaya gitçem ailemin yanına 4 gözle ç.ekiyom...hiraya dikkat et annesi düğün derken üşütme kuzuyu...
Fatoş Aras paşanın da aşıları yarasın canım benim yarın canları yanacak bebişlerin offfffff
sağol canım yarsaın inşallah evet ya en acı yanıda o zatii...
inşallah canım ipeğimede yarasın inşallah....
Zeynep, Fatoş, Pervin, Selma çok teşekkür ederim kızlar.
opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
aksam esımle dısarı cıkıcaz ben geldıgımde hazır olun dedı sımdı arayıp :) oleyyyy
yaşadın canım...ii açılırsın bakıyomda iyleştin hemenkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 ah biz kadınlar neden severiz böle gezmeyi....
teşekkürler kızlar valla baya kötüyüm arada duramıyorum girip bakıyorum yine...
canım ya çabucak atlatsan bari...burağa bulaştırmazsın inşallah ya...

burcu sağol canım teşekkür ederim ddiğin gibi yapıyım havlu ısıtayım

bülbül sağol tatlım şimdi doktoru aradım oda aynısını dedi 1 hafta devam ederse idrar tahlili yaptır dedi

fatoşcum sağol canım valla yoruldum düğünler elbise provaları hirayı bırakacak güvendiğim biri yok çanta gibi taşıyorum çocuğu gerçi o hayatından memnun:))) ama dün kalın montunu değilince giydirdim battaniyesinisarmadım çok sıcaktı arabadada terlemesin diye biraz cam açtım üşüttüm galiba çocuğu

havvacım gördüm imzayı güzel olmuş..
zeynep hadi bakalım keyifler gıcır desene...iyi yii ..

herkese selamopuyorumnanaktan
hasta olan annişlere ve tatlı bebişlere geçmiş olsun acil şifalar dilerim
aşı olacak kuzucuklarımızada aşıları yarasın canları çok yanmaz ateşleri çıkmaz inş.
bende sanki çok iş yapmış gibi halsiz hissediyorum kendimi ev savaş alanı gibi akşama yemekte yapcem daha offff parmağımı kımıldatacak halim yok havalardan galiba:bbo:
çekiliş ertelenmiş galiba banada uyar ne zaman derseniz biraz daha beklersek haberi olmayanlarda girmek isteyebilir umarım herkesin gönlüne göre yapabiliriz hediyeleşmeye bayılırım sositosositohihoyyyt

olur canım üşümüştür kuzu...olacak ne yapçaz bunlarada zamanla alışaca dediğin gibi accık güneşi gördüm bende dolandırıyom çocuğu üşütmüyelim canlarıı yanmasın kuzuların...
slm canım dünde ben öyleydim bilgisayarı bile açmadım havadan valla....

slm kızlar nassınuz bakalm
bizim net bozuktu yine giremiom şu sıalar pek
hasta olan annelere çoooooooooooook gemiş olsun
ve bebeklerimize huzur sağlık neşe versinnnnnn
ya benim oğlan 3 ay sentromumu yaşıyo acaba
çok mız mız nazlı sinirli neşesiz oldu son bi kaç gündür
ağlarken bide anne demesi yokmu....
hep gezmek idtio beyefendi kankuru gibi inmeyecek kucaktan

selamm

hasta olan bebişlere annelere geçmiş olsun..

pervin seni telşalandırmak istemiyorum büyük ihtimal üşütmektendir ama, kusmalarına dikkat et çok kusarsa anne hamile olunca da bebekler kusarmış. sütü kabul etmiyormuş midecikleri. gerçi önlemini alıyorsundur ama ne bilem bi yazayım dedim. genede korkma ama :)

tuğba ayne bende öyleyim canım ütüm birikti çamaşır var yıkanacak evin işide duruyor ve ben hala yatıyorum netten ayrılamıyorum üzerimde acayip ağırlık ve üşengeçlik var kim yapıcak bu işleri akşama yemğimde yok offf biri beni gaza getirsin ya gideyim işlerimi yapıyım(

Ben kızımı özledim ya... Sabah evden çıkarken ne güzel oyunlar yaptı.. Sesle güldü bana. Yaaa Çok özledim.
kız sen tenefüslerde mi yazıyorsun :roflol: ay çok komik geldi bana

kız sen nettin? kışın böyle giydiriyordun herhalde? hala böyle mi giydiriyorsun? bunu sana doktor mu söyledi? belki sizin oralarda havalar soğuktur. kızlar herkes böyle mi giydiriyor kimse birşey dememiş. bende mi sorun var?
hele eşofman çok sıcak tutmaz mı?

canım ya bebişleri düğünlere götürüyor musunuz? kaynımın düğünü var da düğün salonları çok aşırı sessli oluyor ya korkuyorum kızımın kulağına fazla gelir diye

hasta anneciklere ve kuzularına çok geçmiş olsnnn...
pervincim öyküde çok kusuyordu bizim doktorumuz fazlasını kusuyor endişelnme geçer dedi hafif yükseklikte bir yastık önermişti çok şükür geçti inş sizinkide bir an önce biter canım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…