aksam esımle dısarı cıkıcaz ben geldıgımde hazır olun dedı sımdı arayıp :) oleyyyy
aksam esımle dısarı cıkıcaz ben geldıgımde hazır olun dedı sımdı arayıp :) oleyyyy
havva ne imzasi ya ben ne kaçırdımmm..
teşekkür ederiz teyzeliri.iyi bugünn..
bende yeni fark ettim süper olmuş havva imzan ne kalıcı ve taklit edilemez bir imza bu:))
Ayy benim kociiş de dese böyle kurban kesçem valla. Keyfiniz bol olsun Zeynepçim...
Benim yazılarımın altında Esranın resmi var ya canım o.
günaydın kızlar
zeynep geçmiş olsun canım dikkat et kendine
sibelcim sanada geçmiş olsun c vitamini al tatlım
ayşegül zeynoyada geçmiş olsun aman griip değildir inşallah
havva müvlütünüzü Allah kabul etsin çok tatlı olmuş esra maşallah
kızlar bende daha hiç adet görmedim bende böyle iyiyim valla
ya kızlar bizim düğünümüz var bu aralar fazla giremiyorum akşamları biraz bakıyorum ama yazamıyorum gündüzleri evde pek duramıyorum bu ara ama takip ediyorum hediye çekilişine bende varım
kızlar hira dünden beri çok kusuyor hatta fşkırtarak kusuyor fışkırtarak kusma ne anlama geliyor bilen varmı dün dışardaydık sıcak diye üzerini ince giydirdim üşüttümü acaba ama başka birşeyi yok sadece çok kusuyor hatta süt gibi değil su gibi kusuyor
canım üşütmüştür sıcak tutmaya çalış midesini...ayaklarını geçmiş olsun beenimde haziranda kızkardeşim evlenecek bursaya gitçem ailemin yanına 4 gözle ç.ekiyom...hiraya dikkat et annesi düğün derken üşütme kuzuyu...günaydın kızlar
zeynep geçmiş olsun canım dikkat et kendine
sibelcim sanada geçmiş olsun c vitamini al tatlım
ayşegül zeynoyada geçmiş olsun aman griip değildir inşallah
havva müvlütünüzü Allah kabul etsin çok tatlı olmuş esra maşallah
kızlar bende daha hiç adet görmedim bende böyle iyiyim valla
ya kızlar bizim düğünümüz var bu aralar fazla giremiyorum akşamları biraz bakıyorum ama yazamıyorum gündüzleri evde pek duramıyorum bu ara ama takip ediyorum hediye çekilişine bende varım
kızlar hira dünden beri çok kusuyor hatta fşkırtarak kusuyor fışkırtarak kusma ne anlama geliyor bilen varmı dün dışardaydık sıcak diye üzerini ince giydirdim üşüttümü acaba ama başka birşeyi yok sadece çok kusuyor hatta süt gibi değil su gibi kusuyor
sağol canım yarsaın inşallah evet ya en acı yanıda o zatii...Fatoş Aras paşanın da aşıları yarasın canım benim yarın canları yanacak bebişlerin offfffff
inşallah canım ipeğimede yarasın inşallah....ınsallah canım bu asıyıda dımdık atlatır senın oglun hıc merak etme sen opuyorumnanaktan
sagol canımmm
sagol pervıncım. kusma ıcın ıpekte kusuyor ama ıkınırken kusuyor sadece.motilium dıye bı ılac yazdı dr ama vermıyorum acıkcası...
dısarılara cıkarken ne gıydırıcegımı sasırıyorum bende ıncemı gıydırsem kalın mı gıydırsem arada kalıyorum hep ınsallah usutmuyoruzdur kuzucukları
opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanZeynep, Fatoş, Pervin, Selma çok teşekkür ederim kızlar.
yaşadın canım...ii açılırsın bakıyomda iyleştin hemenkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 ah biz kadınlar neden severiz böle gezmeyi....aksam esımle dısarı cıkıcaz ben geldıgımde hazır olun dedı sımdı arayıp :) oleyyyy
canım ya çabucak atlatsan bari...burağa bulaştırmazsın inşallah ya...teşekkürler kızlar valla baya kötüyüm arada duramıyorum girip bakıyorum yine...
olur canım üşümüştür kuzu...olacak ne yapçaz bunlarada zamanla alışaca dediğin gibi accık güneşi gördüm bende dolandırıyom çocuğu üşütmüyelim canlarıı yanmasın kuzuların...fatoşcum sağol canım valla yoruldum düğünler elbise provaları hirayı bırakacak güvendiğim biri yok çanta gibi taşıyorum çocuğu gerçi o hayatından memnun:))) ama dün kalın montunu değilince giydirdim battaniyesinisarmadım çok sıcaktı arabadada terlemesin diye biraz cam açtım üşüttüm galiba çocuğu
slm canım dünde ben öyleydim bilgisayarı bile açmadım havadan valla....herkese selamopuyorumnanaktan
hasta olan annişlere ve tatlı bebişlere geçmiş olsun acil şifalar dilerim
aşı olacak kuzucuklarımızada aşıları yarasın canları çok yanmaz ateşleri çıkmaz inş.
bende sanki çok iş yapmış gibi halsiz hissediyorum kendimi ev savaş alanı gibi akşama yemekte yapcem daha offff parmağımı kımıldatacak halim yok havalardan galiba:bbo:
çekiliş ertelenmiş galiba banada uyar ne zaman derseniz biraz daha beklersek haberi olmayanlarda girmek isteyebilir umarım herkesin gönlüne göre yapabiliriz hediyeleşmeye bayılırım sositosositohihoyyyt
kız sen tenefüslerde mi yazıyorsun :roflol: ay çok komik geldi banaBen kızımı özledim ya... Sabah evden çıkarken ne güzel oyunlar yaptı.. Sesle güldü bana. Yaaa Çok özledim.
kız sen nettin? kışın böyle giydiriyordun herhalde? hala böyle mi giydiriyorsun? bunu sana doktor mu söyledi? belki sizin oralarda havalar soğuktur. kızlar herkes böyle mi giydiriyor kimse birşey dememiş. bende mi sorun var?kendimize giydirdmizden 2 kat fazla giydirmemiz gerekiyormuş.ben dışarı çıkarken altına kilotlu çorap-alt pijama ve son katı eşofman yada tulumunu giydiriyorum.üstünede uzun kollu çıtçıtlı badisi -tulumun içi varsa onu yoksa efofman üstünü en sonda yelek giydiriyorum.ve halen polar battaniyesini üstüne atıp inceyi cantaya koyuyorum.eğer alış veriş merkezinde isek ince battaniye kalıyor üstünde yok dışardaysak poları atıyorum üstüne bide hareklenmeyede başladılar üstünü açıyor sürekli.
sen iyisimi havluyu ısıt goğüs altından popsuna kadar sar badinin üstünden miğdesini üşütmüş olabilir.inşallah bugün kendine gelir .
fatoşcum sağol canım valla yoruldum düğünler elbise provaları hirayı bırakacak güvendiğim biri yok çanta gibi taşıyorum çocuğu gerçi o hayatından memnun:))) ama dün kalın montunu değilince giydirdim battaniyesinisarmadım çok sıcaktı arabadada terlemesin diye biraz cam açtım üşüttüm galiba çocuğu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?