kız sen tenefüslerde mi yazıyorsun :roflol: ay çok komik geldi bana
kız sen nettin? kışın böyle giydiriyordun herhalde? hala böyle mi giydiriyorsun? bunu sana doktor mu söyledi? belki sizin oralarda havalar soğuktur. kızlar herkes böyle mi giydiriyor kimse birşey dememiş. bende mi sorun var?
hele eşofman çok sıcak tutmaz mı?
canım ya bebişleri düğünlere götürüyor musunuz? kaynımın düğünü var da düğün salonları çok aşırı sessli oluyor ya korkuyorum kızımın kulağına fazla gelir diye
selamm
hasta olan bebişlere annelere geçmiş olsun..
pervin seni telşalandırmak istemiyorum büyük ihtimal üşütmektendir ama, kusmalarına dikkat et çok kusarsa anne hamile olunca da bebekler kusarmış. sütü kabul etmiyormuş midecikleri. gerçi önlemini alıyorsundur ama ne bilem bi yazayım dedim. genede korkma ama :)
kız sen nettin? kışın böyle giydiriyordun herhalde? hala böyle mi giydiriyorsun? bunu sana doktor mu söyledi? belki sizin oralarda havalar soğuktur. kızlar herkes böyle mi giydiriyor kimse birşey dememiş. bende mi sorun var?
hele eşofman çok sıcak tutmaz mı?
canım ya bebişleri düğünlere götürüyor musunuz? kaynımın düğünü var da düğün salonları çok aşırı sessli oluyor ya korkuyorum kızımın kulağına fazla gelir diye
çocuk bütün emdiğini kusuyor valla
ya bende bugüryyende çok tembeldim.dün gaza geldim ve evi temizledim valla içim açıldı evi temiz görünce.şimdi ara ara ütü yapıyorum.birikmedi ama birikincede işin içinden çımkası çok zor oluyo.şimdi bi ara verdim.tekrar ütüye geçecegim...
benim şu nazlı kızım Naz gündüzleri şööle uzun uyumuyor en fazla yarım saat, bilemedin 45dk. çay may veriyorum uyutucu banamısın demiyor. bi uyusa gündüzleri mışıl mışıl ne rahat olcak oda bende ama sadece kestiriyor hanfendi. çamaşır serip ortalığı topalayana kadar ancak.
sizinkiler uyuyomu Allahaşkına??
benim şu nazlı kızım Naz gündüzleri şööle uzun uyumuyor en fazla yarım saat, bilemedin 45dk. çay may veriyorum uyutucu banamısın demiyor. bi uyusa gündüzleri mışıl mışıl ne rahat olcak oda bende ama sadece kestiriyor hanfendi. çamaşır serip ortalığı topalayana kadar ancak.
Herkeze merhaba, ben 3 gün üst üste temizlik yaptım ütüleri bititrdim sağolsun annem baktı kızıma tabi ama canım çıktı.bugunde pazarıma gittim gelince kızımı yıkadım şimdi ayağımda uyuyo yemeğimde hazır.benden rahatı yok valla...kızlar bizdede gündüz uykusu yok ayaktan indirdimmi 10 dakka en fazla uyuyo.bazen geceleride yok mesela dün gece.ben bi türlü şu ayakda sallama işinden vazgeçiremiyom başıma bela valla geceleri emmeye kalktığında uyumak için sallanmak istiyo gece vakti salla babam salla.Birde bişey sorcam kızlar ben doğumdan sonra kendimi en ufak bişey yapsam çok yorgun hissediyom sizinde öylemi sanki böyle gücüm yok.ben uykusuzlukdanmı acaba diyorum çünkü yemem iyi kendime bakıyom ama sezeryan oldum ben doğumu sizin nasıl?
ben dışarı çıkarırken bugun mesela altında badi kioltlu çorap üstünde uzun kollu tişort altında tayt ve penyeden mont gibi bi ceket vardı ve arabada penyenin biraz kalını battaniyesi var onu serdim üstüne ama hafif rüzgar var diye korktum arabanın naylonunu örttüm.birde bizimki rüzgar yüzüne gelince nefesi kesiliyo sizinkilerde öylemi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?