2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

valla geçen hafta kuzenim evlendi götürdüm ben.bişey olmaz ya bence...

hasta olanlara geçmiş olsun Allah acil şifa versin
maviyeşil canım o işleri eninde sonunda yapacaksın bence başla bir uçtan laelaelaelaelae
ben de öyle olunca kendimle anlaşıyorum :roflol: 10 dak iş yapıyorum 20 dak dinleniyorum
akşama işlerin çoğu bitiyor
tavsiye ederim.

hilal sen ne diyon bacım valla hastalanmadım ben hiç kazayada gelmiştim zaten 40 tan sonra ilk denemede:)) erkenden istiyorum ama bu kadar değil hatırlatmam iyi oldu sağol canım:)) bugünde böyle olursa bende test yapıyım yarın sanmam ama dediğin olabilir Allah korusun

çocuk bütün emdiğini kusuyor valla

bugün kahvaltıyı erken yaptık acıktım yavv.ama hiç bişey hazırlayacak halim yok.biri bana gelsinnnnn......herkesede uzağım annmelere falan yani..öffffff.........

ya bende bugüryyende çok tembeldim.dün gaza geldim ve evi temizledim valla içim açıldı evi temiz görünce.şimdi ara ara ütü yapıyorum.birikmedi ama birikincede işin içinden çımkası çok zor oluyo.şimdi bi ara verdim.tekrar ütüye geçecegim...

canım aklın kadıfe degıl hepsı ınce ter ceker cinsten pamuklu .onlar bizim gibi degıl allah korusun bi hasta edersen hep hasta olurlar bu arada bebeklerde bronşit meshur havallarda aldatıyor bı sıcak yanıyor akşam eve donuyoruz popomuz donuyor derdeyse.biz bile koruyamıyoruz kendimizi. valla ben su mevsımde boyle gıydırıyorum kısın yunlü pijama ormustu annem onu cıkartmadık üstümüzden.

benim kızda anne diyo.tabiki bilinçli degil ama insanın hoşuna gidiyo.o anne diyo bun kuzumm diyom bi sarılıyoz öpüşüyoz.ohhh..bide bilinçli deseler ayyy seneye inşallah...

pervin canım benimde ihtiyacım var gaza ama hiç halim yok sanırım bahar yorgunluğu bu olsa gerek benim sıpada genelde gündüzleri uyumuyor bütün gün onunla uğraşmaktan akşam o uyusada bende uyusam diye bakıyorum çok yorgun hissediyorum kendimi iştahımda kesildi bu aralar 65 kiloya düşmüşüm halbuki doğuma giderken 80 olmuştum doğumdan önce 64 kiloydum neyse kuzucuğum sağlıklı olsunda ne yapayım bugün dinlenir güç toplar yarına ya Allah der işe bakarım da akşama ne yemek yapcem onu düşünüyorum şimdibilmiyorumkismile

akpak ben götürdüm canım bi defa salona 2 defada aile arasında ama bahçede hafif müzikli nişana salonda biraz başladı mızlanmaya emmek istemişti babamız endişelendi kalktık hemen bende bişiy demedim kadına bak düğün diyince oğluşu bile unuttu demesin die:)))

bu arada bende çok giydirmiyorum dün çıktık dışarıya= uzun kollu çıtçıtlı badi üzerine ince penye onun üzerinede çok ince gömlek(pembe) :))) altına ayaklı pijama üstüne bi tanee pantolan ayağına bi çorap üstüne ayakkabı tamamdırrrr.. arabasına ytırdım üzerine battaniye bile örtmedim çünkü çok sıcaktı

bende dün yazlıkları çıkardım bugün yıkadım hepsini yarına acayip ütü var gencerimin cicileride makinada oyyyy hepsi beni bekliyo ütüde en zoru beniki hep kucakta çünkü 1 dk da bir uyanyo gündüzleri akşam babamıza çok geç geliyo naparım bilmem

benim şu nazlı kızım Naz gündüzleri şööle uzun uyumuyor en fazla yarım saat, bilemedin 45dk. çay may veriyorum uyutucu banamısın demiyor. bi uyusa gündüzleri mışıl mışıl ne rahat olcak oda bende ama sadece kestiriyor hanfendi. çamaşır serip ortalığı topalayana kadar ancak.
sizinkiler uyuyomu Allahaşkına??

yok canım aynıyız

benimkininde gündüz uykusu yok canım uyanık olduğu zamanlar ne iş yaptırıyor ne odadan çıkarıyor hemen ağlıyor ben kucağa alıştırmadım yatırıyorum koltuğun üstüne ya oynuyor yada ikimiz karşılıklı agulaşıyoruz bazen ne konuşacağımı bile sapıtıyorum çok lafcı devamlı ilgi istiyor benimkide sempatiksalakcinni

bugün herkesin tembel olası var o zaman :) ben de aksine sabah evden çıkarken evi toparladım. vaktinde çıktım. şimdi de öğlene kadar da aralıksız çalıştım...

hadi kızlarr kaldırın popolarıı..işlerinizi yapın, kafanız rahat olsun..hadi bakem..

sizlere ara ara bakıyorum valla ben başladım işlede dünden bire.şuan ütüm var ütü yapıyorum.ne yapam benden başkası etmeyecek yaa((

Herkeze merhaba, ben 3 gün üst üste temizlik yaptım ütüleri bititrdim sağolsun annem baktı kızıma tabi ama canım çıktı.bugunde pazarıma gittim gelince kızımı yıkadım şimdi ayağımda uyuyo yemeğimde hazır.benden rahatı yok valla...kızlar bizdede gündüz uykusu yok ayaktan indirdimmi 10 dakka en fazla uyuyo.bazen geceleride yok mesela dün gece.ben bi türlü şu ayakda sallama işinden vazgeçiremiyom başıma bela valla geceleri emmeye kalktığında uyumak için sallanmak istiyo gece vakti salla babam salla.Birde bişey sorcam kızlar ben doğumdan sonra kendimi en ufak bişey yapsam çok yorgun hissediyom sizinde öylemi sanki böyle gücüm yok.ben uykusuzlukdanmı acaba diyorum çünkü yemem iyi kendime bakıyom ama sezeryan oldum ben doğumu sizin nasıl?
ben dışarı çıkarırken bugun mesela altında badi kioltlu çorap üstünde uzun kollu tişort altında tayt ve penyeden mont gibi bi ceket vardı ve arabada penyenin biraz kalını battaniyesi var onu serdim üstüne ama hafif rüzgar var diye korktum arabanın naylonunu örttüm.birde bizimki rüzgar yüzüne gelince nefesi kesiliyo sizinkilerde öylemi?

sabah 7 de kalkıyor /yada ben mam tıkıyorum agzına uyanıyor mama yiyip uyuyor saat 09.00 da uyanıyor.sonra bırde gun içinde 45 dk falan uyuyor.sonrada akşam saat 9 başlıyor uyutma calısmaları saat 10 gibi ançak uyuyor sonrada 3-4 saatte bir ağlıyarak uyanıyor acıkmış oluyor.bazende uyandığı zaman 1 saat uyumuyor gece söule 6-7 saat süren bi uykusu yok çok uyanıyor valla benden fazla uyanık kalıyor nerdeyse güzdüzde uyumayınca zor tabii.ben işteyim anneme zor oluyor iş yemek-duru gündüzleri şöyle 2-3 saat uyusalar iyi olacak ama yok uyumuyor.

sezeryanla ilgisi olabilirmi bende önceden evi 2 saatte siler -süpürür -tozumu alır ütümü bitirirdim hatta bazen yemeği bile koyardım ocaga şimdi yap dinlen yap dinlen valla 6-7 saatımı alıyor bu arada Duru ya da anneme bırakıyorum işim bitince alıyorum ama şimdi yapana kadar 40 kere düşünüyorum bazen elimi kaldıracak halim olmuyor. üzerimde 13 kg ağırlık var ondan mı bilmem ama canım hiç birşeyde yapmak istemiyor.Şu durumun biran önce değişmesi lazım enerji haplarımı alsak ne fisfisfis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…