benim şu nazlı kızım Naz gündüzleri şööle uzun uyumuyor en fazla yarım saat, bilemedin 45dk. çay may veriyorum uyutucu banamısın demiyor. bi uyusa gündüzleri mışıl mışıl ne rahat olcak oda bende ama sadece kestiriyor hanfendi. çamaşır serip ortalığı topalayana kadar ancak.
sizinkiler uyuyomu Allahaşkına??
Herkeze merhaba, ben 3 gün üst üste temizlik yaptım ütüleri bititrdim sağolsun annem baktı kızıma tabi ama canım çıktı.bugunde pazarıma gittim gelince kızımı yıkadım şimdi ayağımda uyuyo yemeğimde hazır.benden rahatı yok valla...kızlar bizdede gündüz uykusu yok ayaktan indirdimmi 10 dakka en fazla uyuyo.bazen geceleride yok mesela dün gece.ben bi türlü şu ayakda sallama işinden vazgeçiremiyom başıma bela valla geceleri emmeye kalktığında uyumak için sallanmak istiyo gece vakti salla babam salla.Birde bişey sorcam kızlar ben doğumdan sonra kendimi en ufak bişey yapsam çok yorgun hissediyom sizinde öylemi sanki böyle gücüm yok.ben uykusuzlukdanmı acaba diyorum çünkü yemem iyi kendime bakıyom ama sezeryan oldum ben doğumu sizin nasıl?
ben dışarı çıkarırken bugun mesela altında badi kioltlu çorap üstünde uzun kollu tişort altında tayt ve penyeden mont gibi bi ceket vardı ve arabada penyenin biraz kalını battaniyesi var onu serdim üstüne ama hafif rüzgar var diye korktum arabanın naylonunu örttüm.birde bizimki rüzgar yüzüne gelince nefesi kesiliyo sizinkilerde öylemi?
dün çok iş yaptım çok yoruldum gece ölü gibi uyumuşum hatta öğlene kadar uyudum :kedi: bir de bademciklerim şişmiş boğazım ağrıyor... tabi bunlar bahane değil de işte vicdanımı hafifletiyorum.
gece 12de en son değişmiştim öğlen 12ye kadar kalmış :kedi: arada ıh ıh edip o da uyuyordu of of altınıda ama nasıl doldurmuş artık bezinde yer kalmamış kızarmış ama geçer sandım biraz önce yine açtım ki offff çok fena mafoldumben
silme yıka eğer varsa evde pişik önleyici krem değil pişik kremi sür
biz aradaki farkı anlamıyoruz kullandıklarımız pişik önleyici ama pişik olduktan sonra pişik kremi( tedavi edici ) kullanmalıyız.
önce bepanten sürdüm sonra nivea pişik önleyici var onu sürdüm. sen ne kullanıyorsun ne tavsiye edersin? bir de zeytin yağını yakıp sürmek gerek diyordu galiba biri ama nasıl. bir bilen varsa bana anlatsın.silme yıka eğer varsa evde pişik önleyici krem değil pişik kremi sür
biz aradaki farkı anlamıyoruz kullandıklarımız pişik önleyici ama pişik olduktan sonra pişik kremi( tedavi edici ) kullanmalıyız.
ılık sabunlu suyla yıkadım canım. dilinin sabunu ama bilmem tahriş eder mi o da?Poposunu yıkadın mı? Şamouanıyla güzelce yıkayıp öyle sürseydin pişik kremini
Kansızlık omasın canım sende. Doğumdan sonra da kan hapını kullandın mı?
kızlar ya fena halde kıtaba daldım bızım cadı da uyuyor yemegım de war oturdum ayagımı altıma aldım okuyorum...
cok guzel bı kıtap once ıyıce bı okuyup bıtırmem lazım sonra uygulamaya gecıcem. ama sımdıden bı cogumuzun yakınmalarının cevabını buldum gıbı. sızınle de paylasıcam...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?