2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

dün götürdüm işte dr krem verdi 4 gün onu kullanacagız sonrada hametan bitkiymiş sadece onu kullanacagız kullanmam artık bu jonshonsları falan dalin de almıştım 2 tane pişik kremi elimde patladı ama yanık acısıda zor iyileşir inşallah biran önce

ayşegül dediğin doğru gündüz uykuları azalıyor.hira da geçen 2 güne göre düzelme var biraz daha fazla uyudu ama yinede eskisi gibi değil

dün gece maşallahı vardı kızımın gece 12:30 da emdi uyudu sabah 6 da emdi gözleri kapalı uykuya dvam 11 e kadar uyudu hiç kalkmadan ama dün uykusuzdu gündüz toplasam 2 saat uyudu ondan heralde gece uyanmadı

kızlar reyhan(aykız) nerde?

bi de zeynep bu kitabın adı nedir.yani internettende baksak şöyle.ismini verde arattırayım bakalım neler varmış bi bakalım..olmamı...

canım bende o kitapdan istiyorum öneriyosun yani değilmi özellikle uyku meselesi için baya önerenler var.
kızlar baya ıyı bı kıtap. bebeklerı karakterıstık ozellıklerıne gore ayırmıs. her bebek ıcın beslenme aktıvıte ve uyku duzenını nasıl oturtucagınızı anlatıyor. gazdan gece uyanmalarına meme almama emmeme bebegın psıkolojık dunyasına kadar detayıyla anlatıyor. daha okuma asamasındayım henuz uygulamaya gecmedım. ama sımdılık gayet faydalı duruyor. dogumdan 3 yasına kadar gecen donemde karsılasabılecegımız her turlu zorlugu nasıl asıcagımız ıle ılglı ıpucları war. ısmı "bebek sorunlarına mucıze cozumler"
yazarı tracy hogg&melında blau

duzelır canım ya her bebegın zaman zaman boyle pıstıgı zamanlar oluyor. eger krem ıse yararsa bende alabılırım. malum onumuz yaz vucutlarındakı kat kat yerler mutlaka pısıcektır...

ınternetlerınde problem war 1 hafta falan gelemıcek sanırım

bende ütü yapıyodum.bitmedi ama yeter bugünük iş.hepsinibitirmeye çalışınca valla dermanım kalmıyo böyle böyle bitiririm işte.dinlenme olmuyo şimdi defneyiuyutacagım o ara dinlenirim işte.bize tatil bu:))

bizde bu zamana kadar hiç pişik olmadık şükür niveanın pişik kremini kullanıyorum çok memnunum
bende çok fazla giydirmiyrum içine çıtçıtlı kısa kollu badisi üsüte uzun kollu badi atınada eşofman bi katta çorap dışarı çıkarkende kilotlu çorap bantolun üstünede hırka yada montunu giydiriyorum nasıl alışırlarsa öyle gidr

valla bende kalın giydirme taraftarı değilim.yani duruma göre değişiyoda.bende atlet çıtçıtlı badi üstüne sweet dışarı soğuksa ceket...altına ayaklı pijama üstüne pantolon çorap ayakkabı bu kaaaa..

SELAM ben geldim a.s.

Hepinizi çok özledim valla internetim bugün baglandi sonunda hemen PC basina geçtim
nasilsiniz bakalim insallah herkez iyidir bebislerde tabi güzel güzel büyümüstür

bnde geldiim
bnde kalın giydirmiom pek galiba
çıtçıtlı badi..
altına ince pijama
üstüne penye tulum çorap

zeynep benim ev hep çok sıcak oldu duru yu da alıştırdık öyle giydirmeye şimdi birden soyarsam hemen hasta ederim o yüzden havalar iyice ısınsın öyle çıkartayım diyorum ben kilotlu coraplardan çok rahat ettiğini düşünüyorum.mayıs ortası sonrası 1 kilolu corap bi pijama giydiririm haziran gibide artık tek kata şineriz havalar ısınıyor ama evler halen soğuk.Çok şükür duru da hiç hastalanmadı.ama birden soyarsamda hemen hasta ederim.ya kimden duysam bronşit diyorlar korkuyorum bi hasta edersemde sonu gelmez.evet bende dr a sormustum hep oyle okudum 1 kat fazlası yetermiş diye ama benim dr umda evet 1 yaşından sonra sen ne giyersen 1 hat fazlasını giydir ama suan değil dedi hatta o gun kalın giydirmiştim bu kadar kalın değil tabii demişti.işte arayı bulmak lazım .

Ayşegül sizin orası sıcaktır canım antalya 30 dereceyi geçti ama istanbulda havalara güven olmuyor canım akşamları çok soğuyor ee dısarı cıkıncada mecbur akşam soguguna kalıyoruz.

bak yapma bunu işte bepanten yara kremi tamam ama üstüne pişik önleyici sürdün iyice yanar canı ıslak pamukla sil yada tekrar yıka altını biraz acık kalsın hava alsın sonra bepanteni sür kapat.2 Sİ ÜST ÜSTE DAHADA PİŞİRECEKSİN.

ya dr duru2ya verdiği ilacın adını hatırlamıyorum 1 tanesi hemetan pişik kremi bunu kullan dedi ama bundan önce 4 günb sabah aksam başka bi ilaç verdi arastırayım bulabılırsem yazarım hemen

benim oğlan memeyle savaş etmeye tekrar başladı yaaaa
emdirmek içöin yapmadım maymunluk kalmadı karşısında
zil takıp oynamadım kaldı

Uzun bir aradadan sonra herkese selam :) Bende şubat annesi olarak aranıza katılıyorum Ada isimli bir kızım var annelik bambaşka bir şeymiş :)

reyhan hoşgeldin bende az önce seni sormuştum

bende çok giydirmiyorum evdeyken ayaklı alt badi ve dış giysi dişarı çıkacağımız zaman ayaklı alt kilotlu çorap badı dış giysi hava soğuksa kalın montunu sıcaksa ince montunu giydiriyorum üzerinede battaniye atıyorum kapalı yerdeysek montu çıkarıp sadece battaniye penye battaniye örtüyorum

dogru soyluyosun sıcaga alısmıssa bırden soymak olmaz. kademe kademe. zaten havalar ısınmaya basladı işin daha kolay...
benim oğlan memeyle savaş etmeye tekrar başladı yaaaa
emdirmek içöin yapmadım maymunluk kalmadı karşısında
zil takıp oynamadım kaldı
bak yaramaza...

Iyiyiz canim saol Ecem hanimda da iyi yatiyo simdi
Senin fistik nasil bakim

Bu arada uçak biletlerimizi aldik temmuz 16 si TR deyiz hayirlisiyla
oooo hadı gelın bakalım anavatana :)
Uzun bir aradadan sonra herkese selam :) Bende şubat annesi olarak aranıza katılıyorum Ada isimli bir kızım var annelik bambaşka bir şeymiş :)
hosgeldın bebegını Allah bagıslasın.

aykızz hoşgeldin canımm..ecemizi öpp..
burcu haklısın canım artık alıştıysa.bir anda üşütebilir.artık bu kış böyle geçer bencede biranda soyma üşütür.yavaş yavaş.üşütmeden çıkarırsın.
nurcum hoşgeldin canım.neden almak istemiyo..bu aralarda emmeyi bırakmak isteyebilirler aman dikkat..
mesure hoşgeldin canım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…