bu arada ewet pısık onleyıcı krem normal her gun kullanılan krem ama pıstıkten sonra bı ıse yaramıyor. pısık olusursa popolın tavsıye ederım gercekten cok etkılı 1 kere boynu pişti benımkının kat kat olan yerlerı. surdum ve aksama duzelmıstı...
ben gece yatmadan önce muhakkak pişik önleyici sürüyorum çünkü zun kaldıgı dönem gece oluyo haliyle.sabah altını degiştirir krem sürmem.ama kaka yapmışsı muhakkak sürerim pişik olmasın diye.onun haricinde pek sürmemeye çalışıyorum çünkü popoları alışıyo kreme bi sürmezsen valla pişik olunlar ..
bende fazla hiç giydirmedim.atlet çıtçıtlı bady üstüne uzun swet.bu kadar...eger dışarı çıkacaksak mini montunu giydiriyorum tatamdır.battaniye falan kullanmıyorum artık.altınada ayaklı pijama .üstüne pantolon..çorap olarakta önce ince bi çorap üstünede biraz daha kalın çorap giydiriyorum bu kadar.çok şükür evde hepimiz hasta oluyoruz bi defnecik saglam kalıyo.aman diym maşallh.sanırım anne sütünden kaynaklanıyo.koruyo yavrumu..
zeynep oku kitabı sonra bize aktar.ne kadar deneyimli olsakta bizimde bilmedgimiz şeyler oluyo paylaşımını bekliyoruz...
kızlar hirada çok uyuyordu 2 günden beri uyumuyor sabah 10:30 11 gibi uyanır 1 1.5 saat sonra tekrar uyur 2 3 saatte bir uyanır 1 saat uyanık kalır bu döngü böyle devam ediyordu ama 2 gündür 10 dk uyuyor uyanıyor bütün uykusunu almış gibi enerjik uyanıyor uyumuyor.
akpak canım isteyerek yapmadın ya geçer kısa zamanda ama mutlaka tedavi edici pişik krem al canı yanmasın yavrunun
zeynep neler var kitapta ben daha sipariş veremedim fırsat olmadı tavsiye ediyormusun
bi de zeynep bu kitabın adı nedir.yani internettende baksak şöyle.ismini verde arattırayım bakalım neler varmış bi bakalım..olmamı...
kızlar baya ıyı bı kıtap. bebeklerı karakterıstık ozellıklerıne gore ayırmıs. her bebek ıcın beslenme aktıvıte ve uyku duzenını nasıl oturtucagınızı anlatıyor. gazdan gece uyanmalarına meme almama emmeme bebegın psıkolojık dunyasına kadar detayıyla anlatıyor. daha okuma asamasındayım henuz uygulamaya gecmedım. ama sımdılık gayet faydalı duruyor. dogumdan 3 yasına kadar gecen donemde karsılasabılecegımız her turlu zorlugu nasıl asıcagımız ıle ılglı ıpucları war. ısmı "bebek sorunlarına mucıze cozumler"canım bende o kitapdan istiyorum öneriyosun yani değilmi özellikle uyku meselesi için baya önerenler var.
duzelır canım ya her bebegın zaman zaman boyle pıstıgı zamanlar oluyor. eger krem ıse yararsa bende alabılırım. malum onumuz yaz vucutlarındakı kat kat yerler mutlaka pısıcektır...dün götürdüm işte dr krem verdi 4 gün onu kullanacagız sonrada hametan bitkiymiş sadece onu kullanacagız kullanmam artık bu jonshonsları falan dalin de almıştım 2 tane pişik kremi elimde patladı ama yanık acısıda zor iyileşir inşallah biran önce
ınternetlerınde problem war 1 hafta falan gelemıcek sanırımayşegül dediğin doğru gündüz uykuları azalıyor.hira da geçen 2 güne göre düzelme var biraz daha fazla uyudu ama yinede eskisi gibi değil
dün gece maşallahı vardı kızımın gece 12:30 da emdi uyudu sabah 6 da emdi gözleri kapalı uykuya dvam 11 e kadar uyudu hiç kalkmadan ama dün uykusuzdu gündüz toplasam 2 saat uyudu ondan heralde gece uyanmadı
kızlar reyhan(aykız) nerde?
bu arada burcucum cok gıydırmıyomusun cocugu ya? nasıl alıstırırsan oyle gıder. ben hıc cok gıydırmedım kışın bıle 2 kattan fazla gıymıyordu. sıcaga alıssın ıstemedım hıc. cok sukur hasta da olmadan atlattık 3 ayı. bugun mesela cıkarken ıcınde zıbın atlet olur o zaten standart. ustune de ayagına 2 kat corap gıydırırım (ayaklarına extra dıkkat edıyorum gaz ıcın o ayrı ) ınce ayakkabısı,kot pantolonu,uzerıne sweet shırt ve hırka o kadar. bıde polar battanıye orterım uzerıne. kapalı yerde onu acar ınce battanıye orterım. doktorum bana senın gıydıgının 1 ınce kat fazlasını gıydır oda insan sonucta cok sarmalama nasıl alısırsa oyle gıder demıstı...
önce bepanten sürdüm sonra nivea pişik önleyici var onu sürdüm. sen ne kullanıyorsun ne tavsiye edersin? bir de zeytin yağını yakıp sürmek gerek diyordu galiba biri ama nasıl. bir bilen varsa bana anlatsın.
ılık sabunlu suyla yıkadım canım. dilinin sabunu ama bilmem tahriş eder mi o da?
of çok kızıyorum kendimeeee :mymeka:
hosgeldın reyhan ıyıyız canım sen nasılsın ecem kuş nasıl?
Uzun bir aradadan sonra herkese selam :) Bende şubat annesi olarak aranıza katılıyorum Ada isimli bir kızım var annelik bambaşka bir şeymiş :)
dogru soyluyosun sıcaga alısmıssa bırden soymak olmaz. kademe kademe. zaten havalar ısınmaya basladı işin daha kolay...zeynep benim ev hep çok sıcak oldu duru yu da alıştırdık öyle giydirmeye şimdi birden soyarsam hemen hasta ederim o yüzden havalar iyice ısınsın öyle çıkartayım diyorum ben kilotlu coraplardan çok rahat ettiğini düşünüyorum.mayıs ortası sonrası 1 kilolu corap bi pijama giydiririm haziran gibide artık tek kata şineriz havalar ısınıyor ama evler halen soğuk.Çok şükür duru da hiç hastalanmadı.ama birden soyarsamda hemen hasta ederim.ya kimden duysam bronşit diyorlar korkuyorum bi hasta edersemde sonu gelmez.evet bende dr a sormustum hep oyle okudum 1 kat fazlası yetermiş diye ama benim dr umda evet 1 yaşından sonra sen ne giyersen 1 hat fazlasını giydir ama suan değil dedi hatta o gun kalın giydirmiştim bu kadar kalın değil tabii demişti.işte arayı bulmak lazım .
Ayşegül sizin orası sıcaktır canım antalya 30 dereceyi geçti ama istanbulda havalara güven olmuyor canım akşamları çok soğuyor ee dısarı cıkıncada mecbur akşam soguguna kalıyoruz.
bak yapma bunu işte bepanten yara kremi tamam ama üstüne pişik önleyici sürdün iyice yanar canı ıslak pamukla sil yada tekrar yıka altını biraz acık kalsın hava alsın sonra bepanteni sür kapat.2 Sİ ÜST ÜSTE DAHADA PİŞİRECEKSİN.
ya dr duru2ya verdiği ilacın adını hatırlamıyorum 1 tanesi hemetan pişik kremi bunu kullan dedi ama bundan önce 4 günb sabah aksam başka bi ilaç verdi arastırayım bulabılırsem yazarım hemen
bak yaramaza...benim oğlan memeyle savaş etmeye tekrar başladı yaaaa
emdirmek içöin yapmadım maymunluk kalmadı karşısında
zil takıp oynamadım kaldı
oooo hadı gelın bakalım anavatana :)Iyiyiz canim saol Ecem hanimda da iyi yatiyo simdi
Senin fistik nasil bakim
Bu arada uçak biletlerimizi aldik temmuz 16 si TR deyiz hayirlisiyla
hosgeldın bebegını Allah bagıslasın.Uzun bir aradadan sonra herkese selam :) Bende şubat annesi olarak aranıza katılıyorum Ada isimli bir kızım var annelik bambaşka bir şeymiş :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?