reyhan hoşgeldin bende az önce seni sormuştum
bende çok giydirmiyorum evdeyken ayaklı alt badi ve dış giysi dişarı çıkacağımız zaman ayaklı alt kilotlu çorap badı dış giysi hava soğuksa kalın montunu sıcaksa ince montunu giydiriyorum üzerinede battaniye atıyorum kapalı yerdeysek montu çıkarıp sadece battaniye penye battaniye örtüyorum
aykızz hoşgeldin canımm..ecemizi öpp..
burcu haklısın canım artık alıştıysa.bir anda üşütebilir.artık bu kış böyle geçer bencede biranda soyma üşütür.yavaş yavaş.üşütmeden çıkarırsın.
nurcum hoşgeldin canım.neden almak istemiyo..bu aralarda emmeyi bırakmak isteyebilirler aman dikkat..
mesure hoşgeldin canım..
aykızz hoşgeldin canımm..ecemizi öpp..
burcu haklısın canım artık alıştıysa.bir anda üşütebilir.artık bu kış böyle geçer bencede biranda soyma üşütür.yavaş yavaş.üşütmeden çıkarırsın.
nurcum hoşgeldin canım.neden almak istemiyo..bu aralarda emmeyi bırakmak isteyebilirler aman dikkat..
mesure hoşgeldin canım..
kızlar ben cıkıyorum bızım kız 3 ten berı uyuyor bıraz daha kıtap okuyayım o uyanıncada anca hazırlanırız.
babamız 6.30 da gelır bızı almaya.
optum hepınızı yarın malum kontrolumuz war analı kızlı doktordayız.
gelınce yazarım.
bebıslerı koklayın yerıme gorusuruz...
reyhan çok sevindim canım ya
sağ salim gelin inş.
türkiye prenses kızını görsün bi..
hoşgeldin canım hadi gözün aydın memleketine geliyorsun senin içinde bir değişiklik olur sositosositoIyiyiz canim saol Ecem hanimda da iyi yatiyo simdi
Senin fistik nasil bakim
Bu arada uçak biletlerimizi aldik temmuz 16 si TR deyiz hayirlisiyla
hoşgeldin canım kızınıda Allah bağışlasınUzun bir aradadan sonra herkese selam :) Bende şubat annesi olarak aranıza katılıyorum Ada isimli bir kızım var annelik bambaşka bir şeymiş :)
kızlar ben cıkıyorum bızım kız 3 ten berı uyuyor bıraz daha kıtap okuyayım o uyanıncada anca hazırlanırız.
babamız 6.30 da gelır bızı almaya.
optum hepınızı yarın malum kontrolumuz war analı kızlı doktordayız.
gelınce yazarım.
bebıslerı koklayın yerıme gorusuruz...
Hosbulduk canim nasilsin
vayyy be dr.umda bu ay hamilelik olmaz diyordu banakızlar ya geçen yıl bu zamanlar son adet tarihimdi 5 mayıs.vay be hey gidi günler tam bir yıl olmuşş..
bir ay sonra 2011 şubat bebekleri gelir.ocak 2011 anneleri toplanmaya başlamış bile:))
Insallah canim
Valla kizim en çok Türkiyenin sicaklariyla tanisacak
simdiden kara kara düsünüyorum valisine ne koyucam diye Ecem için o kadar çok sey lazimki simdiden stres basladi valla
ya ben çıkıcam yemeğim yok yemek yapıcam herkezler burda çıkamıyorum
vayyy be dr.umda bu ay hamilelik olmaz diyordu bana
ahanda doğurdum nabeeeer
çok duygulandım ya:gitme:
kızlar ya geçen yıl bu zamanlar son adet tarihimdi 5 mayıs.vay be hey gidi günler tam bir yıl olmuşş..
bir ay sonra 2011 şubat bebekleri gelir.ocak 2011 anneleri toplanmaya başlamış bile:))
sağol nurcum valla hamarat hatunlar yapmışlar erkenden yemekleri hepiniz burda ben bugün acayip tembelim
evet canım ya sen söyleyince bende duygulandım şimdi o günlerde hissettiklerimin geldi aklıma Allahım isteyen herkesin kucağını doldursun gelsin 2011 şubat bebişlerihihoyyyt:teytey:alkisalkisalkis
ben hariç canım bende daha yemek yapmadım annem geldi balkonda çay sefası yaptım bu saatten sonra ne yemeği pişer :mymeka: akşama herkes işten gelince aç kalacak valla gidemde iyi kötü bişeyler yapem bari delikafadulden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?