2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar ben cıkıyorum bızım kız 3 ten berı uyuyor bıraz daha kıtap okuyayım o uyanıncada anca hazırlanırız.
babamız 6.30 da gelır bızı almaya.
optum hepınızı yarın malum kontrolumuz war analı kızlı doktordayız.
gelınce yazarım.
bebıslerı koklayın yerıme gorusuruz...

Hosbulduk canim nasilsin

Hosbulduk Aysegülcüm öperim sende fistiklari öp

kızlar ya geçen yıl bu zamanlar son adet tarihimdi 5 mayıs.vay be hey gidi günler tam bir yıl olmuşş..
bir ay sonra 2011 şubat bebekleri gelir.ocak 2011 anneleri toplanmaya başlamış bile:))

h.b. bitanem ya
ay bilmiorum valla ...evet ennemde dio sakın bırakıverme emmez diyo
ama varya çok zor emio nası ağlıyo
aklıma ne gelirse bağıra bağıra söylüyom
yakında komşu gelecek kapıma
pazara gidelim bi sopa alalım diyom..
korksun die..delikafadulden

görüşürüz canım..:gitme:

reyhan çok sevindim canım ya
sağ salim gelin inş.
türkiye prenses kızını görsün bi..

Insallah canim
Valla kizim en çok Türkiyenin sicaklariyla tanisacak
simdiden kara kara düsünüyorum valisine ne koyucam diye Ecem için o kadar çok sey lazimki simdiden stres basladi valla

Iyiyiz canim saol Ecem hanimda da iyi yatiyo simdi
Senin fistik nasil bakim

Bu arada uçak biletlerimizi aldik temmuz 16 si TR deyiz hayirlisiyla
hoşgeldin canım hadi gözün aydın memleketine geliyorsun senin içinde bir değişiklik olur sositososito
Uzun bir aradadan sonra herkese selam :) Bende şubat annesi olarak aranıza katılıyorum Ada isimli bir kızım var annelik bambaşka bir şeymiş :)
hoşgeldin canım kızınıda Allah bağışlasın

güle güle canım oh ne güzel bol bol gezin zemuszemus

kızlar ya geçen yıl bu zamanlar son adet tarihimdi 5 mayıs.vay be hey gidi günler tam bir yıl olmuşş..
bir ay sonra 2011 şubat bebekleri gelir.ocak 2011 anneleri toplanmaya başlamış bile:))
vayyy be dr.umda bu ay hamilelik olmaz diyordu bana
ahanda doğurdum nabeeeer
çok duygulandım ya:gitme:

Insallah canim
Valla kizim en çok Türkiyenin sicaklariyla tanisacak
simdiden kara kara düsünüyorum valisine ne koyucam diye Ecem için o kadar çok sey lazimki simdiden stres basladi valla

şimdi bi hevesle ne bulursan koyarsın canım
belki çoğı katıl-yla geri gelir.
ama siz süslüsünüz hepsini kullanırsınız kesinbayanssulusmile

evet canım ya sen söyleyince bende duygulandım şimdi o günlerde hissettiklerimin geldi aklıma Allahım isteyen herkesin kucağını doldursun gelsin 2011 şubat bebişlerihihoyyyt:teytey:alkisalkisalkis

sağol nurcum valla hamarat hatunlar yapmışlar erkenden yemekleri hepiniz burda ben bugün acayip tembelim

ben hariç canım bende daha yemek yapmadım annem geldi balkonda çay sefası yaptım bu saatten sonra ne yemeği pişer :mymeka: akşama herkes işten gelince aç kalacak valla gidemde iyi kötü bişeyler yapem bari delikafadulden

evet canım ya sen söyleyince bende duygulandım şimdi o günlerde hissettiklerimin geldi aklıma Allahım isteyen herkesin kucağını doldursun gelsin 2011 şubat bebişlerihihoyyyt:teytey:alkisalkisalkis

evet ya 2011 şubat bebişleri gelsinde beblerimiz abi abla olsunlar.bide sanki biz ablayız diye düşünüyorumgelselerde onlarlada kaynaşsak..destek olsak..

kızlar en iyiniz benim galiba.adamın ögle 12 de yemege gelmesi iyi oluyo galiba.yemegim erkenden yapılmış oluyo çünkü.sonrasında rahat oluyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…