2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

hoşgeldin canım hadi gözün aydın memleketine geliyorsun senin içinde bir değişiklik olur sositososito
Hosbulduk Tugbacim evet memleket hasreti bambaska

iyiyim canım sağol sen nasılsın ecem nasıl
türkiyeye hangi şehire geliyorsunuz?

zeynepçim güle güle canım size iyi gezip tozmalar

bende gidiyim zilli kızım uyuyorken yemek yapayım
Ecem çok iyi artik ne bulursa elleriyle yakaliyo direk agzina götürüyo cadi
Bandirmaya geliyoruz canim

şimdi bi hevesle ne bulursan koyarsın canım
belki çoğı katıl-yla geri gelir.
ama siz süslüsünüz hepsini kullanırsınız kesinbayanssulusmile
alinacaklar içn liste yapmam lazim galibba

ben geldim herkese selam.... bu saate kadar temizlikle uğraştım.. ay çok yorulmuşum...geçmişi bile okuyamadım ne çok şey birikmiş bi günde...

AKPAK CANIM

Kız kardeşime dedim ilaç adını hatırlıyormusun diye bilmiyormuş ama arkadaşın bebişi pişmiş diyince benim eve gitmiş bakmış
DERMO-TROSYD

4 gün sabah aksam ince tabaka halinde sürülecek sonra hematan kullanılacak pişik önleyici krem olarak

sağol nurcum valla hamarat hatunlar yapmışlar erkenden yemekleri hepiniz burda ben bugün acayip tembelim
bnde yapmadım kiiiiiiidelikafadulden

kaydirigubbakcemile3 neden öyle demiştikiii...
tedaviyle geldi benim sıpam canım
yumurtalarda ben gibi tembel çıktıydısırnaşık şey

ayy bnde ne yapcamı bulamadım

Hosbulduk Tugbacim evet memleket hasreti bambaska

Ecem çok iyi artik ne bulursa elleriyle yakaliyo direk agzina götürüyo cadi
Bandirmaya geliyoruz canim

alinacaklar içn liste yapmam lazim galibba

türkiyeye geliyormuşun canım... hadi gözün aydın... senin için çok güzel olur... hasret giderirsin özlemişindir buraları...

Kızlarcım merhaba:))
Nasılsınız görüşmeyeli.. ınşallah herkes iyidir.. biz iyiyiz paşamla.. anamı ağlatmakla meşgul.:). az önce ilk kez tek başıma yıkadım.. ağlamaktan yoruldu ve sızdı:) Akşama kayınvalideme gideceğiz yemeğe o yüzden işim yok şuan bi bakayım dedim.. Bu arada Pişik sorunuyaşayan varmış.. Hemen söylüyorum. benim bebeğimcde 1 günde etki etti şok oldum .. Ezcanelerde var Travazol diye bir merhem şiddetle tavsiye ediyorum.. Bende sizden konak sorunu için yardım bekliyorum:)

canım zeytinyağını teyze kızım söylemişti bana tavada kızdır soğut pamukla güzelce sür hemen alıyo demişti ben hiç yapmadım bi dene istersen sonuçta herşeyde zeytinyağı ön planda inşallah hemen geçer..

evet yaaa bizimde 3 gün sonra sat ımızı yaşıcaz:)))ne modaydı sat lafı demi ama benim kociş de hiç unutmuyosunuz demi o tarihi hayret ya diyodukaydirigubbakcemile3

evet ya 2011 şubat bebişleri gelsinde beblerimiz abi abla olsunlar.bide sanki biz ablayız diye düşünüyorumgelselerde onlarlada kaynaşsak..destek olsak..

2011 ler gelince daa bi anlıycaz bebişlerin büyüdüğünü her biri abii abla olucak yaa ne güzell allah ım o günleri göstersin inşallah hepimize

oğlum yine başladı ağzında bişeyler gevelemeye
ah bi konuşsa neler diyecek..
annenneeenne dio
yrrim bn bunu ya yerim yerim
ahydi bn kaçıyom yemekleri yapim şu bebemi uyutup

benim oğluş şıngırağını filan tutamıyor elleriyle sadece sesini dinliyor kafasını çeviriyo daha ince şeyleri tutyo sadece ağız mendili önlük gibi şeyleri tuhafmı sizcee:???

akpak canım dr. bana bi travazol diye pişik kremi verdi. süperdi 1 günde etki etti... eczaneden almıştık. istersen dr.una bir sor öyle kullan...
geçmiş olsun canım. sıkma canını...

türkiyeye geliyormuşun canım... hadi gözün aydın... senin için çok güzel olur... hasret giderirsin özlemişindir buraları...

Saol canim evet geliyoruz hayirlisiyla
çok özledim Annecigimde orda bol bol hasret gidericez

Bide biz burda mevlüt yapamamistik malum kimse yok buralarda
gelince onuda yapicaz insallah

Saol canim evet geliyoruz hayirlisiyla
çok özledim Annecigimde orda bol bol hasret gidericez

Bide biz burda mevlüt yapamamistik malum kimse yok buralarda
gelince onuda yapicaz insallah

ayy canım benim gurbetliği bende iyi bilirim... ne güzel bol bol özlem giderin annenle... benim annem yok maalesef... onu o kadar çok özlüyorum ki...:sinifsinif:

oyy ne güzel ya kocişlerinz erkenden geliyo eve bizim babişimiz 9 dan önce gelemiyo hiç oda çok üzülüyo hiç göremiyorum sizi die bizde:bbo:

evet ya ne güzel kocişlerinizin erkenden geliyor gezmelere götürüyor... bizim babamız bugün yine geç gelicekmiş.. telefonda bunu söylerken bile sesi çok üzgün geliyordu... artık bende bugün buraya takılırım.

yok canım öyle yapmadım ya açık açık yazmamışım kusura bakma ilk çişini yapınca bepanten sürdüm ikinci çişini yapınca (her seferinde yıkadım bu sırada) pişik kremi sürdüm. eczaneler kapanmıştır ama dışarı çıkabilirsem söylediklerinizden alayım
ay sağolsun ya ne kadar iyi insanlar var Allah razı olsun kardeşinden, HEPİNİZDEN opuyorumnanaktan

akpak canım dr. bana bi travazol diye pişik kremi verdi. süperdi 1 günde etki etti... eczaneden almıştık. istersen dr.una bir sor öyle kullan...
geçmiş olsun canım. sıkma canını...

ÇOK SAĞOLUN.
yanık gibi olmuş yavrum ohaoldumsmile
öf ev işi yaptım da noldu bebeğimin poposu pişti evim pis olsa daha iyiydi alsanaalsanasmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…