yok canım öyle yapmadım ya açık açık yazmamışım kusura bakma ilk çişini yapınca bepanten sürdüm ikinci çişini yapınca (her seferinde yıkadım bu sırada) pişik kremi sürdüm. eczaneler kapanmıştır ama dışarı çıkabilirsem söylediklerinizden alayım
ay sağolsun ya ne kadar iyi insanlar var Allah razı olsun kardeşinden, HEPİNİZDEN opuyorumnanaktan
ÇOK SAĞOLUN.
yanık gibi olmuş yavrum ohaoldumsmile
öf ev işi yaptım da noldu bebeğimin poposu pişti evim pis olsa daha iyiydi alsanaalsanasmile
evet ya ne güzel kocişlerinizin erkenden geliyor gezmelere götürüyor... bizim babamız bugün yine geç gelicekmiş.. telefonda bunu söylerken bile sesi çok üzgün geliyordu... artık bende bugün buraya takılırım.
selam kızlar nasılsınız
canım suçlama kendini böyle üzmede sütüne bişey olur... bazen kendi kendine de pişik olabilirdi... geçer en kısa zamanda merak etme.... senin gerginliğin üzüntün bebişinede geçer...
Saol canim evet geliyoruz hayirlisiyla
çok özledim Annecigimde orda bol bol hasret gidericez
Bide biz burda mevlüt yapamamistik malum kimse yok buralarda
gelince onuda yapicaz insallah
Canim altini her degistiginde bol pudra dök ama bol bolkızımı yıkayacaktım bugün. sıcak suyla pişiği acır diye yıkamayacağım
Saol canim hayirlisiyla herkezi görücez bu yaz hepsi 4 gözle Ecem i bekliyoSelam kızlar...
Seldacım hoşgeldin. Konak için zeytinyağı ve karbonat sür yıkamadan 1 saat kadar önce. en az üç su yıka banyo sabunuyla. Kurutup kaldırsın diye. Banyodan sonra da tara hafif hafif. Biz Esra ya öyle yaptık
Bu arada hediyeleşiyoruz katılır mısın?
Reyhanccım gözün aydın...Ana babadan uzak olmak ne demek bilirim. Tabi seninki yurtdışı daha kötü..
canım ne güzel kavuşma var yani yakın zamanda hayırlısıyla gel inşallah mevlütünüde annenlere yapacaksın ne güzel benim annemle aynı şehirdeyiz ama çalıştığı için haftada bir bazen 2 hafta bir oda 2 saat anca ben bile nasıl özlüyorum allah onların ekskliğini göstermesin anneleri yanında olmayanlarada sabır selamet versin rabbim
Canim altini her degistiginde bol pudra dök ama bol bol
bide altini hep sicak su ve pamukla temizle sonra kurula sik sik altini degistir
Pudrayi bol kullaninca çok çabuk geçiriyo pisigi bi dene
Saol canim hayirlisiyla herkezi görücez bu yaz hepsi 4 gözle Ecem i bekliyo
AMIN...ah ah ben küçüklügümden beri böyle
benim annemle babam ayri oldugu için 10 yasimdan beri Annemi yazdan yaza görüyorum ondan öncede Babami yazdan yaza görüyordum yani bu özleme zamanla alistim diyebilirim
geceyi hastanede geçirdim şiddetli mide göğüs sancsıyla.. ölüyorum diye cıktım evden babam götürdü saolsun... sonuç safrakesemde birden fazla taş var henüz kanalı tıkamamış iltihap yapmamış ama arada şiddetli atak yaparmış. gerekli halde ameliyat olucakmışım.. çok canım sıkkın bu arada ameliyat olursa nasıl beslerim çocuğumu.. zaten doyurmuyor aşı niyetine içiyor sütümü.. yine de allaha bin şükür kalpte bişi çıkmadı ya kalp krizi falan olsaydı.... yazarak rahatlıyım dedim yoksa sizi üzmek istemem gece gece hiç keyfim yok netten araştırıp duruyorum bir yandan..
baktım kaçtımmmmmmm
iyigeceler
yarın yolculuk var evimize dönüyoruz babamız çok özlemiş bizi ehehehee
geceyi hastanede geçirdim şiddetli mide göğüs sancsıyla.. ölüyorum diye cıktım evden babam götürdü saolsun... sonuç safrakesemde birden fazla taş var henüz kanalı tıkamamış iltihap yapmamış ama arada şiddetli atak yaparmış. gerekli halde ameliyat olucakmışım.. çok canım sıkkın bu arada ameliyat olursa nasıl beslerim çocuğumu.. zaten doyurmuyor aşı niyetine içiyor sütümü.. yine de allaha bin şükür kalpte bişi çıkmadı ya kalp krizi falan olsaydı.... yazarak rahatlıyım dedim yoksa sizi üzmek istemem gece gece hiç keyfim yok netten araştırıp duruyorum bir yandan..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?