2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

canım suçlama kendini böyle üzmede sütüne bişey olur... bazen kendi kendine de pişik olabilirdi... geçer en kısa zamanda merak etme.... senin gerginliğin üzüntün bebişinede geçer...

Selam kızlar...
Seldacım hoşgeldin. Konak için zeytinyağı ve karbonat sür yıkamadan 1 saat kadar önce. en az üç su yıka banyo sabunuyla. Kurutup kaldırsın diye. Banyodan sonra da tara hafif hafif. Biz Esra ya öyle yaptık
Bu arada hediyeleşiyoruz katılır mısın?

Reyhanccım gözün aydın...Ana babadan uzak olmak ne demek bilirim. Tabi seninki yurtdışı daha kötü..

wala benimki hep geç hep geç nereye kadar bilmiyorum çalışmakta zorunda malum artık ben evdeyim ve masraflarda arttı haliyle allah kocişlere güç kuvvet ve sabır versin( bide c.tesi toplantıları var şirketin otele gideceklerr taaaa pazar öğleye gelecek off offf pazarda dedemin mevlütü var onada gelemez heralde ne dertiyim anacım bende hiç bitmiyo yaaaa

selam kızlar nasılsınız

slm zehracım iyiyiz sen nasılsın??

canım suçlama kendini böyle üzmede sütüne bişey olur... bazen kendi kendine de pişik olabilirdi... geçer en kısa zamanda merak etme.... senin gerginliğin üzüntün bebişinede geçer...

sağol canım haklısın
işte hatam yüzünden masum yavrum acı çekince kendimi affedemiyorum.
neyseki geçecek Allah beterinden saklasın tüm yavrularımızı

Saol canim evet geliyoruz hayirlisiyla
çok özledim Annecigimde orda bol bol hasret gidericez

Bide biz burda mevlüt yapamamistik malum kimse yok buralarda
gelince onuda yapicaz insallah

canım ne güzel kavuşma var yani yakın zamanda hayırlısıyla gel inşallah mevlütünüde annenlere yapacaksın ne güzel benim annemle aynı şehirdeyiz ama çalıştığı için haftada bir bazen 2 hafta bir oda 2 saat anca ben bile nasıl özlüyorum allah onların ekskliğini göstermesin anneleri yanında olmayanlarada sabır selamet versin rabbim

ya kızlar akarahan vardı ismi neydi hatırlamıyrum ama ondan haberi olan varmı hiç görmedim onu doğum iznine ayrıldıktan sonra işe de başlamadı heralde??

travazol krem i hatırladım evde vardı ve biraz önce buldum :)
doktor bana mantar için vermişti
geri iinde kortizon varmış ama bir iki kez süreceğim kızımın küçük poposuna
sağol havvacım

kızımı yıkayacaktım bugün. sıcak suyla pişiği acır diye yıkamayacağım
Canim altini her degistiginde bol pudra dök ama bol bol
bide altini hep sicak su ve pamukla temizle sonra kurula sik sik altini degistir
Pudrayi bol kullaninca çok çabuk geçiriyo pisigi bi dene

Saol canim hayirlisiyla herkezi görücez bu yaz hepsi 4 gözle Ecem i bekliyo

AMIN...ah ah ben küçüklügümden beri böyle
benim annemle babam ayri oldugu için 10 yasimdan beri Annemi yazdan yaza görüyorum ondan öncede Babami yazdan yaza görüyordum yani bu özleme zamanla alistim diyebilirim

pudra almamıştım ki
yok yani

aykızz hiç açmak istemezdim canım konuyu ama üzülme sağlıklı olsunlarda uzak olsunlar varsınlar
bu arada pişiğe iyi geldiğini bilmiyodum am pudra nefes almasını engelliyomuş poponun iyi değil dedi dr bize belkide sadece pişik için olursa zararı olmaz

Selam kızlar, ben herzamanki gibi yine geç okuyorum ama yinede biseyler yazmak istedim.

Ebru – bende aynen yorgunluk fena…. Hiçbirsey yapmak istemiyorum. Bi toz alsam kendimi tüm evi temizlemiş kadar yorgun hissediyorum. Bence süt vermeyle alakalı bu. Bide bütün gün tüm dikkatimiz çocukların üzerinde olunca devamlı yorgun oluyorsun. Uyurken bile aklımız onlarda. Umarım geçer artık yakında.

Turkkahvesi – hiçbirimizin çocugu gündüz uyumuyor. Zaten doktorumuz söylemişti gündüz uykuları kısalacak normal diye. Encok dışarı cıktıgımızda temiz havada uyuyor uzun olarak. Ama inan aksamları uzun uyuması daha önemli. Gündüz sallanan oyuncaklarla oynat, müzik dinlet, arada sen konuş, dışarı çıkın öyle geçer nasıl olsa. Ama biliyorum bazen insan gündüzde yalnız kalmak istiyor ama napalım annelik böyle biseymiş.

Ayşegülun yazdığı gibi. Bende kreme alıştırmamaya çalışıyorum cildini. Allaha şükür hiç pişik olmadık şu ana kadar. Gündüzleri 3-4 saatte bir degiştiriyorum. Geceleri en son 9 da değiştiriyorum. Sabah 7 de birdaha. Geceleride degistirmeye alıştırma demisti doktorum.

Zeynep kitap yorumlarını bekliyoruz senden acilen 

Ya bu arada bisey sorucam. Bu külotlu corapları nereden aldınız. Biz daha hiç almadık. Erkeklerede giydirebiliyorum dimi? Hep tulum giydi benim oğlum bu zamana kadar. Ölçü olarak aylara göremi alınıyor külotlu çorapta?

Aykız – bizde yazları eşimin işinden dolayı datçaya gidiyoruz. (bir aksilik olmasa insallah) bende şimdiden düşünüyorum onun hangi eşyasını nasıl sıgdırıcam nasıl götürücem diye. Valla biz kendimize bisey götüremicez bu gidişle.

Biz bugün dışarlardaydık. Oglen gibi evi topladık çıktık. Hava güzel olunca oğluma çok iyi geliyor dışarda gezmek.

kızlar bı gırdım cıkıcam gene ıpek uyumusken bende yatayım.
havvacım serap (yanı mydarlıng) ıle konustum oda katılmak ıstıyor hedıyelesmeye unutmadan gırıp yazayım dedım.
hadı zeynep kaçarrrrrrrrr :)))))

geceyi hastanede geçirdim şiddetli mide göğüs sancsıyla.. ölüyorum diye cıktım evden babam götürdü saolsun... sonuç safrakesemde birden fazla taş var henüz kanalı tıkamamış iltihap yapmamış ama arada şiddetli atak yaparmış. gerekli halde ameliyat olucakmışım.. çok canım sıkkın bu arada ameliyat olursa nasıl beslerim çocuğumu.. zaten doyurmuyor aşı niyetine içiyor sütümü.. yine de allaha bin şükür kalpte bişi çıkmadı ya kalp krizi falan olsaydı.... yazarak rahatlıyım dedim yoksa sizi üzmek istemem gece gece hiç keyfim yok netten araştırıp duruyorum bir yandan..

canım benım... cok buyuk gecmıs olsun. umarım amelıyata gerej kalmaz... Allah beterınden saklasın sıkma sen canını.

çok geçmiş olsun herkezede günaydın, kızlar dün hıdırellezdi dilek tuttunuzmu? dün birisi konak için ne yapabilirim diye sormuştu biz yeni atlattık zeytinyağını yada bebeyağını kafasına sürüp bekle sonra banyo yaptır kurudukdan sonrada fırçasıyla tara kabuk halinde çıkıyo zaten ama bikaç sefer yapmak lazım 1kerede geçmiyo hemen birde sebametin şampuanı konak önleyiciymiş bende yeni onu aldım dün ilk defa onla yıkadım...zeynep okuduğun kitabı nekadara aldın?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…