geceyi hastanede geçirdim şiddetli mide göğüs sancsıyla.. ölüyorum diye cıktım evden babam götürdü saolsun... sonuç safrakesemde birden fazla taş var henüz kanalı tıkamamış iltihap yapmamış ama arada şiddetli atak yaparmış. gerekli halde ameliyat olucakmışım.. çok canım sıkkın bu arada ameliyat olursa nasıl beslerim çocuğumu.. zaten doyurmuyor aşı niyetine içiyor sütümü.. yine de allaha bin şükür kalpte bişi çıkmadı ya kalp krizi falan olsaydı.... yazarak rahatlıyım dedim yoksa sizi üzmek istemem gece gece hiç keyfim yok netten araştırıp duruyorum bir yandan..
Canim altini her degistiginde bol pudra dök ama bol bol
bide altini hep sicak su ve pamukla temizle sonra kurula sik sik altini degistir
Pudrayi bol kullaninca çok çabuk geçiriyo pisigi bi dene
Saol canim hayirlisiyla herkezi görücez bu yaz hepsi 4 gözle Ecem i bekliyo
Selam kızlar, ben herzamanki gibi yine geç okuyorum ama yinede biseyler yazmak istedim.
Ya bu arada bisey sorucam. Bu külotlu corapları nereden aldınız. Biz daha hiç almadık. Erkeklerede giydirebiliyorum dimi? Hep tulum giydi benim oğlum bu zamana kadar. Ölçü olarak aylara göremi alınıyor külotlu çorapta?
Biz bugün dışarlardaydık. Oglen gibi evi topladık çıktık. Hava güzel olunca oğluma çok iyi geliyor dışarda gezmek.
geceyi hastanede geçirdim şiddetli mide göğüs sancsıyla.. ölüyorum diye cıktım evden babam götürdü saolsun... sonuç safrakesemde birden fazla taş var henüz kanalı tıkamamış iltihap yapmamış ama arada şiddetli atak yaparmış. gerekli halde ameliyat olucakmışım.. çok canım sıkkın bu arada ameliyat olursa nasıl beslerim çocuğumu.. zaten doyurmuyor aşı niyetine içiyor sütümü.. yine de allaha bin şükür kalpte bişi çıkmadı ya kalp krizi falan olsaydı.... yazarak rahatlıyım dedim yoksa sizi üzmek istemem gece gece hiç keyfim yok netten araştırıp duruyorum bir yandan..
herkese günaydınnnn....
slm canım çok geçmiş olasun aynı sorun bendede var oyüzden o agrıyı çok iyi bilirim allah yardımcın olsun bende ameliyat için en azından 6 ay emsın dıye beklıyorum yoksa dayanılacak bir agrı degıl neysekı arada bır oluyor süreklı olsa dayanılmaz agrı oldugu gün ne yedıgınıne dıkkat et ona göre azalt bana faydası oluyor mesela bana yumurta dokunuyor ama bu hastalıgında kesın tedavisi amelıyat ondada korkulacak bişi yok kapalı olursun zaten çok geçmiş olsun cnmgeceyi hastanede geçirdim şiddetli mide göğüs sancsıyla.. ölüyorum diye cıktım evden babam götürdü saolsun... sonuç safrakesemde birden fazla taş var henüz kanalı tıkamamış iltihap yapmamış ama arada şiddetli atak yaparmış. gerekli halde ameliyat olucakmışım.. çok canım sıkkın bu arada ameliyat olursa nasıl beslerim çocuğumu.. zaten doyurmuyor aşı niyetine içiyor sütümü.. yine de allaha bin şükür kalpte bişi çıkmadı ya kalp krizi falan olsaydı.... yazarak rahatlıyım dedim yoksa sizi üzmek istemem gece gece hiç keyfim yok netten araştırıp duruyorum bir yandan..
sanada günaydın cnmherkese günaydınnnn....
Bu arada ben Duru'ya 4-5 kaşım meyve püresine başlamıştım ya dün annem banyo yaptırdırmış vucutu sepmiş.annemle babam almış saglık ocagına götürmüş kadın hemen demiş süt ve mama harici ne verdiniz diye annemde meyve püresine başladık dr demiş 4-5 kaşıkla başlayın diye kadın kızmış daha 1 ayı var niye acele ediyorlarki alerji yapmış kesin diye.dün zehra konuşmuştuk ya sende verme kız tam ayını bitirsinler korktum valla vermem daha ayını doldursun.
bide %100 diye savunuyordum ya yani bebelac ı aradım bilgi aldım onlarda katkısız vakumlu falan dedi ama yok 4 ayında biz yine evde yapacagız muz-seftali-kayısı armut hergün 1 meyvenin ceyreği yeter hazır almıycam.yoğurduda sormuş annem bidahaki ay geçeceğiz ama hazır değil ben liste vericem size paztorize süt ile evde mayalanacak demiş.
Bu arada ben Duru'ya 4-5 kaşım meyve püresine başlamıştım ya dün annem banyo yaptırdırmış vucutu sepmiş.annemle babam almış saglık ocagına götürmüş kadın hemen demiş süt ve mama harici ne verdiniz diye annemde meyve püresine başladık dr demiş 4-5 kaşıkla başlayın diye kadın kızmış daha 1 ayı var niye acele ediyorlarki alerji yapmış kesin diye.dün zehra konuşmuştuk ya sende verme kız tam ayını bitirsinler korktum valla vermem daha ayını doldursun.
bide %100 diye savunuyordum ya yani bebelac ı aradım bilgi aldım onlarda katkısız vakumlu falan dedi ama yok 4 ayında biz yine evde yapacagız muz-seftali-kayısı armut hergün 1 meyvenin ceyreği yeter hazır almıycam.yoğurduda sormuş annem bidahaki ay geçeceğiz ama hazır değil ben liste vericem size paztorize süt ile evde mayalanacak demiş.
slm canım çok geçmiş olasun aynı sorun bendede var oyüzden o agrıyı çok iyi bilirim allah yardımcın olsun bende ameliyat için en azından 6 ay emsın dıye beklıyorum yoksa dayanılacak bir agrı degıl neysekı arada bır oluyor süreklı olsa dayanılmaz agrı oldugu gün ne yedıgınıne dıkkat et ona göre azalt bana faydası oluyor mesela bana yumurta dokunuyor ama bu hastalıgında kesın tedavisi amelıyat ondada korkulacak bişi yok kapalı olursun zaten çok geçmiş olsun cnm
sanada günaydın cnm
bende bu ay başlıyım ddiyordum ama acele etmemek gerek bide başlarken 4 5 kaşık çok 1 kaşık ile başlatılıyor sanırım
esım netten sıparıs verdı canım sanırım 20 falan
[
burcucum evet bir ayımız kaldı az daha sabredelim.bende bişey vemiyorum.doktor desin öyle..bende zeynoda hep taze yaptım.can rende çok işe yarıyo.şefteli muz elma ...ben eger yolculuk yapıyorsam.yada dışardaysam.yani rendeyle yapamayacak durumdaysam o milupanın meyve püresi var ondan veriyordum.hatta önceben denemiştem nasılmış diye çok hoşuma gitmişti.zeynept severek yiyordu ama rendeyle yapamayacak durumdaysam veriyordum..
ay dun banyo yaptırmıştım kızımı banyodan sonra bütün çocuklar uyur bizde ters tepiyo valla bütün gün ağladı ondan sonra yarım fitil verdim sallaya sallaya sızdı resmen çocuk gece uyduda rahatladı biraz.Anlamadım bi sıkıntısı vardı belki ama anlamadım bende...
Saol canimaykızz hiç açmak istemezdim canım konuyu ama üzülme sağlıklı olsunlarda uzak olsunlar varsınlar
bu arada pişiğe iyi geldiğini bilmiyodum am pudra nefes almasını engelliyomuş poponun iyi değil dedi dr bize belkide sadece pişik için olursa zararı olmaz
Canim çok çok geçmis olsun insallah ameliyata gerek kalmadan atlatirsingeceyi hastanede geçirdim şiddetli mide göğüs sancsıyla.. ölüyorum diye cıktım evden babam götürdü saolsun... sonuç safrakesemde birden fazla taş var henüz kanalı tıkamamış iltihap yapmamış ama arada şiddetli atak yaparmış. gerekli halde ameliyat olucakmışım.. çok canım sıkkın bu arada ameliyat olursa nasıl beslerim çocuğumu.. zaten doyurmuyor aşı niyetine içiyor sütümü.. yine de allaha bin şükür kalpte bişi çıkmadı ya kalp krizi falan olsaydı.... yazarak rahatlıyım dedim yoksa sizi üzmek istemem gece gece hiç keyfim yok netten araştırıp duruyorum bir yandan..
yok canım hepsi ara ara aynılar duru da rahatlar uyurdu şimdilerde banyo sonrası cin gibi bakıyor gözler fıldır fıldır.
Elif canım Akarahan geçende benimde aklıma geldi o bide çok fazla izin kullanamıyacagım falan diyordu fotagrafcı dimi aynı kişiden bahsediyoruz.belki evde internet yoktur.kimsede telde yok galiba.
ben humana stell tea nin oralet gibi suda eriyenini aldım omu daha işe yara poset cay olanmı bilginiz varmı.
humana oralet gibi olanı daha işe yarıyo..günde 3-4 bardak diyo.ayy alıyorum ama çok pahalı...ben yinede bu milupanında o poşet çayınıda aldım.iki bardak ondan içiyorumiki bardak ondan.ne yapalımm..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?