2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

ah canım çook geçmiş olsun.inşallah cabucak geçerde ameliyata gerek kalmaz.hem ameliyatta olsa üzülme .önemli olan saglık ameliyetla geçecekse varsın ameliyat ol..

zeynep6672 canım ben bir kere giydirdim daha kilotlu çorap...ben genelde rahat olsun rahat hareket etsin diye ayaklı pijama giydiriyorum.zaten etek elbise giydirmeyi bu aylarda pek sevmiyorum onun için bize lagzım olmuyo ama ne olur ne olmaz iye üç tane almıştım.hepsi müzelik oldu..artı birine veririm ..ama erkeklerede giydiren çook anne gördüm.ne olcak ..evet numaralara var..ben en küçük almıştım...

ebrucum hıdırellez bile oldugunu bilmiyordum ben dün..yani dilek tutmadımm...

GÜNAYDINNNNN

Pudra cildi kurutuyormuş daha çabuk pişik yapıyormuş canım kullanmayın dedi dr bende almıştım evde duruyor açmadım bile.

ayaklı pijamayı sürekli bacakları hareket ettiği için corapla beraber ayakları pijama içine giriyor ben kilotlu corap giydiriyorum düz güzel öyle darda değil rahat ettiğini düşünüyorum.valla zeynep ben pazardan almıştım semt pazarından tanesi 2,5 tl di 0-1-2-3 diye bedenleri vardı.geçen kadıköyde sordum biyere 10 tl dedi bıraktım benim pazardan aldıklarım daha güzel bende bu hafta gidip almam lazım kçük gelmeye başladı artık.erkek de giyer tabii poposunu bacaklarını sarsın sıcak tutsunda kızı erkeği mi var.

geçmiş olsun Berrinciğim.hiç sıkma herşey olacağına varır canım stres yaparsan oda taşı oynatır daha ağrı artar ameliyatsa ameliyat sonuçta iyi olda hasta hasta bakmaktansa 10 gün zorun olur ama daha sağlıklı bakarsın bebişe.

herkese günaydınnnn....

sanada günaydın canım

Bu arada ben Duru'ya 4-5 kaşım meyve püresine başlamıştım ya dün annem banyo yaptırdırmış vucutu sepmiş.annemle babam almış saglık ocagına götürmüş kadın hemen demiş süt ve mama harici ne verdiniz diye annemde meyve püresine başladık dr demiş 4-5 kaşıkla başlayın diye kadın kızmış daha 1 ayı var niye acele ediyorlarki alerji yapmış kesin diye.dün zehra konuşmuştuk ya sende verme kız tam ayını bitirsinler korktum valla vermem daha ayını doldursun.
bide %100 diye savunuyordum ya yani bebelac ı aradım bilgi aldım onlarda katkısız vakumlu falan dedi ama yok 4 ayında biz yine evde yapacagız muz-seftali-kayısı armut hergün 1 meyvenin ceyreği yeter hazır almıycam.yoğurduda sormuş annem bidahaki ay geçeceğiz ama hazır değil ben liste vericem size paztorize süt ile evde mayalanacak demiş.

slm canım çok geçmiş olasun aynı sorun bendede var oyüzden o agrıyı çok iyi bilirim allah yardımcın olsun bende ameliyat için en azından 6 ay emsın dıye beklıyorum yoksa dayanılacak bir agrı degıl neysekı arada bır oluyor süreklı olsa dayanılmaz agrı oldugu gün ne yedıgınıne dıkkat et ona göre azalt bana faydası oluyor mesela bana yumurta dokunuyor ama bu hastalıgında kesın tedavisi amelıyat ondada korkulacak bişi yok kapalı olursun zaten çok geçmiş olsun cnm
herkese günaydınnnn....
sanada günaydın cnm

bende bu ay başlıyım ddiyordum ama acele etmemek gerek bide başlarken 4 5 kaşık çok 1 kaşık ile başlatılıyor sanırım

kızlar bizdede pişik ve konak sorunu var konak için zeytinyagı karbonat, pişik içinde ısıtılmış zeytinyagı çok iyi geliyor

[

burcucum evet bir ayımız kaldı az daha sabredelim.bende bişey vemiyorum.doktor desin öyle..bende zeynoda hep taze yaptım.can rende çok işe yarıyo.şefteli muz elma ...ben eger yolculuk yapıyorsam.yada dışardaysam.yani rendeyle yapamayacak durumdaysam o milupanın meyve püresi var ondan veriyordum.hatta önceben denemiştem nasılmış diye çok hoşuma gitmişti.zeynept severek yiyordu ama rendeyle yapamayacak durumdaysam veriyordum..

yavrum sen 53 haftalık hamile olmuşsun doğur şu çoçuğu artık.

aslında yarım kavanoz ile başlanıyormuş ne 1 kasıgı bizim daha erken diye 4-5 kaşık başlıyalım dedik gün gün arttırıyorduk ama şimdi finish 4,5 aylık olana kadar mama harici vermem birşey belki yoğurt o kadar.

ay dun banyo yaptırmıştım kızımı banyodan sonra bütün çocuklar uyur bizde ters tepiyo valla bütün gün ağladı ondan sonra yarım fitil verdim sallaya sallaya sızdı resmen çocuk gece uyduda rahatladı biraz.Anlamadım bi sıkıntısı vardı belki ama anlamadım bende...

canım çok geçmiş olsun ameliyat diye korkma sağlılığın ameliyatla gelicekse olsun varsın yani bizim komşudada vardı bu sağlık probleminden oda ameliyat oldu ve gayet rahat şuan allah acil şifalar versin canım

esım netten sıparıs verdı canım sanırım 20 falan

benim arkadaşım 25 tl ye almış sanırım aynı kitap

evet %100 e de inanmıyorum artık zorda kalırsam kullanırım bende evde annemin en fazla 2 dk alır hazıra gerek yok.bunu anlamam için duru'nun alerjisinin çıkması gerekiyormuş allahtan hafif atlattık.

yok canım hepsi ara ara aynılar duru da rahatlar uyurdu şimdilerde banyo sonrası cin gibi bakıyor gözler fıldır fıldır.

Elif canım Akarahan geçende benimde aklıma geldi o bide çok fazla izin kullanamıyacagım falan diyordu fotagrafcı dimi aynı kişiden bahsediyoruz.belki evde internet yoktur.kimsede telde yok galiba.

ben humana stell tea nin oralet gibi suda eriyenini aldım omu daha işe yara poset cay olanmı bilginiz varmı.

Saol canim
bu arada çok Pisik olmussa pudra iyi geliyo ben küçük kardesimden biliyorum aksam bol bol Dökerdik sabaha bisey kalmazdi

Canim çok çok geçmis olsun insallah ameliyata gerek kalmadan atlatirsin

humana oralet gibi olanı daha işe yarıyo..günde 3-4 bardak diyo.ayy alıyorum ama çok pahalı...ben yinede bu milupanında o poşet çayınıda aldım.iki bardak ondan içiyorumiki bardak ondan.ne yapalımm..

humana oralet gibi olanı daha işe yarıyo..günde 3-4 bardak diyo.ayy alıyorum ama çok pahalı...ben yinede bu milupanında o poşet çayınıda aldım.iki bardak ondan içiyorumiki bardak ondan.ne yapalımm..

O Dahamı ucuz ondanda alayım bari bide ben arada evde anason-kekik-melisa yaprağı-ısrgan da karıştırıp iyiyorum işe yaramıyor Alahım ne olur işe yarasın kızımı emzirmek istiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…