O Dahamı ucuz ondanda alayım bari bide ben arada evde anason-kekik-melisa yaprağı-ısrgan da karıştırıp iyiyorum işe yaramıyor Alahım ne olur işe yarasın kızımı emzirmek istiyorum.
http://www.kadinlarkulubu.com/album.php?albumid=15381
Kuzumun resimlerini ekledim facebookta var ama bende kayıtlı olmayanlar için
herkese günaydın
benimzilli gündüzleri hiç uyumadığından hiç giremiyorum artık akşamlarıda 8 de sızıyo napalım artık gece uyusunda yarın öbür gün çalışmaya başlayınca rahat ederimm deyip kendimi avutuyorum pişikle ilgili bize sebamed allerji yaptı o zaman pişik olduk doktor zeytinyağı ve mısır nişastası önerdi pudra sakın kullanmayın bebeklerde pnömoniye neden oluyor bide 99 isimli yeni bir bitkisel ürün var piyasada konak ve pişik için ürünleri güzel biz sebamedi bırakıp ona başladık benim kız ağlıyo kaçtım
yok canım hepsi ara ara aynılar duru da rahatlar uyurdu şimdilerde banyo sonrası cin gibi bakıyor gözler fıldır fıldır.
Elif canım Akarahan geçende benimde aklıma geldi o bide çok fazla izin kullanamıyacagım falan diyordu fotagrafcı dimi aynı kişiden bahsediyoruz.belki evde internet yoktur.kimsede telde yok galiba.
ben humana stell tea nin oralet gibi suda eriyenini aldım omu daha işe yara poset cay olanmı bilginiz varmı.
günaydın herkeze
beris geçmiş olsun canım kapalı ameliyat olursun sadece 2 küçük delik açıyorlar iz falan olmuyor Allah şifa versin beterinden korusun
bende pudra kullanımının zararlı olduğunu okumuştum hiç kullanmadım bizim pudra açılmadan duruyor:))
ya kızlar dün gece dayanamadım çok canım istedi sütlü nescafe içtim kızıma bir zararı olmaz dimi çok az attım nescafeyi çok uzun zamanır hiç içmedim hamilelik ve emzirme döneminde dün gece sabaha kadar uyuyamadım inşallah kızıma bir etkisi olmaz
birşey sorucam sizin bebişler oyuncak yada herhangi nesneye elini uzatmaya başladımı hira uzatmıyor hala
canım öncelikle şu mama olayını açıklaman iyi olmuş daha dün konuşmuştuk versemmi vermesemmi die demekki beklemek gerekiyomuş çok saol.
akarahan ın bilmiyorum ne iş yaptığını ama isim olarak sadece o vardıheralde benim sat daşımdı o:))) ondan aklımda kalmış
ben hiç almadım bu çaylardan yani bilgim yok malesef
günaydın herkeze
[Bya kızlar dün gece dayanamadım çok canım istedi sütlü nescafe içtim kızıma bir zararı olmaz dimi çok az attım nescafeyi çok uzun zamanır hiç içmedim hamilelik ve emzirme döneminde dün gece sabaha kadar uyuyamadım inşallah kızıma bir etkisi olmaz
birşey sorucam sizin bebişler oyuncak yada herhangi nesneye elini uzatmaya başladımı hira uzatmıyor hala
hoşgeldin canım.bende arada bi nescafe içiyorum arada olsa içilmesinde bi sakınca yoktur yaa.
benimkide uzanmıyo.henüz çok erken bacılar.bekleyin accık..benimki oyuncagı tutup agzına götürüyo artık.yalayıp duruyo ouyuncagı
O Dahamı ucuz ondanda alayım bari bide ben arada evde anason-kekik-melisa yaprağı-ısrgan da karıştırıp iyiyorum işe yaramıyor Alahım ne olur işe yarasın kızımı emzirmek istiyorum.
divena bacım 1.ay boyda 54
2.ayda boy 54.
hangisi dogru yada ikisideme dogru..
hoşgeldin canım.bende arada bi nescafe içiyorum arada olsa içilmesinde bi sakınca yoktur yaa.
benimkide uzanmıyo.henüz çok erken bacılar.bekleyin accık..benimki oyuncagı tutup agzına götürüyo artık.yalayıp duruyo ouyuncagı
bide benim 20 lik dişim çıkamaış kızlar çok fena oldum boğazıma dişetime enfeksiyom yapmış alt damağımda kist oluşturmuş sinir oldum ağzımı açamıyorum sabah akşam antibiotik yaptırıyorum sonra yarıp çekecekler çok acı vwerici
hoşbuldum tatlım inşallah zararı olmaz çocuk doktoru kahve nescafe yok çayda günde 1 2 bardaktan fazla olmasın dedi ama çok canım çekti valla:))
hirada heryeri yalıyor ya emzik tutmuyor ellerini emiyor önlüğünü ağzına sokuyor emiyor yada battaniyesinin kenarını kucağıma alırım üstümü emmeye çalışır yüzüstü yatırınca poposunu iyice toplayıp havaya dikip yere kapanıp emiyor düzeltincede kızıyor ağlıyor anlamadım ben çocuğu emzik tut bari ama yok
canım ben biyerde semiz otu süt yapıyo diye duymuştum dün aldım denicem ben...birde süt olayı bence biraz bünye birazda beslenmeyle alakalı gibi geliyo
bide benim 20 lik dişim çıkamaış kızlar çok fena oldum boğazıma dişetime enfeksiyom yapmış alt damağımda kist oluşturmuş sinir oldum ağzımı açamıyorum sabah akşam antibiotik yaptırıyorum sonra yarıp çekecekler çok acı vwerici
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?