2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

herkese günaydın
benimzilli gündüzleri hiç uyumadığından hiç giremiyorum artık akşamlarıda 8 de sızıyo napalım artık gece uyusunda yarın öbür gün çalışmaya başlayınca rahat ederimm deyip kendimi avutuyorum pişikle ilgili bize sebamed allerji yaptı o zaman pişik olduk doktor zeytinyağı ve mısır nişastası önerdi pudra sakın kullanmayın bebeklerde pnömoniye neden oluyor bide 99 isimli yeni bir bitkisel ürün var piyasada konak ve pişik için ürünleri güzel biz sebamedi bırakıp ona başladık benim kız ağlıyo kaçtım

O Dahamı ucuz ondanda alayım bari bide ben arada evde anason-kekik-melisa yaprağı-ısrgan da karıştırıp iyiyorum işe yaramıyor Alahım ne olur işe yarasın kızımı emzirmek istiyorum.

aman pekte uygun deilde işte ona göre iyi.oda 12 lira canımm..

http://www.kadinlarkulubu.com/album.php?albumid=15381

Kuzumun resimlerini ekledim facebookta var ama bende kayıtlı olmayanlar için

ben baktım hepsi birbirinden güzel maşallah.

en azından gece uyuyorlar bari şükür..hadi by sanada..
birde kızının ikinci ay kilo boyunu söyle onlar eksik yazalım.çizelge yaptıkta.haberin varmıydı...
http://www.kadinlarkulubu.com/subat...ubat-bebeklerin-kilo-boy-takip-cizelgesi.html

canım öncelikle şu mama olayını açıklaman iyi olmuş daha dün konuşmuştuk versemmi vermesemmi die demekki beklemek gerekiyomuş çok saol.
akarahan ın bilmiyorum ne iş yaptığını ama isim olarak sadece o vardıheralde benim sat daşımdı o:))) ondan aklımda kalmış

ben hiç almadım bu çaylardan yani bilgim yok malesef

günaydın herkeze

beris geçmiş olsun canım kapalı ameliyat olursun sadece 2 küçük delik açıyorlar iz falan olmuyor Allah şifa versin beterinden korusun

bende pudra kullanımının zararlı olduğunu okumuştum hiç kullanmadım bizim pudra açılmadan duruyor:))

ya kızlar dün gece dayanamadım çok canım istedi sütlü nescafe içtim kızıma bir zararı olmaz dimi çok az attım nescafeyi çok uzun zamanır hiç içmedim hamilelik ve emzirme döneminde dün gece sabaha kadar uyuyamadım inşallah kızıma bir etkisi olmaz

birşey sorucam sizin bebişler oyuncak yada herhangi nesneye elini uzatmaya başladımı hira uzatmıyor hala

hoşgeldin canım.bende arada bi nescafe içiyorum arada olsa içilmesinde bi sakınca yoktur yaa.

benimkide uzanmıyo.henüz çok erken bacılar.bekleyin accık..benimki oyuncagı tutup agzına götürüyo artık.yalayıp duruyo ouyuncagı

O YUZDEN ÖZELLİKLE YAZDIM CANIM DÜN KONUŞTUK KIZLAR VERİR FALAN DEDİM.

olmaz canım daha neler ben arada içiyorum haftada 1 kez içiyorumdur herhalde.kolada arada içiyorum sen yazınca işgillendim hiz hiç içmiyormusunuz.kolay-çay-kahve

duru daha hiçbirşey tutamıyor sadece ellerini sokuyor ağzına parmak değil yanliz 2 ekli komple agızda

O Dahamı ucuz ondanda alayım bari bide ben arada evde anason-kekik-melisa yaprağı-ısrgan da karıştırıp iyiyorum işe yaramıyor Alahım ne olur işe yarasın kızımı emzirmek istiyorum.

canım ben biyerde semiz otu süt yapıyo diye duymuştum dün aldım denicem ben...birde süt olayı bence biraz bünye birazda beslenmeyle alakalı gibi geliyo

bide benim 20 lik dişim çıkamaış kızlar çok fena oldum boğazıma dişetime enfeksiyom yapmış alt damağımda kist oluşturmuş sinir oldum ağzımı açamıyorum sabah akşam antibiotik yaptırıyorum sonra yarıp çekecekler çok acı vwerici

hoşbuldum tatlım inşallah zararı olmaz çocuk doktoru kahve nescafe yok çayda günde 1 2 bardaktan fazla olmasın dedi ama çok canım çekti valla:))

hirada heryeri yalıyor ya emzik tutmuyor ellerini emiyor önlüğünü ağzına sokuyor emiyor yada battaniyesinin kenarını kucağıma alırım üstümü emmeye çalışır yüzüstü yatırınca poposunu iyice toplayıp havaya dikip yere kapanıp emiyor düzeltincede kızıyor ağlıyor anlamadım ben çocuğu emzik tut bari ama yok

günaydın kızlar.

reyhan'cım hoşgelicen inş.

beris geçmiş olsun canım. inş ameliyata gerek kalmadan iyileşirsin.

akpak geçmiş olsun canım. ben o pişikle ne çok uğraştım. burak da antibiyotiğe başlayınca pişik oldu. daha önce nivea önleyici kullanıyodum. şimdi denemediğim kalmadı ama geçmiyo bi türlü. bepanten,trosyd,zeytinyağı,pudra.. şimdi dun travazol aldım, gece sürdüm, sabaha bi değişiklik olmadı. bakalım geçer inş.

herkese merhabalar......

geçmiş olsun canım diş ağrısı fena çok iyi bilirim.....

ayy aynı benim kız hırsla ağzına ne bulsa götürüp emiyor emzik veriyorum almıyor midesi bulanıyor ....

burcu ben hiç hiç içmiyorum zaten kolayı hiç sevmiyorum içemiyorum değerlerini içmiordum düne kadar:)) bu araa hiranında iki el hep ağzında

didem geçmiş olsun canım diş ağrısı çok kötü Allah şifa versin

hira 10:30 da uyandı şimdi yine uyudu çok şükür normale dönüyor:))

canım ben biyerde semiz otu süt yapıyo diye duymuştum dün aldım denicem ben...birde süt olayı bence biraz bünye birazda beslenmeyle alakalı gibi geliyo

kesinlikle bünye meselesi bu humanada yaramaz ise pes edicem yemediğim kalmadı mantofona döndüm lmaz: her denileni denedim ama inşallah olur.

çok korkulacak bi operasyon değil ben 2 kere cene kemiiğinden aldırdım 20 lik dişleri çok uzatma biran önce kurtul derim diş ağrısı çok fenadır.10-15 dk sürüyor 1 hafta sonra dikişleri aldırıyorsun ama arada ilk gün sadece agrın olur sonra bitiyor.

hülyacım geçmiş olsun burağa peki pişik canını yakıyormu ağlıyormu kıyamam yavrulara ya

selma demekki hepsi aynı bunların:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…