günaydın herkeze
beris geçmiş olsun canım kapalı ameliyat olursun sadece 2 küçük delik açıyorlar iz falan olmuyor Allah şifa versin beterinden korusun
bende pudra kullanımının zararlı olduğunu okumuştum hiç kullanmadım bizim pudra açılmadan duruyor:))
ya kızlar dün gece dayanamadım çok canım istedi sütlü nescafe içtim kızıma bir zararı olmaz dimi çok az attım nescafeyi çok uzun zamanır hiç içmedim hamilelik ve emzirme döneminde dün gece sabaha kadar uyuyamadım inşallah kızıma bir etkisi olmaz
birşey sorucam sizin bebişler oyuncak yada herhangi nesneye elini uzatmaya başladımı hira uzatmıyor hala
canım bende hamileyken hiç içmedim kahve ama şuan içiyorum nescafede türk kahvesinide sütlü içiyorum zararı olduğunu bilmiyodum tabiki abartı bi şekilde içersek olur zararı ama haftada 3 4 defa içiyorumdur oğluşuda emziriyorum ama bilmiyorumki dr a soralım bari bunuda
gencer de tutamıyo henüz şıngırak filan sadece benim caaanım saçları yoluyo:)))dün bende sormuştum bunu kimse cvp yazmadı((
canım bende hamileyken hiç içmedim kahve ama şuan içiyorum nescafede türk kahvesinide sütlü içiyorum zararı olduğunu bilmiyodum tabiki abartı bi şekilde içersek olur zararı ama haftada 3 4 defa içiyorumdur oğluşuda emziriyorum ama bilmiyorumki dr a soralım bari bunuda
gencer de tutamıyo henüz şıngırak filan sadece benim caaanım saçları yoluyo:)))dün bende sormuştum bunu kimse cvp yazmadı((
bende günde bir türk kahesi içiyorum nescafe ğek sevmem zaten arada kolada içiyorum bişey olmaz heralde o kadardan elifçim benim oğlandadaha çıngırak falan tutamıyo ama arada ağzından emziği çıkarıp elini emmeye başladı
elif canım benim kızımda elinde çıngırak tutmuyor,ben çıngırağını sallıyorum oda sesin nereden geldiğni anlamak için gözlerini iyice açıp sağa sola bakınıyor sempatiksalakcinni
zeynepte saçımdan yakaldımı hiç affetmiyor valla zor açıyorum parmaklarını zilli kızım benimkaydirigubbakcemile3
valla canım bizim doktor öyle demişti hastaneden çıkarken sizde bir sorun bakalım nescafeyi çok seviyorum ama içemiyorum(
ya kızlar bende bebeklerimizle yaşadığımız sorunlar topiğinde sordum fazla cevap veren olmadı sizinkiler seslendiğiniz zaman bakıyormu sese kafasını çeviriyormu
hira benim sesimi duyunca gülmeye başlıyor ama kafasınıçevirmiyor sadece gülüyor yakınına gidince görünce bakıyor
aynı canım benimkide yanında olunca bakıyo sadece kendim saklanıyorum ses çıkartıyorum sadece dinliyor başını çeviremiyo henüz
bide benim 20 lik dişim çıkamaış kızlar çok fena oldum boğazıma dişetime enfeksiyom yapmış alt damağımda kist oluşturmuş sinir oldum ağzımı açamıyorum sabah akşam antibiotik yaptırıyorum sonra yarıp çekecekler çok acı vwerici
biz kızımla kendimizi sokağa atıyoruz size kolay gelsin
ayşegül sen antalyadaydın dimi neresindesin merkezmi bizde mayısın24 ü gibi gelicez kısmetse senin eşin maliyeciydi yanılmıyosam bizde maliye sempozyumuna gelicez aslında hersene geliyoruzda bu sene tereddüdüm var ufak çocukla nasıl olcak diye ama herkes git diyo eşim gitçek zaten evde yanlız olmaktansa bende gideyim diyorum hem tatil olur diye
orda havalar ısınmıştır iyice dimi çocuk üşümez artık biz belek tarafına gelicez sanırım
kızlar annem geldi o zeynebe bakarken bende gidip koltuklarımı sileyim bari daha camlar silinecek çooook işim var çoook görüşürüz sonra.........
valla canım bizim doktor öyle demişti hastaneden çıkarken sizde bir sorun bakalım nescafeyi çok seviyorum ama içemiyorum(
ya kızlar bende bebeklerimizle yaşadığımız sorunlar topiğinde sordum fazla cevap veren olmadı sizinkiler seslendiğiniz zaman bakıyormu sese kafasını çeviriyormu
hira benim sesimi duyunca gülmeye başlıyor ama kafasınıçevirmiyor sadece gülüyor yakınına gidince görünce bakıyor
benim oğluş hiç emzikte almadı zorla 2 foto çekmek için soktum ağzınada göstermelik olsun die:)) ög ögg bi hal oldu yavrum. bütün parmaklar hep ağızda
Selam kızlar...
Seldacım hoşgeldin. Konak için zeytinyağı ve karbonat sür yıkamadan 1 saat kadar önce. en az üç su yıka banyo sabunuyla. Kurutup kaldırsın diye. Banyodan sonra da tara hafif hafif. Biz Esra ya öyle yaptık
Bu arada hediyeleşiyoruz katılır mısın?
Reyhanccım gözün aydın...Ana babadan uzak olmak ne demek bilirim. Tabi seninki yurtdışı daha kötü..
canım çok geçmiş olsun ya benimde babam ve kardeşimde var böbrekte ama eşimde 1 haftadır taş düşürüyor inanılmaz sancılar çekti şükürki ameliyata gerek kalmadan düşürebilmiş öylede büyüktüki röntgende gördüm sana tavsiyem bol bol su içmen taş düşürmeye en iyi yardımcı olan bol su tüketmek su içemiyorum diyorsanda soğanı çok ye inanılmaz susatıyor tecrübeyle sabittir yani umarım ameliyata gerek kalmadan atlatırsın ameliyat olacaksada üzme kendini acil şifalar dilerimgeceyi hastanede geçirdim şiddetli mide göğüs sancsıyla.. ölüyorum diye cıktım evden babam götürdü saolsun... sonuç safrakesemde birden fazla taş var henüz kanalı tıkamamış iltihap yapmamış ama arada şiddetli atak yaparmış. gerekli halde ameliyat olucakmışım.. çok canım sıkkın bu arada ameliyat olursa nasıl beslerim çocuğumu.. zaten doyurmuyor aşı niyetine içiyor sütümü.. yine de allaha bin şükür kalpte bişi çıkmadı ya kalp krizi falan olsaydı.... yazarak rahatlıyım dedim yoksa sizi üzmek istemem gece gece hiç keyfim yok netten araştırıp duruyorum bir yandan..
çok geçmiş olsun canım diş ağrısı kadar berbat bişeyyok valla bazen 20lik dişlerin alınması daha iyiymiş umarım biran önce iyileşirbide benim 20 lik dişim çıkamaış kızlar çok fena oldum boğazıma dişetime enfeksiyom yapmış alt damağımda kist oluşturmuş sinir oldum ağzımı açamıyorum sabah akşam antibiotik yaptırıyorum sonra yarıp çekecekler çok acı vwerici
aynı benim oğluşu anlatmışsın kaydirigubbakcemile3 oda emzik hariç heryeri resmen yalıyor emzik verince öğürüyor hemen ağzından atıyorhoşbuldum tatlım inşallah zararı olmaz çocuk doktoru kahve nescafe yok çayda günde 1 2 bardaktan fazla olmasın dedi ama çok canım çekti valla:))
hirada heryeri yalıyor ya emzik tutmuyor ellerini emiyor önlüğünü ağzına sokuyor emiyor yada battaniyesinin kenarını kucağıma alırım üstümü emmeye çalışır yüzüstü yatırınca poposunu iyice toplayıp havaya dikip yere kapanıp emiyor düzeltincede kızıyor ağlıyor anlamadım ben çocuğu emzik tut bari ama yok
hülyacım geçmiş olsun burağa peki pişik canını yakıyormu ağlıyormu kıyamam yavrulara ya
selma demekki hepsi aynı bunların:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?