2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

ayşegül sen antalyadaydın dimi neresindesin merkezmi bizde mayısın24 ü gibi gelicez kısmetse senin eşin maliyeciydi yanılmıyosam bizde maliye sempozyumuna gelicez aslında hersene geliyoruzda bu sene tereddüdüm var ufak çocukla nasıl olcak diye ama herkes git diyo eşim gitçek zaten evde yanlız olmaktansa bende gideyim diyorum hem tatil olur diye

orda havalar ısınmıştır iyice dimi çocuk üşümez artık biz belek tarafına gelicez sanırım

canım bende hamileyken hiç içmedim kahve ama şuan içiyorum nescafede türk kahvesinide sütlü içiyorum zararı olduğunu bilmiyodum tabiki abartı bi şekilde içersek olur zararı ama haftada 3 4 defa içiyorumdur oğluşuda emziriyorum ama bilmiyorumki dr a soralım bari bunuda

gencer de tutamıyo henüz şıngırak filan sadece benim caaanım saçları yoluyo:)))dün bende sormuştum bunu kimse cvp yazmadı((

bende günde bir türk kahesi içiyorum nescafe ğek sevmem zaten arada kolada içiyorum bişey olmaz heralde o kadardan elifçim benim oğlandadaha çıngırak falan tutamıyo ama arada ağzından emziği çıkarıp elini emmeye başladı

elif canım benim kızımda elinde çıngırak tutmuyor,ben çıngırağını sallıyorum oda sesin nereden geldiğni anlamak için gözlerini iyice açıp sağa sola bakınıyor sempatiksalakcinni
zeynepte saçımdan yakaldımı hiç affetmiyor valla zor açıyorum parmaklarını zilli kızım benimkaydirigubbakcemile3

bende mutlaka her sabah bir türk kahvesi içiyorum gözümü açamam yoksa, bazende arada bir nescafe içiyorum ...

kızlar annem geldi o zeynebe bakarken bende gidip koltuklarımı sileyim bari daha camlar silinecek çooook işim var çoook görüşürüz sonra.........

valla canım bizim doktor öyle demişti hastaneden çıkarken sizde bir sorun bakalım nescafeyi çok seviyorum ama içemiyorum(

ya kızlar bende bebeklerimizle yaşadığımız sorunlar topiğinde sordum fazla cevap veren olmadı sizinkiler seslendiğiniz zaman bakıyormu sese kafasını çeviriyormu

hira benim sesimi duyunca gülmeye başlıyor ama kafasınıçevirmiyor sadece gülüyor yakınına gidince görünce bakıyor

kola ben zaten 3 yıldır hiç içmiyorum reflü den dolayı arada bi çok canım çekiyo tabi oğluş daha 40 günlükken yarım bardak içtim acayip gaz yaptı gencer de sancıyla beraber tabi şimdi yudum bile almıyorum

aynılar bunlar ha farklı olan tek şey hamilelikmiş demekki her hamile farklı oluyo dioduk bebişler için bi çok özellik aynı sankim

benim oğluş hiç emzikte almadı zorla 2 foto çekmek için soktum ağzınada göstermelik olsun die:)) ög ögg bi hal oldu yavrum. bütün parmaklar hep ağızda

aynı canım benimkide yanında olunca bakıyo sadece kendim saklanıyorum ses çıkartıyorum sadece dinliyor başını çeviremiyo henüz

aynı canım benimkide yanında olunca bakıyo sadece kendim saklanıyorum ses çıkartıyorum sadece dinliyor başını çeviremiyo henüz

ayy canım rahatladım valla ben bu durumu doktorların olduğu bir sitede sordum doktorun biri işitme testi yaptırın dedi canım çok sıkılmıştı hepsi aynı bunların demekki

geçmiş olsun canımm.benimde bu aralar agrıyor ..bakalımm..

biz kızımla kendimizi sokağa atıyoruz size kolay gelsin

hadi by by

ben alanyadayım canımm..evt eşim maliyeci senin eştemi maliyecii..evet ya git iyi olur bence..artık bence büyüdüler.kötü dönemleri atlattık bence...

orda havalar ısınmıştır iyice dimi çocuk üşümez artık biz belek tarafına gelicez sanırım

evet ya çok sıcak.ama arada bi kapanıyo hava.kalın pek bişey getirme.ama ben defneye kısa kollu giydirmiyorum daha.biz giyiyoruz ama ona daha erken.ince uzun kollulardan getirebilirsin.bide bi mont al ne olur ne olmaz...belek bize uzak canım.güle güle gidinn..

kızlar annem geldi o zeynebe bakarken bende gidip koltuklarımı sileyim bari daha camlar silinecek çooook işim var çoook görüşürüz sonra.........

canım sanada kolay gelsin.keşke tuna biri olsada defneye bende başlasamm..

benimki seslenince yakındaysam görüyo .arıyo önce baka baka buluyo beni.ama uzamtaysam aranıyo ..

[

benim oğluş hiç emzikte almadı zorla 2 foto çekmek için soktum ağzınada göstermelik olsun die:)) ög ögg bi hal oldu yavrum. bütün parmaklar hep ağızda

yaa benimkide önceden almıştı benüstelemedim şimdide alsın istiyom herkez rahat edersin diyo diye birtürlü almıyo.bütün eller ağzında şimdide.

Canım sağol önerin için.. Katılırım tabikide haberim olmadı benim..

slm kızlar nasılsınız
benim oğluşum da sese bakıyo artık
nerden ses gelse o yöne çeviriyo kafayı

bizimkide memeyi destekle emio çoğu zaman
kendi kendine emdiği çok nadir
tabi genelde parmaklar ağızda duruo

canım çok geçmiş olsun ya benimde babam ve kardeşimde var böbrekte ama eşimde 1 haftadır taş düşürüyor inanılmaz sancılar çekti şükürki ameliyata gerek kalmadan düşürebilmiş öylede büyüktüki röntgende gördüm sana tavsiyem bol bol su içmen taş düşürmeye en iyi yardımcı olan bol su tüketmek su içemiyorum diyorsanda soğanı çok ye inanılmaz susatıyor tecrübeyle sabittir yani umarım ameliyata gerek kalmadan atlatırsın ameliyat olacaksada üzme kendini acil şifalar dilerim

çok geçmiş olsun canım diş ağrısı kadar berbat bişeyyok valla bazen 20lik dişlerin alınması daha iyiymiş umarım biran önce iyileşir

aynı benim oğluşu anlatmışsın kaydirigubbakcemile3 oda emzik hariç heryeri resmen yalıyor emzik verince öğürüyor hemen ağzından atıyor

benimkide çevirmiyor canım belkide daha isimlerini bilmedikleri içindir yoksa odanın içinde gözüyle beni takip ediyor arkasından seslenince bakmıyor karşısındaysam hemen gülüyor
benim kuzucukta henüz şıngırağını falan tutamıyor ağız mendilini benim parmağımı falan tutuyorda ben erken diye düşünüyorum daha çok küçükler hele bir 4-5 aylık olsunlar ozman yaparlar bence baksanıza hepimizinki aynı şeyleri yapıyorlar normaldir benceyerimseniben
bu arada kahve nescafe kola değilde ben çok acayip çay içiyorum hem sabah hem akşamları sen söyleyince kafama takıldı şimdi of bende çay içmeden duramamki

seldacım alıntı yapmıştım ama uçmuş konak için banyo yaptırmadan 1 saat önce zeytinyağı sür yıkandıktan sonrada dişli bir tarakla hafif hafif tara konaklar çıkıyor hem canıda yanmamış oluyor baktın azalmamış birkaç sefer daha tekrarlarsın vücudu için kullanmış olduğumuz bebe yağlarıda kullanılabiliyor aynı şekilde umarım faydalı olur olumunekankayizsmile

hülyacım geçmiş olsun burağa peki pişik canını yakıyormu ağlıyormu kıyamam yavrulara ya

selma demekki hepsi aynı bunların:))

ilk 2 gün çok acıdı canı. kaka yaptığı andan itibaren ağlamaya başlıyordu.pamukla siliyorum zaten bu dönemde. silerken, krem sürerken çok ağlıyodu yavrum. şimdi acımıyor artık,keyfi yerinde. ama çok kızarık. inş bu travazol ile geçer.

canımcım geçen de bi soru sormuştun ama alıntı yaptım, cevaplayamamıştım. ben sigortalı gözüküyorum,haberim yoktu, para alabilir miyim diye. geçmişe dönük alamıyosun canım, ama o dönemde de konuşmuştuk hep, keşke görseydin de zamanında alsaydın..neyse kısmetinde yokmuş, boşver.

burak da sesi dinliyor ama öyle uzağa bakmıyor. yakınında olunca bakıyor anca. hatta konuşuluyorsa gözlerini ayırmıyor hiç :) konuşmaya devam etsin diye bakıp duruyo :) endişelenme bence..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…