slm kızlar nasılsınız
benim oğluşum da sese bakıyo artık
nerden ses gelse o yöne çeviriyo kafayı
canım bu yeni doğan bebişlerde haftası bilem farkediomeraba canım maşallah senin kuzu hızlı o zamann genel olarak okuduğum kadarı ile sadece karşısındaysak veya odada takip edebiliyo bizim kuzular
sağol tubacım..
Kızlar bende çok çay içiyorum hamileliğimdede içtim.. kola falan bebeğe gaz yapar diye içmiyorum ama kendime sadece çay için izin verdim..
Bu arada bişey sormak istiyorum biz en son sağlık ocağına gittiğimizde hemşire Yiğit Alpin iki kolunda tutup kaldırdı 3 aylık oldu artık kafasını tutması gerekir dedi ama bizimki o şekilde hala kafasını dik tutamıyor omzuma aldığım zaman iyi sağa sola çevirip dik tutabiliyor ama acaba bir eksiklikmi benim gibi olan varmı aranızda?
geçmiş olsun canım benm kuzende oldu ameliyat aynı sorundan valla çok memnun kaldı.şu an baya rahat.oda senin gibi korkuyodu 2günde bi acilde alıyodu soluğu.keşke önce olsaymışım diyo.korkma yani.geceyi hastanede geçirdim şiddetli mide göğüs sancsıyla.. ölüyorum diye cıktım evden babam götürdü saolsun... sonuç safrakesemde birden fazla taş var henüz kanalı tıkamamış iltihap yapmamış ama arada şiddetli atak yaparmış. gerekli halde ameliyat olucakmışım.. çok canım sıkkın bu arada ameliyat olursa nasıl beslerim çocuğumu.. zaten doyurmuyor aşı niyetine içiyor sütümü.. yine de allaha bin şükür kalpte bişi çıkmadı ya kalp krizi falan olsaydı.... yazarak rahatlıyım dedim yoksa sizi üzmek istemem gece gece hiç keyfim yok netten araştırıp duruyorum bir yandan..
valla nescafeyi çok severim ama çok içmiyorum.arada bi çok canım çekince içiyorum.çok içilmediği sürece zararı olmaz gibi geliyo bana...günaydın herkeze
beris geçmiş olsun canım kapalı ameliyat olursun sadece 2 küçük delik açıyorlar iz falan olmuyor Allah şifa versin beterinden korusun
bende pudra kullanımının zararlı olduğunu okumuştum hiç kullanmadım bizim pudra açılmadan duruyor:))
ya kızlar dün gece dayanamadım çok canım istedi sütlü nescafe içtim kızıma bir zararı olmaz dimi çok az attım nescafeyi çok uzun zamanır hiç içmedim hamilelik ve emzirme döneminde dün gece sabaha kadar uyuyamadım inşallah kızıma bir etkisi olmaz
birşey sorucam sizin bebişler oyuncak yada herhangi nesneye elini uzatmaya başladımı hira uzatmıyor hala
burakta tutamiyo kafayı hala.şöyle kucağımdayken 1-2saniye falan tutuyo...görümcemin oğlu buraktan 1 ay küçük nerdeyse 1 aylıkken kafasını tutmaya başladı diyo.bende korktum açıkcası ama her çocuk farklı oluyo yani...sağol tubacım..
Kızlar bende çok çay içiyorum hamileliğimdede içtim.. kola falan bebeğe gaz yapar diye içmiyorum ama kendime sadece çay için izin verdim..
Bu arada bişey sormak istiyorum biz en son sağlık ocağına gittiğimizde hemşire Yiğit Alpin iki kolunda tutup kaldırdı 3 aylık oldu artık kafasını tutması gerekir dedi ama bizimki o şekilde hala kafasını dik tutamıyor omzuma aldığım zaman iyi sağa sola çevirip dik tutabiliyor ama acaba bir eksiklikmi benim gibi olan varmı aranızda?
aranızda salıncak tarzı bişey kullanan varmı memnunmusunuz benayakda sallamak yerine salıncak alsam orda uyutabilirmiyim acaba?
hoşbuldum tatlım inşallah zararı olmaz çocuk doktoru kahve nescafe yok çayda günde 1 2 bardaktan fazla olmasın dedi ama çok canım çekti valla:))
hirada heryeri yalıyor ya emzik tutmuyor ellerini emiyor önlüğünü ağzına sokuyor emiyor yada battaniyesinin kenarını kucağıma alırım üstümü emmeye çalışır yüzüstü yatırınca poposunu iyice toplayıp havaya dikip yere kapanıp emiyor düzeltincede kızıyor ağlıyor anlamadım ben çocuğu emzik tut bari ama yok
kızlar tek tek alıntı yapamadım Allah sizden razı olsun moralim biraz olsun düzeldi. ama bedenen cok yorgunum halsizim beni hırpaladı bayağı bu durum. ipeği anneme devrettim yatıyorum. bursaya dönünce genel cerrahiden randevu alıp gecikmeden göstermek lazım inşallah bekleyebilirim ameliyat için bir kaç ay.. bakalım ne dicek dr. çok çok saolun iyi dilekleriniz için hepinizi teker teker öpüyorum
Herkese selam.. biraz önce kızımla pazara gidip geldik.. ay ne zormuş hem arabayı taşı hem pazardan aldıklarını taşı, kollarım koptu valla.. bu arada ilk defa yalnız dışarı çıktık kızımla... sağolsun huysuzlanmadı gelince de hemen uyudu....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?