ebruderin canım banada salıncak hediye geldi.bildigimiz salıncak ben onu yatar pozisyona getiriyorum.orda uyuyo.ama bu aralar ana kucagında uyuyo canım isterse ona koyuyorum bu problem yok yani.iyi geliyo.bu arada bir kaç ay sonra oturur pozisyona geleceklerbu salıncak daha işime yarar yemem yedirirken bi yandan sallar eglendirir diye düşünüyorum..[/QUO
bende uyuması için istiyom valla ama alırımda kullanmaz diyede korkuyom evim zaten ufak koycak fazla bi yerim yok elimde patlamasında aldığım şey ama alcam galiba salıncak doğru diyosun uyumasada oynar hiç değilse.
Ayşegül bacım benimkide öyle birkaç gün işe gittimde babannesi biberonu zor vermiş diliyle itmiş mecbur çok acıkınca almış yemeyincede kaşıkla vermiş kadın e malum emzikte almıyor ama alıştırmamız lazım ilerde zor olur bizim için
Ayşegül bacım benimkide öyle birkaç gün işe gittimde babannesi biberonu zor vermiş diliyle itmiş mecbur çok acıkınca almış yemeyincede kaşıkla vermiş kadın e malum emzikte almıyor ama alıştırmamız lazım ilerde zor olur bizim için
bu arada zeynep bugün mü doktora gidecekti hala gelmedi galiba görünmüyorda
bizde seni öptük.acil şifalar..
ay ben iki çocukla hala çıkamıyorum korkuyorum.illa biri daha olacak yanımda..
ayşegülcüm bende şimdiye kadar korkuyordum bugün bi cesaret çıktım ama hala yalnız arabayla çıkmaya korkuyorum. ama burda kimsemizde yok alışmamız lazım. e tabi senin işin daha zor 2 tane bebiş var... ama yavaş yavaş sende alışırsın artık.
haklısın canım.deneyecegimmm..geçen parka gittik.ikisiyle.babamız evde durdu.ben götürelim dedim.kızımı kucaga aldım zeynep parkta oynadı.defnede kucagımda uyudu durdu.bir saat durdum sonra kollarım koptu.eve geldim.arabayla çıksam o parkta bir sürü ses var uyanır diye düşünüyorum.kucagamdaysa top patlasa uyanmaz..
hirada biberonu çok açsa ve çok zorlarsam tutuyor valla hepsi alem bunların
kızlar bebişleriniz hareketlendimi hira yüzüstü yatarken kendini yana atıyor düzeliyor ve artık altını almakta zorlanıyorum bacaklarınla belini kaldırıyor geri gidiyor hatta sırtüstü koltuğa koyuyoruz geri geri koltuğun yarısına kadar geliyor ama sırt üstü yatarken dönemiyor henüz yüzüstü dönüyor
tabi rahat bulmuştur prenses hanım senin kucağını... hoş o anne kucağından kim inmek ister ki....
selam kıslar nasılsınız ben ilk adetimi oldum belim çat die çatlıycak ağrıdan sizlerde oldunuzmu.pek bi rahattık demi 1 senedir.
bu arada benim kısçem beni çok zorluyo emerken resmen savaşıyoruz kucağımda emmek istemiyo yatarak emişiyoruz bizde anca uykudan uyanınca emzirebiliyorum kucağımda.bide çok iştahlı değil çok moralim bozuluyo.nerdeyse her emdikten sonra kaka yapıo.kakayıda merasimle yapıoz sizin bebişler nasıl
benim kızd aaynı..
evöet öylee..:))
selam hoşgeldin..ben daha adet olmadım ama olan arkadaş çok..
ek gıdayla farklı tatlar aldıkça iştahı düzelir bence merak etme..her emdiginde kaka yapıyorsa yeterli beslenilo işte daha ne..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?