2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Ayşegül bacım benimkide öyle birkaç gün işe gittimde babannesi biberonu zor vermiş diliyle itmiş mecbur çok acıkınca almış yemeyincede kaşıkla vermiş kadın e malum emzikte almıyor ama alıştırmamız lazım ilerde zor olur bizim için

büyünce çok üzel oluyo.kendi kendine içiyo.içerkende uyuyo.ohh çok rahatlık bende muhakkak alıştıracagım..

valla benim kızda biberon almıyor ne yaptıysam almadı... emziği biraz zorlayınca alıyor ama biberonu almıyor... bende kaşıkla veriyorum çok zor oluyor ama napalım..

bizde seni öptük.acil şifalar..

ay ben iki çocukla hala çıkamıyorum korkuyorum.illa biri daha olacak yanımda..

ayşegülcüm bende şimdiye kadar korkuyordum bugün bi cesaret çıktım ama hala yalnız arabayla çıkmaya korkuyorum. ama burda kimsemizde yok alışmamız lazım. e tabi senin işin daha zor 2 tane bebiş var... ama yavaş yavaş sende alışırsın artık.

haklısın canım.deneyecegimmm..geçen parka gittik.ikisiyle.babamız evde durdu.ben götürelim dedim.kızımı kucaga aldım zeynep parkta oynadı.defnede kucagımda uyudu durdu.bir saat durdum sonra kollarım koptu.eve geldim.arabayla çıksam o parkta bir sürü ses var uyanır diye düşünüyorum.kucagamdaysa top patlasa uyanmaz..

hirada biberonu çok açsa ve çok zorlarsam tutuyor valla hepsi alem bunların

kızlar bebişleriniz hareketlendimi hira yüzüstü yatarken kendini yana atıyor düzeliyor ve artık altını almakta zorlanıyorum bacaklarınla belini kaldırıyor geri gidiyor hatta sırtüstü koltuğa koyuyoruz geri geri koltuğun yarısına kadar geliyor ama sırt üstü yatarken dönemiyor henüz yüzüstü dönüyor

tabi rahat bulmuştur prenses hanım senin kucağını... hoş o anne kucağından kim inmek ister ki....

selam kıslar nasılsınız ben ilk adetimi oldum belim çat die çatlıycak ağrıdan sizlerde oldunuzmu.pek bi rahattık demi 1 senedir.
bu arada benim kısçem beni çok zorluyo emerken resmen savaşıyoruz kucağımda emmek istemiyo yatarak emişiyoruz bizde anca uykudan uyanınca emzirebiliyorum kucağımda.bide çok iştahlı değil çok moralim bozuluyo.nerdeyse her emdikten sonra kaka yapıo.kakayıda merasimle yapıoz sizin bebişler nasıl

benim kızd aaynı..

tabi rahat bulmuştur prenses hanım senin kucağını... hoş o anne kucağından kim inmek ister ki....

evöet öylee..:))

selam hoşgeldin..ben daha adet olmadım ama olan arkadaş çok..
ek gıdayla farklı tatlar aldıkça iştahı düzelir bence merak etme..her emdiginde kaka yapıyorsa yeterli beslenilo işte daha ne..

hoşbuldum cnm her seferinde kaka yapınca kilo alamıyo gibi gelio banada geçen ay çok az kiilo almıştı 600 gr. haftaya tekrar tartılıcak bakalım inş iyidir bu sefer çok üzülüyorum
sizin bebişler günde kaç kez yapıo kakasını

Bende Regl oldum vatana millete hayırlı olsun:)
Dikkat et hemen hamile kalabilirsin diyolar ama herifle hala kardeş kardeş yatıyoz benden yana tık yok anlayacağınız:)))

bende daha regl olmadım ama bizdede kardeş yatma durumu mevcut valla hormonlar düzelmedimi daha bende istek sıfırın altında anormallik bendemi acaba herkes böylemi kızlar ya hergün birbahane düşünmekten yoruldum

aynyn bende yorgunluktan dolayı bol bol bahane yaraıyom kimi zaman yutuyo benimki kimi zaman kavga amann uylusuzluğa yorgunluğa bide adamlar çekilmiyo yani

ayşegül benim eşim ünvde öğretim üyesi maliye bölümü hersene gideriz antalyaya ama alanyaya hiç gelmedik uzak diyodu eşim o zaman uzun kollu bişeyler koyarım incesinden çok sıcak olursa kısa kollu alttan çıtçıtlı badisiyle gezdiririm altına bişey giydirip olur öyle dimi

candy Duru 3 günde bir kakasını yapıyor canım.çok zorlanıyor ama müdahalesiz olduğu için bekliyoruz.

selam kızlar benim doğumdan sonra her ay düzenli oldu adetim ama spral den sonra daha fazla kanamam oldu düzelir inş.
ama şu eşlerle kardeş olma konusuna gelince yapmayın yahu
ne hamileleliğimde nede 40tan sonra herşey aynen devam işler yolunda spora devam :))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…