2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

fatoş moralini bozmak gibi olmasın ama spiralle kanamalar uzun sürüyo ve çok geliyo ben kızdan sonra taktırmıştım normalde 4 5 gün süren kanamalarım 10 gün falan sürüyodu ve çok fazlaydı taktıran arkadaşlarımda aynı dertten muzdaripti

maşallah sana förmulunü bizede söyle:))))

oy yerim ben onun poposunun nefes almasını :roflol:

geçmiş olsun canım aman üzülme tatlım ya herkes düşürüyor taş. inşallah ameliyata gerek kalmaz da olursa bile ameliyatı zor olmuyor korkma iki delik açıyorlar ertesigün ayaktasın. belki genel anestezi bile yapmazlar.

ben sürekli içiyorum. bana doktorum bişi demedi. kahveyle zaten aram çok iyi değil de yine haftada iki kez içerim. ama çayı oooo sabahtan akşama kadar. acaba ne zararı varmış ki?

canım ben biyerde semiz otu süt yapıyo diye duymuştum dün aldım denicem ben...birde süt olayı bence biraz bünye birazda beslenmeyle alakalı gibi geliyo
ay benim de sütüm yetmiyor çekiyo çekiyo kızım yok boş 10 sefrde ancak yutkunuyo nerdeyse. bende yiyip yiyip kilo alıyorum. su içiren şeyler yemiyorum galiba

canım doktora götürdün mü? bazen pişikte mantar oluyormuş

Selda her bebek farklı canım Duru doğduğu günden beri kafasını hep dik tutardı bizde çok şaşırmıştık ama şimdilerde bazen tutamıyor güm vuruyor sonrada ağlıyor.
aynen benim kız da ama uykusu gelince tutamıyo
akpak naptın canım bebişin pişikleri geçtimi?

azaldı canım ama sadece bepanten kullandım
doktor travazolu kullanma dedi

benim zaten normalde 1hafta sürüyodu ama şimdi 2gün fazla oldum ama ilk 2gün azdı kananam ondan galiba aman uzun sürsün canım ya ne yapıyım başka çare yok malesef
maşallah sana förmulunü bizede söyle:))))

:)))
ne formülü yahu bu işin formülü olar mı delikafadulden
çocuğu bahane etmeyin yeter
evliliğin en temeli bu bana göre uzaklaşmayın koçişlerden

canım benim kız 3.ayında 660 gr aldı doktor yeterli dedi.sadece emiyo.bence üzülme.gayet yeterli..

evet canım uzak.tabi olur canım.zaten mayıs sonu ggelecekmişsiniz.o zamana kadar daha sıcak olur..

:)))
ne formülü yahu bu işin formülü olar mı delikafadulden
çocuğu bahane etmeyin yeter
evliliğin en temeli bu bana göre uzaklaşmayın koçişlerden
[/QUOTE]

Şeniz

vereliniortak

valla canım ben yiyorum yaa kilolarda aynen duruyo öğlenden beri 1 koca marulu git gel yemişim yeşillik süt yapıyo ya güyaaa

prima dan mail geldide

Üç aydır bu işle uğraşan siz ve bebeğiniz artık beslenme konusunda uzman oldunuz. Emziriyorsanız bebeğinizi artık biberona alıştırmak isteyebilirsiniz. Onu başka birisine bırakmanız gerektiğinde ya da geceleri bebeğinizi besleme işini babaya devretmek istediğinizde yararlı olacaktır. Biberonu ilk veren kişi siz olmamalısınız çünkü bu durumda bebeğiniz teninizin kokusunu alacak ve asıl istediği şeyin yakında olduğunu anlayacaktır! Bu durumda biberonu istememesi ve size sokularak göğsünüzü araması muhtemeldir. Sağılmış anne sütü ya da mamayı ilk olarak eşinizin vermesine izin verin. Eşiniz bebeği kucağında sıkıca ve hafif dik konumda tutmalı, sonra emziği bebeğin ağzına sokmalıdır. Biberon emzik sürekli sütle dolu olacak, emziğe hava girmeyecek şekilde dik tutulmalıdır. Bebeğiniz tıpkı sizin göğüs ucunuzu ağzına tam olarak alması gibi emziğin de büyük bir kısmını ağzına almalıdır. ılk denemeniz başarısız olsa bile pes etmeyin, ama biberonu denemeyi bir başka güne erteleyin. Biberonla besleme denemelerinizin hepsi başarısız olursa bebeğinizi anne sütünü kapaklı bebek bardaklarından içmeye alıştırabilirsiniz. Doktorunuz seçeceğiniz bardak konusunda size yardımcı olabilir.

Duru damaklı olan biberon ucu kullanıyor diğerinde süpekli sağdan soldan akıtıyor

slmünaleykümm arkadaşlar
bnde geldim yememi yaptım pişiyoopuyorumnanaktan
yoğurt çorbası yapacaktım pirinç kalmamış hiç tel şehriye attım
acaba neye benzeyecek çok mrk ediomsempatiksalakcinni

selam herkese,
ogluma kulotlu corap aldım. Artık erkek bebekler içinde kulotlu corap üretiyorlarmış biliyormuydunuz. süperman ve batmanli... cok güzeller.... havlu olanlardan aldım :)

biz bu aksam mantı yiyoruz bu arada. superfreshin mantısını aldık. aksam kolaycacik yapıp yicez....

kızlar benim oglum emiyor ama rezene cayını ve arada mamayı vermek icin cam biberon alayım diyorum. cam kullaan varmı aranızda.... ne dersiniz? öbür plastik gibi olanlardan var. 3.5 aydır kullanıyorum ama artık steril degilmis gibi gelmeye basladı bana.

ayyy yerim bn o kilotlu çorapları bnde istiom bndeeeee
nerden aldın heryerde olurmu acaba

bizimki biberon almo ama başlarsak bnde cam istiyorum

kız fatma ilahi alemsin edin bakalım spora devam:))valla bütün gün hem içerde iş hem dışarda iş çocuk yemek derken akşam olunca gözüm yastığa bakıyor

aleyküm selam nurcum hoşgeldin:))

benimde dünden çorba ve pilavım var yanına topalak yapıcam konyalıların meşhur yemeği eşim konyalı zaten malzemeleri hazır dondurucuda vardı bugün yemek işim kolay yanınada yoğurtlu semiizotu ve salata

Duru damaklı olan biberon ucu kullanıyor diğerinde süpekli sağdan soldan akıtıyor

burak da düzlerden içebiliyo. damaklıyı çiğniyo ağzında.

aa ben de alayım bari. normal ortak renklerde kilotlu çorap giydircektim, eşim kızıyo kız mı bu diye :)

şekerim süperfreshle ne uğraşıyorsun. gel kayseriye yiyelim kayseri mantısı..

ben de aynı mantıkla cam aldım hep .3 cam var, bir de makinanın normal plastiği var. daha iyi tabiki cam. sadece kaynatırken elini değdirip alamıyosun o kadar :)

kızlar bende cam var içim daha rahat camda chıcconun silikon uçlu biberonu var çok zor tutuyor birde nuby var onu daha rahat tutmuş 1 kere kayınvalideme bırakmıştım sütümü sağıp onun dışında biberon tuttuğu yok bazen zorla tutuyor bende uğraşmıyorum bu ara

Kızlar ben corapı şişlide bir alalade bir çorapcıda buldum. fiyatıda 5.5 tl. eger isterseniz alıp yollarım size. isterseniz bi bakın haber verin. ama fazla beklemeyin. kız bunları yakında kaldıracağız dedi.

Yarencim keşke olsa böyle lükslerimiz dimi... :) teşekkürler genede...

bende o zaman cam biberona dönüyorum. bu plastiklerle ugrasılmıyor.

..................

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…