candy Duru 3 günde bir kakasını yapıyor canım.çok zorlanıyor ama müdahalesiz olduğu için bekliyoruz.
selam kızlar benim doğumdan sonra her ay düzenli oldu adetim ama spral den sonra daha fazla kanamam oldu düzelir inş.
ama şu eşlerle kardeş olma konusuna gelince yapmayın yahu
ne hamileleliğimde nede 40tan sonra herşey aynen devam işler yolunda spora devam :))))
maşallah sana förmulunü bizede söyle:))))selam kızlar benim doğumdan sonra her ay düzenli oldu adetim ama spral den sonra daha fazla kanamam oldu düzelir inş.
ne hamileleliğimde nede 40tan sonra herşey aynen devam işler yolunda sporaturkbayragvereliniortaki devam :))))
oy yerim ben onun poposunun nefes almasını :roflol:aykızz hiç açmak istemezdim canım konuyu ama üzülme sağlıklı olsunlarda uzak olsunlar varsınlar
bu arada pişiğe iyi geldiğini bilmiyodum am pudra nefes almasını engelliyomuş poponun iyi değil dedi dr bize belkide sadece pişik için olursa zararı olmaz
geçmiş olsun canım aman üzülme tatlım ya herkes düşürüyor taş. inşallah ameliyata gerek kalmaz da olursa bile ameliyatı zor olmuyor korkma iki delik açıyorlar ertesigün ayaktasın. belki genel anestezi bile yapmazlar.geceyi hastanede geçirdim şiddetli mide göğüs sancsıyla.. ölüyorum diye cıktım evden babam götürdü saolsun... sonuç safrakesemde birden fazla taş var henüz kanalı tıkamamış iltihap yapmamış ama arada şiddetli atak yaparmış. gerekli halde ameliyat olucakmışım.. çok canım sıkkın bu arada ameliyat olursa nasıl beslerim çocuğumu.. zaten doyurmuyor aşı niyetine içiyor sütümü.. yine de allaha bin şükür kalpte bişi çıkmadı ya kalp krizi falan olsaydı.... yazarak rahatlıyım dedim yoksa sizi üzmek istemem gece gece hiç keyfim yok netten araştırıp duruyorum bir yandan..
[
ya kızlar dün gece dayanamadım çok canım istedi sütlü nescafe içtim kızıma bir zararı olmaz dimi çok az attım nescafeyi çok uzun zamanır hiç içmedim hamilelik ve emzirme döneminde dün gece sabaha kadar uyuyamadım inşallah kızıma bir etkisi olmaz
birşey sorucam sizin bebişler oyuncak yada herhangi nesneye elini uzatmaya başladımı hira uzatmıyor hala
ay benim de sütüm yetmiyor çekiyo çekiyo kızım yok boş 10 sefrde ancak yutkunuyo nerdeyse. bende yiyip yiyip kilo alıyorum. su içiren şeyler yemiyorum galibacanım ben biyerde semiz otu süt yapıyo diye duymuştum dün aldım denicem ben...birde süt olayı bence biraz bünye birazda beslenmeyle alakalı gibi geliyo
canım doktora götürdün mü? bazen pişikte mantar oluyormuşgünaydın kızlar.
reyhan'cım hoşgelicen inş.
beris geçmiş olsun canım. inş ameliyata gerek kalmadan iyileşirsin.
akpak geçmiş olsun canım. ben o pişikle ne çok uğraştım. burak da antibiyotiğe başlayınca pişik oldu. daha önce nivea önleyici kullanıyodum. şimdi denemediğim kalmadı ama geçmiyo bi türlü. bepanten,trosyd,zeytinyağı,pudra.. şimdi dun travazol aldım, gece sürdüm, sabaha bi değişiklik olmadı. bakalım geçer inş.
aynen benim kız da ama uykusu gelince tutamıyoSelda her bebek farklı canım Duru doğduğu günden beri kafasını hep dik tutardı bizde çok şaşırmıştık ama şimdilerde bazen tutamıyor güm vuruyor sonrada ağlıyor.
akpak naptın canım bebişin pişikleri geçtimi?
benim zaten normalde 1hafta sürüyodu ama şimdi 2gün fazla oldum ama ilk 2gün azdı kananam ondan galiba aman uzun sürsün canım ya ne yapıyım başka çare yok maleseffatoş moralini bozmak gibi olmasın ama spiralle kanamalar uzun sürüyo ve çok geliyo ben kızdan sonra taktırmıştım normalde 4 5 gün süren kanamalarım 10 gün falan sürüyodu ve çok fazlaydı taktıran arkadaşlarımda aynı dertten muzdaripti
maşallah sana förmulunü bizede söyle:))))
ne yemeği yapıyonuz akşama kızlarr off hiç bişey gelniyo aklıma
hoşbuldum cnm her seferinde kaka yapınca kilo alamıyo gibi gelio banada geçen ay çok az kiilo almıştı 600 gr. haftaya tekrar tartılıcak bakalım inş iyidir bu sefer çok üzülüyorum
sizin bebişler günde kaç kez yapıo kakasını
ayşegül benim eşim ünvde öğretim üyesi maliye bölümü hersene gideriz antalyaya ama alanyaya hiç gelmedik uzak diyodu eşim o zaman uzun kollu bişeyler koyarım incesinden çok sıcak olursa kısa kollu alttan çıtçıtlı badisiyle gezdiririm altına bişey giydirip olur öyle dimi
selam kızlar benim doğumdan sonra her ay düzenli oldu adetim ama spral den sonra daha fazla kanamam oldu düzelir inş.
ne hamileleliğimde nede 40tan sonra herşey aynen devam işler yolunda spora devam :))))
oy yerim ben onun poposunun nefes almasını :roflol:
geçmiş olsun canım aman üzülme tatlım ya herkes düşürüyor taş. inşallah ameliyata gerek kalmaz da olursa bile ameliyatı zor olmuyor korkma iki delik açıyorlar ertesigün ayaktasın. belki genel anestezi bile yapmazlar.
ben sürekli içiyorum. bana doktorum bişi demedi. kahveyle zaten aram çok iyi değil de yine haftada iki kez içerim. ama çayı oooo sabahtan akşama kadar. acaba ne zararı varmış ki?
ay benim de sütüm yetmiyor çekiyo çekiyo kızım yok boş 10 sefrde ancak yutkunuyo nerdeyse. bende yiyip yiyip kilo alıyorum. su içiren şeyler yemiyorum galiba
canım doktora götürdün mü? bazen pişikte mantar oluyormuş
aynen benim kız da ama uykusu gelince tutamıyo
azaldı canım ama sadece bepanten kullandım
doktor travazolu kullanma dedi
ayyy yerim bn o kilotlu çorapları bnde istiom bndeeeeeselam herkese,
ogluma kulotlu corap aldım. Artık erkek bebekler içinde kulotlu corap üretiyorlarmış biliyormuydunuz. süperman ve batmanli... cok güzeller.... havlu olanlardan aldım :)
biz bu aksam mantı yiyoruz bu arada. superfreshin mantısını aldık. aksam kolaycacik yapıp yicez....
kızlar benim oglum emiyor ama rezene cayını ve arada mamayı vermek icin cam biberon alayım diyorum. cam kullaan varmı aranızda.... ne dersiniz? öbür plastik gibi olanlardan var. 3.5 aydır kullanıyorum ama artık steril degilmis gibi gelmeye basladı bana.
Duru damaklı olan biberon ucu kullanıyor diğerinde süpekli sağdan soldan akıtıyor
selam herkese,
ogluma kulotlu corap aldım. Artık erkek bebekler içinde kulotlu corap üretiyorlarmış biliyormuydunuz. süperman ve batmanli... cok güzeller.... havlu olanlardan aldım :)
biz bu aksam mantı yiyoruz bu arada. superfreshin mantısını aldık. aksam kolaycacik yapıp yicez....
kızlar benim oglum emiyor ama rezene cayını ve arada mamayı vermek icin cam biberon alayım diyorum. cam kullaan varmı aranızda.... ne dersiniz? öbür plastik gibi olanlardan var. 3.5 aydır kullanıyorum ama artık steril degilmis gibi gelmeye basladı bana.
kız fatma ilahi alemsin edin bakalım spora devam:))valla bütün gün hem içerde iş hem dışarda iş çocuk yemek derken akşam olunca gözüm yastığa bakıyor
aleyküm selam nurcum hoşgeldin:))
benimde dünden çorba ve pilavım var yanına topalak yapıcam konyalıların meşhur yemeği eşim konyalı zaten malzemeleri hazır dondurucuda vardı bugün yemek işim kolay yanınada yoğurtlu semiizotu ve salata
aa bnde konyalıyım kıııı sn bizim gelinmi oldun şimdiii
yapta yiyek topalağıı:sm_cool:
burak da düzlerden içebiliyo. damaklıyı çiğniyo ağzında.
aa ben de alayım bari. normal ortak renklerde kilotlu çorap giydircektim, eşim kızıyo kız mı bu diye :)
şekerim süperfreshle ne uğraşıyorsun. gel kayseriye yiyelim kayseri mantısı..
offf sütüm çektii
bnde istiom mantıııııcokacimcoook
ben de aynı mantıkla cam aldım hep .3 cam var, bir de makinanın normal plastiği var. daha iyi tabiki cam. sadece kaynatırken elini değdirip alamıyosun o kadar :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?