Kızlar ben corapı şişlide bir alalade bir çorapcıda buldum. fiyatıda 5.5 tl. eger isterseniz alıp yollarım size. isterseniz bi bakın haber verin. ama fazla beklemeyin. kız bunları yakında kaldıracağız dedi.
Yarencim keşke olsa böyle lükslerimiz dimi... :) teşekkürler genede...
bende o zaman cam biberona dönüyorum. bu plastiklerle ugrasılmıyor.
büyünce çok üzel oluyo.kendi kendine içiyo.içerkende uyuyo.ohh çok rahatlık bende muhakkak alıştıracagım..
ayşegülcüm bende şimdiye kadar korkuyordum bugün bi cesaret çıktım ama hala yalnız arabayla çıkmaya korkuyorum. ama burda kimsemizde yok alışmamız lazım. e tabi senin işin daha zor 2 tane bebiş var... ama yavaş yavaş sende alışırsın artık.
hirada biberonu çok açsa ve çok zorlarsam tutuyor valla hepsi alem bunların
kızlar bebişleriniz hareketlendimi hira yüzüstü yatarken kendini yana atıyor düzeliyor ve artık altını almakta zorlanıyorum bacaklarınla belini kaldırıyor geri gidiyor hatta sırtüstü koltuğa koyuyoruz geri geri koltuğun yarısına kadar geliyor ama sırt üstü yatarken dönemiyor henüz yüzüstü dönüyor
selam kıslar nasılsınız ben ilk adetimi oldum belim çat die çatlıycak ağrıdan sizlerde oldunuzmu.pek bi rahattık demi 1 senedir.
bu arada benim kısçem beni çok zorluyo emerken resmen savaşıyoruz kucağımda emmek istemiyo yatarak emişiyoruz bizde anca uykudan uyanınca emzirebiliyorum kucağımda.bide çok iştahlı değil çok moralim bozuluyo.nerdeyse her emdikten sonra kaka yapıo.kakayıda merasimle yapıoz sizin bebişler nasıl
canım asıl kaka yapması gayet iyimiş demekki kilo alımı iyi karnı güzel doyuyorki bol bol yapıo ben dr sormuştu bu şekilde söyledi şimdi benimki günde 1 defa filan yapıo bazaen hiç yapmıo günde sadece emerken yapabiliyo ıkın ıkın zorla çıkarıyo garibim yaptımı alkış tutuyoz evdeee:))hoşbuldum cnm her seferinde kaka yapınca kilo alamıyo gibi gelio banada geçen ay çok az kiilo almıştı 600 gr. haftaya tekrar tartılıcak bakalım inş iyidir bu sefer çok üzülüyorum
sizin bebişler günde kaç kez yapıo kakasını
oyy iyi kocişin iyi dayanıyo haa:)) kız uzatmayın bence arayı o kadar ne bahanesi kaldı artık bunun beyaaabende daha regl olmadım ama bizdede kardeş yatma durumu mevcut valla hormonlar düzelmedimi daha bende istek sıfırın altında anormallik bendemi acaba herkes böylemi kızlar ya hergün birbahane düşünmekten yoruldum
selam kızlar benim doğumdan sonra her ay düzenli oldu adetim ama spral den sonra daha fazla kanamam oldu düzelir inş.
ama şu eşlerle kardeş olma konusuna gelince yapmayın yahu
ne hamileleliğimde nede 40tan sonra herşey aynen devam işler yolunda spora devam :))))
patlıcan musakka , pilav , domates çorbası salatane yemeği yapıyonuz akşama kızlarr off hiç bişey gelniyo aklıma
selam herkese,
ogluma kulotlu corap aldım. Artık erkek bebekler içinde kulotlu corap üretiyorlarmış biliyormuydunuz. süperman ve batmanli... cok güzeller.... havlu olanlardan aldım :)
biz bu aksam mantı yiyoruz bu arada. superfreshin mantısını aldık. aksam kolaycacik yapıp yicez....
kızlar bende cam var içim daha rahat camda chıcconun silikon uçlu biberonu var çok zor tutuyor birde nuby var onu daha rahat tutmuş 1 kere kayınvalideme bırakmıştım sütümü sağıp onun dışında biberon tuttuğu yok bazen zorla tutuyor bende uğraşmıyorum bu ara
kızlar benim oglum emiyor ama rezene cayını ve arada mamayı vermek icin cam biberon alayım diyorum. cam kullaan varmı aranızda.... ne dersiniz? öbür plastik gibi olanlardan var. 3.5 aydır kullanıyorum ama artık steril degilmis gibi gelmeye basladı bana.
burak da düzlerden içebiliyo. damaklıyı çiğniyo ağzında.
ilk ne verirsen ona alışıyor galiba Duyu'ya ortası delikliden berdim bikere durdu suratıma bakıyon sen napıyorsun bu nerden çıktı der gibi.
tamam geliyom hemen.nur kız sendemi konyalısın hee valla ben sizin gelin oldum o zaman buyur gel topalak yemeye not ver bakalım konyalılar gibi yapabiliyormuyum:)))
elif herzamanda kaçamıyorum canım:)))
elifçim biberona alıştırmakta fayda var ek gıdalarda kolay olur
resim ekledim profilime ordan bakarmısınız.
ben grisini aldım. batmanli. laciverti süpermanli kızlar. bilginize.
kılzar oğlumu doktora götürdüm hırıltısı vardı iki tane şurup verdi göğsünden geliomuş okadarda koruyoruz gene hastalanıyolar
boyu kilosu hepsine baktı doktor gelişimi iyi dedi ama zayıf geliyo benim gözüme sağlık ocağında boyu 61 demişlerdi yanlış ölçmüşler 58 miş dahabende sevinmiştim büyüdü die ayda kaç cm uzaması gerk normalde
bide mama takviyesine başlayalım dedi aptamil comformil al dedi gazlı mış benim oğlan
nur kız sendemi konyalısın hee valla ben sizin gelin oldum o zaman buyur gel topalak yemeye not ver bakalım konyalılar gibi yapabiliyormuyum:)))
elif herzamanda kaçamıyorum canım:)))
elifçim biberona alıştırmakta fayda var ek gıdalarda kolay olur
geçmiş olsun Esma bağışıklık sistemi içinde iyi ver mama esma sütün yetmiyor ise kendimizi paralamaya gerek yok önceleri çok üzülüyordum ama elimden gelse 1 yaşına kadarda emziririm ama yoksa yoktur yaratacak değiliz ya.Duru ayda 4 cm falan uzuyor canım salı günü 3. ay kontrolümüz var bakalım ne kadar uzamış.belki gazdan huzursuzdur inşallah iyi gelir maması gaz sorununuzda böylece biter.
sağol canım
ayda kaç cm uzuyo hesap etmedim kız ben dur edim bari
kız senin bebeğin 11 şubat mı benim 12 şubt çarşamba tam 3 aylık olucak
inş. gaz sorunuda biter aslında gazman gibi ama gene karnı davul gibi nasılda ağlıyo anlatmam aman öle böle büyüyolar işte çok şükük 3 ayı deviriyoz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?