2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

fotoları göndersene bi

bence de cam daha iyi sonuçta kaynatıyoruz bende de 2 cam bir makinanın platiği var
camın dezavantajı bebek büyüyünce eliyle tutup içemez. baya ağır bebek için.

kızlar ocak annelerine göz attım da onların da eşleriyle sorunları var acaba doğum sonrası erkekler de mi etkileniyor?!
bebekten sonra düzelir diye beklemek boşaymış...
yoksa bebek ara iyiyse daha iyi yapıp kötüyse daha mı kötü yapıyo bilmiyorumkismile

büyünce çok üzel oluyo.kendi kendine içiyo.içerkende uyuyo.ohh çok rahatlık bende muhakkak alıştıracagım..

hep bunu hayal ederdim bende bide biberonla uyuması filan dişler için tehlikeli diye biliyorum plastik uç olduğu için sanırım yiğenimin bütün dişleri çürük çıktı benim bi dr biberondan dedi bi dr antibiyotikten dedi hala çekio yavrum ne olduğu belli değil kaldı öle

oyy biz çokmu cesaretliyiz nedir ben çok çıktım yalnız belkide mecburiyetten çıkabildim bilmiyorum.atıyorum genceri arabasına biniyorum belediye otobüsüne dr a çarşıya gesmeye her yere gittik geçen hafta semt pazarınada gittik yürüyerek arabasıyla ama pazara komşuyla gittim aldıklarımı sepete koydum oğluş ta yattı içinde 1 saatte yaptık alışverişimizi geldik güzel oluyoo hatta salı günü ilk defa bir yerde yemek yedim yalnız oğluşta uyudu saolsun arabada

benimkide sadece yüzüstü yatarken ve hafif dik tuttuğumda kaldırıyo kafasını oturur gibi yapıyo bende korkuyorum bişiy olucak die hemen geri yatırıyorum ama düz yatarken kaldıramıyor ve sağa sola dönemiyor henüz

ben hep yazıyorum heralde benden fazla olan yok 3 aayda 4 defa oldum pazartesi bitmişti daha yeni bugün tekrar geldi bi acayip biçimde neler oluyor anlamıyorummm

canım asıl kaka yapması gayet iyimiş demekki kilo alımı iyi karnı güzel doyuyorki bol bol yapıo ben dr sormuştu bu şekilde söyledi şimdi benimki günde 1 defa filan yapıo bazaen hiç yapmıo günde sadece emerken yapabiliyo ıkın ıkın zorla çıkarıyo garibim yaptımı alkış tutuyoz evdeee:))

bende daha regl olmadım ama bizdede kardeş yatma durumu mevcut valla hormonlar düzelmedimi daha bende istek sıfırın altında anormallik bendemi acaba herkes böylemi kızlar ya hergün birbahane düşünmekten yoruldum
oyy iyi kocişin iyi dayanıyo haa:)) kız uzatmayın bence arayı o kadar ne bahanesi kaldı artık bunun beyaaa

canım spral nasıl taktırdın ya iyi cesaret wala ben cesaret edemiyom ona ablam bile yeni taktırmış 8 yıllık evli bir oğlu var 7 yaşında anlattı geçende iyice korktum yaa
bu arada wala aynı bende sendenim herşeye devam 6.ayın sonunda kesmiştik bizde görüşmeyi doğumdan sonra 40 günü zor bekledik wala:))))hormonlar bizde tavan yaptı herhal diğer kızlara göre

ne yemeği yapıyonuz akşama kızlarr off hiç bişey gelniyo aklıma
patlıcan musakka , pilav , domates çorbası salata

oyy ne güzel güle güle giysin paşa bende alayım diyorum ama yaz geldi artık çok sıkmaz mı acaba yanarlar iyice die düşünüyorum kışa alıcaktım bende

keşke benimkide alsa biberon gerçi 1 defa denedim henüz rezene vereyim dedim almadı hepsini dışarı fırlattı bi daha denemdim sağıp deneyeyim bari bende dediğinis gibi sonra çok zorlanırımm

bende 6 biberon var canım sık sık biberonuda ucunuda değiştiriyorum hergünde kaynatıyorum.cam bana ağır olur gibime geliyor zaten mıyıl mıyıl içiyor kolum kopuyor.

nur kız sendemi konyalısın hee valla ben sizin gelin oldum o zaman buyur gel topalak yemeye not ver bakalım konyalılar gibi yapabiliyormuyum:)))

elif herzamanda kaçamıyorum canım:)))

elifçim biberona alıştırmakta fayda var ek gıdalarda kolay olur

resim ekledim profilime ordan bakarmısınız.
ben grisini aldım. batmanli. laciverti süpermanli kızlar. bilginize.

tamam geliyom hemen.
sn yapanda ii olmazmı ayol
benim gelinim pek becerekli:teytey:
resim ekledim profilime ordan bakarmısınız.
ben grisini aldım. batmanli. laciverti süpermanli kızlar. bilginize.

ayyyy çok tatlı tam erkek işi valla
güle güle kullann
bnde araştırıim buluruz belki

kızlar slm okuyorum bişiy yazamadan çıkıyorum ya ev işi derken oğlumla ilgileneyim derken akşam oluyo hasta olanlar geçmiş olsun
bende cam biberon kullanıyorum hem temzliği kolay hemde daha sağlıklı ısıya dayanıklı cam biberon bitanede su için almıştım ama şimdi doğal akışlı biberon almam gerek onlardada cam yok galiba

bende oğluma kilotlu çorap giydiyorum bayadır çok rahat oluyo ama ben özel erkek için olanlardan almadım :)

zeynep sık sık giydir bari bu ara.1 aya biter onların işide havalar ısınıyor artık havluysa üstünede 1 kat giydirsen yeter güle güle giysin doruk bebek.

kılzar oğlumu doktora götürdüm hırıltısı vardı iki tane şurup verdi göğsünden geliomuş okadarda koruyoruz gene hastalanıyolar
boyu kilosu hepsine baktı doktor gelişimi iyi dedi ama zayıf geliyo benim gözüme sağlık ocağında boyu 61 demişlerdi yanlış ölçmüşler 58 miş daha bende sevinmiştim büyüdü die ayda kaç cm uzaması gerk normalde
bide mama takviyesine başlayalım dedi aptamil comformil al dedi gazlı mış benim oğlan

geçmiş olsun Esma bağışıklık sistemi içinde iyi ver mama esma sütün yetmiyor ise kendimizi paralamaya gerek yok önceleri çok üzülüyordum ama elimden gelse 1 yaşına kadarda emziririm ama yoksa yoktur yaratacak değiliz ya.Duru ayda 4 cm falan uzuyor canım salı günü 3. ay kontrolümüz var bakalım ne kadar uzamış.belki gazdan huzursuzdur inşallah iyi gelir maması gaz sorununuzda böylece biter.

:)))) hee aferinn :))) yazık kız kocişleree

sağol canım
ayda kaç cm uzuyo hesap etmedim kız ben dur edim bari
kız senin bebeğin 11 şubat mı benim 12 şubt çarşamba tam 3 aylık olucak
inş. gaz sorunuda biter aslında gazman gibi ama gene karnı davul gibi nasılda ağlıyo anlatmam aman öle böle büyüyolar işte çok şükük 3 ayı deviriyoz

kızlar dün babamız çay almış poşet çay NADıR ÖZER BEBE ÇAYI yazıo üzerinde ne olduğu ne işe yaradığına dair bişi yazmıyo içindekiler kısmında:= rezene meyvesi ,rezene, kuşburnu, papatya, kantaron, ıhlamur yazıo bilgisi olan varmı versemmi vermesemmi bilemedim

canım bebeğe göre değişiyorsada boy sonuçta anne ve babaylada alakalı bence benimkiside 4 cm uzamış 1 ayda
bencedde böyle böyle büyücekler bizler nası büyüdük kimbilir çok şükür bizler çok rahatız bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…