2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Yok canım duru 9 şubat doğumlu ama 11 mayıs salı izinliyim 2 günde geç götüreyim bişeycik olmaz.

bu arada subatın son bebeği Özge 'mi (melek'in kızı)

seninki çok aramışmı nerden bulmuş ilk defa duydum bide internettede adı sanı geçmiyor.

canım kantaron otu idrar yolundaki iltihap için kullanılıyo die duymuştum rezene ve ıhlamur verilmesi normalde diğerlerine bişiy diyemicem garip bi karışım hiç duymadım
halam hemşire o bana milupa rezene çayı verebilirsin rahatlaması için demişti

elif bence kullanma canım ya kendin iç istersen bitki deyip geçmemek lazım kantoron bir çok rahatsızlığın tedavisinde kullanılıyor ağır gelebilir

aynyn bende yorgunluktan dolayı bol bol bahane yaraıyom kimi zaman yutuyo benimki kimi zaman kavga amann uylusuzluğa yorgunluğa bide adamlar çekilmiyo yani
aynen ama işte onalrada hak vermek lazım.adamları yoldan toplamayalım sonrakaydirigubbakcemile3
bende daha regl olmadım ama bizdede kardeş yatma durumu mevcut valla hormonlar düzelmedimi daha bende istek sıfırın altında anormallik bendemi acaba herkes böylemi kızlar ya hergün birbahane düşünmekten yoruldum
bende olmadım daha.bende öyleyim canım istek sıfırrrrrr..
sen kullan canım bence içindekiler süt yapıcı bitkiler bebişe ağır gelebilir...

selam kızlar. doktora gıttık aslında 3.ayımıza 2 gun wardı ama kontrolumuzu de olduk geldık.
gecen hafta saglık ocagında ıpegı tarttırmıstım 6500 du bugun doktor tarttı 6300 cıktı klava: ne bıcım tartısı war saglık ocagının anlamadım 300-400 gr fazla cıkarırmı ya şok oldum klava:
en son 10 martta gıtmıstık daha 3 ayıda dolmadı tam 25 gun oluyo gıdelı. 25 gunde 600 gr almış. yanı gunde yaklasık 20 gr alıyomus. 1 ay uzerınden hesaplarsak ta 700 almıs olur dedı doktor. yeterlı ek gıda vermıyorum dedı. bana cok az geldı dırek suratım dustu ama her ay 1.5 kılo almasını mı beklıyosun o zaman 1 yasında 20 kılo olur bu cocuk dedı guldu kafamçokkarıştı
artık kılo alımı yawaslıyomus 500-600 gr alırsa yeterlı derız dedı. oyle 1 er kılo 1 er kılo almasını 3.aydan sonra beklemıyolarmıs. :bbo:
boyumuz da 61 cm olmus 4 cm uzamışız...
kılo durumuna gore 4.ayda ek gıda ıcın bısey dıyebılırım su an vermıyorum emzırmeye devam dedı... ama ek gıdaya baslamasak bıle 4.aydan sonra armut suyuna baslıcakmısız kaka problemı ıcın. bagırsakları yumusatsın dıye...
bende gorundum dr a. rahım ıyı durumdaymıs. kan hapı vıtamın bıde vajınal fıtıl falan verdı. bu aralar fazla yuklenme kendıne fızıksel olarak dedı.

zeynep ipeğin kilosu gayet iyi canım üzülme boşuna maşallah böcüğümüze
sanada geçmiş olsun canım dikkat et kendine

zeynepcim geçmiş ola tatlım
bncede kilo alımı gayet güzel nie takıyosun ki bizimkide 700 gr.aldı en son
kızlar koçişlerden kaçmayın
kaçan kovalanırmış ona göre heeeaklinialirimsmile

Zeynepcim masallah Ipek böcüge iyi kilo almis annesi

Bizimde yarin kontrolümüz var doktorda kizimin asisida var yine agliycak kuzummafoldumben

geçmiş olsun canım bak rahmin iyi durumdaymış... kendini fazla yorma bırak işler kalsın bebişinin sana ihtiyacı var...
ipek kızımıza da maaşallah.. hiç moralini bozma kilosu da boyuda gayet iyi... benim kız ilk 2 ay 650 şer gr. aldı. bu ay mamada verdim ama bi değişiklik olmadı ne yapsamda daha fazlasını almıyor ne 1gr eksik ne 1gr.fazla....

geçmişe bakamadım kızlar aksi bişey yoktur inş
ZEYNEP canım maşallah ipeğime kız dan ne olsn annesi ne güzel sağlıklı maşallah
sanada geçmiş olsun tamamen iyileşirsin inş bi an önce

ya beni biliyosan ben o çataldan sonra vazgeçmiştim normal doğumdan
bende tırsa tırsa gittim takturmaya ecel terleri döktüm hatta oraya çıkarken ama çok az bi acıyla atlattık hatta bittimi dedim dr.a
aksine benide ablam cesaretlendirdi korkulcak bişey yok yani tavsiye ederim

canım bencede böcüğün kiloso gayet iyi takma artık daha az kilo alıcaklar dr.un dediği gibi her ay 1 kilo alırlarsa obez olur çıkarlar:))

dogru walla her ay 1 kılo alırsa bu 1 yaşına gelınce tasınmaz olur :))) sagolun kızlar ıcımı rahatlattınız...

kızlar benim 3 gündür midem bulanıyo sabahları yataktan kalkınca gece felan anammmm yoksam hamilemiyimmm eyvahedigeldismile akıntımda değiştii birinciyi bakayım derken bide ikinci geliyomuş naparım benn delikafadulden

kızzzzzzzzzz bı test al yap hemen aman dur bacım nettin sen :kedi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…