ah be zeynep şuan bile midem bulanıyo tiksintim felan yok ama bune şimdi regl de olmadım daha
herkeze iyi geceler tatli rüyalar
günaydınn 7 de kakltık bugün tekrar uyuyoruz şimdi..
kızlar gece emzirme aralığınız ne sıklıkta gidiyor.. ben dün gece uyuyakalmışım yiğit de uyanmadı.. 6 saat aç uyumuş yavrum vicdan azavı çekiyorum feci halde
canım benim kızım uyanmadıkca gece kaldırıp emzirmiyorum artık boşa vijdan azabı çekme yani gündüzde uyusa yine uyandırmıyorum onlar kendi düzenlerini kuruyolar...belli kiloyu aştıkları için artık korkulcak bişey yok.
günaydın canlarrr
evet seldacım artık uyandırıp emzirme düzenini bozarsın çocuğun bırak aç oldukları zaman kendileri uyanıyorlar artık büyüdüler annesi:))
öylemi dersiniz kızlar doktorlar 6 aya kadar 3 saatte bir emzirmek gerekir dedikleri için dikkat etmeye çalışıyorum bende..
selam kızlar. doktora gıttık aslında 3.ayımıza 2 gun wardı ama kontrolumuzu de olduk geldık.
gecen hafta saglık ocagında ıpegı tarttırmıstım 6500 du bugun doktor tarttı 6300 cıktıklava: ne bıcım tartısı war saglık ocagının anlamadım 300-400 gr fazla cıkarırmı ya şok oldum klava:
en son 10 martta gıtmıstık daha 3 ayıda dolmadı tam 25 gun oluyo gıdelı. 25 gunde 600 gr almış. yanı gunde yaklasık 20 gr alıyomus. 1 ay uzerınden hesaplarsak ta 700 almıs olur dedı doktor. yeterlı ek gıda vermıyorum dedı. bana cok az geldı dırek suratım dustu ama her ay 1.5 kılo almasını mı beklıyosun o zaman 1 yasında 20 kılo olur bu cocuk dedı guldu kafamçokkarıştı
artık kılo alımı yawaslıyomus 500-600 gr alırsa yeterlı derız dedı. oyle 1 er kılo 1 er kılo almasını 3.aydan sonra beklemıyolarmıs. :bbo:
boyumuz da 61 cm olmus 4 cm uzamışız...
kılo durumuna gore 4.ayda ek gıda ıcın bısey dıyebılırım su an vermıyorum emzırmeye devam dedı... ama ek gıdaya baslamasak bıle 4.aydan sonra armut suyuna baslıcakmısız kaka problemı ıcın. bagırsakları yumusatsın dıye...
bende gorundum dr a. rahım ıyı durumdaymıs. kan hapı vıtamın bıde vajınal fıtıl falan verdı. bu aralar fazla yuklenme kendıne fızıksel olarak dedı.
bence korkma bişey yoktur o mide sulantıları yorgunluktanda oluyo ama içinde bi şüqhe varsa bi test ol barii..kızlar benim 3 gündür midem bulanıyo sabahları yataktan kalkınca gece felan anammmm yoksam hamilemiyimmm eyvahedigeldismile akıntımda değiştii birinciyi bakayım derken bide ikinci geliyomuş naparım benn delikafadulden
günaydınn 7 de kakltık bugün tekrar uyuyoruz şimdi..
kızlar gece emzirme aralığınız ne sıklıkta gidiyor.. ben dün gece uyuyakalmışım yiğit de uyanmadı.. 6 saat aç uyumuş yavrum vicdan azavı çekiyorum feci halde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?