2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

ah be zeynep şuan bile midem bulanıyo tiksintim felan yok ama bune şimdi regl de olmadım daha

wodaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
ayy çok heyacablı hadi test yap yap yap yap.......
bu arad bnde regli oldum ama çok değişik oldum
kahferengi ve parça parça gelio çokazar azar.
bu ne şimdi ya

abooo durun hele bismillah
saldınız çayıra mevlam kayıra sütüm koruyo deyip salı vermeyin
kızlar aman ha dikkat edin

Esma dikkat et canim bi test yap nolur nolmaz
ben daha regl olmadim herkezin basliyo yavas yavas bende bekliyorum bakam

günaydınn 7 de kakltık bugün tekrar uyuyoruz şimdi..
kızlar gece emzirme aralığınız ne sıklıkta gidiyor.. ben dün gece uyuyakalmışım yiğit de uyanmadı.. 6 saat aç uyumuş yavrum vicdan azavı çekiyorum feci halde

canım benim kızım uyanmadıkca gece kaldırıp emzirmiyorum artık boşa vijdan azabı çekme yani gündüzde uyusa yine uyandırmıyorum onlar kendi düzenlerini kuruyolar...belli kiloyu aştıkları için artık korkulcak bişey yok.

günaydın canlarrr
evet seldacım artık uyandırıp emzirme düzenini bozarsın çocuğun bırak aç oldukları zaman kendileri uyanıyorlar artık büyüdüler annesi:))

günaydın canlarrr
evet seldacım artık uyandırıp emzirme düzenini bozarsın çocuğun bırak aç oldukları zaman kendileri uyanıyorlar artık büyüdüler annesi:))

öylemi dersiniz kızlar doktorlar 6 aya kadar 3 saatte bir emzirmek gerekir dedikleri için dikkat etmeye çalışıyorum bende..

öylemi dersiniz kızlar doktorlar 6 aya kadar 3 saatte bir emzirmek gerekir dedikleri için dikkat etmeye çalışıyorum bende..

valla ben uyandırmıyorum daha küüçükken çocuğun kan şekeri düşmsin diye emzirşilmesi gerekiyo ama 4 kiloyu aşınca çocuğa göre emziriliyo diye biliyorum...

aman maşallah ipege.bacım bide bana diyodun yeter diye.kız defnede bu ay 660 gr aldı doktor banada yeter mamaya gerek yok anne sütüne devam dedi.evet her ay bir kilo alsalar sonrasındada biz üzülürüz kilolu bu bebek diye.maşallah annesi daha ne olaca.sanad geçmiş olsun düzelmene sevindim...

bence korkma bişey yoktur o mide sulantıları yorgunluktanda oluyo ama içinde bi şüqhe varsa bi test ol barii..

ben hiç uyandırmıyorum.acıkınca kendi uyanıyo.benim kızda 6 saat uyudugu oluyo.korkma bence..bu arada 3.ay boy kilo ölçülerini verde ekleyeyim..

herkese günaydınnn.
bende gidemde yemegimi yapam.bugün gciktim yemek yapmakta şimdiye çoktan biterdi...

valla seldacım ne bilem anam bu doktorların ne dediği belli değil bizim doktorda uyandırma artık acıkınca uyanır dediydi ben uyandırmıyom ama öykü sabaha karşı uyanıp emiyo sonra vuruyo kafayı tekrar yatıyo...:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…