günaydın herkesea.s.
günaydın.
günaydııııııııııııııııııııın
günaydın nnnnnnnn arkadaşlar..günaydın hanımlar...
günaydın canım bende kaldırmıyom uyanmayınca 4 satten sonra veriyom oda gündüz...ama gece kendi kalkarsa yoksa uyandırmıyom canım ..günaydınn 7 de kakltık bugün tekrar uyuyoruz şimdi..
kızlar gece emzirme aralığınız ne sıklıkta gidiyor.. ben dün gece uyuyakalmışım yiğit de uyanmadı.. 6 saat aç uyumuş yavrum vicdan azavı çekiyorum feci halde
oy kıyamam neden korktuki acaba...oğluşum öye bi sıçrayarak uyandıki anlatamam
çok ağladı ya içim gitti
kolay gelsin ne yapacan bu rada bakım...herkese günaydınnn.
bende gidemde yemegimi yapam.bugün gciktim yemek yapmakta şimdiye çoktan biterdi...
valla seldacım ne bilem anam bu doktorların ne dediği belli değil bizim doktorda uyandırma artık acıkınca uyanır dediydi ben uyandırmıyom ama öykü sabaha karşı uyanıp emiyo sonra vuruyo kafayı tekrar yatıyo...:)
hiç icdan azabı çekme canım burakta gece 6saat falan deliksiz uyuyo.kaldırmıyorum bende.düzenini kuruyo.günaydınn 7 de kakltık bugün tekrar uyuyoruz şimdi..
kızlar gece emzirme aralığınız ne sıklıkta gidiyor.. ben dün gece uyuyakalmışım yiğit de uyanmadı.. 6 saat aç uyumuş yavrum vicdan azavı çekiyorum feci halde
burak gece yatıyo da 10saat falan gündüz hiç uyumuyo bee.toplasan 2saat etmez niyekii...alıntı
3-6 ay: 3-4 aylık bebekler 10 saati gece, 5 saati ise gündüz olmak üzere yaklaşık 15 saat uyur. İlk ayları kadar her 2-3 saatte bir uyanmamaktadır. Gündüz uykuları ise 2-3 parti halinde yaklaşık 5 saat olmalıdır.
Bİzde dÜn 4. Ay aŞılarımızı olduk teyzoŞlar..4. Ay aŞılarıda 2 bacaktan kızlar.bunuda attlattık Çok ŞÜkÜr ateŞ olmadı..38 oldu bİ ara dÜŞtÜ sonra...6.ayı dolunca gİtÇekmİŞİz ozaman da 2 bacaktan 1 aĞızda opa dİye bİ aŞı bİde hepatİttİn son dozunu vurulacakmıŞ...koldan 1 yaŞına kadar yokmuŞ artık...kİlosu 5900 olmuŞ boyu 56 kİlo 600 gr almıŞ 1 ayda boyu uzamamıŞ fazla ama doktor ÜzÜlmeyİn arada olabİlİyo duraksdamalar 6 ayda tam bellİ olur dedİ bÖle İŞte teyzoŞalar aŞı gÜnlerİ endİŞelİ geÇİyo hemİzİde 9 temmuza kadar rahatız bİz Önden gİdİyoz abİyİz ya darısı sİzİn 4. Ay aŞılarınıza...
DÜn hİÇ gİremedİm her kes İydİr umarım
zeynepÇİm maŞallah bÖcÜĞÜme tatlı kızım benİm...sanada sevİndİm yÜklenme bacım sende dİkka et
Nasıl oldun sİbelcİm
ay çok kötü oldum alalh yardımcılaarı olsun ne kızdım şimdi doktora canımızı kimlere em,anet ediyoz dimi bazen allahım sen koru ya...kızlar dün çok kötü bi şey oldu ya.sizinlede paylaşmak istedim.dünden beri çok kötüyüm.gece hiç yatamadım.çocukları alıp parka indim.baktım parkta komşuyla karşılaştık oturduk sohbet falan neyse.başka bi arkadaşı gördük 6yaşında falan kızını bebek arabasına koymuş parka getirmş.komşuda sordu naptın kızı ankaraya götürdnmü falan dedi oda götürdm bi sonuç çıkmadı dedi.neyse gitti kadın bende komşuya sordum hayırdır niye götürüyo ankaraya.bizim burda bir dr var muayenehanesi var yani sünnet falanda yapıyo.bu çocuk rahatsızlanmış anneside iğne yapmaya buraya getirmş dr da yapmış iğneyi.eve gelmşler çocuğun bacağı morarmış hemen dr a götürmşler dr da bişey olmaz gidin eve demiş.çocuk baya kötüleşmş eve gelince hemen hastaneye götürmşler.iğneden dolayı çocuk kangren olmuş ayyy hemen bacağını kesmişler dizden itibaren.bunlarda şikayetçi olmuşlar dr dan ama tabiki bi sonuç çıkmıyomuş tabi arkası kuvvetliymş yani.işte böyle ayy çocuğu görcektnizi.pantolonundan bacağı yok sallanıyo.çok kötü oldum yav.tanıyorum bide kız geçen sen parkta koşup oynardı.Allahım herşeyin hayırlısını ersin.sağlam doğdu sakat oldu ya çok kötü bişey.Allah ım kimsenin başına vermesin...
biraz iyiyim de dediğim gibi benm grip 15gün sürer..bitmek bilmez...
5 i gitti kaldı 10mafoldumben
günaydınn 7 de kakltık bugün tekrar uyuyoruz şimdi..
oğluşum öye bi sıçrayarak uyandıki anlatamam
çok ağladı ya içim gitti
Günaydın kızlar,
Zeynep maşallah İpek böcüğüne ee sende abartma ayda 1,5 kilo alıpta obezmi yapacaksın kızı.bırak afet olacak çok canlar yakacaklar filinta gibi olsunlar.
Selda uyandırma canım 7-8 saate kadar uyumaları normal.düzen kuruyor kendine.açıkınca bak nasıl kopartacak yaygarayı. gündüz uyanık kalıp gece uyumalar başlıyacakmış artık darısı Duru'nun başına inşallah 3 saatte bir kalkıyor biz daha akşam uykusu olayına gecemedik.
kızlar dün çok kötü bi şey oldu ya.sizinlede paylaşmak istedim.dünden beri çok kötüyüm.gece hiç yatamadım.çocukları alıp parka indim.baktım parkta komşuyla karşılaştık oturduk sohbet falan neyse.başka bi arkadaşı gördük 6yaşında falan kızını bebek arabasına koymuş parka getirmş.komşuda sordu naptın kızı ankaraya götürdnmü falan dedi oda götürdm bi sonuç çıkmadı dedi.neyse gitti kadın bende komşuya sordum hayırdır niye götürüyo ankaraya.bizim burda bir dr var muayenehanesi var yani sünnet falanda yapıyo.bu çocuk rahatsızlanmış anneside iğne yapmaya buraya getirmş dr da yapmış iğneyi.eve gelmşler çocuğun bacağı morarmış hemen dr a götürmşler dr da bişey olmaz gidin eve demiş.çocuk baya kötüleşmş eve gelince hemen hastaneye götürmşler.iğneden dolayı çocuk kangren olmuş ayyy hemen bacağını kesmişler dizden itibaren.bunlarda şikayetçi olmuşlar dr dan ama tabiki bi sonuç çıkmıyomuş tabi arkası kuvvetliymş yani.işte böyle ayy çocuğu görcektnizi.pantolonundan bacağı yok sallanıyo.çok kötü oldum yav.tanıyorum bide kız geçen sen parkta koşup oynardı.Allahım herşeyin hayırlısını ersin.sağlam doğdu sakat oldu ya çok kötü bişey.Allah ım kimsenin başına vermesin...
Bİzde dÜn 4. Ay aŞılarımızı olduk teyzoŞlar..4. Ay aŞılarıda 2 bacaktan kızlar.bunuda attlattık Çok ŞÜkÜr ateŞ olmadı..38 oldu bİ ara dÜŞtÜ sonra...6.ayı dolunca gİtÇekmİŞİz ozaman da 2 bacaktan 1 aĞızda opa dİye bİ aŞı bİde hepatİttİn son dozunu vurulacakmıŞ...koldan 1 yaŞına kadar yokmuŞ artık...kİlosu 5900 olmuŞ boyu 56 kİlo 600 gr almıŞ 1 ayda boyu uzamamıŞ fazla ama doktor ÜzÜlmeyİn arada olabİlİyo duraksdamalar 6 ayda tam bellİ olur dedİ bÖle İŞte teyzoŞalar aŞı gÜnlerİ endİŞelİ geÇİyo hemİzİde 9 temmuza kadar rahatız bİz Önden gİdİyoz abİyİz ya darısı sİzİn 4. Ay aŞılarınıza...
maşallah Aras a abi oldu tabii herşeyi önce o oluyor bize söylüyor.genelde hep aynı demekti 600 -800 arası falan 1 kilolar bitti artık.
kızlar dün çok kötü bi şey oldu ya.sizinlede paylaşmak istedim.dünden beri çok kötüyüm.gece hiç yatamadım.çocukları alıp parka indim.baktım parkta komşuyla karşılaştık oturduk sohbet falan neyse.başka bi arkadaşı gördük 6yaşında falan kızını bebek arabasına koymuş parka getirmş.komşuda sordu naptın kızı ankaraya götürdnmü falan dedi oda götürdm bi sonuç çıkmadı dedi.neyse gitti kadın bende komşuya sordum hayırdır niye götürüyo ankaraya.bizim burda bir dr var muayenehanesi var yani sünnet falanda yapıyo.bu çocuk rahatsızlanmış anneside iğne yapmaya buraya getirmş dr da yapmış iğneyi.eve gelmşler çocuğun bacağı morarmış hemen dr a götürmşler dr da bişey olmaz gidin eve demiş.çocuk baya kötüleşmş eve gelince hemen hastaneye götürmşler.iğneden dolayı çocuk kangren olmuş ayyy hemen bacağını kesmişler dizden itibaren.bunlarda şikayetçi olmuşlar dr dan ama tabiki bi sonuç çıkmıyomuş tabi arkası kuvvetliymş yani.işte böyle ayy çocuğu görcektnizi.pantolonundan bacağı yok sallanıyo.çok kötü oldum yav.tanıyorum bide kız geçen sen parkta koşup oynardı.Allahım herşeyin hayırlısını ersin.sağlam doğdu sakat oldu ya çok kötü bişey.Allah ım kimsenin başına vermesin...
Hem annenin hem çoçuğun Allah yardımcısı olsun .Malesef böyle olaylar çok fazla.İnşallah Protez falan takılırda eskisi gibi olmasada kendi kendine yetebilen biri olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?