2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Günaydın kızlar,

Zeynep maşallah ıpek böcüğüne ee sende abartma ayda 1,5 kilo alıpta obezmi yapacaksın kızı.bırak afet olacak çok canlar yakacaklar filinta gibi olsunlar.

Selda uyandırma canım 7-8 saate kadar uyumaları normal.düzen kuruyor kendine.açıkınca bak nasıl kopartacak yaygarayı. gündüz uyanık kalıp gece uyumalar başlıyacakmış artık darısı Duru'nun başına inşallah 3 saatte bir kalkıyor biz daha akşam uykusu olayına gecemedik.

alıntı
3-6 ay: 3-4 aylık bebekler 10 saati gece, 5 saati ise gündüz olmak üzere yaklaşık 15 saat uyur. İlk ayları kadar her 2-3 saatte bir uyanmamaktadır. Gündüz uykuları ise 2-3 parti halinde yaklaşık 5 saat olmalıdır.

günaydın herkesea.s.

günaydııııııııııııııııııııın

günaydın hanımlar...
günaydın nnnnnnnn arkadaşlar..
günaydın canım bende kaldırmıyom uyanmayınca 4 satten sonra veriyom oda gündüz...ama gece kendi kalkarsa yoksa uyandırmıyom canım ..
oğluşum öye bi sıçrayarak uyandıki anlatamam
çok ağladı ya içim gitti
oy kıyamam neden korktuki acaba...
herkese günaydınnn.
bende gidemde yemegimi yapam.bugün gciktim yemek yapmakta şimdiye çoktan biterdi...
kolay gelsin ne yapacan bu rada bakım...

bu doktorlar bi alem dün gittik bizde hal a3 saatte bi diyo tıtturmuş deli ediyo beni...

Bızde dÜn 4. Ay aŞılarımızı olduk teyzoŞlar..4. Ay aŞılarıda 2 bacaktan kızlar.bunuda attlattık Çok ŞÜkÜr ateŞ olmadı..38 oldu bı ara dÜŞtÜ sonra...6.ayı dolunca gıtÇekmıŞız ozaman da 2 bacaktan 1 aĞızda opa dıye bı aŞı bıde hepatıttın son dozunu vurulacakmıŞ...koldan 1 yaŞına kadar yokmuŞ artık...kılosu 5900 olmuŞ boyu 56 kılo 600 gr almıŞ 1 ayda boyu uzamamıŞ fazla ama doktor ÜzÜlmeyın arada olabılıyo duraksdamalar 6 ayda tam bellı olur dedı bÖle ıŞte teyzoŞalar aŞı gÜnlerı endıŞelı geÇıyo hemızıde 9 temmuza kadar rahatız bız Önden gıdıyoz abıyız ya darısı sızın 4. Ay aŞılarınıza...

DÜn hıÇ gıremedım her kes ıydır umarım

zeynepÇım maŞallah bÖcÜĞÜme tatlı kızım benım...sanada sevındım yÜklenme bacım sende dıkka et

hiç icdan azabı çekme canım burakta gece 6saat falan deliksiz uyuyo.kaldırmıyorum bende.düzenini kuruyo.
burak gece yatıyo da 10saat falan gündüz hiç uyumuyo bee.toplasan 2saat etmez niyekii...

geçmiş olsun canım yarasın aşılar aras bey e.

kızlar dün çok kötü bi şey oldu ya.sizinlede paylaşmak istedim.dünden beri çok kötüyüm.gece hiç yatamadım.çocukları alıp parka indim.baktım parkta komşuyla karşılaştık oturduk sohbet falan neyse.başka bi arkadaşı gördük 6yaşında falan kızını bebek arabasına koymuş parka getirmş.komşuda sordu naptın kızı ankaraya götürdnmü falan dedi oda götürdm bi sonuç çıkmadı dedi.neyse gitti kadın bende komşuya sordum hayırdır niye götürüyo ankaraya.bizim burda bir dr var muayenehanesi var yani sünnet falanda yapıyo.bu çocuk rahatsızlanmış anneside iğne yapmaya buraya getirmş dr da yapmış iğneyi.eve gelmşler çocuğun bacağı morarmış hemen dr a götürmşler dr da bişey olmaz gidin eve demiş.çocuk baya kötüleşmş eve gelince hemen hastaneye götürmşler.iğneden dolayı çocuk kangren olmuş ayyy hemen bacağını kesmişler dizden itibaren.bunlarda şikayetçi olmuşlar dr dan ama tabiki bi sonuç çıkmıyomuş tabi arkası kuvvetliymş yani.işte böyle ayy çocuğu görcektnizi.pantolonundan bacağı yok sallanıyo.çok kötü oldum yav.tanıyorum bide kız geçen sen parkta koşup oynardı.Allahım herşeyin hayırlısını ersin.sağlam doğdu sakat oldu ya çok kötü bişey.Allah ım kimsenin başına vermesin...

ay çok kötü oldum alalh yardımcılaarı olsun ne kızdım şimdi doktora canımızı kimlere em,anet ediyoz dimi bazen allahım sen koru ya...
biraz iyiyim de dediğim gibi benm grip 15gün sürer..bitmek bilmez...

kaç gün kaldı ozaman kaydirigubbakcemile3

sagolun canlar rahatlattınız benı :)
fatoscum aşıları yarasın aras paşama...
selda canım uyandırma bu aylarda 6-7 saat uyuyabılırler. ıpek genelde 6 saat yatıyo sonra acıkıyo kalkıyo emıyo 2-3 saat daha uyuyo gecelerı...
o akıcınca kalkar zaten bozma cocugun duzenını...

oğluşum öye bi sıçrayarak uyandıki anlatamam
çok ağladı ya içim gitti

bunlar da doktor işte klava: ınanamıyorum o cocugun hesabını nasıl verıcek Allah a...
yazıktır ya... cok uzuldum :1no2:

burak artık gece hiç doğru düzgün uyuyamıyo.. kalkınca emer uyurdu geri. şimdi ağlıyo. altını değiştiriyorum, ayağımda sallıyorum anca öyle uyuyo.2 saatte bir kalkıyo nerdeyse pişiği de geçmedi, yarın doktora götürcem pişik için. antibiyotiği de sorup, bırakıcam artık..

günaydın hanımlar

sibel anlattığın olaya çok üzüldüm böyle doktorların diplomasını ellerinden almaları lazım ama nerde adalet arkası olan herşeyi yapıyor elini kolunu sallaya sallaya geziyor

selda bende gece kalkmasa diye bakıyorum düzen kurmaları lazım artık hirada bazen 2 3 saatte bir kalkıyor bazen 1 kere kalkıyor ama hiç kalkmadığı olmadı daha

kayınvalidemler gelicek benimde çok işim var hiranında huysuzluğu üzerinde muhabbet istiyyor arkamı dönünce ağlıyor konuşunca gülüyor istediğini nasılda yaptırıyo alem bunlar ya neyseki şimdi emiyor uyumak üzere

aminn bencede dr um diye dolaşıyo işte ortada.Allah kimsenin başına vermesin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…