2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

hülya geçmiş olsun canım geçmedimi burağın öksürüğü kıyamam inşallah geçer pişiğide hirada dün gece huzursuzdu mızmızlandı hep

hülya geçmiş olsun ya pişik niye bu kadar uzun sürdüki bezini falan mı değiştirdin...

ah canım ya... gazı falan mı war acaba. yada yanlıs bı uyku duzenı mı kazandı? bı kac dakıka gıtme yanına 2-3 dk falan kendı halıne bırak kendı kendıne sakınlesır belkı. emzık deneyebılırsın... belkıde pısıkten rahatsız oluyodur yawrum :sinifsinif:
wallahı oncacık seyler parmaklarında cevırıyolar kaydirigubbakcemile2

günaydın hanımlarrrrrr
ben eve geldim istanbula
bir yığın çamaşır
bulaşık
ev toz karmaakarışık olmuş
nerden tutup nerden başlayacağım hiç bilmiyorum
akşamdan beri sadece dağınıklık toparladım bavul yerleştirdim
tozlar duruyor
üstüne üstlük temizliğe çağırdığım kadının beli rahatsızlanmış
söz vermeyeyim ama yanıma birini bulursam iyi olursam yar ın haber veririm dedi
evimde 130m2 var
nasıl yaparım bebekle bilmiyorum
offffffffffffffffffffffffffffffff

Allah kolaylık versın canım yorma kendını yawas yawas. benım gıbı dokulursun sonra...

başka birini bulmaya çalışsan evin büyükmüş.yada aldığın kadına söyle onların tanıdıkları vardır başkasını yollasın.

Bu arada ben anneme anneler günü hediyesi aldım ama Duru adınada almayı düşünüyordum 2 annesi sonuçta ben çok mutlu olacağını düşünüyorum çiçek mi yollasam güzel bi notla yollasam kalıcı bi hediyemi alsam ne dersiniz.

saol canım inşallah...
üff içim sıyrıldı.. Allah kimsenin başına vermesin. Bizleri evlatlarımızla imtihan etmesin.
amin canım
canım kıyamam ya hülyacım eczanelerin kendilerinin elde yaptığı pişik klremleri var vazelin kutularıunda veriyolar 4 lira filan çok ii geliyo bende aldım arasta baştan beri antibiyotik alıyo ondada oluyo eczecı geçirmezse sabah getir demiş eşime ii geldi al derim...
dimi nasıl dediklerini yaptırıyolar büyüyünce ayvayı yiycez remen ağlıyarak yaptırıyolar isteklerini...

guzel bı cıcek yaptırabılırsın mesela cok guzel bı dusunce cok hosuna gıdıcektır...

ay bizimde ilk anneler günümüz gözüm doluyo valla hele televizyonda bi reklam gördüm ağlıyasım geldi...canım sen annedede çiçek yolla birde hediyesini verirsin sevinir kadıncağız...

kızlar kayınvalıdelere ne aldınız??? bızımkıne karsı olan dusuncelerımı bılıyosunuz. ama sonucta esımın annesı bısey alalım dıyo bana bıraktı alıncak seyın kararını. ne onerırsınız??? hıc ıcımden de gelmıyo ya yalan degıl...

bu arada hanı eltım war ya benım. ogluna kayınvalıdem bakıyo 4 yasında. o hamıleymıs 5 haftalık...
şoklardayız...
hem buyuge hem kucuge hemde ıpege nasıl bakıcak bılmıyoruz. eltımle kayınvalıdemler yakın oturuyolar besıktasta 1 sokak war aralarında. bızde oraya tasınıcaz heralde. offfffff karmakarısık oldu yıne yaptıgımız butun planlar...

guzel bı cıcek yaptırabılırsın mesela cok guzel bı dusunce cok hosuna gıdıcektır...

ay bizimde ilk anneler günümüz gözüm doluyo valla hele televizyonda bi reklam gördüm ağlıyasım geldi...canım sen annedede çiçek yolla birde hediyesini verirsin sevinir kadıncağız...

ben kendi annem adına söyliyeyim ki çok fazla çiçek almış birisi değil babam belki 2 kere almıştır alayım evet süper olacak.

zeynepcim ben bişey almadım daha aklımdada hiç bişey yok açıkcası daha bir ay önce doğum günüydü mutfak robotuyla eşarp aldık..
bu arada bizim ev sahibi evi satıyormuş haber verdi ev bakıyoruz bizde.. satın almak istiyoduk buda sebebi oldu.. yalnız yiğitin odası olsun istiyorum o yüzden 3+1 bakıyoruz şöyle kafama göre güzel bir ev 200 den başlıyor mümkün değil o kadara alamayız. napıcaz bilmiyorum.. Bizimde bütün düzen alt üst oldu anlayacağınız.

Günaydin kizlar

Bizde doktordan geldik asimizi olduk çok sükür bu kere çok aglamadi Ecem
Kilomuz 7660 gr olmus 900 gr almis tombigim bir ayda
Boyumuzda 62 cm olmus 3 cm de büyümüs

eltin çalışıyormu canım.
Buyük oğlanı tam gün kreşe verecek kendi alıp kendi bırakacak madem 2. yapacak cesareti var kendide bakamıyor açsın kesenin ağzını.İpek 1 yaşında olmuş olacak tam hareketli zamanları kayınvaliden zorlanır bebek bakmak neysede hem 1 yaş çoçuk hem bebek zor olur.belki eltin 2. yapınca alır kendi bakar çoçuklarına o zaman daha rahat edersin.

Ben almıycam canım Kayınvalideme duru'nun mevlütünde tartışma çıkarmış gitmişti benim çoçuğumun mevlütünde bunu yapan kadın eşimin annesi olsada benim için farketmez annemin a sı olamaz.çok istiyorsa oğlu alsın ben gitmiycem bile

sağolun kızlar.
bezini değiştirmedim. prima 3 no kullanıyorum. antibiyotikten oluyo bence pişik.ve pişikten de uyuyamıyo yavrum. bakalım doktor ne diyecek, olmazsa o vazelin gibi olan kremi de sorarım fatoşcum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…