canım ınsallah gonlunuze gore bulursunuz ya... yıgıt kuşum kısmetıyle gelmıstır de anasıyla babası soyle gonullerınce bı ewe geceler... :Saruboceq:zeynepcim ben bişey almadım daha aklımdada hiç bişey yok açıkcası daha bir ay önce doğum günüydü mutfak robotuyla eşarp aldık..
bu arada bizim ev sahibi evi satıyormuş haber verdi ev bakıyoruz bizde.. satın almak istiyoduk buda sebebi oldu.. yalnız yiğitin odası olsun istiyorum o yüzden 3+1 bakıyoruz şöyle kafama göre güzel bir ev 200 den başlıyor mümkün değil o kadara alamayız. napıcaz bilmiyorum.. Bizimde bütün düzen alt üst oldu anlayacağınız.
ohhhh tombısım benım masallah ecem eGünaydin kizlar
Bizde doktordan geldik asimizi olduk çok sükür bu kere çok aglamadi Ecem
Kilomuz 7660 gr olmus 900 gr almis tombigim bir ayda
Boyumuzda 62 cm olmus 3 cm de büyümüs
calısıyo canım. krese gıdıyo sabah 9 aksam 5 cocuk zaten. ona guvendık ya. zaten yagız krese gıdıyo gun ıcınde bı ıpege bakıcaktı kdın. bıde 5-7 arası yagıza... cok zorlamaz dedık ama sımdı 1 bebek daha gelıyor... ılk 3 ay kendısı bakar annesı ama sonrasında yıne kaynanam bakıcak nasıl olucak bılmıyorum. hayırlısı ya offffffeltin çalışıyormu canım.
Buyük oğlanı tam gün kreşe verecek kendi alıp kendi bırakacak madem 2. yapacak cesareti var kendide bakamıyor açsın kesenin ağzını.İpek 1 yaşında olmuş olacak tam hareketli zamanları kayınvaliden zorlanır bebek bakmak neysede hem 1 yaş çoçuk hem bebek zor olur.belki eltin 2. yapınca alır kendi bakar çoçuklarına o zaman daha rahat edersin.
Ben almıycam canım Kayınvalideme duru'nun mevlütünde tartışma çıkarmış gitmişti benim çoçuğumun mevlütünde bunu yapan kadın eşimin annesi olsada benim için farketmez annemin a sı olamaz.çok istiyorsa oğlu alsın ben gitmiycem bile
kızlar kayınvalıdelere ne aldınız??? bızımkıne karsı olan dusuncelerımı bılıyosunuz. ama sonucta esımın annesı bısey alalım dıyo bana bıraktı alıncak seyın kararını. ne onerırsınız??? hıc ıcımden de gelmıyo ya yalan degıl...
bu arada hanı eltım war ya benım. ogluna kayınvalıdem bakıyo 4 yasında. o hamıleymıs 5 haftalık...
şoklardayız...
hem buyuge hem kucuge hemde ıpege nasıl bakıcak bılmıyoruz. eltımle kayınvalıdemler yakın oturuyolar besıktasta 1 sokak war aralarında. bızde oraya tasınıcaz heralde. offfffff karmakarısık oldu yıne yaptıgımız butun planlar...
Ecemde gece uyanmiyo 10 saat uyuyo araliksiz bazen acikirsa sabah 5 gibi kalkiyo ama genelde kalkmaz doktorda onun istegine göre emzir diyo zatengünaydınn 7 de kakltık bugün tekrar uyuyoruz şimdi..
kızlar gece emzirme aralığınız ne sıklıkta gidiyor.. ben dün gece uyuyakalmışım yiğit de uyanmadı.. 6 saat aç uyumuş yavrum vicdan azavı çekiyorum feci halde
Fatoscum yarasin asilari Aras AbimizeBİzde dÜn 4. Ay aŞılarımızı olduk teyzoŞlar..4. Ay aŞılarıda 2 bacaktan kızlar.bunuda attlattık Çok ŞÜkÜr ateŞ olmadı..38 oldu bİ ara dÜŞtÜ sonra...6.ayı dolunca gİtÇekmİŞİz ozaman da 2 bacaktan 1 aĞızda opa dİye bİ aŞı bİde hepatİttİn son dozunu vurulacakmıŞ...koldan 1 yaŞına kadar yokmuŞ artık...kİlosu 5900 olmuŞ boyu 56 kİlo 600 gr almıŞ 1 ayda boyu uzamamıŞ fazla ama doktor ÜzÜlmeyİn arada olabİlİyo duraksdamalar 6 ayda tam bellİ olur dedİ bÖle İŞte teyzoŞalar aŞı gÜnlerİ endİŞelİ geÇİyo hemİzİde 9 temmuza kadar rahatız bİz Önden gİdİyoz abİyİz ya darısı sİzİn 4. Ay aŞılarınıza...
DÜn hİÇ gİremedİm her kes İydİr umarım
zeynepÇİm maŞallah bÖcÜĞÜme tatlı kızım benİm...sanada sevİndİm yÜklenme bacım sende dİkka et
Aman Allah kimseye yasatmasin çok zor üzüldüm vallakızlar dün çok kötü bi şey oldu ya.sizinlede paylaşmak istedim.dünden beri çok kötüyüm.gece hiç yatamadım.çocukları alıp parka indim.baktım parkta komşuyla karşılaştık oturduk sohbet falan neyse.başka bi arkadaşı gördük 6yaşında falan kızını bebek arabasına koymuş parka getirmş.komşuda sordu naptın kızı ankaraya götürdnmü falan dedi oda götürdm bi sonuç çıkmadı dedi.neyse gitti kadın bende komşuya sordum hayırdır niye götürüyo ankaraya.bizim burda bir dr var muayenehanesi var yani sünnet falanda yapıyo.bu çocuk rahatsızlanmış anneside iğne yapmaya buraya getirmş dr da yapmış iğneyi.eve gelmşler çocuğun bacağı morarmış hemen dr a götürmşler dr da bişey olmaz gidin eve demiş.çocuk baya kötüleşmş eve gelince hemen hastaneye götürmşler.iğneden dolayı çocuk kangren olmuş ayyy hemen bacağını kesmişler dizden itibaren.bunlarda şikayetçi olmuşlar dr dan ama tabiki bi sonuç çıkmıyomuş tabi arkası kuvvetliymş yani.işte böyle ayy çocuğu görcektnizi.pantolonundan bacağı yok sallanıyo.çok kötü oldum yav.tanıyorum bide kız geçen sen parkta koşup oynardı.Allahım herşeyin hayırlısını ersin.sağlam doğdu sakat oldu ya çok kötü bişey.Allah ım kimsenin başına vermesin...
Geçmis olsun canim iyi bak kendinebiraz iyiyim de dediğim gibi benm grip 15gün sürer..bitmek bilmez...
günaydın hanımlarrrrrr
ben eve geldim istanbula
bir yığın çamaşır
bulaşık
ev toz karmaakarışık olmuş
nerden tutup nerden başlayacağım hiç bilmiyorum
akşamdan beri sadece dağınıklık toparladım bavul yerleştirdim
tozlar duruyor
üstüne üstlük temizliğe çağırdığım kadının beli rahatsızlanmış
söz vermeyeyim ama yanıma birini bulursam iyi olursam yar ın haber veririm dedi
evimde 130m2 var
nasıl yaparım bebekle bilmiyorum
offffffffffffffffffffffffffffffff
ıyı demıssın. bende tek yıkıyorum nolucak her gun bırını mı cagırıcaz daha neler...aman bende bilmiyom valla kendi annemde 2 gün oldu yazlığa gittiler 2 senedir anneler gü
nünde kaynanama alıyoz sinirlerim bozuluyo.geçen sene bluz almıştım bu sene başörtüsü mü alsam diyom ama hala karar veremedim.sen çalıştığında kayınvalidenmi bakacak canım senin kıza şimdi nerde oturuyosun uzakmı Beşiktaşa ?Benim kayınvalidede bu aralar kızımı tekbaşıma yıkamama takmış durumda durup durup tek başına yıkama ben gelirim diyip duruyo.en sonunda bende hergun yıkıyorum çocucuğu hergün birinimi çağırcam dedim.
kayınpederım yardımcı olmaz maalesef yatmadan yatmaya gelıyor ewe...seldacım inş kafanıza göre bir ev bulursunuz. hayırlısı olsun hakkınızda.
ayy zeynep plansız olmuş evet. ama sen değil eltin düşünsün,onun 2 tane :) benim annem de hem burak'a hem ablamın kızına bakıyor, yağmur da 2 yaşında ve çok hareketli, burak'ı da kıskanıyor. hatta bir de 10 yaşında mert'imiz var :) ama babamın yardımı büyük. ikisi iş paylaşımı yapmışlar :) babam yağmuru parka götürüyo, gezdiriyo.mert okula gidene kadar oyalıyo bazen burak'ı. burak durmadığında yemek bile yapıyo babam.. sağolsunlar
ıyı demıssın. bende tek yıkıyorum nolucak her gun bırını mı cagırıcaz daha neler...
ben zeytınburnundayım uzak maalesef... sabah bırakıp aksam alabılecegımız mesafe degıl...
kayınpederım yardımcı olmaz maalesef yatmadan yatmaya gelıyor ewe...
aman hulyacım ya hakkımızda hayırlısı olsun. arada derede kaldık boyle...
Günaydin kizlar
aynen... esımı cok sevıyorum o yuzden ona soylemıyorum ıcımde bırıktırdıklerımı. bana koyan gucume gıden seylerı... kendı kendıme gıcıgım ıste...off valla hiç sorma önceden çalıştığım için bukadar farkında değildim çocuk olunca bı gıcığım lohusalıkda olanlar sinirimi bozdu hiçbişey alasım yok çocukla ilgilide hiçbişey yaptırmak istemiyorum.ama eşimi seviyom o yüzden hiçbişeyi ona yansıtmıyom içimde sinir oluyom işte...
ıyıyız canım sen nasılsın esra kuş nasıl?Selam kızlar. o kadar yoğun ki iki gündür dersler. Bi girip selam vereyim dedim.Kaçacağım yine birazdan umarım herkes iyyidir...
Selam kızlar. o kadar yoğun ki iki gündür dersler. Bi girip selam vereyim dedim.Kaçacağım yine birazdan umarım herkes iyyidir...
sağolun kızlar.
bezini değiştirmedim. prima 3 no kullanıyorum. antibiyotikten oluyo bence pişik.ve pişikten de uyuyamıyo yavrum. bakalım doktor ne diyecek, olmazsa o vazelin gibi olan kremi de sorarım fatoşcum.
Bİzde dÜn 4. Ay aŞılarımızı olduk teyzoŞlar..4. Ay aŞılarıda 2 bacaktan kızlar.bunuda attlattık Çok ŞÜkÜr ateŞ olmadı..38 oldu bİ ara dÜŞtÜ sonra...6.ayı dolunca gİtÇekmİŞİz ozaman da 2 bacaktan 1 aĞızda opa dİye bİ aŞı bİde hepatİttİn son dozunu vurulacakmıŞ...koldan 1 yaŞına kadar yokmuŞ artık...kİlosu 5900 olmuŞ boyu 56 kİlo 600 gr almıŞ 1 ayda boyu uzamamıŞ fazla ama doktor ÜzÜlmeyİn arada olabİlİyo duraksdamalar 6 ayda tam bellİ olur dedİ bÖle İŞte teyzoŞalar aŞı gÜnlerİ endİŞelİ geÇİyo hemİzİde 9 temmuza kadar rahatız bİz Önden gİdİyoz abİyİz ya darısı sİzİn 4. Ay aŞılarınıza...
DÜn hİÇ gİremedİm her kes İydİr umarım
zeynepÇİm maŞallah bÖcÜĞÜme tatlı kızım benİm...sanada sevİndİm yÜklenme bacım sende dİkka et
kızlar dün çok kötü bi şey oldu ya.sizinlede paylaşmak istedim.dünden beri çok kötüyüm.gece hiç yatamadım.çocukları alıp parka indim.baktım parkta komşuyla karşılaştık oturduk sohbet falan neyse.başka bi arkadaşı gördük 6yaşında falan kızını bebek arabasına koymuş parka getirmş.komşuda sordu naptın kızı ankaraya götürdnmü falan dedi oda götürdm bi sonuç çıkmadı dedi.neyse gitti kadın bende komşuya sordum hayırdır niye götürüyo ankaraya.bizim burda bir dr var muayenehanesi var yani sünnet falanda yapıyo.bu çocuk rahatsızlanmış anneside iğne yapmaya buraya getirmş dr da yapmış iğneyi.eve gelmşler çocuğun bacağı morarmış hemen dr a götürmşler dr da bişey olmaz gidin eve demiş.çocuk baya kötüleşmş eve gelince hemen hastaneye götürmşler.iğneden dolayı çocuk kangren olmuş ayyy hemen bacağını kesmişler dizden itibaren.bunlarda şikayetçi olmuşlar dr dan ama tabiki bi sonuç çıkmıyomuş tabi arkası kuvvetliymş yani.işte böyle ayy çocuğu görcektnizi.pantolonundan bacağı yok sallanıyo.çok kötü oldum yav.tanıyorum bide kız geçen sen parkta koşup oynardı.Allahım herşeyin hayırlısını ersin.sağlam doğdu sakat oldu ya çok kötü bişey.Allah ım kimsenin başına vermesin...
burak artık gece hiç doğru düzgün uyuyamıyo.. kalkınca emer uyurdu geri. şimdi ağlıyo. altını değiştiriyorum, ayağımda sallıyorum anca öyle uyuyo.2 saatte bir kalkıyo nerdeysepişiği de geçmedi, yarın doktora götürcem pişik için. antibiyotiği de sorup, bırakıcam artık..
günaydın hanımlar
sibel anlattığın olaya çok üzüldüm böyle doktorların diplomasını ellerinden almaları lazım ama nerde adalet arkası olan herşeyi yapıyor elini kolunu sallaya sallaya geziyor
selda bende gece kalkmasa diye bakıyorum düzen kurmaları lazım artık hirada bazen 2 3 saatte bir kalkıyor bazen 1 kere kalkıyor ama hiç kalkmadığı olmadı daha
kayınvalidemler gelicek benimde çok işim var hiranında huysuzluğu üzerinde muhabbet istiyyor arkamı dönünce ağlıyor konuşunca gülüyor istediğini nasılda yaptırıyo alem bunlar ya neyseki şimdi emiyor uyumak üzere
bu arada herkese HAYIRLI CUMALAR...
günaydın hanımlarrrrrr
ben eve geldim istanbula
bir yığın çamaşır
bulaşık
ev toz karmaakarışık olmuş
nerden tutup nerden başlayacağım hiç bilmiyorum
akşamdan beri sadece dağınıklık toparladım bavul yerleştirdim
tozlar duruyor
üstüne üstlük temizliğe çağırdığım kadının beli rahatsızlanmış
söz vermeyeyim ama yanıma birini bulursam iyi olursam yar ın haber veririm dedi
evimde 130m2 var
nasıl yaparım bebekle bilmiyorum
offffffffffffffffffffffffffffffff
Günaydin kizlar
wSelam kızlar. o kadar yoğun ki iki gündür dersler. Bi girip selam vereyim dedim.Kaçacağım yine birazdan umarım herkes iyyidir...
selam anneişler ohh hava bugün çok güzel temizliğimiz yaptık
çarşıya gidicez hem gezmeye hemde kızıma ciciler alıcaz :dance:
benim kayınvalide uzakta onun için bi grişimde bulunmayacagız.zaten eşim böyle şeyleri pek sevmez.yazın yanına gidecegiz zaten o zaman bişeyler alırız..bakalım bu yıl babamız bana ne hediye alacak genelde sagolsun her yıl bişeyler yapıyo.merakla bekliyorum.ama sanki hiç belli etmiyo.unuttumuki.aceba hatırlatsammı..
biz kaynanalara hediye düşünceğimize onlar düşünsün kızlar biz anne olduk bakalım onlar bize hediye alcaklar mı
bu arada şu bebek salıncaklarından kullanan varmı ben bugün almayı düşünüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?