2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

canım ınsallah gonlunuze gore bulursunuz ya... yıgıt kuşum kısmetıyle gelmıstır de anasıyla babası soyle gonullerınce bı ewe geceler... :Saruboceq:
Günaydin kizlar

Bizde doktordan geldik asimizi olduk çok sükür bu kere çok aglamadi Ecem
Kilomuz 7660 gr olmus 900 gr almis tombigim bir ayda
Boyumuzda 62 cm olmus 3 cm de büyümüs
ohhhh tombısım benım masallah ecem e
calısıyo canım. krese gıdıyo sabah 9 aksam 5 cocuk zaten. ona guvendık ya. zaten yagız krese gıdıyo gun ıcınde bı ıpege bakıcaktı kdın. bıde 5-7 arası yagıza... cok zorlamaz dedık ama sımdı 1 bebek daha gelıyor... ılk 3 ay kendısı bakar annesı ama sonrasında yıne kaynanam bakıcak nasıl olucak bılmıyorum. hayırlısı ya offffff

aman bende bilmiyom valla kendi annemde 2 gün oldu yazlığa gittiler 2 senedir anneler gü
nünde kaynanama alıyoz sinirlerim bozuluyo.geçen sene bluz almıştım bu sene başörtüsü mü alsam diyom ama hala karar veremedim.sen çalıştığında kayınvalidenmi bakacak canım senin kıza şimdi nerde oturuyosun uzakmı Beşiktaşa ?Benim kayınvalidede bu aralar kızımı tekbaşıma yıkamama takmış durumda durup durup tek başına yıkama ben gelirim diyip duruyo.en sonunda bende hergun yıkıyorum çocucuğu hergün birinimi çağırcam dedim.

seldacım inş kafanıza göre bir ev bulursunuz. hayırlısı olsun hakkınızda.

ayy zeynep plansız olmuş evet. ama sen değil eltin düşünsün,onun 2 tane :) benim annem de hem burak'a hem ablamın kızına bakıyor, yağmur da 2 yaşında ve çok hareketli, burak'ı da kıskanıyor. hatta bir de 10 yaşında mert'imiz var :) ama babamın yardımı büyük. ikisi iş paylaşımı yapmışlar :) babam yağmuru parka götürüyo, gezdiriyo.mert okula gidene kadar oyalıyo bazen burak'ı. burak durmadığında yemek bile yapıyo babam.. sağolsunlar

kayınvalideme ben de hediye almayacağım. zaten uzak. eşime de saçma geliyor bu hediye işi! malesef ben de payımı alıyorum ona saçma gelmesinden.

Ecemde gece uyanmiyo 10 saat uyuyo araliksiz bazen acikirsa sabah 5 gibi kalkiyo ama genelde kalkmaz doktorda onun istegine göre emzir diyo zaten

Fatoscum yarasin asilari Aras Abimize

Aman Allah kimseye yasatmasin çok zor üzüldüm valla
biraz iyiyim de dediğim gibi benm grip 15gün sürer..bitmek bilmez...
Geçmis olsun canim iyi bak kendine

Kolay gelsin canim ev isi hiç bitmiyo valla:sinifsinif:

ıyı demıssın. bende tek yıkıyorum nolucak her gun bırını mı cagırıcaz daha neler...
ben zeytınburnundayım uzak maalesef... sabah bırakıp aksam alabılecegımız mesafe degıl...
kayınpederım yardımcı olmaz maalesef yatmadan yatmaya gelıyor ewe...
aman hulyacım ya hakkımızda hayırlısı olsun. arada derede kaldık boyle...

off valla hiç sorma önceden çalıştığım için bukadar farkında değildim çocuk olunca bı gıcığım lohusalıkda olanlar sinirimi bozdu hiçbişey alasım yok çocukla ilgilide hiçbişey yaptırmak istemiyorum.ama eşimi seviyom o yüzden hiçbişeyi ona yansıtmıyom içimde sinir oluyom işte...

valla bizimde aramız limoni...3aylık oldu burak 2defa geldi hanım.kızı benden 1ay sonra doğum yaptı.ordan hiç çıkmadı bana gelip bi gün bakmadı.hiç bişey almıcam tabikide.annm içinde yarın çarşıya gidicez kızkardeşimle artık bilmiyorum ne alırsak...

Selam kızlar. o kadar yoğun ki iki gündür dersler. Bi girip selam vereyim dedim.Kaçacağım yine birazdan umarım herkes iyyidir...

aynen... esımı cok sevıyorum o yuzden ona soylemıyorum ıcımde bırıktırdıklerımı. bana koyan gucume gıden seylerı... kendı kendıme gıcıgım ıste...
Selam kızlar. o kadar yoğun ki iki gündür dersler. Bi girip selam vereyim dedim.Kaçacağım yine birazdan umarım herkes iyyidir...
ıyıyız canım sen nasılsın esra kuş nasıl?

selam anneişler ohh hava bugün çok güzel temizliğimiz yaptık
çarşıya gidicez hem gezmeye hemde kızıma ciciler alıcaz :dance:

sağolun kızlar.
bezini değiştirmedim. prima 3 no kullanıyorum. antibiyotikten oluyo bence pişik.ve pişikten de uyuyamıyo yavrum. bakalım doktor ne diyecek, olmazsa o vazelin gibi olan kremi de sorarım fatoşcum.

yaren bende prima kullanıyorum ama sanki rahat etmiyormuş sarkık duruyormuş gibime geliyor ve ben pişik sebebi olarak şüpeleniyorum primadan elimde açılmamış 2 paket var onlar bitsin molfix alıp deniycem.deneme için vardı alış-veriş merkezinde bebek bakım odasından almıştım geçen 1 kere denedim pişikten sonra gzel sardı baçaklarını bide cift bantlı bacak kat yerlerine de gelmiyor valla 1 paket alıp deniycem bakalım memnun kalırsam bırakıcam primayı 3-5 fazla olsun iyisi olsun dedim ama şüpheliyim.

Selda inşallah istediğin gibi seveceğin bütcene uygun bi ev bulursunuz.

maşallah arasa nasılda büyüdü bee.aşılar yarasın..

off ya böyle şeyler duyunca insanın içi gidiyo.allah bol sabır versin.bu umudu yok etmet büyüt günah..

canım yaa.bi türlü geçkedi çocugun.çok geçmiş olsun bencede git doktoraa..

sanada kolay gelsin canım..

bu arada herkese HAYIRLI CUMALAR...

sanada hayırlı cumalar..

off benimde yapılacak genel bi temizlik.bende bu ay sonunu bekliyorumm.sanada kolay gelsin..

Günaydin kizlar

Bizde doktordan geldik asimizi olduk çok sükür bu kere çok aglamadi Ecem
Kilomuz 7660 gr olmus 900 gr almis tombigim bir ayda
Boyumuzda 62 cm olmus 3 cm de büyümüs

günaydın.maşallah eceme.koca kız oldu..maşallah aşısıda yarısın kızımızaa..

w

canım kolay gelsin..

selam anneişler ohh hava bugün çok güzel temizliğimiz yaptık
çarşıya gidicez hem gezmeye hemde kızıma ciciler alıcaz :dance:

oh oh ne güzel.hadi bakalım iyi gzmiler..

benim kayınvalide uzakta onun için bi grişimde bulunmayacagız.zaten eşim böyle şeyleri pek sevmez.yazın yanına gidecegiz zaten o zaman bişeyler alırız..bakalım bu yıl babamız bana ne hediye alacak genelde sagolsun her yıl bişeyler yapıyo.merakla bekliyorum.ama sanki hiç belli etmiyo.unuttumuki.aceba hatırlatsammı..

biz kaynanalara hediye düşünceğimize onlar düşünsün kızlar biz anne olduk bakalım onlar bize hediye alcaklar mı
bu arada şu bebek salıncaklarından kullanan varmı ben bugün almayı düşünüyorum

bı durtuver kaydirigubbakcemile3

heeee cok alır ya Çok üzgünüm çoook
ben kullanıyorum memnunum ıyı kotu oyalanıyor uzerınde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…