2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

offf canım çıktı kafayi yicem işim olduğu zaman durmuyor nedense
hilal kolay gelsin canım büyük evin işide büyük binimde kadın gitti yenisini bulamadım ve evim 4 kat akşam misafir var daha 1 katı bitti başım çatlıyor ağrıdan sinirlerim tepemde offf

zeynep ben çatal kaşık bıçak takımı aldım kayınvalideme içimden geliyor almak ama babamın eşine gelmiyor babam mutlu olsun diye alıyorum

reyhan yarasın aşınız eceme maşallah tontişime:))

burcu bende prima kullanıyorum banada rahat değil gibi geliyor hira hiç pişik olmadı maşallah ama bacakları rahat etmiyor gibi geliyor

valla bende prima kullanmıyorum sevmiyorum.kendine has bi kokusu var ya o beni rahatsız ediyo.molfix kullanıyorum.çokda memnunum..

bizim babamızda her sene ufak tefekte olsa alır.ondada şimdilk tık yok.almzsa çok ayıp eder valla.iki çocuğun adına bi hediyeyi hak ediyoz yanee...kafamçokkarıştı

zeynep eltin kusura bakmasın onun çalışması gerekiyorsa sende keyiften bırakmıcaksın çocuğunu ikinciyi yapıyorsa otursun baksın 1 çocuğa baktırdıysa şimdiye kadar bundan sonrada seninkine bakıcak ezdirme kendini ne uyanık bu millet

almazsa bende almam çokta tınn alsanaalsanasmile
benim zilli bebek arabasında durmuyo inş. sever salıncağını ya
kafamçokkarıştı
yawas yawas yap kız bız 3 odayı zor temızlıyoz sen 4 kattan bahsedıyon kafamçokkarıştı
bizim babamızda her sene ufak tefekte olsa alır.ondada şimdilk tık yok.almzsa çok ayıp eder valla.iki çocuğun adına bi hediyeyi hak ediyoz yanee...kafamçokkarıştı
e bencede yaniiiiiiii :ecrin_bebek:
walla canım eltımı severım dogruya dogru dobra bı kadındır yardımcıdır vefalıdır kayınvalıdemden daha cok yardım etmıstır bana... ev kredılerı war calısmak zorunda o yuzden. ıkıncıyı daha ben ıpege hamıle kalmadan dusunuyodu ama bu plansız bı zamanda geldı kaza olmus aldıramaz da tabı dogal olarak. bızde o tarafa tasınıcaz heralde oyle gorunuyor. bı yardımcı kadın tutucaz sonucta sabahtan aksama kadar ıkımızın cocuguna bakılcak. kayınvalıdeme bı yardımcı tutucaz ortak olarak artık. ne bıleyım konustuk sabahtan napalım nasıl yapalım dıye artık pazar gunu goruscez o zaman enıne boyuna bı plan yapıcal mecbur :bbo:
kendımı ezdırmem canım az cok tanımıssındır benı susup oturcak bı yapım yoktur ama eltımıde severım acıkcası en azından kaynanamdan daha cok sevdıgım kesın -tatlicadiarzu-

bencede yardımcı bi kadın tutmak en mantıklı.parayıda ortak verirsiniz ikinizde yorulmazsınız.ama çalışmak zorunda olan bi kadın neden 2.yi düşünüyo anlamıyorum.en azından borcu biraz azalsaydı öyle yapsaydı.daha çocuğu 4yaşındaymış yani.bana bakın hele milletin özel işlerine el atıyorum.yine kendileri en iyisini bilir tabi...

ıste 2.yı cok ıstıyodu ama calısmak zorunda oldugundan ertelemıslerdı bu fıkrı. sımdı dawetsız mısafır olarak gelmıs napalım allah analı babalı buyutsun de zor olucak bızım ıcın artık cocuklar krese gıdıcek duruma gelene kadar sıkıcaz dısımızı bıraz

valla büyük konuşmak istemem ama ben davetsiz misafirlere hayret ediyom haa.nasıl oluyo yani istemezsen korunursan...

valla büyük konuşmak istemem ama ben davetsiz misafirlere hayret ediyom haa.nasıl oluyo yani istemezsen korunursan...

wallahı ben onun yalancısıyım kaydirigubbakcemile3
bızımkı gayet davetlıydı
davetsız de olabılırmı bılmıyorum
aman buyuk konusmıyım sımdı basıma gelır falan laelaelaelaelae

wallahı ben onun yalancısıyım kaydirigubbakcemile3
bızımkı gayet davetlıydı
davetsız de olabılırmı bılmıyorum
aman buyuk konusmıyım sımdı basıma gelır falan laelaelaelaelae

:roflol:valla bizimkide davetliydi..:roflol:

merhaba arkadaşlar nasılsınız bebişlerle nasıl gidiyo

hayırlı cumalar şekerler nasılsınız bakalımopuyorumnanaktan
zeynep canım maşallah ipek hanıma nede güzel büyümüş sende yorma kendinide daha çabuk iyileş tatlım
eltinde seni mi kıskanmış ne baksana davetsiz misafir geliyormuş delikafadulden valla ben kaynanama güvenemedim işi bıraktım hiç iyi olmadı ama ne yapalım biraz büyüsün bende tekrardan başkıcam ozaman yine kaynanam bakar sağolsun beni değil ama torunlarını pek seviyorlar kucaklarından düşmüyor örümceğin oğlu zaten büyük olduğundan bizde sorun olmuyor sizinde Allah yardımcınız olsun ortak bir karara varabilirsiniz inş.
fatoş canım ne güzel atlatmışsınız Aras abimizin aşıları yarasın maşallah topikimizin abisine
reyhan maşallah tatlı kızına ne güzel bakmışsın annesi nazar değmesin
selda canım Allah gönlünüze göre verir inş. kimseyi evsiz bırakmasın kiracı olmak çok zor gerçekten

kızlar sımdı sıze bısey dıcem.
az once kızlarla msn de konusuyoduk (burcu ve selda ıle)
bulusma ayarlayalım dedık ama bebeklerle dısalarda zor olur.malum beslenmelerı kakaları uykuları falan zorlanırız. o yuzden evde toplanalım dedık. ama her ay 1 kısıde. gun gıbı yanı. hatta bunu bı rutıne baglasak klasık yapsak hem bırbırımızden kopmamıs oluruz gorusuruz. hem bebeklerımız beraber buyurler ne guzel...
ewde daha rahat ederız. herkes 1 cesıt yapar getırır mesela. hemde herkes her ay esıt uzaklıkta yol katetmıs olur haksızlık olmaz kımseye.
ne dersınız?
ılk bulusma ıcın haftaya cmt dusunuyoruz.selda ve ben gonulluyuz ılk olarak :)

yeter artık yazmayın diye söyleniyorum burda hepinize:) üç gündür bakmadım iki saattir geçmiş okuyorum:)

Hepinize selamlar özledim valla hepinizi. Herşeye cevap yazmak istedim ama baktım alıntılarla başa çıkamıyom bıraktım. Hastalara şifa olsun, aşılarınız yarasın.

iyi olur valla banada gelin kız..buyrunnnnnnnnn

kızlar büyük gün:lepi:
eşimle konuşmaya gidicembira sonra
ecenaz ıda götürcem
şans dileyin banaa:a015:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…