heeee cok alır ya Çok üzgünüm çoook
ben kullanıyorum memnunum ıyı kotu oyalanıyor uzerınde
yaren bende prima kullanıyorum ama sanki rahat etmiyormuş sarkık duruyormuş gibime geliyor ve ben pişik sebebi olarak şüpeleniyorum primadan elimde açılmamış 2 paket var onlar bitsin molfix alıp deniycem.deneme için vardı alış-veriş merkezinde bebek bakım odasından almıştım geçen 1 kere denedim pişikten sonra gzel sardı baçaklarını bide cift bantlı bacak kat yerlerine de gelmiyor valla 1 paket alıp deniycem bakalım memnun kalırsam bırakıcam primayı 3-5 fazla olsun iyisi olsun dedim ama şüpheliyim.
Selda inşallah istediğin gibi seveceğin bütcene uygun bi ev bulursunuz.
benim kayınvalide uzakta onun için bi grişimde bulunmayacagız.zaten eşim böyle şeyleri pek sevmez.yazın yanına gidecegiz zaten o zaman bişeyler alırız..bakalım bu yıl babamız bana ne hediye alacak genelde sagolsun her yıl bişeyler yapıyo.merakla bekliyorum.ama sanki hiç belli etmiyo.unuttumuki.aceba hatırlatsammı..
kafamçokkarıştıalmazsa bende almam çokta tınn alsanaalsanasmile
benim zilli bebek arabasında durmuyo inş. sever salıncağını ya
yawas yawas yap kız bız 3 odayı zor temızlıyoz sen 4 kattan bahsedıyon kafamçokkarıştıofff canım çıktı kafayi yicem işim olduğu zaman durmuyor nedense
hilal kolay gelsin canım büyük evin işide büyük binimde kadın gitti yenisini bulamadım ve evim 4 kat akşam misafir var daha 1 katı bitti başım çatlıyor ağrıdan sinirlerim tepemde offf
zeynep ben çatal kaşık bıçak takımı aldım kayınvalideme içimden geliyor almak ama babamın eşine gelmiyor babam mutlu olsun diye alıyorum
reyhan yarasın aşınız eceme maşallah tontişime:))
burcu bende prima kullanıyorum banada rahat değil gibi geliyor hira hiç pişik olmadı maşallah ama bacakları rahat etmiyor gibi geliyor
e bencede yaniiiiiiii :ecrin_bebek:bizim babamızda her sene ufak tefekte olsa alır.ondada şimdilk tık yok.almzsa çok ayıp eder valla.iki çocuğun adına bi hediyeyi hak ediyoz yanee...kafamçokkarıştı
walla canım eltımı severım dogruya dogru dobra bı kadındır yardımcıdır vefalıdır kayınvalıdemden daha cok yardım etmıstır bana... ev kredılerı war calısmak zorunda o yuzden. ıkıncıyı daha ben ıpege hamıle kalmadan dusunuyodu ama bu plansız bı zamanda geldı kaza olmus aldıramaz da tabı dogal olarak. bızde o tarafa tasınıcaz heralde oyle gorunuyor. bı yardımcı kadın tutucaz sonucta sabahtan aksama kadar ıkımızın cocuguna bakılcak. kayınvalıdeme bı yardımcı tutucaz ortak olarak artık. ne bıleyım konustuk sabahtan napalım nasıl yapalım dıye artık pazar gunu goruscez o zaman enıne boyuna bı plan yapıcal mecbur :bbo:zeynep eltin kusura bakmasın onun çalışması gerekiyorsa sende keyiften bırakmıcaksın çocuğunu ikinciyi yapıyorsa otursun baksın 1 çocuğa baktırdıysa şimdiye kadar bundan sonrada seninkine bakıcak ezdirme kendini ne uyanık bu millet
bencede yardımcı bi kadın tutmak en mantıklı.parayıda ortak verirsiniz ikinizde yorulmazsınız.ama çalışmak zorunda olan bi kadın neden 2.yi düşünüyo anlamıyorum.en azından borcu biraz azalsaydı öyle yapsaydı.daha çocuğu 4yaşındaymış yani.bana bakın hele milletin özel işlerine el atıyorum.yine kendileri en iyisini bilir tabi...
valla büyük konuşmak istemem ama ben davetsiz misafirlere hayret ediyom haa.nasıl oluyo yani istemezsen korunursan...
wallahı ben onun yalancısıyım kaydirigubbakcemile3
bızımkı gayet davetlıydı
davetsız de olabılırmı bılmıyorum
aman buyuk konusmıyım sımdı basıma gelır falan laelaelaelaelae
kızlar sımdı sıze bısey dıcem.
az once kızlarla msn de konusuyoduk (burcu ve selda ıle)
bulusma ayarlayalım dedık ama bebeklerle dısalarda zor olur.malum beslenmelerı kakaları uykuları falan zorlanırız. o yuzden evde toplanalım dedık. ama her ay 1 kısıde. gun gıbı yanı. hatta bunu bı rutıne baglasak klasık yapsak hem bırbırımızden kopmamıs oluruz gorusuruz. hem bebeklerımız beraber buyurler ne guzel...
ewde daha rahat ederız. herkes 1 cesıt yapar getırır mesela. hemde herkes her ay esıt uzaklıkta yol katetmıs olur haksızlık olmaz kımseye.
ne dersınız?
ılk bulusma ıcın haftaya cmt dusunuyoruz.selda ve ben gonulluyuz ılk olarak :)
sen cok uzaksın be yaaaaiyi olur valla banada gelin kız..buyrunnnnnnnnn
kızlar büyük gün:lepi:
eşimle konuşmaya gidicembira sonra
ecenaz ıda götürcem
şans dileyin banaa:a015:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?