Sağol canımcım.. sende iyisindir inşallah berkim bey nasıllar?yeter artık yazmayın diye söyleniyorum burda hepinize:) üç gündür bakmadım iki saattir geçmiş okuyorum:)
Hepinize selamlar özledim valla hepinizi. Herşeye cevap yazmak istedim ama baktım alıntılarla başa çıkamıyom bıraktım. Hastalara şifa olsun, aşılarınız yarasın.
kızlar büyük gün:lepi:
eşimle konuşmaya gidicembira sonra
ecenaz ıda götürcem
şans dileyin banaa:a015:
ecenaz ıda götürcem
ecenaz ıda götürcem
Sağol canımcım.. sende iyisindir inşallah berkim bey nasıllar?
yaren bende prima kullanıyorum ama sanki rahat etmiyormuş sarkık duruyormuş gibime geliyor ve ben pişik sebebi olarak şüpeleniyorum primadan elimde açılmamış 2 paket var onlar bitsin molfix alıp deniycem.deneme için vardı alış-veriş merkezinde bebek bakım odasından almıştım geçen 1 kere denedim pişikten sonra gzel sardı baçaklarını bide cift bantlı bacak kat yerlerine de gelmiyor valla 1 paket alıp deniycem bakalım memnun kalırsam bırakıcam primayı 3-5 fazla olsun iyisi olsun dedim ama şüpheliyim.
Selda inşallah istediğin gibi seveceğin bütcene uygun bi ev bulursunuz.
ecenaz ıda götürcem
kızlar sımdı sıze bısey dıcem.
az once kızlarla msn de konusuyoduk (burcu ve selda ıle)
bulusma ayarlayalım dedık ama bebeklerle dısalarda zor olur.malum beslenmelerı kakaları uykuları falan zorlanırız. o yuzden evde toplanalım dedık. ama her ay 1 kısıde. gun gıbı yanı. hatta bunu bı rutıne baglasak klasık yapsak hem bırbırımızden kopmamıs oluruz gorusuruz. hem bebeklerımız beraber buyurler ne guzel...
ewde daha rahat ederız. herkes 1 cesıt yapar getırır mesela. hemde herkes her ay esıt uzaklıkta yol katetmıs olur haksızlık olmaz kımseye.
ne dersınız?
ılk bulusma ıcın haftaya cmt dusunuyoruz.selda ve ben gonulluyuz ılk olarak :)
candy Duru 3 günde bir kakasını yapıyor canım.çok zorlanıyor ama müdahalesiz olduğu için bekliyoruz.
canım benim kız 3.ayında 660 gr aldı doktor yeterli dedi.sadece emiyo.bence üzülme.gayet yeterli..
evet canım uzak.tabi olur canım.zaten mayıs sonu ggelecekmişsiniz.o zamana kadar daha sıcak olur..
:)))
ne formülü yahu bu işin formülü olar mı delikafadulden
çocuğu bahane etmeyin yeter
evliliğin en temeli bu bana göre uzaklaşmayın koçişlerden
hep bunu hayal ederdim bende bide biberonla uyuması filan dişler için tehlikeli diye biliyorum plastik uç olduğu için sanırım yiğenimin bütün dişleri çürük çıktı benim bi dr biberondan dedi bi dr antibiyotikten dedi hala çekio yavrum ne olduğu belli değil kaldı öle
oyy biz çokmu cesaretliyiz nedir ben çok çıktım yalnız belkide mecburiyetten çıkabildim bilmiyorum.atıyorum genceri arabasına biniyorum belediye otobüsüne dr a çarşıya gesmeye her yere gittik geçen hafta semt pazarınada gittik yürüyerek arabasıyla ama pazara komşuyla gittim aldıklarımı sepete koydum oğluş ta yattı içinde 1 saatte yaptık alışverişimizi geldik güzel oluyoo hatta salı günü ilk defa bir yerde yemek yedim yalnız oğluşta uyudu saolsun arabada
benimkide sadece yüzüstü yatarken ve hafif dik tuttuğumda kaldırıyo kafasını oturur gibi yapıyo bende korkuyorum bişiy olucak die hemen geri yatırıyorum ama düz yatarken kaldıramıyor ve sağa sola dönemiyor henüz
ben hep yazıyorum heralde benden fazla olan yok 3 aayda 4 defa oldum pazartesi bitmişti daha yeni bugün tekrar geldi bi acayip biçimde neler oluyor anlamıyorummm
canım asıl kaka yapması gayet iyimiş demekki kilo alımı iyi karnı güzel doyuyorki bol bol yapıo ben dr sormuştu bu şekilde söyledi şimdi benimki günde 1 defa filan yapıo bazaen hiç yapmıo günde sadece emerken yapabiliyo ıkın ıkın zorla çıkarıyo garibim yaptımı alkış tutuyoz evdeee:))
oyy iyi kocişin iyi dayanıyo haa:)) kız uzatmayın bence arayı o kadar ne bahanesi kaldı artık bunun beyaaa
canım spral nasıl taktırdın ya iyi cesaret wala ben cesaret edemiyom ona ablam bile yeni taktırmış 8 yıllık evli bir oğlu var 7 yaşında anlattı geçende iyice korktum yaa
bu arada wala aynı bende sendenim herşeye devam 6.ayın sonunda kesmiştik bizde görüşmeyi doğumdan sonra 40 günü zor bekledik wala:))))hormonlar bizde tavan yaptı herhal diğer kızlara göre
patlıcan musakka , pilav , domates çorbası salata
oyy ne güzel güle güle giysin paşa bende alayım diyorum ama yaz geldi artık çok sıkmaz mı acaba yanarlar iyice die düşünüyorum kışa alıcaktım bende
keşke benimkide alsa biberon gerçi 1 defa denedim henüz rezene vereyim dedim almadı hepsini dışarı fırlattı bi daha denemdim sağıp deneyeyim bari bende dediğinis gibi sonra çok zorlanırımm
zeynep buluşmaya bende varım bana cumartsi uymuyordu eşim evde oluyor yada erken geliyor alışveriş günü ve beni yanında istiyo benimki bensiz pek bişey yapmaz şimdi aradım zorda olsa ikna ettim bende varım ilk banada gelebilirsiniz bende gönüllüyüm
ben ilk zamanlar prima çişini sızdırıyor diye 1 paket molfix almıştım denemek için.onda da kakası sırtına kadar çıktı :) çişini de sızdırdı. primadan daha kalın. pek sevmedim ben. şimdi sızdırmıyor,sanırım o zaman bez bağlamayı bilmiyordum :) valla ne deneyeceğimi şaşırdım nerdeyse her saat bezini değiştiriyoruz iyileşsin diye..bakalım iyileşir inş bebişlerin kıymetli totoları.
:
oy ne güzel valla imrendim size buluşun tabi yakın olsak bende isterdim sizinle yakından tanışmak :sinifsinif::sinifsinif:kızlar sımdı sıze bısey dıcem.
az once kızlarla msn de konusuyoduk (burcu ve selda ıle)
bulusma ayarlayalım dedık ama bebeklerle dısalarda zor olur.malum beslenmelerı kakaları uykuları falan zorlanırız. o yuzden evde toplanalım dedık. ama her ay 1 kısıde. gun gıbı yanı. hatta bunu bı rutıne baglasak klasık yapsak hem bırbırımızden kopmamıs oluruz gorusuruz. hem bebeklerımız beraber buyurler ne guzel...
ewde daha rahat ederız. herkes 1 cesıt yapar getırır mesela. hemde herkes her ay esıt uzaklıkta yol katetmıs olur haksızlık olmaz kımseye.
ne dersınız?
ılk bulusma ıcın haftaya cmt dusunuyoruz.selda ve ben gonulluyuz ılk olarak :)
inş. hakkınızda hayırlısı olur canım güzel haberlerle dönersin :Saruboceq:kızlar büyük gün:lepi:
ecenaz ıda götürcem
oleyyyyyyyy zemuszemuszeynep buluşmaya bende varım bana cumartsi uymuyordu eşim evde oluyor yada erken geliyor alışveriş günü ve beni yanında istiyo benimki bensiz pek bişey yapmaz şimdi aradım zorda olsa ikna ettim bende varım ilk banada gelebilirsiniz bende gönüllüyüm
çal tabi canım yoksa dısarlarda zor bebıslerle...ben ilk zamanlar prima çişini sızdırıyor diye 1 paket molfix almıştım denemek için.onda da kakası sırtına kadar çıktı :) çişini de sızdırdı. primadan daha kalın. pek sevmedim ben. şimdi sızdırmıyor,sanırım o zaman bez bağlamayı bilmiyordum :) valla ne deneyeceğimi şaşırdım nerdeyse her saat bezini değiştiriyoruz iyileşsin diye..bakalım iyileşir inş bebişlerin kıymetli totoları.
canımm inş iyi haberlerle gelirsin. hakkınızda hayırlısı olsun.
valla süper fikir. bu fikri çalayım ben, bizim kızlara söyleyim biz de toplanalım :dance:
nerde oturuyosun sen?selam kızlar, buluşmaya bende katılmak isterim. ama cok uzaklara gelemem diye düşünüyorum. ancak 1 vasıta ile gelebileceğim yerlere gelebilirm.
olsun gonullerımız bır canım napalım :lepi:oy ne güzel valla imrendim size buluşun tabi yakın olsak bende isterdim sizinle yakından tanışmak :sinifsinif::sinifsinif:
inş. hakkınızda hayırlısı olur canım güzel haberlerle dönersin :Saruboceq:
o ecem ın tontıs nanaklarından yerımmmm
Oh ne güzel bulusmalar düzenleniyo yine
ben bu gidisle uçak kiraliycam sizlerle bulusmak için ona görekaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?