2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Sağol canımcım.. sende iyisindir inşallah berkim bey nasıllar?

kızlar büyük gün:lepi:
eşimle konuşmaya gidicembira sonra
ecenaz ıda götürcem
şans dileyin banaa:a015:

canım konuyu hiç bilmiyorum ama alttan al sende Ecenaz'ı da düşün tabii ama kendinde mutlu olacağın kararlar al.İnşallah herşey kalbine göre olur. baktın eşin pişman o zamanda isteklerini tek tek say kabullenmesi kolay olur :)

ecenaz ıda götürcem

Dilerim hakkınızda hayırlısı olur canım. Haberlerini bekliyoruz..

Sağol canımcım.. sende iyisindir inşallah berkim bey nasıllar?

Dün gece fazla uyuduğu için bugün benimle oyna diye gözüme bakıyor Berkin Beykaydirigubbakcemile3

gülşahcım hakkına hayırlısı olsun...çocuğunuz için size en doğru olanı seçin.bol şanslar....

zeynep buluşmaya bende varım bana cumartsi uymuyordu eşim evde oluyor yada erken geliyor alışveriş günü ve beni yanında istiyo benimki bensiz pek bişey yapmaz şimdi aradım zorda olsa ikna ettim bende varım ilk banada gelebilirsiniz bende gönüllüyüm

ben ilk zamanlar prima çişini sızdırıyor diye 1 paket molfix almıştım denemek için.onda da kakası sırtına kadar çıktı :) çişini de sızdırdı. primadan daha kalın. pek sevmedim ben. şimdi sızdırmıyor,sanırım o zaman bez bağlamayı bilmiyordum :) valla ne deneyeceğimi şaşırdım nerdeyse her saat bezini değiştiriyoruz iyileşsin diye..bakalım iyileşir inş bebişlerin kıymetli totoları.

ecenaz ıda götürcem

canımm inş iyi haberlerle gelirsin. hakkınızda hayırlısı olsun.

valla süper fikir. bu fikri çalayım ben, bizim kızlara söyleyim biz de toplanalım :dance:

candy Duru 3 günde bir kakasını yapıyor canım.çok zorlanıyor ama müdahalesiz olduğu için bekliyoruz.

cnm oda zormuş 3 güne bir

Şeniz

vereliniortak[/QUOTE]

sağol cnm

içimi rahatlattın cnm

süperrrr.hadi kızlar valla uzun bi aradan sonra arkadaş ortamı hepimize iyi gelecek.

hülya ben şüpeleniyorum pişik yaptığından değiştiricem.Gerçi bizde ilaç işe yaradı bitti gibi 3 günde inşallah sizinkide düzelir .

selam kızlar, buluşmaya bende katılmak isterim. ama cok uzaklara gelemem diye düşünüyorum. ancak 1 vasıta ile gelebileceğim yerlere gelebilirm.

oy ne güzel valla imrendim size buluşun tabi yakın olsak bende isterdim sizinle yakından tanışmak :sinifsinif::sinifsinif:
ecenaz ıda götürcem
inş. hakkınızda hayırlısı olur canım güzel haberlerle dönersin :Saruboceq:

oleyyyyyyyy zemuszemus
çal tabi canım yoksa dısarlarda zor bebıslerle...
selam kızlar, buluşmaya bende katılmak isterim. ama cok uzaklara gelemem diye düşünüyorum. ancak 1 vasıta ile gelebileceğim yerlere gelebilirm.
nerde oturuyosun sen?
oy ne güzel valla imrendim size buluşun tabi yakın olsak bende isterdim sizinle yakından tanışmak :sinifsinif::sinifsinif:

inş. hakkınızda hayırlısı olur canım güzel haberlerle dönersin :Saruboceq:
olsun gonullerımız bır canım napalım :lepi:

esra (voles) de sıslıde...
ben zeytınburnu.
hıpodromun tam karsısı.metrobuse mınıbusl ıle 5 dk yuruyerek 20 dk :))))))

Hepinize tesekkürler teyzoslar Ecem öpücüklrer yolluyo sizlere

Gülsah canim hakkinizda hayirlisi insallah düzelir hersey

Oh ne güzel bulusmalar düzenleniyo yine
ben bu gidisle uçak kiraliycam sizlerle bulusmak için ona görekaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…