opuyorumnanaktanolumunekankayizsmileoleyyyyyyyy zemuszemus
çal tabi canım yoksa dısarlarda zor bebıslerle...
nerde oturuyosun sen?
olsun gonullerımız bır canım napalım :lepi:
biz geldik:))
aldık salıncak uyudu orda inş. alışır
biz geldik:))
Güle güle kullansin prensesbiz geldik:))
güle güle kullansın..
]
nekadara aldınız canım otomatik olanlardanmı nasıl bişey bende alacamda araştırıyorum normalde nasıl uyutuyodun sen?hoşuna gittimi?
Güle güle kullansın bebiş. Biz sallanabilir küçük bi beşik almıştık onda yatıyor oturma odasında. Gece de yatağın yanına taşıyoruz. Kendi odasında daha hiç yatmadı. Havalar biraz daha iyileşsin diye bekliyoruz. Ama beşiğini pek sevmiyor. Ayağımda sallayıp yatırıyorum ona. Uyuyrken uyanacakmış gibi olunca da beşiği sallıyorum uyumaya devam ediyor.
Güle güle kullansin prenses
geceyi hastanede geçirdim şiddetli mide göğüs sancsıyla.. ölüyorum diye cıktım evden babam götürdü saolsun... sonuç safrakesemde birden fazla taş var henüz kanalı tıkamamış iltihap yapmamış ama arada şiddetli atak yaparmış. gerekli halde ameliyat olucakmışım.. çok canım sıkkın bu arada ameliyat olursa nasıl beslerim çocuğumu.. zaten doyurmuyor aşı niyetine içiyor sütümü.. yine de allaha bin şükür kalpte bişi çıkmadı ya kalp krizi falan olsaydı.... yazarak rahatlıyım dedim yoksa sizi üzmek istemem gece gece hiç keyfim yok netten araştırıp duruyorum bir yandan..
kızlar sımdı sıze bısey dıcem.
az once kızlarla msn de konusuyoduk (burcu ve selda ıle)
bulusma ayarlayalım dedık ama bebeklerle dısalarda zor olur.malum beslenmelerı kakaları uykuları falan zorlanırız. o yuzden evde toplanalım dedık. ama her ay 1 kısıde. gun gıbı yanı. hatta bunu bı rutıne baglasak klasık yapsak hem bırbırımızden kopmamıs oluruz gorusuruz. hem bebeklerımız beraber buyurler ne guzel...
ewde daha rahat ederız. herkes 1 cesıt yapar getırır mesela. hemde herkes her ay esıt uzaklıkta yol katetmıs olur haksızlık olmaz kımseye.
ne dersınız?
ılk bulusma ıcın haftaya cmt dusunuyoruz.selda ve ben gonulluyuz ılk olarak :)
teşekkür ederiz teyzeleri
80 ne aldık ayarlana biliyo yattı ama fazla uyumadı :ecrin_bebek: ayağımda sallıyorum normalde inş. alışır buna diye ümit deiyorum ebrucum
bende gece yatırsam mı diye düşünüyorum sırtı falan ağırmaz mı ki
canım valla buluz almayı düşünüyorum baklaım...kızlar kayınvalıdelere ne aldınız??? bızımkıne karsı olan dusuncelerımı bılıyosunuz. ama sonucta esımın annesı bısey alalım dıyo bana bıraktı alıncak seyın kararını. ne onerırsınız??? hıc ıcımden de gelmıyo ya yalan degıl...
bu arada hanı eltım war ya benım. ogluna kayınvalıdem bakıyo 4 yasında. o hamıleymıs 5 haftalık...
şoklardayız...
hem buyuge hem kucuge hemde ıpege nasıl bakıcak bılmıyoruz. eltımle kayınvalıdemler yakın oturuyolar besıktasta 1 sokak war aralarında. bızde oraya tasınıcaz heralde. offfffff karmakarısık oldu yıne yaptıgımız butun planlar...
inşallah hem bütçenize hem gönlünüze göre bir yer bulursunuz canımzeynepcim ben bişey almadım daha aklımdada hiç bişey yok açıkcası daha bir ay önce doğum günüydü mutfak robotuyla eşarp aldık..
bu arada bizim ev sahibi evi satıyormuş haber verdi ev bakıyoruz bizde.. satın almak istiyoduk buda sebebi oldu.. yalnız yiğitin odası olsun istiyorum o yüzden 3+1 bakıyoruz şöyle kafama göre güzel bir ev 200 den başlıyor mümkün değil o kadara alamayız. napıcaz bilmiyorum.. Bizimde bütün düzen alt üst oldu anlayacağınız.
saol canım benim sizinde aşılarınız yarasın özlemişim reyhancım seniEcemde gece uyanmiyo 10 saat uyuyo araliksiz bazen acikirsa sabah 5 gibi kalkiyo ama genelde kalkmaz doktorda onun istegine göre emzir diyo zaten
Fatoscum yarasin asilari Aras Abimize
Aman Allah kimseye yasatmasin çok zor üzüldüm valla
Geçmis olsun canim iyi bak kendine
Kolay gelsin canim ev isi hiç bitmiyo valla:sinifsinif:
saol teyzesi valla doğan büyür lafı çok doğruymuş...maşallah arasa nasılda büyüdü bee.aşılar yarasın..
off ya böyle şeyler duyunca insanın içi gidiyo.allah bol sabır versin.bu umudu yok etmet büyüt günah..
canım yaa.bi türlü geçkedi çocugun.çok geçmiş olsun bencede git doktoraa..
sanada kolay gelsin canım..
sanada hayırlı cumalar..
off benimde yapılacak genel bi temizlik.bende bu ay sonunu bekliyorumm.sanada kolay gelsin..
günaydın.maşallah eceme.koca kız oldu..maşallah aşısıda yarısın kızımızaa..
w
canım kolay gelsin..
oh oh ne güzel.hadi bakalım iyi gzmiler..
yarasın yavrularıma inşallah saol teyzesi...aşı olan bebişlerin aşıları yarasın maşallah hepsine ........
4 kat mı oy oy allah ayrdım etsin canım ya 4 katıda kullanıyonmu nasıl bi ev bu merak ettim...hep öle valla iş olmayınca uslu uslu dururlar...offf canım çıktı kafayi yicem işim olduğu zaman durmuyor nedense
hilal kolay gelsin canım büyük evin işide büyük binimde kadın gitti yenisini bulamadım ve evim 4 kat akşam misafir var daha 1 katı bitti başım çatlıyor ağrıdan sinirlerim tepemde offf
zeynep ben çatal kaşık bıçak takımı aldım kayınvalideme içimden geliyor almak ama babamın eşine gelmiyor babam mutlu olsun diye alıyorum
reyhan yarasın aşınız eceme maşallah tontişime:))
burcu bende prima kullanıyorum banada rahat değil gibi geliyor hira hiç pişik olmadı maşallah ama bacakları rahat etmiyor gibi geliyor
kesinlikle katılıyorum yaneeeeeeeeebizim babamızda her sene ufak tefekte olsa alır.ondada şimdilk tık yok.almzsa çok ayıp eder valla.iki çocuğun adına bi hediyeyi hak ediyoz yanee...kafamçokkarıştı
saol canım sanada hayırlı cumalar atlattık valla ikinciyide darısı başınıza...hayırlı cumalar şekerler nasılsınız bakalımopuyorumnanaktan
zeynep canım maşallah ipek hanıma nede güzel büyümüş sende yorma kendinide daha çabuk iyileş tatlım
eltinde seni mi kıskanmış ne baksana davetsiz misafir geliyormuş delikafadulden valla ben kaynanama güvenemedim işi bıraktım hiç iyi olmadı ama ne yapalım biraz büyüsün bende tekrardan başkıcam ozaman yine kaynanam bakar sağolsun beni değil ama torunlarını pek seviyorlar kucaklarından düşmüyor örümceğin oğlu zaten büyük olduğundan bizde sorun olmuyor sizinde Allah yardımcınız olsun ortak bir karara varabilirsiniz inş.
fatoş canım ne güzel atlatmışsınız Aras abimizin aşıları yarasın maşallah topikimizin abisine
reyhan maşallah tatlı kızına ne güzel bakmışsın annesi nazar değmesin
selda canım Allah gönlünüze göre verir inş. kimseyi evsiz bırakmasın kiracı olmak çok zor gerçekten
oh oh oh valla kıskanıyom şaka maka değil bende istiyorum yav...bana ne bana ne:umursamaz::umursamaz: izmirdede bi pofidi vardı kayboldu gitti bide serapçım bizde git gel yapalım bari...kızlar sımdı sıze bısey dıcem.
az once kızlarla msn de konusuyoduk (burcu ve selda ıle)
bulusma ayarlayalım dedık ama bebeklerle dısalarda zor olur.malum beslenmelerı kakaları uykuları falan zorlanırız. o yuzden evde toplanalım dedık. ama her ay 1 kısıde. gun gıbı yanı. hatta bunu bı rutıne baglasak klasık yapsak hem bırbırımızden kopmamıs oluruz gorusuruz. hem bebeklerımız beraber buyurler ne guzel...
ewde daha rahat ederız. herkes 1 cesıt yapar getırır mesela. hemde herkes her ay esıt uzaklıkta yol katetmıs olur haksızlık olmaz kımseye.
ne dersınız?
ılk bulusma ıcın haftaya cmt dusunuyoruz.selda ve ben gonulluyuz ılk olarak :)
nerdesin sen canım ya merak etmiştim...yeter artık yazmayın diye söyleniyorum burda hepinize:) üç gündür bakmadım iki saattir geçmiş okuyorum:)
Hepinize selamlar özledim valla hepinizi. Herşeye cevap yazmak istedim ama baktım alıntılarla başa çıkamıyom bıraktım. Hastalara şifa olsun, aşılarınız yarasın.
ay canım benim hadi bkalım hakkınızda hayırlısı ii haberlerle gel..bol şans canım melekler yanıonızda olsun ailenizi korusun...kızlar büyük gün:lepi:
eşimle konuşmaya gidicembira sonra
ecenaz ıda götürcem
şans dileyin banaa:a015:
hadi güle güle kullansın ecrinim...biz geldik:))
Hepinize tesekkürler teyzoslar Ecem öpücüklrer yolluyo sizlere
Gülsah canim hakkinizda hayirlisi insallah düzelir hersey
havacım fatoşcum sağolun
bende doğduğundan beri prima kullanıyorum hiç bi sorun yaşamadım bu zaman akadar
iyi değilmiymiş yani kafam karıştı şincik
ay evet kız o kadar uzun açıklama yaptı ki
bi yalvarmadıo kaldı alma dieakannehir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?