2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

pc açıktı ama hiç giremedim iş yapıp durdum.
gülşahım hakkınızda hayırlısı olsun inşallah.umarım mutlu olacagın bi kara verirsin..
ya ne güzel buluşuyorsunuz öylemiii.off ya yanımda bir kişi bile yokk.hadi bakalım bizde izleyici olarak sizi takip edelim..

zeynep senin buluşma topiğin vardı ordan kararlaştıralım buluşma günlerini zamanlarını herzaman giremeyenler kaçırabilir burda ayrı bir konu olsun buluşma zamanları

Güle güle kullansın bebiş. Biz sallanabilir küçük bi beşik almıştık onda yatıyor oturma odasında. Gece de yatağın yanına taşıyoruz. Kendi odasında daha hiç yatmadı. Havalar biraz daha iyileşsin diye bekliyoruz. Ama beşiğini pek sevmiyor. Ayağımda sallayıp yatırıyorum ona. Uyuyrken uyanacakmış gibi olunca da beşiği sallıyorum uyumaya devam ediyor.

kızlar slmm
buluşma varmış bende istiyoommm yaaa
kıskandım vallaa
bizim bursalı kızlar nerlerdesinz yahu

güle güle kullansın..

]

nekadara aldınız canım otomatik olanlardanmı nasıl bişey bende alacamda araştırıyorum normalde nasıl uyutuyodun sen?hoşuna gittimi?

Güle güle kullansin prenses

teşekkür ederiz teyzeleri
80 ne aldık ayarlana biliyo yattı ama fazla uyumadı :ecrin_bebek: ayağımda sallıyorum normalde inş. alışır buna diye ümit deiyorum ebrucum
bende gece yatırsam mı diye düşünüyorum sırtı falan ağırmaz mı ki

canım geçmiş olsun.Allah acil şifalar versin...

ben de katılmak isterim.Alır mısınız bizii de...

güle güle kullan canım

canım valla buluz almayı düşünüyorum baklaım...
inşallah hem bütçenize hem gönlünüze göre bir yer bulursunuz canım
saol canım benim sizinde aşılarınız yarasın özlemişim reyhancım seni
saol teyzesi valla doğan büyür lafı çok doğruymuş...
aşı olan bebişlerin aşıları yarasın maşallah hepsine ........
yarasın yavrularıma inşallah saol teyzesi...
4 kat mı oy oy allah ayrdım etsin canım ya 4 katıda kullanıyonmu nasıl bi ev bu merak ettim...hep öle valla iş olmayınca uslu uslu dururlar...
bizim babamızda her sene ufak tefekte olsa alır.ondada şimdilk tık yok.almzsa çok ayıp eder valla.iki çocuğun adına bi hediyeyi hak ediyoz yanee...kafamçokkarıştı
kesinlikle katılıyorum yaneeeeeeeee
saol canım sanada hayırlı cumalar atlattık valla ikinciyide darısı başınıza...
oh oh oh valla kıskanıyom şaka maka değil bende istiyorum yav...bana ne bana ne:umursamaz::umursamaz: izmirdede bi pofidi vardı kayboldu gitti bide serapçım bizde git gel yapalım bari...
nerdesin sen canım ya merak etmiştim...
kızlar büyük gün:lepi:
eşimle konuşmaya gidicembira sonra
ecenaz ıda götürcem
şans dileyin banaa:a015:
ay canım benim hadi bkalım hakkınızda hayırlısı ii haberlerle gel..bol şans canım melekler yanıonızda olsun ailenizi korusun...
biz geldik:))
aldık salıncak uyudu orda inş. alışır
hadi güle güle kullansın ecrinim...
Hepinize tesekkürler teyzoslar Ecem öpücüklrer yolluyo sizlere

Gülsah canim hakkinizda hayirlisi insallah düzelir hersey

ben onun öpen dudaklarını varya yakalarsam mucuk mucuk yaparım sonrada yerim yerimmmmmmmmm

maşallah canım sizinde aşınız yarasın kilosunun yerim ben o tontişin...

ayy biz bugün gezdik oğlumla
hava çok sıcak ya..
gülşahım hayırlı haberlele gelmemni ümit ediyoruz tatlım..
oyyy buluşmamı var bnde katılırım ama manen gelirim ancak:))
ama siz bana cismen gelin taammı
burdura yolunuz düşerse kapılarım sonuna kadar açık:)
bu arada bnde prima kullanıyodum
geçen marketten tam alırken görevli kız geldi
bnce primaya alıştırma sağlık açısından iyi değil dedi
diğer bezleri kullan
primada katkı madddesi çok fazaymış ve bebeğe alışkanlik yapıyomuşş
bnde bıraktım molfix aldımbilmiyorumkismile

Son düzenleme:
havacım fatoşcum sağolun
bende doğduğundan beri prima kullanıyorum hiç bi sorun yaşamadım bu zaman akadar
iyi değilmiymiş yani kafam karıştı şincik

fotocum hayırlı olsun salıncanız
bnde kullnaıyorum çok rahat oluyo
kızlar ya bnde annemlere hidiye alamk istiom
ama şu kargo yüzünden alamadım......:sinifsinif:

Ya kızlar ben görmedim prima hakkında söylenen şeyleri ama bunlar diger satmayan firmaların iftiraları bence. Prima yeni bir cocuk bezi çıkardı. Satışları çoğalmasın diye böyle karalama politikaları yapıyorlar. Yılların firması. Prima kullanıp memnuniyetsiz olan görmedim ben. Zaten bi prima bi molfix iyi. Ben prima kullanıyorum cok cok memnunum. Dorukum dogdugundan beri hic pişik olmadı. Hep mis gibi kokuyor totosu. Sizde kendi içgüdünüze güvenin. Her şey hakkında bu tip karalamalar oluyor biliyorsunuz. Hiç takmayın kafanızaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…