Ayşegül inşallah barışmışlardır.sendeki teorilerde iyi bayağı iyi anacığım
ya kızlar elbette ki bi görevlinin sözüne bakacak değiliz ama
bn daha öncede primadaki kokunun bebeklerin sağlı açısından ii olmadını duymuştum
aslında çok hoşuma gidiodu yan bantlarıı falan süperdi.
eim zaten istemiodu
bu olaydan sonra hepten vazgeçti..
ayşegülcüm hayırlı olsun
bizimkide dönmeye başladı
şimdilik tek tarafa dönmeye çalışıyo
baya gayretli bizim oğlan.
rabbim gülşah hakkındada hayırısını versin
akpak tatlım bizimkide çok emiyo elini ama
kucamdaykende severkende gülerkende hep emio
bnce brazda alışkanlıkla alakası var
kızlar bu aradameleksen koçişine kavuştu bugün galiba yada yarınsempatiksalakcinni
kızlar bebişlerin havlularıyla ağız bezlerini beraber mi yıkıyorsunuz?
zaten makina dolmuyor kızımın çamaşırlarıyla beraber atıyordum ama bugün düşündüm de biriyle popo siliyoruz diğeriyle ağız?
Yarin kocisimin dogum günü bugün gidip hediyesini alicam pastasini siparis vericem çok is var daha
Maşallah Defnemize. Darısı hepimizin başına Ayşegülcüm :))
İnşallah dediğin gibi barışmışlardır... Allah haklarında hayırlısı neyse onu göstersin...
kızlar bebişlerin havlularıyla ağız bezlerini beraber mi yıkıyorsunuz?
zaten makina dolmuyor kızımın çamaşırlarıyla beraber atıyordum ama bugün düşündüm de biriyle popo siliyoruz diğeriyle ağız?
Yarin kocisimin dogum günü bugün gidip hediyesini alicam pastasini siparis vericem çok is var daha
aykız ne alacan?
bizim de evlilik yıldönümü yaklaşıyo
gerçi hatırlamayacak eşim, hatta anneler gününde kutlamak bile aklına gelmeyecek ama yine de ben hediyemi alayım :umursamaz:
selamlar herkesler iyidir inş.
dün akşam annemle kayınvalidenin hediyelerini hallettik şükür zaten nişanlıykende evlendiğimizden beride hep ben düşünür ben alırım hediyeleri benim kociş anlamaz karışmam der durur zaten :mymeka:
haliyle benide düşünüpte hediye alacağını sanmıyorum nerde onda onu düşünecek incelik:dilcikar:
ama yarın pikniğe gidiyoruz bundan güzel teselli olamaz galiba oğluşumda temiz hava alacak tabi bende ana oğul içimiz açılacak sarılır yatarız artık :dance::sm_cool:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?