2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

günaydınn.
nasılsınız bacılarr..biz iyiz ya defnenin sabah bezini degiştiriyordum gövdesini dönderdi..aaaa çok şaşırdım tekrardüzelttim tekrar döndü.ay çok sevindimm..bakalım devamı gelecekmii..
kızlar bende primadan çok memnunum.zeyneptede kullandım hiç pişik bile olmamıştı.defnedede kullanıyorum ondad bi problem olmadı..marketteki kişilere güvenmeyin bazı kişeler sporsoru oluyo iyi yada kötü olsun fark etmez tavsiye ediyorlar para kanxzanmak için.benim arkadaş vardı süpermarkette çay satışı yapıyordu aman bi övüyordu yani ondan iyi çay yok sanırsınız.dedim.ya çok övdün bende alayım bari deim.bana sen alma bende kullanmıyorum dedi.ben kesinlikle kulak asmam.gerçekten güveniyorsam alıyorum..
gülşahı bende çok merak ettim.ben şöyle düşünüyorum eger eve gelseydi yani annesigile orda internet var hemen yazardı diye düşünüyorum.eger evine döndüyse interneti yok anca annesine geldiginde haber verir bize.bence bunlar barıştı evindeee..

Maşallah Defnemize. Darısı hepimizin başına Ayşegülcüm :))
ınşallah dediğin gibi barışmışlardır... Allah haklarında hayırlısı neyse onu göstersin...

Ayşegül inşallah barışmışlardır.sendeki teorilerde iyi bayağı iyi anacığım

ya kızlar elbette ki bi görevlinin sözüne bakacak değiliz ama
bn daha öncede primadaki kokunun bebeklerin sağlı açısından ii olmadını duymuştum
aslında çok hoşuma gidiodu yan bantlarıı falan süperdi.
eim zaten istemiodu
bu olaydan sonra hepten vazgeçti..
ayşegülcüm hayırlı olsun
bizimkide dönmeye başladı
şimdilik tek tarafa dönmeye çalışıyo
baya gayretli bizim oğlan.
rabbim gülşah hakkındada hayırısını versin
akpak tatlım bizimkide çok emiyo elini ama
kucamdaykende severkende gülerkende hep emio
bnce brazda alışkanlıkla alakası var
kızlar bu aradameleksen koçişine kavuştu bugün galiba yada yarınsempatiksalakcinni

bizim binanın dışı boyonuyo takıdı tukkudu uyuymadı oğluşum
camdan çıkıp bi avaz bağırıcam şimdi
körpe çoçuğun oldu evde boyamı yapılırmışş

canim ben burdayimda biyandan evi topluyorum biyandan da Ecemle oynuyorum
ara ara gelip bakiyorum sizede

kızlar bebişlerin havlularıyla ağız bezlerini beraber mi yıkıyorsunuz?
zaten makina dolmuyor kızımın çamaşırlarıyla beraber atıyordum ama bugün düşündüm de biriyle popo siliyoruz diğeriyle ağız?

Yarin kocisimin dogum günü bugün gidip hediyesini alicam pastasini siparis vericem çok is var daha

aykız ne alacan?
bizim de evlilik yıldönümü yaklaşıyo
gerçi hatırlamayacak eşim, hatta anneler gününde kutlamak bile aklına gelmeyecek ama yine de ben hediyemi alayım :umursamaz:

Ayşegül inşallah barışmışlardır.sendeki teorilerde iyi bayağı iyi anacığım

zemuszemus zemuszemus

iyi bi bahane olmuş işte bezi degiştirmek için..meleksen türkiyeyemi döndü yosa kocasımı onların yanına gitti..

ben bir atıyorumda.o popo silme işi solo peçete var onla kuruluyorum.sonra atılıyo.yada ben dedigini anlamadımm..

Yarin kocisimin dogum günü bugün gidip hediyesini alicam pastasini siparis vericem çok is var daha

dogum gğünü kutluolsun.kız yarın senmi kocaya hediye alcan.yoksa omu sana.beraber kutlayın işte..

Maşallah Defnemize. Darısı hepimizin başına Ayşegülcüm :))
İnşallah dediğin gibi barışmışlardır... Allah haklarında hayırlısı neyse onu göstersin...

sagol haevvacım inşallah devamı gelir...

bizde çıkıyoz şimdi gezcez.akşamda ablamlardayız.ohh..yarın ne olcak bende bilmiyorum öptüm sizleri ...kaçtım benn..

begendigi bi saat vardi onu alicam
Bakalim o beni düsünüpte bisey alicakmi anneler günü için
yarin ikisi bi arada kutlama olur bize

ben bir atıyorum canım hiç öylede düşünmedim ama kakasını almıyorsun ki havluyla kuruluyorsun yada ben öyle yapıyorum.ıslak mendile ara verdik ben kaka yapıncada kağıt havlu ile kaba pisini alıyorum sonra uni bayb ıslak pamuk ile silip kuruluyorum yada kendim evde pamuk ıslatıyorum.çamasırlarınıda bir yıkıyorum.

eşinle kuzunla niye yıllara canım.

aykız ne alacan?
bizim de evlilik yıldönümü yaklaşıyo
gerçi hatırlamayacak eşim, hatta anneler gününde kutlamak bile aklına gelmeyecek ama yine de ben hediyemi alayım :umursamaz:

niye hatırlamıyor be hediye şart değil ama öpsün en azından klava:klava:

merhaba kizlar
maksimen tatlim saol bugun kavusmadim kiz yarin ogle insallah kavusucaz carsambada turkiyeye donucez su volkan insallah patlamaz yine esir kalmayiz burda

SELAM 2010 NUN EN GÜZEL EN CİCİ BEBEKLERİNE SAHİP ANNİŞLERİ
ne var ne yok herkesin keyifleri yerindemi
camdankalp barıştı galiba eşiyle inş. herşey yolundadır

selam kızlar naber... çarşıya gidicem birazdan hediye alcam anneme.ordanda annmlere gidizcem.yarında dayımın bağ evine davetliyiz.oohh çocuklar temiz hava alcaklar.utkuda oynar.iyi olcak yani..hadi canlarım ütüm var onu bitireyim çıkcam...buralardayım yine.çarşıdan istediğniz bişey varsa alıyım canlarım...

aykız nice yıllara
akpakcım senin adamla benim adam adam olmaz tatlım bu konularda..:)))
geçen yıl doğum gününde pasta yapmıştım
böle romabtik bi sofra falan kurmuştum...onun tepkisini sölemicem ama
ağlamama sebep olmuştu:umursamaz:
yarınki anneler gününü hatırlrsa kesin bayılırım:)
ayşegül ii gezmeler bnde gezecem sıkıldım..
melekcim gözünaydın canım inş.bida hiç ayrılmayın

selamlar herkesler iyidir inş.
dün akşam annemle kayınvalidenin hediyelerini hallettik şükür zaten nişanlıykende evlendiğimizden beride hep ben düşünür ben alırım hediyeleri benim kociş anlamaz karışmam der durur zaten :mymeka:
haliyle benide düşünüpte hediye alacağını sanmıyorum nerde onda onu düşünecek incelik:dilcikar:
ama yarın pikniğe gidiyoruz bundan güzel teselli olamaz galiba oğluşumda temiz hava alacak tabi bende ana oğul içimiz açılacak sarılır yatarız artık :dance::sm_cool:

Ben pikniklerde hiç dinlenemem aksine haşatım çıkar ip atlamak yakar top oynamaktan.
ama güzel eğleniliyor sanada değişiklik olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…