2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar merhaba herkese bilmiyorum kaç saat oldu geçmiş okuyorum halbuki sadece dün girememiştim maşallah kaynatmışta kaynatmışsınız
aşılar yarasın pişikler kaybolsun hastalara gripler hemencik iyileşsin inşallah
ev almak isteyen seldaydı sanırım allah gönlümüze göre versin bizde kiradayız( kendim aklıma geldim
alıntı yapmak istediğim cevap vermek istediğim bir sürü yazı vardı hepsini almam mümkün değil ama kendi kendime cvp verdim:))
eşim bugün toplantı için çıktı evden taa yarın öğleye gelecek anneler gününde yalnızız ayrıca köyümüzdede dedemin mevlütü var annemlerde akşamdan oraya gidecek evde yalnız kalıcam sanırım ilk anne olarak geçireceğim anneler gününde hem annesiz hemde kocişsiz olucam bu arada kaynanamada hiçbir zıkkkım alamayacam :umursamaz:

ay çok komiksin valla dünden beri bir kişide çıkıp sevgili kaynanama çok güzel bir hediye alcam demedi.neolursa olsun kimse anne yerine koyamıyıo onları...

Saolun kizlar biz hazirlandik kizimla babamizin hediyesini almaya gidiyoruz
sonra görüsürür öptük hepinizi

ay çok komiksin valla dünden beri bir kişide çıkıp sevgili kaynanama çok güzel bir hediye alcam demedi.neolursa olsun kimse anne yerine koyamıyıo onları...

ewet o benimde dikkatimi çekti:)) şuan birisi çıksa ben çok seviyom şöle böle güzel hediye aldım dese bizlerden birisi (sevmeyenler) üzerine atlıycaz sankim haaa:)))) okadar olmuşuz

zıkkım mı ay hiç güleceğim yoktu :roflol::roflol:sırnaşık şey
Allah iyiliğini versin canım en iyi kaynana ölü kaynanadır dimi ama kötükedihüso

ewet o benimde dikkatimi çekti:)) şuan birisi çıksa ben çok seviyom şöle böle güzel hediye aldım dese bizlerden birisi (sevmeyenler) üzerine atlıycaz sankim haaa:)))) okadar olmuşuz

aman neyapalım dünyanın en iyi insanı bile olsalar bize batıyo bizde onlara batıyoz bukadar basit.

ay canım sıkıldı yaaa kızlar geçen biborona alıştırın diye birisi burda yazmıştı bende merak ettim süt sağdım biboronla verdim emmeyi beceremedi emzikde tutmuyo zaten şimdi ona nasıl alıştırcaz bilmiyom yaaa...bi emzik tutsa birde şu damaklı emziklerden alım diyom işe yararmı ki?

canım ben her tür emziği denedim almıyor almıyor fıttırcam birgün inatla deniyorum tüm emzikleri veriyorum o bendende inatçı almıyor ne emzik ne biberon almazlarsa ilerde işimiz çok zor olur alsanaalsanasmile

Ana oğul bütün gün ve gece berabersiniz yarında ikiniz kutlarsınız sizde canım.allah kötü ayrılık vermesin.
ayy valla bu kaynanalar anne olunca iyide oğullarını evlendirinc beter oluveriyorlar.şekil değiştiriyorlar kesinlikle alsanaalsanasmilealsanaalsanasmile

canım biz damaklılardan kullanıyorum ucundan delik olanlarla içemiyor.ucuna biraz rece sür dene ve hemen vazgeçme almıyor diye bi yok deiyse 10 sn sonra onu unutuyor tekrar tekrar dene.elbet alacaktır ama biraz sabırlı ol.

HEPıMıZıN ANNELER GÜNÜ KUTLU OLSUN.
ıNŞALLAH BıZıM ANNELERıMıZE VERDıĞıMıZ DEĞER KADAR BıZE DEĞER VEREN EVLATLAR YETıŞTıREBıLıRıZ.
BU ARADA ANNELERı HAYATTA OLMAYAN ARKADAŞLAR LÜTFEN ONLARIN SıZıN YANINIZDA OLDUĞUNU UNUTMAYIN .HAYATTA OLMAYANLAR ıÇıN ALLAH RAHMET EYLESıN.
HEPıNıZıN ANNELERıNıN ELLERıNDEN ÖPÜYORUM SıZıNDE YANAKLARINIZDAN. a.s.a.s.

Son düzenleyen: Moderatör:
canım ben her tür emziği denedim almıyor almıyor fıttırcam birgün inatla deniyorum tüm emzikleri veriyorum o bendende inatçı almıyor ne emzik ne biberon almazlarsa ilerde işimiz çok zor olur alsanaalsanasmile

Ucuna recel sürsen birazda elinle tutsan alırmı acaba fisfisfis

Ucuna recel sürsen birazda elinle tutsan alırmı acaba fisfisfis

almıyor tatlım ya neler sürmedimki reçeli falan emiyor tatlı yeri bitince diliyor itiyor naniknanikzorlayınca öğürüyor yada gülüyor ama almamakta direniyor bende hergün uğraşıyorum sürekli elini emmesine uyuz oluyorum çünkü onu bırakmazsa o daha sakıncalı diye biliyorum fisfisfis

Hayır bırak emsin elini duru emzik aldığı halde emziği atıyor elini emiyor eldivenler sırılsıklam.niye sakıncalı olsunki senin sakıncalı dediğn bebekler belli aydan sonra parmaklarını keşfediyor ve başparpaklarını emiyorlar oda parmağın ince kalmasına sebep oluyor deniyor ama benim ufak kız kardeşim suan 14 yaşında tabii 10-11 yaşına kadar bi elin başparmağı ağzında diğer eliylede saçını tutar uyurdu ama parmağı falan da ince kalmadı.ellerini emmesi sakıncalı değil ki.

emziğemi reçel sürüp deniyim bende sütümden damlattım felan ama diliyle itityo emmesi gerektiğini anlamıyo biboronlarındamı damaklıları var?

emziğemi reçel sürüp deniyim bende sütümden damlattım felan ama diliyle itityo emmesi gerektiğini anlamıyo biboronlarındamı damaklıları var?

Yeni damaklı biberon almana gerek yok biberon uçları satılıyor bebedor'un kullanıyorum ben 3-6 aylık 2 numara olanı 2 tanesi 3.50 tl.hemen hemen her biberonada uyuyor ama sen yine biberonu götür yanında.

bi dene inşallah işe yarar tatlı seviyorlar.ama çikolata falan sürme boğazına takır Allah korusun yapışkan gibi ya.Bizimkine ben arada reçel veriyorum dil 1 metre dışarda yine ver diye gözümün içine bakıyor :umursamaz: 1 kere yeter.

Yeni damaklı biberon almana gerek yok biberon uçları satılıyor bebedor'un kullanıyorum ben 3-6 aylık 2 numara olanı 2 tanesi 3.50 tl.hemen hemen her biberonada uyuyor ama sen yine biberonu götür yanında.

anladım canım sağol daha ufakken emzik tutmuştu ben istemedim emmesini şimdi öyle pişmanımki anlatamam..önce bir damaklı emzik alım onu tutarsa biberonuda öyle alırım.

bebişleri emzik almayan ennişler bide şu fatoş emziği denesinize
çocğu emziği almayan bebek onu alıyo denemekte fayda var

merhaba kizlar
maksimen tatlim saol bugun kavusmadim kiz yarin ogle insallah kavusucaz carsambada turkiyeye donucez su volkan insallah patlamaz yine esir kalmayiz burda

Ayy çok sevindim senin adına Melekçim. Gözünüz aydın...

Onlar da bizi evlat yerien koyamıyo... Denklem böylece eşitleniyo canım. Onlar evlat yerine koymayı becerebilse biz de anne yerine koyabiliriz di mi ama ???

Gçzlerim doldu yemin ederim. Duaların kabul olsun canım. Senin de anneler günün kutlu olsun.

Kızlar LCW de anneli kızlı tişörtler vardı bir örnek çok hoşuma gitti. kociş aldırtmadı...

bebişleri emzik almayan ennişler bide şu fatoş emziği denesinize
çocğu emziği almayan bebek onu alıyo denemekte fayda var

Nerde satılıyo kız onlar...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…