2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bu arada benim kociş senelerdir ilk defa annesine hediye almak istedi. Ne alacağız annelere diye sordu. Ben de Onlar bana alsın benim ilk anneler günüm dedim. Ne kötüyüm yaaakötükedihüso

sağol tatlım seninde ve tüm annelerin anneler günü kutlu olsun yüreğine sağlık ne güzel dileklerde bulunmuşsunopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
CADIARZU anladım canım sağol emsin ozaman herhalde ilerde bırakır emzik almasınada bir iyi bir kötü diyorlar ben yinede vercem valla büyük kolaylık
bebişleri emzik almayan ennişler bide şu fatoş emziği denesinize
çocğu emziği almayan bebek onu alıyo denemekte fayda var

delikafadulden ay ben onuda aldım emzik koleksiyonumuza beyfendi onuda beğenmedi :roflol:

bakkal emziği diyorlar şekerler bakkalarda satılıyor çünkü hemen hemen tüm bakkalarda oluyor kaliteli bişey değil markası fatoş ondan fatoş emziği deniliyor kaydirigubbakcemile3

Bu arada benim kociş senelerdir ilk defa annesine hediye almak istedi. Ne alacağız annelere diye sordu. Ben de Onlar bana alsın benim ilk anneler günüm dedim. Ne kötüyüm yaaakötükedihüso

hiçte değilsin canım bence hamişken bişey almazlar doğum yapınca ne bize ne bebişe alırlar oğullarıda almıyor zaten bir kerede onlar alsın bakalım ne olacak sanki :dilcikar:

Öyle valla Tuğbacım. Hakkını yemiyim bizimki bi bilezik taktı doğumda. O da bileğime takarken kırıldı. Sahte miidir nedir?

Fatoş emziği ne ?
vay yaramazlar
bakkallarda satılıyo en meşhur en ucuz emzik delikafadulden

ben de pamukla temizliyorum. banyodan sonra pırıl pırıl oluyor meleğimin poposu ama yine de ağız beziyle atmak banyo havlusunu düşündürdü beni.
anam beni yalancı çıkardı bu adam şaşırdım kaldım. sabah parfüm aldım dedi. bir kendine bir bana almış çakma lacose :) anneler günü hediyen dedi elime verdi o kadar insan sarılır öper birşeyler der, yok. neyse bu da bir gelişme :)

Ben pikniklerde hiç dinlenemem aksine haşatım çıkar ip atlamak yakar top oynamaktan.
ama güzel eğleniliyor sanada değişiklik olur.
ben top oynamadığım halde piknikler bei çok yorar. o hazırlığı ve piknikten dönüşteki bulaşık dağınıklık mahvediyor beni. evde üç kere yemek yapsam o kadar yorulmam. acaba diyorum ben mi abartıyorum çünkü kimse böyle yorulduğunu söylemiyor.

benim kızın emziği en güzeli=benim göğsüm :roflol: zaten yarım saati geçgin emdiği için çoğu zaman yorulup yatarak emziriyorum ben uyanıp ağzından alana kadar emiyorrrr akannehir saatlerce öyle uyuyoruz kızım emziğini ağzından düşürmüyor :roflol:

benim teyze kızım da 30 yaşına geldi hala parmak emer :kedi: parmağında incelme ne yok
ay bende saçlarımı yolarak uyumaya bayılıyorum sırnaşık şey gerçi eşimin saçını yolarak uyumayı yeğlerim ama bulamıyorum ki, adam ya nöbette ya da kanepede uyuyor :dilcikar: kanepe daha rahatmışklava:

[
bakkal emziği diyorlar şekerler bakkalarda satılıyor çünkü hemen hemen tüm bakkalarda oluyor kaliteli bişey değil markası fatoş ondan fatoş emziği deniliyor kaydirigubbakcemile3

AAA benim bi arkadaşımda dünya paralar verip doldurdu emzikleri en son bakkaldan almışlar emmiş ucuzcu çoçuklar masrafsız.

Öyle valla Tuğbacım. Hakkını yemiyim bizimki bi bilezik taktı doğumda. O da bileğime takarken kırıldı. Sahte miidir nedir?

alsanaalsanasmile geri verseydin çok komik ya Çok üzgünüm çoook

30 yaşındamı kız oda abartmış anammmm eyvahedigeldismile.

ayol bencede bulur bulmaz yol sen kocanı canım kanepe daha rahatmış pehhh.

Kızlar selam. Biz bugün Doruk u bebeğe götürdük. Bebek Şenligi vardı. Geçen sene daha güzeldi ama yinede hava güzel oldugu için iyi vakit geçirdik. Temiz hava aldık geldik. Sonra hava bozunca döndük. Bu arada, bir sürü hediye dagıtıyorlardı onlarıda aldık. Önümüzdeki ctesi primanın Hiltondaki babyshow una 2 kişilik bilet verdiler. Bakalım bize yakın gideceğiz. Nasıl bisey bilmiyorum. Prima resmimimizi çekti profilime koydum bakarsınız.
Bir sürü firmalar bebekler için temizlik bezleri, bezler, yumuşatıcılar falan dağıtıyordu. Yarın yine devam ediyor. Hava güzel olursa bir ugrayın derim ıstanbul anneleri :)

arkadaşlar şimdiden anneler gününüz kutlu olsun bi çoğunuz ilkkez kutlayacak anneler gününü ben 6 yıldır kutluyorum bu yıl ilk kez iki çocuk annesi olarak kutluyorum çok şükür ama heyecan aynı yıllar geçsede değişmiyor

bu arada kızım anaokulunda bana el izini çerçeveye koymuşlar onu hediye etti bide kalp yapmış kırmızı o minik elleriyle çok duygulandım allah sizede yaşatır inşallah oğlum adınada babası ayakkabı aldı malum iki çocuk iki hediye:lepi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…