sağol tatlım seninde ve tüm annelerin anneler günü kutlu olsun yüreğine sağlık ne güzel dileklerde bulunmuşsunopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanHEPİMİZİN ANNELER GÜNÜ KUTLU OLSUN.
İNŞALLAH BİZİM ANNELERİMİZE VERDİĞİMİZ DEĞER KADAR BİZE DEĞER VEREN EVLATLAR YETİŞTİREBİLİRİZ.
BU ARADA ANNELERİ HAYATTA OLMAYAN ARKADAŞLAR LÜTFEN ONLARIN SİZİN YANINIZDA OLDUĞUNU UNUTMAYIN .HAYATTA OLMAYANLAR İÇİN ALLAH RAHMET EYLESİN.
HEPİNİZİN ANNELERİNİN ELLERİNDEN ÖPÜYORUM SİZİNDE YANAKLARINIZDAN. a.s.a.s.
CADIARZU anladım canım sağol emsin ozaman herhalde ilerde bırakır emzik almasınada bir iyi bir kötü diyorlar ben yinede vercem valla büyük kolaylıkHayır bırak emsin elini duru emzik aldığı halde emziği atıyor elini emiyor eldivenler sırılsıklam.niye sakıncalı olsunki senin sakıncalı dediğn bebekler belli aydan sonra parmaklarını keşfediyor ve başparpaklarını emiyorlar oda parmağın ince kalmasına sebep oluyor deniyor ama benim ufak kız kardeşim suan 14 yaşında tabii 10-11 yaşına kadar bi elin başparmağı ağzında diğer eliylede saçını tutar uyurdu ama parmağı falan da ince kalmadı.ellerini emmesi sakıncalı değil ki.
bebişleri emzik almayan ennişler bide şu fatoş emziği denesinize
çocğu emziği almayan bebek onu alıyo denemekte fayda var
bebişleri emzik almayan ennişler bide şu fatoş emziği denesinize
çocğu emziği almayan bebek onu alıyo denemekte fayda var
Bu arada benim kociş senelerdir ilk defa annesine hediye almak istedi. Ne alacağız annelere diye sordu. Ben de Onlar bana alsın benim ilk anneler günüm dedim. Ne kötüyüm yaaakötükedihüso
Bu arada benim kociş senelerdir ilk defa annesine hediye almak istedi. Ne alacağız annelere diye sordu. Ben de Onlar bana alsın benim ilk anneler günüm dedim. Ne kötüyüm yaaakötükedihüso
sağol tatlım seninde ve tüm annelerin anneler günü kutlu olsun yüreğine sağlık ne güzel dileklerde bulunmuşsunopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
CADIARZU anladım canım sağol emsin ozaman herhalde ilerde bırakır emzik almasınada bir iyi bir kötü diyorlar ben yinede vercem valla büyük kolaylık
delikafadulden ay ben onuda aldım emzik koleksiyonumuza beyfendi onuda beğenmedi :roflol:
vay yaramazlarFatoş emziği ne ?
ben de pamukla temizliyorum. banyodan sonra pırıl pırıl oluyor meleğimin poposu ama yine de ağız beziyle atmak banyo havlusunu düşündürdü beni.ben bir atıyorum canım hiç öylede düşünmedim ama kakasını almıyorsun ki havluyla kuruluyorsun yada ben öyle yapıyorum.ıslak mendile ara verdik ben kaka yapıncada kağıt havlu ile kaba pisini alıyorum sonra uni bayb ıslak pamuk ile silip kuruluyorum yada kendim evde pamuk ıslatıyorum.çamasırlarınıda bir yıkıyorum.
niye hatırlamıyor be hediye şart değil ama öpsün en azındanklava: klava:
ben top oynamadığım halde piknikler bei çok yorar. o hazırlığı ve piknikten dönüşteki bulaşık dağınıklık mahvediyor beni. evde üç kere yemek yapsam o kadar yorulmam. acaba diyorum ben mi abartıyorum çünkü kimse böyle yorulduğunu söylemiyor.Ben pikniklerde hiç dinlenemem aksine haşatım çıkar ip atlamak yakar top oynamaktan.
ama güzel eğleniliyor sanada değişiklik olur.
benim kızın emziği en güzeli=benim göğsüm :roflol: zaten yarım saati geçgin emdiği için çoğu zaman yorulup yatarak emziriyorum ben uyanıp ağzından alana kadar emiyorrrr akannehir saatlerce öyle uyuyoruz kızım emziğini ağzından düşürmüyor :roflol:almıyor tatlım ya neler sürmedimki reçeli falan emiyor tatlı yeri bitince diliyor itiyor naniknanikzorlayınca öğürüyor yada gülüyor ama almamakta direniyor bende hergün uğraşıyorum sürekli elini emmesine uyuz oluyorum çünkü onu bırakmazsa o daha sakıncalı diye biliyorum fisfisfis
Hayır bırak emsin elini duru emzik aldığı halde emziği atıyor elini emiyor eldivenler sırılsıklam.niye sakıncalı olsunki senin sakıncalı dediğn bebekler belli aydan sonra parmaklarını keşfediyor ve başparpaklarını emiyorlar oda parmağın ince kalmasına sebep oluyor deniyor ama benim ufak kız kardeşim suan 14 yaşında tabii 10-11 yaşına kadar bi elin başparmağı ağzında diğer eliylede saçını tutar uyurdu ama parmağı falan da ince kalmadı.ellerini emmesi sakıncalı değil ki.
bakkal emziği diyorlar şekerler bakkalarda satılıyor çünkü hemen hemen tüm bakkalarda oluyor kaliteli bişey değil markası fatoş ondan fatoş emziği deniliyor kaydirigubbakcemile3
Öyle valla Tuğbacım. Hakkını yemiyim bizimki bi bilezik taktı doğumda. O da bileğime takarken kırıldı. Sahte miidir nedir?
ben de pamukla temizliyorum. banyodan sonra pırıl pırıl oluyor meleğimin poposu ama yine de ağız beziyle atmak banyo havlusunu düşündürdü beni.
anam beni yalancı çıkardı bu adam şaşırdım kaldım. sabah parfüm aldım dedi. bir kendine bir bana almış çakma lacose :) anneler günü hediyen dedi elime verdi o kadar insan sarılır öper birşeyler der, yok. neyse bu da bir gelişme :)
ben top oynamadığım halde piknikler bei çok yorar. o hazırlığı ve piknikten dönüşteki bulaşık dağınıklık mahvediyor beni. evde üç kere yemek yapsam o kadar yorulmam. acaba diyorum ben mi abartıyorum çünkü kimse böyle yorulduğunu söylemiyor.
benim kızın emziği en güzeli=benim göğsüm :roflol: zaten yarım saati geçgin emdiği için çoğu zaman yorulup yatarak emziriyorum ben uyanıp ağzından alana kadar emiyorrrr akannehir saatlerce öyle uyuyoruz kızım emziğini ağzından düşürmüyor :roflol:
benim teyze kızım da 30 yaşına geldi hala parmak emer :kedi: parmağında incelme ne yok
ay bende saçlarımı yolarak uyumaya bayılıyorum sırnaşık şey gerçi eşimin saçını yolarak uyumayı yeğlerim ama bulamıyorum ki, adam ya nöbette ya da kanepede uyuyor :dilcikar: kanepe daha rahatmışklava:
merhaba kizlar nasilsiniz masallah doruk prense cok yakisikli annesi allah nazardan korusun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?