2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar sizin bebişlerin de kakaları çok pis kokuyor mu?
banyoya atıyorum kirli bezini tüm banyo ivrenç kokuyo

sahile indik kızmla
çocuk parkına gittik nasıl çığlık attı anlıyomuş gibi çocukları çok güldük unutmıcağım bi anı oldu bana çok güzel vakit geçirdik temiz hava aldı uyudu canımbenim

akpak kız boklarını yerim onların kokusu bile hoşuma gidiyo valla delimiyim neyim sırnaşık şey

Akpak yeni yeni kokmaya başladı. Ama öyle igrenç falan değil. Her aksam zaten çöpe götürüyor eşim oyle rahatsız edici bisey yok yani bizde.

Fatolina senin kızla bizim oğlan çok yakın birbirine. Bizimkide bugünlerde çok gülüyor. Devamlı kahkaha atmaya çalışıyor. Yaptığı her şeyin farkında olduğunu anlıyorsun gözlerinden. ınsanın nasıl da hoşuna gidiyor ya.

ay fato güldürdün kız beni
benim de kokusu çok hoşuma gidiyor kızımın nerdeyse hiç yıkamayacağım boshayallersmile koklayıp duruyom
ay ben hiç parka götürmedim bir de ben deneyim bakalım anlayacak mı :)

evet herşeyin farkında buda benim aşırı hoşuma gidiyo
önceden öpülmek istemezdi şimdi öpünce bile kahkaha atıyo hele bugün o renkli renkli balonları oyun parkını görünce nasıl bağırdı hiç unutmıcam

bazen pırtladımı öyle bi kokuyo ki babası inanmıyo senmi yaptın diyo delikafadulden delikafadulden ısırıyorum totoşunu her açtığımda gülüyo zilli
götür en kısa zamanda oda tepki vericektir kesin

kızlar sizin bebişlerin de kakaları çok pis kokuyor mu?
banyoya atıyorum kirli bezini tüm banyo ivrenç kokuyo

bizimkide kokuyo cnm ben balkonda tutuyorum bezleri torba içinde zaten çok kaka yapmadığı için sorun olmuyo hatta yapsada koksa diyoruz bizdelikafadulden

kızlar ben bugün 3 çay kaşığı tarhana çorbası verdim şap şap etti sevdi heralde 6 ayını bi doldursalarda yedirsek herşeyden
helede tarhana çorbası çok iyimiş onlar için

büyüdü tabi annesi artık anlıyor... canım benim parkın kokusunu almıştır... ay ne şeker şeker bakmıştır o....

fatolina acele etme bence. tarhana çorbası agır bir corba baharatlı ve tuzluda oluyor. cocuga agır gelmesin. 6 ay sonrada zaten hemen verdirmezler tarhana çorbasını. yogurtla başlanıyor sanırım.

bu arada ben başlayınca kendime arzumun yogurt yapma makinasını almayı istiyorum. siz ne düşünüyorsunuz.

ay kokusu çok hoşuma gidiyor derken teninin kokusunu kastettim :roflol: yoksa kirli bezi bazen burnumu tıkamama sebep oluyo :)))

yok canım öyle baharatlı değildi tadını alsın istedim sonradan zorluk çekmiyim diye

ben yoğurdunu kendim mayalıcam günlük taze taze yesin tatlım :ecrin_bebek:
akpak ben tenini demiyorum gerçektende kokusu hoşuma gidiyo delikafadulden

ben kızımda kendim mayalıyodum 250 grlık kavanozlara iki gün yerdi bendede bir yoğurt makinası var markasını bilmiyorum annem almıştı kullanmadı ben aldım onu deniyim bak iyi aklıa getirdin zeynep

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…