evet herşeyin farkında buda benim aşırı hoşuma gidiyoFatolina senin kızla bizim oğlan çok yakın birbirine. Bizimkide bugünlerde çok gülüyor. Devamlı kahkaha atmaya çalışıyor. Yaptığı her şeyin farkında olduğunu anlıyorsun gözlerinden. İnsanın nasıl da hoşuna gidiyor ya.
ay fato güldürdün kız beni
benim de kokusu çok hoşuma gidiyor kızımın nerdeyse hiç yıkamayacağım boshayallersmile koklayıp duruyom
ay ben hiç parka götürmedim bir de ben deneyim bakalım anlayacak mı :)
kızlar sizin bebişlerin de kakaları çok pis kokuyor mu?
banyoya atıyorum kirli bezini tüm banyo ivrenç kokuyo
kızlar sizin bebişlerin de kakaları çok pis kokuyor mu?
banyoya atıyorum kirli bezini tüm banyo ivrenç kokuyo
sahile indik kızmla
çocuk parkına gittik nasıl çığlık attı anlıyomuş gibi çocukları çok güldük unutmıcağım bi anı oldu bana çok güzel vakit geçirdik temiz hava aldı uyudu canımbenim
akpak kız boklarını yerim onların kokusu bile hoşuma gidiyo valla delimiyim neyim sırnaşık şey
büyüdü tabi annesi artık anlıyor... canım benim parkın kokusunu almıştır... ay ne şeker şeker bakmıştır o....
fatolina acele etme bence. tarhana çorbası agır bir corba baharatlı ve tuzluda oluyor. cocuga agır gelmesin. 6 ay sonrada zaten hemen verdirmezler tarhana çorbasını. yogurtla başlanıyor sanırım.
bu arada ben başlayınca kendime arzumun yogurt yapma makinasını almayı istiyorum. siz ne düşünüyorsunuz.
kızlar ben bugün 3 çay kaşığı tarhana çorbası verdim şap şap etti sevdi heralde 6 ayını bi doldursalarda yedirsek herşeyden
helede tarhana çorbası çok iyimiş onlar için
anlasın tabi ben görürüm kızımı parka
beraber sallanırız kayarız kaydirigubbakcemile2 onlarla çocukluğumuza döndük ya ne güzel
fatolina acele etme bence. tarhana çorbası agır bir corba baharatlı ve tuzluda oluyor. cocuga agır gelmesin. 6 ay sonrada zaten hemen verdirmezler tarhana çorbasını. yogurtla başlanıyor sanırım.
bu arada ben başlayınca kendime arzumun yogurt yapma makinasını almayı istiyorum. siz ne düşünüyorsunuz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?