2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

tarhana çorbası 6 aydan sonra bir gün sebze birgün tarhana veriyoduk ireme biz ama ilk olarak yoğurt ve meyve sularıyla başlanıyo bir ay sonra başlarız artık bizim dr yoğurt ver dedi ama benim oğlan zaten gazlı veriyorum dahada ufak diye

bende kesinlikle kendim yapacağım tabiki yogurdu ama makina daha pratik olurmu diye düşünüyorum açıkçası. Arzum unkide çok güzel göründü gözüme.

kız gerçekten tarhana çorbası ağır gelmesin?? başka bir ek gıda verdin mi daha önce
ay ne biliyim tatsın istedim bana annem 3aylıkken kahvaltı yaptırıyomuş
ben ilk kez verdim ek gıda merak ettim açıkcası ne yapıcak diye
bizde bidahaki ay başlarız heralde ek gıdalara bu ay 4ü bitiriyo kızım zaten

ben 4 gözle bekliyorum kızımla parka gitmeyi... ayy o bi büyüsün ben neler yapıcam onunla.....
evet ya bi büyüseler elinde tutupta gitsek ayyy
bende kesinlikle kendim yapacağım tabiki yogurdu ama makina daha pratik olurmu diye düşünüyorum açıkçası. Arzum unkide çok güzel göründü gözüme.

ne biliyim ya ben meyve sularınıda yeni cam rendeler çıkmış onlarla sıkıp temiz bi tülbentten geçirip öyle vericem demir metal değmesini istemiyorum
o makinalarda bana pek sağlıklı gelmiyo açıkcası günlük cam bi bardağa hemencecik mayalamak daha iyi olmaz mı

onlarda cam kavanozlara mayalanıyor fatolina. 6 tane cam kavanoz var. bende tam bilmiyorum. sen bildiğinden şaşma yinede. o günler gelsin biz deneyelim eger begenirsek öneririz tekrar.

bu ilk anneler günümüz kutlu olsun kızlar
inş. bi ömür boyu böyle güzel günleri kutlamak nasip olur seneye bebişilerimiz anne derlerde de dahada anlam kazanır bugün

.....................................................................

Son düzenleme:
[/CO--------------------------------------------------------------------------------

TÜm annelerİn anneler gÜnÜ kutlu olsun
Rabbİm evlatlarımızı bİze baĞıŞlasın ve acılarını gÖstermesİn
RabbİmKALDIRAMICAMIZ yÜk vermesİn
ve Rabbİm her acı karŞısında sabır versİn
Rabbİm tÜm anne olmak İsteyenler hayırlı bİ evlat nasİp eylesİn
anne olamayanlara cennette cennet kokulu bebekler ÖdÜl olarak verİlsİn
Rabbİm annesİnİ kaybeten herkese sabır versİn ve vefat eden tÜm annelerİ cennetİne kabul buyursub
selamlarım onlara İsİmlerİmİzle İletİlsİn
Rabbİm bİzlerİn evladınada yaŞatsın bu gÜzel duyguyu
ve Rabbİm annelerİn kıymetİnİ bİlen nesİllerle donatsın dÜnyayı
anne olmasını bİlen nesİllerle.........
Rabbİm Öyle bİ evlat yetİŞdİrmeyİ nasİp etsİn kİ
hem dÜnyada hem ahİrette bİzlerİ hep gÜldÜrsÜn
ve Rabbİm Öyle bİ anne olmayı nasİp etsİn kİ evlatlarımız
İYKİ BENİM ANNEMSİN DESİN.:Saruboceq:
evet her kadın anne olabİlİr ama Rabbİm bİze gerÇek bİ anne olmayı nasİp etsİn
AMİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİ İİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİn
anneler gÜnÜnÜz kutlu olsun
bİze hergÜn anneler gÜnÜ....a.s.

Kızlar bn Öyle salaklıklar yaptım kı
sonra anlatırım
gÜlmekten karnınız aĞrırı valla
yarın yokum bu arada mısafırım var taaammı

aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn canım
HEPİMİZİN İLK ANNELER GÜNÜ KUTLU OLSUNNNNNNa.s.

AMİİİNNNNNNN...

ANENLEER GÜNÜMÜZ KUTLU OLSUN ARKADAŞLAR...
aLLAH BİZLERİ HAYIRLI ANNELERDEN, YAVRULARIMIZI DA HAYIRLI EVLATLARDAN YAPSIN...

Kızlar hepinizin ve annelerinizin anneler günü kutlu olsun. Ben acaip grip oldum bu arada. Cuma gecesi başladı. Şu an çok fenayım. Haftasonu diye doktora da gidemiyorum. Grip geçirenler ilaç kullandılar mı?

Kızlar günaydın,
anneler günümüz kutlu olsuuuuun.... bebeklerimizle birlikte nice anneler günlerimiz olsun sağlıkla..... hergünümüz anneler günü olsun.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…