bak bende anne oldum anneciğim hemde ilk anneler günüm ama sen yoksun.. senin kokunu özledim anne... seni hatırlamıyorum bile ama seni özledim anne....
ya kızlar ben çok hüzünlendim.. ilk anneler günüm aslında sevinmeliyim ama şuan annesizliği o kadar çok hissediyorum ki.... hiç kimse ama hiç kimse onun yerini tutmuyor kızlar....senağlama kimse benim kızımı sevdiğim gibi beni sevmedi...anne sevgisi böyle bişeymiş işte...
Canım benimm... Anneni kaybetmişsin sanırım. eğer öyleyse o mutlaka senin yanındadır bugün...
Ben de benzer duyguları yaşadım bugün.. Annemle ilgili tek güzel anı gelmedi gözümün önüne..
ben annemi hatırlamıyorum bile havvacım 1,5 yaşındayken vefat etmiş ama ben anne sevgisini kokusunu özledim... babamın ikinci eşi beni büyütmüş(ona anne diyorum hala) ama hiçbir sevgi onun yerini tutmuyor bunu ben anne olunca daha iyi anladım...
hepimizin ilk anneler günü kutlu olsun
bende kızımla beraber yanlızım eşim nöbetçi annemde uzakta havada kapalı hüzünlendim nedense
Keşke benim eşim de nöbetçi ya da mesaide olsaydı. O zaman yüzündeki alaycı ifaeyle dalga geçerek yaptığı kutlamayı görmemiş olurdum...
Keşke burda da hava kapalı olsaydı. Gözyaşlarım için bahane olurdu.
Çok zoruma gitti yaptığı kızlar...34 senedir anneinin anneler gününü kutlamayan adam bu yıl nisbet yapar gibi annesine hediye planlıyo. Bense öyle dalga geçer gibi......
Neyse kızlar ya.. Daha fazla üzmeyeyim sizi
Allah annenein mekanını cennet etsin canım... Merak etme o seninledir...
Sen bebişini kokla bol bol. Anneler ve bebekler cennet kokarmış..Ben öyle yapıyorum
Keşke benim eşim de nöbetçi ya da mesaide olsaydı. O zaman yüzündeki alaycı ifaeyle dalga geçerek yaptığı kutlamayı görmemiş olurdum...
Keşke burda da hava kapalı olsaydı. Gözyaşlarım için bahane olurdu.
Çok zoruma gitti yaptığı kızlar...34 senedir anneinin anneler gününü kutlamayan adam bu yıl nisbet yapar gibi annesine hediye planlıyo. Bense öyle dalga geçer gibi......
Neyse kızlar ya.. Daha fazla üzmeyeyim sizi
hepinize selammm
evim temizlendi benden mesudu yokk
Anneler günümüz tekrar kutl u olsun.. meğer ne güzel bi günmüş, daha iyi anladım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?