2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

canım benim kıyamam sana:teselli: üzülme hiç boşuna eşin bence düşüncesizlik etmiş senin durumalarını biliyoruz sırf eşinin durumundan dolayı bebişini bırakıp işe gidiyorsun seni daha el üstünde tutacağına neden böyle yaptıki seni üzmek istemiyorum söylediklerinde haklısın ama emin ol kızın senin kıymetini çok iyi bilecek çünkü sen çok iyi bir annesin öyle düşün kızın senin için herşeyin en güzelini düşünecek onun varlığıyla mutlu ol yeter opuyorumnanaktan

ARTIK HEPıMıZ BıRER ANNEYıZ VE DÜNYANIN EN DEĞERLı VARLIKLARINA SAHıBıZ ALLAHIM EVLATLARIMIZIN ACISINI GÖSTERMESıN ıSTEYEN HERKESıN KUCAĞINI TEZ VAKıTTE DOLDURSUN DÜNYANIN EN DEĞERLı VARLIKLARI EVLATLARIMIZLA DAHA NıCE ANNELER GÜNÜ KUTLAMAK NASıP ETSıN HEPıMıZE ANNELER GÜNÜMÜZ KUTLU OLSUNa.s.opuyorumnanaktan
BıRTANECıK ANNELERıMıZE DE UZUN ÖMÜRLER VERSıN HAYATTA OLMAYAN ANNELERıMıZıNDE MEKANLARINI CENNET EYLESıN RUHLARI ŞAD OLSUN :Saruboceq:

havvacım uzulme... herkes yaptıgı kadar işte... uzulme bebegınde hısseder sonra... yaptıklarıyla kalsınlar...
hacer canım bende annemı kaybedelı 3 ay sonra 6 sene olucak. annesızlık baska hıcbıseye benzemıyor bılırım. ama bugun hem sevınclıyıım hemde buruk.sevınclıyım cunku benımde bı yavrum var artık bende anneyım. dunyada bundan daha degerlı bısey olabılır mı??? burugum cunku anacıgım yok yanımda. torununu goremeden cennete uçtu... Allah boyle ıstemıs hayırlısı boyleymıs napalım. ne kadar cok sevmiş ki onları erkenden almış yanına boyle dusun...
bugun ev tuttuk kızlar. besıktasta... eltımlerle aynı apartmanda altlı ustlu tuttuk. kayınvalıdemlere 5 dk hemen 2-3 sokak var aralarında. boylece hem onun cocuklara hemde ıpege bakabılcek. bende ıs bakmaya baslıcam. ıse gırınce bı de yardımcı tutucaz onun yanına. ev 2+1. mutfagı banyosu wc sı kucucuk. bıraz bıcımsızce... ama besıktasta ewler cok pahalı butcemızı cok sarsmada eltımlerle yakın oturmak bızım ıcın onemlı olan. anca bu kadarı oluyor işte... kış vaktı cocukları bı evden dıgerıne tasımak zor olurdu. boyle altlı ustlu olunca kolay olucak. ev ıcıme sınmedı. benım guzel ewım genıs ferah ewımın yanında oyle kotu kı... ıcını yaptırıcaz bıraZ SEVIMlı hale getırmeye calısıcaz. ay sonuna kadar da tasınırız.
yanı oyle cok kotu bı ew degıl ama bu ewden sonra orası hıc ama hıc hosuma gıtmedı. cocugum ıcın katlanıcam bı kac sene napıyım. ya ewde oturup cocuk bakıcam. calısmak ıstıyosam da orda oturmak zorundayım. ve yıne cocugumun gelıcegı ıcın calısmam lazım... velhasıl ıcıme sınmeye sınmeye tasınıyoruz. cok moralım bozuldu ama napıyım...

zeynepcim annene allah rahmet eylesin... ne yapalım bizim kaderde böyleymiş...
evin hayırlı olsun canım... önemli olan çocuğun.bebişin biraz büyüsün belki kendi evinize gidersiniz inşallah... senin mesleğin ne canım bankacıydın sanırım... umarım iyi bir iş bulursun...

annelerini kaybeden arkadaşlar hepinizin başı sağolsun
zeynepcim hayırlı olsun yeni evim olsun küçük olsada yeter size benim evimde küçük ama çok şirin bize yetiyo önemli olan huzur gerisi boş

zeynep selam, desene o zaman senin beşiktaştaki evine gelicez biz :)

bu arada, sen ne iş yapıyordun? biraz bilgi versene bizimde kulagımız delik olsun ne olur ne olmaz.

benim iş yerim etilerde bizde taşınacağız ev bakıyoruz ama acele etmiyorum şu anda. iznimin bitmesine daha var.

çok şükür kavuşturana yaaaaa opuyorumnanaktan

bizim bilgisayarda problem vardı: bir haftadan uzun süredir netsiz kaldım. neyse ki halloldu. bundan gayrı başınızın belası olmaya devam. umarım tüm bebişler ve güzel anneleri iyidir.

veeeeeeee HEPıNıZıN ıLK ANNELER GÜNÜ (GEÇ DE OLSA) KUTLU OLSUN.

Ancak fırsat bulup girebildim. Hepinizin anneler günü kutlu olsun tatlı annişler. Hayatta olmayan annelerimize de Allahtan rahmet diliyorum onlar hep yanlarınızdalar unutmayın..

Nur eşimin ailesi Burdur' da canım işe başlamadan bi ziyaret edelim dedik.

Havvacım canını sıkma erkekler bi yandan iyi bişey yaparken bi yandan da batırırlar zaten. Benimki kutladı hediye aldı ama bugün annesiyle telefonda hafif atışır gibi oldular da arkasından bana senin yüzünden rahat edemediler burda dedi. Sonra açıklıyor doğumda bir ay bizde kaldılar ya hep sinirli davranıyormuşum her dediklerini yanlış anlamışım da o yüzden rahatsız olmuşladır da bıdı bıdı. Sonradan söyledim ben de ne sıkıntılar yaşadığımı sütümün bile azaldığını yalnız kalınca kendime geldiğimi sütümün bile normale döndüğünü anlattım ama o cümlesi yetti bana:umursamaz: Kendileri şikayet ederler analarından ama bi bakarsın can ciğer olurlar sana bana laf ederlerklava:

Zeynepçim taşınıyormuşsun, içine sinmemiş ama olsun kızın büyüyene kadar idare edersin sonra şartlar değişir istediğin gibi olur herşeyolumunekankayizsmile

Son düzenleme:
zeynep yeni evin hayırlı olsun arkadaşım. içine sinmemiş ama nedenlerini çok güzel açıklamışsın. gün doğmadan neler doğar. sabret.

anneciği olmayan arkadaşların Allah yardımcısı olsun. Allah sizi evlatsız bırakmasın.

herkese iyi geceler. tatlı rüyalarr...............

zeynepcim geçmişi okuyamadım ama arkas,daşların yazdıklarından anladığım kadarıyla taşınıyormuşsun. hayırlı uğurlu olsun. yeni evinizde huzur ve sağlıkla büyütün bebişinizi :)))

aman zeynep boşver küçük olsun kolayca temizlenir :)))
inşallah seversin evini önyargılı olma. hayırlı olsun
havvacım eşim de cumartesi kendine parfüm alırken bana da almış al senin anneler günü hediyen dedi elime verdi, suratıma bile bakmadı. bugünde hiçbir kutlama yok, gün bitti gerçi. aman olsun. o bana anneler günün kutlu olsun diyince mi mutlu olacağım. benim kzım sağlıklı olsun da napıyım. eşimde biraz böyle şeyleri bilmiyor, kabullenmem lazım artık. sen de kabullensen canını sıkmamış olursun.
bugün prima hep pahalıydı, 18e alıyordum önceden, 4 market gezdim 23 ile 26 arasında değişiyor fiyatları. alsam kendimi enayi gibi hissedecektim. ben de hagis aldım ama hiç beğenmedim çok sert ve kenarları bebişimin cildini çizecek gibi. bir de çişini prima gibi çekmiyor ıslaklığı elimle hissettim

AKPAK HAVVA canım sizinki öylede olsa hatırlamış
bnimki hatırlatmama rağmen bişey yapmadı
ama hiç aldırmadım napiim:)
dedim bi çukultada olsa al oğluşumun adına ver bana
tmm dedi güldü geçti
aman benim oğluşum varya anne olmama sebep oldu ya işte bu yettide arttı inanın
ZEYNEPcim hayırlı olsun tatlım
küçük evi bnde hiç sevmiom ama napalım mecburuz işte
yuvanız ipekle huzurla dolacak mrk etme:))
SRP tatlım tüm erkeklle aynı tatlım
annelerine kndileri kızarlar kabak bize batlar..
hmmm demek burdurda kaynanan adresini verde camına taş atıp kaçiiim
kimmiş seni üzenler alsanaalsanasmile
ayrıca gelmek istersen buyur gel
TÜRKKAHFESİ güle güle kirlet canım
HULEN hışgeldin sefa geldin

kızlar ya gunler ne cabuk ve yorucu gecıyor bakmaya hıc fırsatım olmuyor herkes ıyıdır ınsallah cok ozluyorum valla bol muhabbet ettıgımız gunlerı opuyorumnanaktan

Herkeze günaydın iyi haftalar olsun....Zeynep boşver benim evimde ufak biraz zor oluyo ama neyapcan mecbur inşallah bikaç seneye daha güzel bi eve çıkarsın.
Havvacım sende kafana takma bütün erkekler aynı..
Zatene erkekler için anneleri evlendikden sonra 10 kat daha değerleniyo anlamış değilim.Bekarken umurlarında değil evlenince ne oluyosa hele ben doğum yaptım benimki annesinin değerini daha iyi anlamış öyle diyo surat asma mevzusu bizdede oldu..Lohusalıkda zaten sinirlerin bi tuhaf oluyo birde saçma sapan şeylerle uğraşıyon evin içinde herkafadan bi ses çıkıyo erkeklerin bişeyden haberi olmuyo ki onlar herşey yolunda zannediyo en ufak bi surat asmada bizler suçlu oluyoz .

alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis sana katılmamak mümkün değil arkadaşım:)
bu arada günaydınn herkese hayırlı haftalar....

günaydın kızlar.

dün anneler gününüzü kutlamak isterdim ama burak çoookk huysuzdu, kucaktan inmedi hiçç. gece uyumadı, sabah 8 de kalkmamıza rağmen kahvaltıyı bile fırsat bulup 2 de yaptık.onu da eşimin yardımı ile. evimi temizleyemedim, off hepsine yetişmek çok zor. bugün temizlikçi gelcek. kafam rahat. burak da sakinleşti,gece güzel uyudu banyo yaptırınca.

anneler gününüz kutlu olsun güzel anneler. eşleri kafaya takmayın boşverin. hepsi aynı işte, erkek değil mi? bizde de öyle güzel söz,hediye falan olmadı. cumartesi güzel biyere yemeğe gittik ama.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…