Keşke benim eşim de nöbetçi ya da mesaide olsaydı. O zaman yüzündeki alaycı ifaeyle dalga geçerek yaptığı kutlamayı görmemiş olurdum...
Keşke burda da hava kapalı olsaydı. Gözyaşlarım için bahane olurdu.
Çok zoruma gitti yaptığı kızlar...34 senedir anneinin anneler gününü kutlamayan adam bu yıl nisbet yapar gibi annesine hediye planlıyo. Bense öyle dalga geçer gibi......
Neyse kızlar ya.. Daha fazla üzmeyeyim sizi
havvacım uzulme... herkes yaptıgı kadar işte... uzulme bebegınde hısseder sonra... yaptıklarıyla kalsınlar...
hacer canım bende annemı kaybedelı 3 ay sonra 6 sene olucak. annesızlık baska hıcbıseye benzemıyor bılırım. ama bugun hem sevınclıyıım hemde buruk.sevınclıyım cunku benımde bı yavrum var artık bende anneyım. dunyada bundan daha degerlı bısey olabılır mı??? burugum cunku anacıgım yok yanımda. torununu goremeden cennete uçtu... Allah boyle ıstemıs hayırlısı boyleymıs napalım. ne kadar cok sevmiş ki onları erkenden almış yanına boyle dusun...
bugun ev tuttuk kızlar. besıktasta... eltımlerle aynı apartmanda altlı ustlu tuttuk. kayınvalıdemlere 5 dk hemen 2-3 sokak var aralarında. boylece hem onun cocuklara hemde ıpege bakabılcek. bende ıs bakmaya baslıcam. ıse gırınce bı de yardımcı tutucaz onun yanına. ev 2+1. mutfagı banyosu wc sı kucucuk. bıraz bıcımsızce... ama besıktasta ewler cok pahalı butcemızı cok sarsmada eltımlerle yakın oturmak bızım ıcın onemlı olan. anca bu kadarı oluyor işte... kış vaktı cocukları bı evden dıgerıne tasımak zor olurdu. boyle altlı ustlu olunca kolay olucak. ev ıcıme sınmedı. benım guzel ewım genıs ferah ewımın yanında oyle kotu kı... ıcını yaptırıcaz bıraZ SEVIMlı hale getırmeye calısıcaz. ay sonuna kadar da tasınırız.
yanı oyle cok kotu bı ew degıl ama bu ewden sonra orası hıc ama hıc hosuma gıtmedı. cocugum ıcın katlanıcam bı kac sene napıyım. ya ewde oturup cocuk bakıcam. calısmak ıstıyosam da orda oturmak zorundayım. ve yıne cocugumun gelıcegı ıcın calısmam lazım... velhasıl ıcıme sınmeye sınmeye tasınıyoruz. cok moralım bozuldu ama napıyım...
Herkeze günaydın iyi haftalar olsun....Zeynep boşver benim evimde ufak biraz zor oluyo ama neyapcan mecbur inşallah bikaç seneye daha güzel bi eve çıkarsın.
Havvacım sende kafana takma bütün erkekler aynı..
Zatene erkekler için anneleri evlendikden sonra 10 kat daha değerleniyo anlamış değilim.Bekarken umurlarında değil evlenince ne oluyosa hele ben doğum yaptım benimki annesinin değerini daha iyi anlamış öyle diyo surat asma mevzusu bizdede oldu..Lohusalıkda zaten sinirlerin bi tuhaf oluyo birde saçma sapan şeylerle uğraşıyon evin içinde herkafadan bi ses çıkıyo erkeklerin bişeyden haberi olmuyo ki onlar herşey yolunda zannediyo en ufak bi surat asmada bizler suçlu oluyoz .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?