günaydın kızlar.
dün anneler gününüzü kutlamak isterdim ama burak çoookk huysuzdu, kucaktan inmedi hiçç. gece uyumadı, sabah 8 de kalkmamıza rağmen kahvaltıyı bile fırsat bulup 2 de yaptık.onu da eşimin yardımı ile. evimi temizleyemedim, off hepsine yetişmek çok zor. bugün temizlikçi gelcek. kafam rahat. burak da sakinleşti,gece güzel uyudu banyo yaptırınca.
anneler gününüz kutlu olsun güzel anneler. eşleri kafaya takmayın boşverin. hepsi aynı işte, erkek değil mi? bizde de öyle güzel söz,hediye falan olmadı. cumartesi güzel biyere yemeğe gittik ama.
böyle küçük çoçukla iş yapmak zor oluyor valla bende Duru gözünü kqapatınca bir başlıyorum ama ter kan içinde kalıyorum git gel evmi beni bitiriyiyor ben mi evi anlamadım.bazende yeterrr başlarım evine diyip bırakıyorum ama sonra tıpış tıpış kalkıp yapıyorum yine.
Hülya gece mi banyo yaptırdın ?bari boyndan aşağısını yıkasaydın amac sadece rahatlatmaksa akşam-gece soğuk olursa hasta edersin
bu arada Pişiği ne alemde bak duru ya kullandığımız kremle bitti tamame.şimdi Hametan kullanıyorum sadece 1 hafta sabah aksam sürücem sonra sadece pişik olmak üzereyken yada kızarıklık görünce.
günaydın kızlar.
dün anneler gününüzü kutlamak isterdim ama burak çoookk huysuzdu, kucaktan inmedi hiçç. gece uyumadı, sabah 8 de kalkmamıza rağmen kahvaltıyı bile fırsat bulup 2 de yaptık.onu da eşimin yardımı ile. evimi temizleyemedim, off hepsine yetişmek çok zor. bugün temizlikçi gelcek. kafam rahat. burak da sakinleşti,gece güzel uyudu banyo yaptırınca.
anneler gününüz kutlu olsun güzel anneler. eşleri kafaya takmayın boşverin. hepsi aynı işte, erkek değil mi? bizde de öyle güzel söz,hediye falan olmadı. cumartesi güzel biyere yemeğe gittik ama.
Merhaba herkese....
iyi güzel bir hafta olsun hepimize
bloguma yazı ekledim. bi bakarsıız dimi..
http://askimizindoruknoktasi.blogcu.com/
canım akşam 8 de yıkadık. ufo'yu yakıyorum 26-27 derece olnca yıkıyorum.. sonra uyuyo zaten. amann hasta olmasınlar valla .çok zor oluyo.
pişik için doktor önermiyoruz ama gece pudra sürün, gündüz de zeytinyağını kzdırın,soğutun onu sürün dedi. 2 tane de krem vardi, karıştırıp srün dedi. gece bol pudra, gündüz de bir değişmede krem, bir değişmede yağ sürdüm. baya faydası oldu. kızarıklıklar geçti ama yara olan yerler geçmedi dahageçecek gibi duruyo inş geçer. doktor trosyd ile advantan verdi,sen ne kullanmıştın hametandan önce? trosyd i tek başına kullanmıştım ama fayda görmemiştim.
Kızlar yarın süt izinim var ve eşimin dedesi ve babaannesi geldiler Ankara2dan 3 yıldır evliyiz ama ilk defa görüyorum yarın yemeğe çağırdım yaşlı insanlar benimde yaşlılara karşı aşırı bi zafım var ve kimse yüzlerine bakmıyor çok üzülüyorum adamlar yaşlı diye herkes surat asıyor nerden geldi bunlar der gibi..iyi bi şekilde ağırlamak istiyorum bana sulu yemek önersenize bezelyeli yemek haric dün annemler çağırmııştı onu annem yaptı.nohutta herkes sevmez onuda eledim.geri menümü az çok planladım ama sulu yemek ..? (yeni tatlara çok acık olduklarını sanmıyorum o yüzdende şaştım biraz )
domates çorbası
????????????
pirinç pilavı servis tabağına koyarım yanına da fırında küçük butlar varya ondan kızartırım.
salata.
sütlü tatlı yaparım tavuk göğsü bile olabilir hem pratik hem rahat yerler hem öğlen yemeğine gelecekleri için çok vaktimde yok pratik olsun.
iyigecelerr
huli başımın belası hoşgeldin canumm özledik seni cimcime nasıl
Kızlar yarın süt izinim var ve eşimin dedesi ve babaannesi geldiler Ankara2dan 3 yıldır evliyiz ama ilk defa görüyorum yarın yemeğe çağırdım yaşlı insanlar benimde yaşlılara karşı aşırı bi zafım var ve kimse yüzlerine bakmıyor çok üzülüyorum adamlar yaşlı diye herkes surat asıyor nerden geldi bunlar der gibi..iyi bi şekilde ağırlamak istiyorum bana sulu yemek önersenize bezelyeli yemek haric dün annemler çağırmııştı onu annem yaptı.nohutta herkes sevmez onuda eledim.geri menümü az çok planladım ama sulu yemek ..? (yeni tatlara çok acık olduklarını sanmıyorum o yüzdende şaştım biraz )
domates çorbası
????????????
pirinç pilavı servis tabağına koyarım yanına da fırında küçük butlar varya ondan kızartırım.
salata.
sütlü tatlı yaparım tavuk göğsü bile olabilir hem pratik hem rahat yerler hem öğlen yemeğine gelecekleri için çok vaktimde yok pratik olsun.
Etli taze fasulye,patlıcan kebabı,karnıyarık,islim köfte ,kabak musakka,etli kuru fasulye aklıma bunlar geldi genelde patlıcanlı ama...
hoşbulduk bitanem. sağol yaa, ben de çok özledim valla. çok şükür keyfi yerinde bizim bücürün:) anası sürekli gezdiriyor: gezmeye de bayılıyor zaten. sen ve ecrin hn nasıllar? herşey yolundadır umarım. çok öptüm.
ne iyi düşünmüşsün. yaşlıları ben de çok severim: anlatacak çok şeyleri vardır hep, bi o kadar da öğrenecek... :))) yemek olayı süper de yaşlı olunca kızartma yiyemezler belki diye düşündüm :kedi: yinede sen bilirsin ama onlara dokunabilir. şimdiden iyi bi zaman dilimi geçirmeniz dileğiyle... cokacimcoook
zeynepcim annene allah rahmet eylesin... ne yapalım bizim kaderde böyleymiş...
evin hayırlı olsun canım... önemli olan çocuğun.bebişin biraz büyüsün belki kendi evinize gidersiniz inşallah... senin mesleğin ne canım bankacıydın sanırım... umarım iyi bir iş bulursun...
bankadaydım kızlar. gişede başladım. sonra nakıt yetkılısı oldum. sonra ayrıldım işten bazı sebeplerden oturu.ama tekrar banka ıstemıyorum o ayrı :)zeynep selam, desene o zaman senin beşiktaştaki evine gelicez biz :)
bu arada, sen ne iş yapıyordun? biraz bilgi versene bizimde kulagımız delik olsun ne olur ne olmaz.
benim iş yerim etilerde bizde taşınacağız ev bakıyoruz ama acele etmiyorum şu anda. iznimin bitmesine daha var.
ya eşim askerliğini ığdır da ypmış dedeside o zaman karstaydı çok ilgilenmiş o haliyle haftda bir gidermiş eşimde çok ayrı bir yerleri var o yüzden.
kızartma dediğim fırında kızartma canım yağda değil.ama şimdide adamlar nasıl kemirsin diyorum belki onun yerine mantarlı tavuk sote yaparım.ayy valla hiç kimse için bu kadar düşünmemiştim çok memnun kalsınlar istiyorum.
Merhaba herkese....
iyi güzel bir hafta olsun hepimize
bloguma yazı ekledim. bi bakarsıız dimi..
http://askimizindoruknoktasi.blogcu.com/
günaydın canım. haklısın bebişle iş çok zor oluyor valla. ben akşamı nasıl ediyom hiç bilmiyom. seninde anneler günün kutlu olsun.
hımmm olsun senin eşin bir gün önceden kutlamış sayılır. nereye gittiniz bakiim yemeğe... fikir çaliyim sizden kaydirigubbakcemile3
domates çorbası
????????????
salata.
kızlar destegınız ıcın cok tesekkur ederım. babam cok anlayısla karsıladı ama halamlar babanemler cok tavır yapıyolar bana tasınıyorum ıclerıne gıdıyorum dıye. cok uzuldum dunden berı. keyfımden mı bırakıyorum canım ewı sankı. ıpek ıcın mecburum nıye kımse anlamıyor. 2-3 yasına kadar calısma dıyolar ama ıdare edemıyoruz zor oluyo hem o kadar uzun ara verınce nasıl tekrar ıs bulucam kı.....
maddi olanaklar için çalışmamak artık çok lüks oldu valla.hemen başla zeyno iş aramaya ancak bulursun piyasalar yavaş yavaş canlanıyor inşallah her açıdan sana uyan bir iş bulursun.kızlar destegınız ıcın cok tesekkur ederım. babam cok anlayısla karsıladı ama halamlar babanemler cok tavır yapıyolar bana tasınıyorum ıclerıne gıdıyorum dıye. cok uzuldum dunden berı. keyfımden mı bırakıyorum canım ewı sankı. ıpek ıcın mecburum nıye kımse anlamıyor. 2-3 yasına kadar calısma dıyolar ama ıdare edemıyoruz zor oluyo hem o kadar uzun ara verınce nasıl tekrar ıs bulucam kı...
canım yaslılara bende kıyamıyorum. hıc kendılerı yaslanmıcakmıs gıbı davranıyolar gunahtır ya...
etlı kuru fasulye,etlı taze fasulye,etlı patlıcan yapabılırsın...
canım sen demeden ben okumuştum zaten. aile olarak düşünceleriniz çok güzel. inş dilediğiniz gibi büyür Doruk..
ben de yaşlılara hürmet etmeyi çok severim. bi sürü dua ederler şimdi sana, ne güzel sevinirler.. canım bence ara yemeğe gerek yok. bu menü yeterli değil mi? dediğin gibi but yerine sote yap, yemesi zor olabilir.
canım seni neden böyle arada bırakıyorlar ki.. neyse kafana takma boşver, inş herşey çok güzel olur tatlım.. onlar nasıl evlatlarını yani seni düşünüyorlarsa sen de ipeği düşünüyorsun..
maddi olanaklar için çalışmamak artık çok lüks oldu valla.hemen başla zeyno iş aramaya ancak bulursun piyasalar yavaş yavaş canlanıyor inşallah her açıdan sana uyan bir iş bulursun.
evin hayırlı olsun canım bu arada ben kendi derdime düştüm yazmayı unuttum küçük olsun zeynep evde dönmesi daha kolay olur sana.çalışan insanın herşeye yetişmesi de zor zaten bence daha rahat edersin. çok güzel olmasınada gerek yok ayrıca satın almıyorsun ya rahat et yeter.
evet evet sote en iyisi yemekte kuru fasulye yapayım herkes az çok sever kuru fasulyeyi.
hihoyyyt menüm tamam o zaman.
kızlar destegınız ıcın cok tesekkur ederım. babam cok anlayısla karsıladı ama halamlar babanemler cok tavır yapıyolar bana tasınıyorum ıclerıne gıdıyorum dıye. cok uzuldum dunden berı. keyfımden mı bırakıyorum canım ewı sankı. ıpek ıcın mecburum nıye kımse anlamıyor. 2-3 yasına kadar calısma dıyolar ama ıdare edemıyoruz zor oluyo hem o kadar uzun ara verınce nasıl tekrar ıs bulucam kı...
bankadaydım kızlar. gişede başladım. sonra nakıt yetkılısı oldum. sonra ayrıldım işten bazı sebeplerden oturu.ama tekrar banka ıstemıyorum o ayrı :)
zeynepcım bızım tasınmamız en az 1 ay. obur ewın tadılatı war. acelemızde yok bıze cık dıyen yok nasılsa. burayıda kıraya verıcez aklınızda bulunsun :) yanı anlıcagın burda agırlıcam sızı...
canım yaslılara bende kıyamıyorum. hıc kendılerı yaslanmıcakmıs gıbı davranıyolar gunahtır ya...
etlı kuru fasulye,etlı taze fasulye,etlı patlıcan yapabılırsın...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?