ah hulyacım akıl sır ermıyor kımselere... neysekı esım var. dunden berı benı mutlu etmek ıcın herseyı yapıyor. ıkea ya falan baktık ew ıcın kucuk pratık seyler aldık. sırın mı sırın bı ew olucak sen hıc merak etme dıyıp duruyo... bı o anlıyo benı sagolsun.
dogru soyluyosun burcu. artık calısmak degıl calısmamak luks oldu. hem kucuk ewde ıs daha rahat olur calısınca bak hıc bunu dusunmemıstım sagol ıcım rahatladı bı nebze opuyorumnanaktan
dogru soyluyosun burcu. artık calısmak degıl calısmamak luks oldu. hem kucuk ewde ıs daha rahat olur calısınca bak hıc bunu dusunmemıstım sagol ıcım rahatladı bı nebze opuyorumnanaktan
günaydın kızlar nasılsınız
geçmiş anneler gününüz kutlu olsun dün giremedim
dün kayınvalidemden anneme mezarlığa gittik kızımı götürdüm anneannesine ilk defa anlamadı bişey tabi ama annem bizi duydu torunun gördü eminim çok mutlu oldu
onlarda sevmek istiyorlar / sevmeyincede çoçuğumla ilgilenmiyor oluyolar ama daha yeni yeni düzen kurmaya çalışan bi çoçuk uykudan uyandırılmaz bunu anlamaları için uyarın iyi olmuş.onlarda kırılmıştır ama yiğenleri için doğru olan bu.
bizde asla dokunulmaz.bazen ablam bakıyor babam ona bile kızıyor uyuyon çoçuğun yüzü izlenmez günah bırakın diye bana gerek kalmıyor babam kimselere dokundurtmuyor Şeniz
ohhh aramızda en güzel anneler gününüğ kutlayanlardansın.Emin ol anneannesi torununu görmüştür.Allah Rahmet eylesin canım.
anneler gününde hediye alanlar ne hediyeler geldi bakiyim...
ben iyiyim kuşum çok şükür sen nassın bakalım opuyorumnanaktanslm kızla nassınızzzz
Hepinize selam arkadaşlar..geçmiş anneler gününüzü kutluyorum.
Cumartesi manisay gittik eşimin akrabasının sünneti vardı orda kaldık eşimin dayısında dün güzel geçti bol bol gezdik temiz ahva aldı aras.ama dönerken arabamızın camı patladı cam tuzla buz oldu kızlar ya şok olduk...allahtan aras arkada amcasının kucağındaydı.ben doğumdan sonra ilk defa öne oturdum oda camı patlattım dayanamadı bana şaka bi yana başımıza gelecek vardı adamın biri lambalarda az kalsın üsütmüze çıkıyodu arabasıyla hemide benşim tarafımdan onu atlattık accık yol aldık cam tuzla buz...açık açık geldik arası iyce sardım yelalmasın diye...yavrum su olmuştu eve geldikte rahatladı...
zeynepçim hakkında hayırlısı canım alışırsın evine küçük evler daha şirin oluyo...hala ve babanenin anlaması lazım madem kendielri baksın taşınma...sonuçta eşinin tarafıda ailen sevmesekte bunlar gerçekler canım be...
Diğer arkadaşlar nasılsınız bebişler nasıl öperim ısısrıırm onlarıo...
Cumartesi manisay gittik eşimin akrabasının sünneti vardı orda kaldık eşimin dayısında dün güzel geçti bol bol gezdik temiz ahva aldı aras.ama dönerken arabamızın camı patladı cam tuzla buz oldu kızlar ya şok olduk...allahtan aras arkada amcasının kucağındaydı.ben doğumdan sonra ilk defa öne oturdum oda camı patlattım dayanamadı bana şaka bi yana başımıza gelecek vardı adamın biri lambalarda az kalsın üsütmüze çıkıyodu arabasıyla hemide benşim tarafımdan onu atlattık accık yol aldık cam tuzla buz...açık açık geldik arası iyce sardım yelalmasın diye...yavrum su olmuştu eve geldikte rahatladı...
zeynepçim hakkında hayırlısı canım alışırsın evine küçük evler daha şirin oluyo...hala ve babanenin anlaması lazım madem kendielri baksın taşınma...sonuçta eşinin tarafıda ailen sevmesekte bunlar gerçekler canım be...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?