2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

canım ne güzel işte. eşin arkanda duruyorsa daha ne olsun. inş çok çook güzel olur.

dogru soyluyosun burcu. artık calısmak degıl calısmamak luks oldu. hem kucuk ewde ıs daha rahat olur calısınca bak hıc bunu dusunmemıstım sagol ıcım rahatladı bı nebze opuyorumnanaktan

tabi canım işlerin çaabucak biter. benim eski evim küçüktü işi de azdı. bu evim de bayağı büyük yetişemiyorum valla...
kimseyi kafana takma canım hayırlısı olsun...

zeynep yeni evin hayırlı olsun tatlım yardım gerekiyorsa geliriz kız :))zorlanırsan bizi çağır

canım içine sinmemiş ev ama beşiktaş çok güzel bir yer heryere yakın herşey elinin altında güzel düşün güzel yerlerini görürsün evinin kötü düşünürsen hiçbir zaman içine sinmez.hem küçük vin işide az çalışıcaksın evi temizlicem diye ipekle ilgilenemiceksin boşver büyük ev dert valla

Son düzenleme:
dogru soyluyosun burcu. artık calısmak degıl calısmamak luks oldu. hem kucuk ewde ıs daha rahat olur calısınca bak hıc bunu dusunmemıstım sagol ıcım rahatladı bı nebze opuyorumnanaktan

Benim ev 2+1 kışın gelen giden kesilince büyük odayıda kapattım bi Duru'nun odası (çamaşır asmak için ) bizim oda ve mutfak açıktı ama yeri gelince valla ona bile yetişemiyorsun sonradan ohhh iyiki taşınmışım diyeceksin.evden kalan zamanında babana -halana gidersin öyle ikna et.

Hepinize günaydin annisler

Zeynepcim tasinicakmissin hayirlisi olsun canim hersey Ipek için

Bende Ecemi daha 5 aylik hamileyken krese kaydini yapmistim burda çok geç çikiyo istek çok oldugundan, 11. ayda ise basliycam sabah aradilar yer yok diye moralim çok bozuldu nasil yapicam diye düsünüp duruyorum
pazartesi günleri babamin esi bakabilir izinli
sali esim evde o ilgilenir elinden geliyo Allah tan
bende izin günümü çarsamba alsam kaldi geriye 3 gün napcam bilmiyorum
bakiciyada güvenmiyorum offf

burcu evet canım aslında genel olarak güzel geçti ama çok buruktu hirayı annemin yanına mezarlığa götürmek içimi çok acıttı

canım tabiki ssevmeleri hoşuma gidiyor hatta benim elime çocuğum hiç gelmz onlar olduğu zman sadece emzirmeden emzirmeye sütçü gibi özlüyorum bile kızımı ama onlarda vakit geçirsin çok seviyorlar müdahale etmiyim diye sesimi çıkarmıyorum ama çok seven birazda düşünür yazık ağladığı zaman biliyorlar nasıl gözyaşlarıyla ağladığını.ister kırılsınlar ister darılsınlar ben onları tatlı dille çok uyardım biri yüzünü yalatır biri şapur şupur ellleini öper kucaktanakucağa kavga edilir çekiştirilir ben alıcam diye tam zorla uyur öperler uyanır hatta benim zorla tuttuğum bile oldu uyurken öpme diye offf çok doluyumklava:

herkese selam umarım hepimiz için güzel bir hafta olur zemuszemus
zeynepcim taşınıyormuşsun umarım yeni eviniz size daha çok mutluluk huzur sağlık dolu güzel günler getirir küçüklüğünü takma kafana işin daha çabuk biter zaten bebişlerle iş yapmak zor biliyorsunki sonuçta çalışmakta istiyorsun işe gidince 2 kat daha zor oluyor ev işi yapmak güle güle oturun yeni evinizde inş.
hulen hoşgeldin tatlım uzun zamandır görünmüyordun sende bundan sonra sık sık gelirsin artık
zeynep blogun çok harika olmuş ne kadar güzel düşünmüşsün hernedense ben daha önceki yazdıklarını tam okuyamıyordum bugün okuyabildim çok güzel olmuş yüreğine sağlık
maviyeshill üzme canım kendini en azından uzaksın ona şükret benimkilerde aynı seninkiler gibiler ve malesef ben beraberim doğduğu günden beri ve hala çocuk uyurken yüzünü açıp bakarlar uyurken uyandırırlar konuşurlar kucaklarına alırlar uykusunu dağıtırlar huyunu bozdular hem kucak delisi ettiler resmen çocuğun ne gündüz ne gece uykusu yok doğduğu günden beri görgüsüzler hiç çocuk görmemişler bende daha ağzımı açmadım ama çıldırmak üzereyim benim koca laf ettirmez onlara patlamaya hazır bombayım her an patlıcam yani Çok üzgünüm çoookya benim kuzum daha çok küçük uyku onun için çok önemli ama gelde anlat hele o örümcek yokmu onu boğasım geliyor çocuğu uyandırıyor sonrada ağlayıp huysuzlanınca ben odadan çıkayım hemen ayağında sallıyor hem huyunu bozuyor hemde birde ayakta sallamaya alıştırıyor ne meraklıymış birgün dicem git kocanın yanına doğur birtane daha diye klava:kaynanada deli ediyor oda hemen kucağına alıyor kucak delisi edecekler çocuğu ben senden daha çok çıldırmak üzereyim bekliyorum o günü birgün çok fena tersliycem hepsini :mymeka:

bu arada kocişime haksızlık etmişim:kedi: düşünmez sanmıştım ama cumartesi günü oğlumuzun adına bana çiçek almış sanki oğlumdan gelmiş gibi hissettim nasıl duygulandım inş. Allahım o günleride göstersin bize varlıkları bile yetiyor bize ama insan ufakta olsa bir hediye alınca çok duygulanıyor :gitme:

Hepinize selam arkadaşlar..geçmiş anneler gününüzü kutluyorum.
Cumartesi manisay gittik eşimin akrabasının sünneti vardı orda kaldık eşimin dayısında dün güzel geçti bol bol gezdik temiz ahva aldı aras.ama dönerken arabamızın camı patladı cam tuzla buz oldu kızlar ya şok olduk...allahtan aras arkada amcasının kucağındaydı.ben doğumdan sonra ilk defa öne oturdum oda camı patlattım dayanamadı bana şaka bi yana başımıza gelecek vardı adamın biri lambalarda az kalsın üsütmüze çıkıyodu arabasıyla hemide benşim tarafımdan onu atlattık accık yol aldık cam tuzla buz...açık açık geldik arası iyce sardım yelalmasın diye...yavrum su olmuştu eve geldikte rahatladı...
zeynepçim hakkında hayırlısı canım alışırsın evine küçük evler daha şirin oluyo...hala ve babanenin anlaması lazım madem kendielri baksın taşınma...sonuçta eşinin tarafıda ailen sevmesekte bunlar gerçekler canım be...

Diğer arkadaşlar nasılsınız bebişler nasıl öperim ısısrıırm onlarıo...

benim kociste çiçek almis bana
burda anneler günü ayin 30unda hediyeni o zaman alirsin dedi aklinialirimsmile

slm kızla nassınızzzz
ben iyiyim kuşum çok şükür sen nassın bakalım opuyorumnanaktan

canım gelmiş geçmiş olsun verilmiş sadakanız varmış öyle derler ya Allah korumuş hepinizi bu kadarla atlatmışsınız .çok şükürki
bizde sizi öpüyoruz oğluşumla Şeniz

fatoşcum geçmiş olsun allah korumuş...bu kadarla atlattığınıza şükür... kız yoksa nazar falan mı değdi size kalabalıkta???

geçmiş olsun canım. Allah korumuş..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…