hoşbulduk bitanem. sağol yaa, ben de çok özledim valla. çok şükür keyfi yerinde bizim bücürün:) anası sürekli gezdiriyor: gezmeye de bayılıyor zaten. sen ve ecrin hn nasıllar? herşey yolundadır umarım. çok öptüm.
aman gaz sorunları kalasın melek gibiler ozaman tadından yenmiyo maşallah
gezginci bu kılzra ya bizde dün köye gittik dağa çıkarttık temiz hava aldı zilli mışıl mışıl uyudu gece boyunca heyoo
ne iyi düşünmüşsün. yaşlıları ben de çok severim: anlatacak çok şeyleri vardır hep, bi o kadar da öğrenecek... :))) yemek olayı süper de yaşlı olunca kızartma yiyemezler belki diye düşündüm :kedi: yinede sen bilirsin ama onlara dokunabilir. şimdiden iyi bi zaman dilimi geçirmeniz dileğiyle... cokacimcoook
canım çok geçmiş olsun verilmiş sadakanızvarmış bi fakir sevindirin vallaHepinize selam arkadaşlar..geçmiş anneler gününüzü kutluyorum.
Cumartesi manisay gittik eşimin akrabasının sünneti vardı orda kaldık eşimin dayısında dün güzel geçti bol bol gezdik temiz ahva aldı aras.ama dönerken arabamızın camı patladı cam tuzla buz oldu kızlar ya şok olduk...allahtan aras arkada amcasının kucağındaydı.ben doğumdan sonra ilk defa öne oturdum oda camı patlattım dayanamadı bana şaka bi yana başımıza gelecek vardı adamın biri lambalarda az kalsın üsütmüze çıkıyodu arabasıyla hemide benşim tarafımdan onu atlattık accık yol aldık cam tuzla buz...açık açık geldik arası iyce sardım yelalmasın diye...yavrum su olmuştu eve geldikte rahatladı...
zeynepçim hakkında hayırlısı canım alışırsın evine küçük evler daha şirin oluyo...hala ve babanenin anlaması lazım madem kendielri baksın taşınma...sonuçta eşinin tarafıda ailen sevmesekte bunlar gerçekler canım be...
Diğer arkadaşlar nasılsınız bebişler nasıl öperim ısısrıırm onlarıo...
Burcu yemek olarak haşlama sebzeler yapabilirsin. Ayşe kadın yapabilirsin. Ama saydıklarında epeyce bisey yeter gibi geldi bana.
Ebruderin – gerçekten yapsana sende yaaa ne güzel olur. İnsan KK da bu kadar detaylı yazıp paylaşamıyor. Hem hatıra olarakta kalır bu bloglar…
Zeynepcim teşekkürler. Valla siz böyle yorumlar yapınca yazmak için hevesim artıyor….
Fatoş – sanki nazar gibi geldi bana. Dikkatli ol kem gözlerden sakın kendini ve bebeğini.
İlk anneler günümü bebeğimden ayrı bir odada yatarak geçirdim. Bunu hiç unutmayacağım. Çok özledim kuzumu yaa. Şu grip hayırlısıyla bebeğe bulaşmadan bir bitseydi...
İlk anneler günümü bebeğimden ayrı bir odada yatarak geçirdim. Bunu hiç unutmayacağım. Çok özledim kuzumu yaa. Şu grip hayırlısıyla bebeğe bulaşmadan bir bitseydi...
[/CO--------------------------------------------------------------------------------
TÜm annelerİn anneler gÜnÜ kutlu olsun
Rabbİm evlatlarımızı bİze baĞıŞlasın ve acılarını gÖstermesİn
RabbİmKALDIRAMICAMIZ yÜk vermesİn
ve Rabbİm her acı karŞısında sabır versİn
Rabbİm tÜm anne olmak İsteyenler hayırlı bİ evlat nasİp eylesİn
anne olamayanlara cennette cennet kokulu bebekler ÖdÜl olarak verİlsİn
Rabbİm annesİnİ kaybeten herkese sabır versİn ve vefat eden tÜm annelerİ cennetİne kabul buyursub
selamlarım onlara İsİmlerİmİzle İletİlsİn
Rabbİm bİzlerİn evladınada yaŞatsın bu gÜzel duyguyu
ve Rabbİm annelerİn kıymetİnİ bİlen nesİllerle donatsın dÜnyayı
anne olmasını bİlen nesİllerle.........
Rabbİm Öyle bİ evlat yetİŞdİrmeyİ nasİp etsİn kİ
hem dÜnyada hem ahİrette bİzlerİ hep gÜldÜrsÜn
ve Rabbİm Öyle bİ anne olmayı nasİp etsİn kİ evlatlarımız
İYKİ BENİM ANNEMSİN DESİN.:Saruboceq:
evet her kadın anne olabİlİr ama Rabbİm bİze gerÇek bİ anne olmayı nasİp etsİn
AMİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİ İİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİn
anneler gÜnÜnÜz kutlu olsun
bİze hergÜn anneler gÜnÜ....a.s.
AMİİİNNNNNNN...
ANENLEER GÜNÜMÜZ KUTLU OLSUN ARKADAŞLAR...
aLLAH BİZLERİ HAYIRLI ANNELERDEN, YAVRULARIMIZI DA HAYIRLI EVLATLARDAN YAPSIN...
İlk anneler gunumuz kutlu olsun kızlar... Bebeklerımızle,aılelerımızle,eŞlerİmİzle daha nıce nıce anneler gunlerıne...
Kızlar günaydın,
anneler günümüz kutlu olsuuuuun.... bebeklerimizle birlikte nice anneler günlerimiz olsun sağlıkla..... hergünümüz anneler günü olsun.....
ANNELER GÜNÜMÜZ KUTLU OLSUN ARKADASLAR
HEPINIZI KOCAMAN ÖPUYORUM TABI TATLI BEBISLERIDEopuyorumnanaktan
İlk anneler günümüz kutlu olsun hanımlar... bebişlerimizle ve ailelerimizle beraber nice mutlu anneler gününe.....
bebişime baktıkça hala inanamıyorum ben de anneyim ve ilk anneler günüm....
HEPİMİZE DAHA NİCE ANNELER GÜNÜ NASİP ETSİN RABBİM YAVRULARIMIZLA Bİ KEZ DAHA KUTLU OLSUN BACILAR ANNELER GÜNÜNÜZ ARASTA KUTLUYO TEYZELERİNİZ ANNELER GÜNÜNÜ...anneler günümüz kutlu olsun kızlarr..
Allah bizi evlatlarımızdan, onlarıda bizden ayırmasın..
sizlere kucak dolusu papatyalar..... a.s.
CANIM YA İNAN İÇİMİ BURKTUN ALLAH YARDIMCIN OLSUN...BENİM ANNEMDE ANE ANNEMİ HİÇ GÖRMEMİŞ BİZE SORARDI ANNE SEVGİSİ NASIL ANLATSANIZA DİYE ÇOK ZORDUR EMİNİM...AĞLATTIN BENİ...AMA BAK BİR SÜRÜ KARDEŞİN VAR...bak bende anne oldum anneciğim hemde ilk anneler günüm ama sen yoksun.. senin kokunu özledim anne... seni hatırlamıyorum bile ama seni özledim anne....
ya kızlar ben çok hüzünlendim.. ilk anneler günüm aslında sevinmeliyim ama şuan annesizliği o kadar çok hissediyorum ki.... hiç kimse ama hiç kimse onun yerini tutmuyor kızlar....senağlama kimse benim kızımı sevdiğim gibi beni sevmedi...anne sevgisi böyle bişeymiş işte...
hepimizin ilk anneler günü kutlu olsun
bende kızımla beraber yanlızım eşim nöbetçi annemde uzakta havada kapalı hüzünlendim nedense
AMİN CANIM SİZİNDE ANNELER GÜNÜNÜZ KUTLU OLSUN...ARTIK HEPİMİZ BİRER ANNEYİZ VE DÜNYANIN EN DEĞERLİ VARLIKLARINA SAHİBİZ ALLAHIM EVLATLARIMIZIN ACISINI GÖSTERMESİN İSTEYEN HERKESİN KUCAĞINI TEZ VAKİTTE DOLDURSUN DÜNYANIN EN DEĞERLİ VARLIKLARI EVLATLARIMIZLA DAHA NİCE ANNELER GÜNÜ KUTLAMAK NASİP ETSİN HEPİMİZE ANNELER GÜNÜMÜZ KUTLU OLSUNa.s.opuyorumnanaktan
BİRTANECİK ANNELERİMİZE DE UZUN ÖMÜRLER VERSİN HAYATTA OLMAYAN ANNELERİMİZİNDE MEKANLARINI CENNET EYLESİN RUHLARI ŞAD OLSUN :Saruboceq:
DAHA ŞİRİN OLUR CANIM Bİ YERLEŞ BAK SİNER İNŞALLAH İÇİNE....havvacım uzulme... herkes yaptıgı kadar işte... uzulme bebegınde hısseder sonra... yaptıklarıyla kalsınlar...
hacer canım bende annemı kaybedelı 3 ay sonra 6 sene olucak. annesızlık baska hıcbıseye benzemıyor bılırım. ama bugun hem sevınclıyıım hemde buruk.sevınclıyım cunku benımde bı yavrum var artık bende anneyım. dunyada bundan daha degerlı bısey olabılır mı??? burugum cunku anacıgım yok yanımda. torununu goremeden cennete uçtu... Allah boyle ıstemıs hayırlısı boyleymıs napalım. ne kadar cok sevmiş ki onları erkenden almış yanına boyle dusun...
bugun ev tuttuk kızlar. besıktasta... eltımlerle aynı apartmanda altlı ustlu tuttuk. kayınvalıdemlere 5 dk hemen 2-3 sokak var aralarında. boylece hem onun cocuklara hemde ıpege bakabılcek. bende ıs bakmaya baslıcam. ıse gırınce bı de yardımcı tutucaz onun yanına. ev 2+1. mutfagı banyosu wc sı kucucuk. bıraz bıcımsızce... ama besıktasta ewler cok pahalı butcemızı cok sarsmada eltımlerle yakın oturmak bızım ıcın onemlı olan. anca bu kadarı oluyor işte... kış vaktı cocukları bı evden dıgerıne tasımak zor olurdu. boyle altlı ustlu olunca kolay olucak. ev ıcıme sınmedı. benım guzel ewım genıs ferah ewımın yanında oyle kotu kı... ıcını yaptırıcaz bıraZ SEVIMlı hale getırmeye calısıcaz. ay sonuna kadar da tasınırız.
yanı oyle cok kotu bı ew degıl ama bu ewden sonra orası hıc ama hıc hosuma gıtmedı. cocugum ıcın katlanıcam bı kac sene napıyım. ya ewde oturup cocuk bakıcam. calısmak ıstıyosam da orda oturmak zorundayım. ve yıne cocugumun gelıcegı ıcın calısmam lazım... velhasıl ıcıme sınmeye sınmeye tasınıyoruz. cok moralım bozuldu ama napıyım...
Herkese günaydınnn.... iyi haftalar....
Günaydınnn
CANIM YA HEM ÇALIŞIP HEM ANNE OLMAK ZORDUR HEMDE ÇOK VALAL BİZ EVDEYKEN YETİŞEMŞİYOZ.YAVRUM YA NEDEN HUYSUZDUKİ ACABA KOLAY GELSİN CANIMgünaydın kızlar.
GEÇ OLDU AMA GÜNAYDIN CANLAR YANİ TÜNAYDIN
dün anneler gününüzü kutlamak isterdim ama burak çoookk huysuzdu, kucaktan inmedi hiçç. gece uyumadı, sabah 8 de kalkmamıza rağmen kahvaltıyı bile fırsat bulup 2 de yaptık.onu da eşimin yardımı ile. evimi temizleyemedim, off hepsine yetişmek çok zor. bugün temizlikçi gelcek. kafam rahat. burak da sakinleşti,gece güzel uyudu banyo yaptırınca.
anneler gününüz kutlu olsun güzel anneler. eşleri kafaya takmayın boşverin. hepsi aynı işte, erkek değil mi? bizde de öyle güzel söz,hediye falan olmadı. cumartesi güzel biyere yemeğe gittik ama.
CANIM ÇOK GÜZEL BEN SANA YAZDIKTAN SONRA MAİL ATACAM OK ARASTAN FIRSAT BULAYIM...Merhaba herkese....
iyi güzel bir hafta olsun hepimize
bloguma yazı ekledim. bi bakarsıız dimi..
http://askimizindoruknoktasi.blogcu.com/
NE GÜZEL CANIM AYNI BEN GİBİ YAŞITLARIMDAN DAHA İİ ANLAŞIRIM YAŞLILARA HEM HAYIR DUALARINI ALIRSIN TAZE FASULYE DERİM BENDE PATLICANLI TÜRLÜ OLUR...Kızlar yarın süt izinim var ve eşimin dedesi ve babaannesi geldiler Ankara2dan 3 yıldır evliyiz ama ilk defa görüyorum yarın yemeğe çağırdım yaşlı insanlar benimde yaşlılara karşı aşırı bi zafım var ve kimse yüzlerine bakmıyor çok üzülüyorum adamlar yaşlı diye herkes surat asıyor nerden geldi bunlar der gibi..iyi bi şekilde ağırlamak istiyorum bana sulu yemek önersenize bezelyeli yemek haric dün annemler çağırmııştı onu annem yaptı.nohutta herkes sevmez onuda eledim.geri menümü az çok planladım ama sulu yemek ..? (yeni tatlara çok acık olduklarını sanmıyorum o yüzdende şaştım biraz )
domates çorbası
????????????
pirinç pilavı servis tabağına koyarım yanına da fırında küçük butlar varya ondan kızartırım.
salata.
sütlü tatlı yaparım tavuk göğsü bile olabilir hem pratik hem rahat yerler hem öğlen yemeğine gelecekleri için çok vaktimde yok pratik olsun.
SAOL REYHANCIM ÖLE OLDU VALLAHİ...Fatoscum Allah korumus canim geçmis olsun
EVET SORMA YA ALLAH HEPİMİZ KORUSUN GÖRÜNMEZ KAZALARDAN MÜSÜBET LERDENben iyiyim kuşum çok şükür sen nassın bakalım opuyorumnanaktan
canım gelmiş geçmiş olsun verilmiş sadakanız varmış öyle derler ya Allah korumuş hepinizi bu kadarla atlatmışsınız .çok şükürki
bizde sizi öpüyoruz oğluşumla Şeniz
BENCEDE NAZAR YOKSA KIRMAYA ÇALIŞSAN KIRILMAZ O CAM NE BİLİM YA ALLAH KORUSUN BİZİ KÖTÜ GÖZLERDEN..fatoşcum geçmiş olsun allah korumuş...bu kadarla atlattığınıza şükür... kız yoksa nazar falan mı değdi size kalabalıkta???
SAOL BURCUCUM...fatoş çok geçmiş olsun canım.
SAOL CANIM ÖLE İNSAN ETKİSİNDEN KOLAY KOLAY KURTULAMIYOcanım çok geçmiş olsun verilmiş sadakanızvarmış bi fakir sevindirin valla
ben hamileyken kaza yapmıştık hala üzerimden atamıyorum o korkuyo kendimi sıkıyorum ani frenlerlerde
zeynep blogun çok güzel ya anneler günü yazınıda çok beğendim
SAĞOL CANIM BENCEDE NAZAR....Burcu yemek olarak haşlama sebzeler yapabilirsin. Ayşe kadın yapabilirsin. Ama saydıklarında epeyce bisey yeter gibi geldi bana.
Ebruderin – gerçekten yapsana sende yaaa ne güzel olur. İnsan KK da bu kadar detaylı yazıp paylaşamıyor. Hem hatıra olarakta kalır bu bloglar…
Zeynepcim teşekkürler. Valla siz böyle yorumlar yapınca yazmak için hevesim artıyor….
Fatoş – sanki nazar gibi geldi bana. Dikkatli ol kem gözlerden sakın kendini ve bebeğini.
KIYAMAM GEÇMİŞ OLSUN GEÇİNCE GRİBİN ACISINI ÇIKARIRISIN CANIM ÜZME KENDİNİ...İlk anneler günümü bebeğimden ayrı bir odada yatarak geçirdim. Bunu hiç unutmayacağım. Çok özledim kuzumu yaa. Şu grip hayırlısıyla bebeğe bulaşmadan bir bitseydi...
CANIM SANADA GEÇMİŞ OLSUNNN AMAN ALLAH KORUSUN ZATEN ÇOK ÇEKTİ YAVRUM ÖKSÜRÜKTEN PİŞİKTENgeçmiş olsun canım. ben de grip oldum. burak da yeni iyileşti ona bulaşmasından çok korkuyorum..Rabbim bebeklerimizi korusun..:Saruboceq:
SENDE İYİKİ VARSIN CANIM BENİM...O AMCANIN VARYAbulbulcum gecmıs olsun canım... ıns kısa zamanda atlatırsın...
pervın canım sılınmıs ne yazdıgını okuyamadım ama bı vukuat olmus kesın az cok tahmın edıyorum... uyuyan bebegı uyandıralara bende gıcıgım. dun aksam amcası geldı ıpegın esı ve cocuklarıyla. uyurken gıttı optu cocugu bı agladı ıpek allah ım bas bas bagırmamak ıcın zor tuttum kendımı!!!
desteklerınız ıcın cok tesekkurler kızlar ıcımı aydınlattınız ya :) ıyıkı varsınız :)
kızlar bebişlerine oda alanlar memnun mu?
burak şimdi bizim odada yatıyor ama eşyaları da bizim dolapta. ben bebek odası alalım diyorum, eşim de biraz büyünce genç odası alalım diyo, şimdi alsak nasıl olsa odasında tek kalmayacak diyo kafamçokkarıştı haklı ama hamilelikten beri istediğim için içimde kaldı benim de, oğlumun güzel bir odası olsun istiyorum..
mesela 3 yıl sonra genç olmayacak yine, cocuk olacak. o genç olana kadar da mobilya eskir zaten değil mi?
kızlar bebişlerine oda alanlar memnun mu?
burak şimdi bizim odada yatıyor ama eşyaları da bizim dolapta. ben bebek odası alalım diyorum, eşim de biraz büyünce genç odası alalım diyo, şimdi alsak nasıl olsa odasında tek kalmayacak diyo kafamçokkarıştı haklı ama hamilelikten beri istediğim için içimde kaldı benim de, oğlumun güzel bir odası olsun istiyorum..
mesela 3 yıl sonra genç olmayacak yine, cocuk olacak. o genç olana kadar da mobilya eskir zaten değil mi?
fatoşşş
çok geçmiş olsun canım benim
arasımıza nazar etmişler sanırsam..
Aman okuyun üfleyin birbirinize
saol canım valla ettilerkuzuma. çokta tatlı olmutu kereta üflüyom canım ya okutuyomda olanla ölene çare yok işte allah betrerinden saklasın...
ayyy çok canım sıkıldı bugun.........neyseki akşam oldu....
Kızlar bn Öyle salaklıklar yaptım kİ
sonra anlatırım
gÜlmekten karnınız aĞrırı valla
yarın yokum bu arada mİsafİrİm var taaammı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?