2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

canım çok geçmiş olsun verilmiş sadakanızvarmış bi fakir sevindirin valla
ben hamileyken kaza yapmıştık hala üzerimden atamıyorum o korkuyo kendimi sıkıyorum ani frenlerlerde

zeynep blogun çok güzel ya anneler günü yazınıda çok beğendim

Burcu yemek olarak haşlama sebzeler yapabilirsin. Ayşe kadın yapabilirsin. Ama saydıklarında epeyce bisey yeter gibi geldi bana.

Ebruderin – gerçekten yapsana sende yaaa ne güzel olur. ınsan KK da bu kadar detaylı yazıp paylaşamıyor. Hem hatıra olarakta kalır bu bloglar…

Zeynepcim teşekkürler. Valla siz böyle yorumlar yapınca yazmak için hevesim artıyor….

Fatoş – sanki nazar gibi geldi bana. Dikkatli ol kem gözlerden sakın kendini ve bebeğini.

ılk anneler günümü bebeğimden ayrı bir odada yatarak geçirdim. Bunu hiç unutmayacağım. Çok özledim kuzumu yaa. Şu grip hayırlısıyla bebeğe bulaşmadan bir bitseydi...

canım valla bende istiyom yaa nasıl yapılıyo bu üye felanmı olmak lazım biraz cahilim bu konudada...

İlk anneler günümü bebeğimden ayrı bir odada yatarak geçirdim. Bunu hiç unutmayacağım. Çok özledim kuzumu yaa. Şu grip hayırlısıyla bebeğe bulaşmadan bir bitseydi...

geçmiş olsun canım. ben de grip oldum. burak da yeni iyileşti ona bulaşmasından çok korkuyorum..Rabbim bebeklerimizi korusun..:Saruboceq:

bulbulcum gecmıs olsun canım... ıns kısa zamanda atlatırsın...
pervın canım sılınmıs ne yazdıgını okuyamadım ama bı vukuat olmus kesın az cok tahmın edıyorum... uyuyan bebegı uyandıralara bende gıcıgım. dun aksam amcası geldı ıpegın esı ve cocuklarıyla. uyurken gıttı optu cocugu bı agladı ıpek allah ım bas bas bagırmamak ıcın zor tuttum kendımı!!!
desteklerınız ıcın cok tesekkurler kızlar ıcımı aydınlattınız ya :) ıyıkı varsınız :)

İlk anneler günümü bebeğimden ayrı bir odada yatarak geçirdim. Bunu hiç unutmayacağım. Çok özledim kuzumu yaa. Şu grip hayırlısıyla bebeğe bulaşmadan bir bitseydi...

geçmiş olsun bülbül.herşey bebişlerimiz için sıkma canını bol bol c vitamini al inşallah çabuk atlatırsın.

ÇOK GÜZEL BİR DUA AĞZINA SAĞLIK CANIM AMİNNNNNNNNNNNNNN
AMİİİNNNNNNN...

ANENLEER GÜNÜMÜZ KUTLU OLSUN ARKADAŞLAR...
aLLAH BİZLERİ HAYIRLI ANNELERDEN, YAVRULARIMIZI DA HAYIRLI EVLATLARDAN YAPSIN...

İlk anneler gunumuz kutlu olsun kızlar... Bebeklerımızle,aılelerımızle,eŞlerİmİzle daha nıce nıce anneler gunlerıne...

Kızlar günaydın,
anneler günümüz kutlu olsuuuuun.... bebeklerimizle birlikte nice anneler günlerimiz olsun sağlıkla..... hergünümüz anneler günü olsun.....

ANNELER GÜNÜMÜZ KUTLU OLSUN ARKADASLAR
HEPINIZI KOCAMAN ÖPUYORUM TABI TATLI BEBISLERIDEopuyorumnanaktan

İlk anneler günümüz kutlu olsun hanımlar... bebişlerimizle ve ailelerimizle beraber nice mutlu anneler gününe.....

bebişime baktıkça hala inanamıyorum ben de anneyim ve ilk anneler günüm....

anneler günümüz kutlu olsun kızlarr..
Allah bizi evlatlarımızdan, onlarıda bizden ayırmasın..
sizlere kucak dolusu papatyalar..... a.s.
HEPİMİZE DAHA NİCE ANNELER GÜNÜ NASİP ETSİN RABBİM YAVRULARIMIZLA Bİ KEZ DAHA KUTLU OLSUN BACILAR ANNELER GÜNÜNÜZ ARASTA KUTLUYO TEYZELERİNİZ ANNELER GÜNÜNÜ...
CANIM YA İNAN İÇİMİ BURKTUN ALLAH YARDIMCIN OLSUN...BENİM ANNEMDE ANE ANNEMİ HİÇ GÖRMEMİŞ BİZE SORARDI ANNE SEVGİSİ NASIL ANLATSANIZA DİYE ÇOK ZORDUR EMİNİM...AĞLATTIN BENİ...AMA BAK BİR SÜRÜ KARDEŞİN VAR...
hepimizin ilk anneler günü kutlu olsun
bende kızımla beraber yanlızım eşim nöbetçi annemde uzakta havada kapalı hüzünlendim nedense

AMİN CANIM SİZİNDE ANNELER GÜNÜNÜZ KUTLU OLSUN...
DAHA ŞİRİN OLUR CANIM Bİ YERLEŞ BAK SİNER İNŞALLAH İÇİNE....
Herkese günaydınnn.... iyi haftalar....

CANIM YA HEM ÇALIŞIP HEM ANNE OLMAK ZORDUR HEMDE ÇOK VALAL BİZ EVDEYKEN YETİŞEMŞİYOZ.YAVRUM YA NEDEN HUYSUZDUKİ ACABA KOLAY GELSİN CANIM
Merhaba herkese....
iyi güzel bir hafta olsun hepimize
bloguma yazı ekledim. bi bakarsıız dimi..

http://askimizindoruknoktasi.blogcu.com/
CANIM ÇOK GÜZEL BEN SANA YAZDIKTAN SONRA MAİL ATACAM OK ARASTAN FIRSAT BULAYIM...
NE GÜZEL CANIM AYNI BEN GİBİ YAŞITLARIMDAN DAHA İİ ANLAŞIRIM YAŞLILARA HEM HAYIR DUALARINI ALIRSIN TAZE FASULYE DERİM BENDE PATLICANLI TÜRLÜ OLUR...
Fatoscum Allah korumus canim geçmis olsun
SAOL REYHANCIM ÖLE OLDU VALLAHİ...
EVET SORMA YA ALLAH HEPİMİZ KORUSUN GÖRÜNMEZ KAZALARDAN MÜSÜBET LERDEN
fatoşcum geçmiş olsun allah korumuş...bu kadarla atlattığınıza şükür... kız yoksa nazar falan mı değdi size kalabalıkta???
BENCEDE NAZAR YOKSA KIRMAYA ÇALIŞSAN KIRILMAZ O CAM NE BİLİM YA ALLAH KORUSUN BİZİ KÖTÜ GÖZLERDEN..
fatoş çok geçmiş olsun canım.
SAOL BURCUCUM...
SAOL CANIM ÖLE İNSAN ETKİSİNDEN KOLAY KOLAY KURTULAMIYO
SAĞOL CANIM BENCEDE NAZAR....
KIYAMAM GEÇMİŞ OLSUN GEÇİNCE GRİBİN ACISINI ÇIKARIRISIN CANIM ÜZME KENDİNİ...
geçmiş olsun canım. ben de grip oldum. burak da yeni iyileşti ona bulaşmasından çok korkuyorum..Rabbim bebeklerimizi korusun..:Saruboceq:
CANIM SANADA GEÇMİŞ OLSUNNN AMAN ALLAH KORUSUN ZATEN ÇOK ÇEKTİ YAVRUM ÖKSÜRÜKTEN PİŞİKTEN
SENDE İYİKİ VARSIN CANIM BENİM...O AMCANIN VARYAklava:

kızlar bebişlerine oda alanlar memnun mu?

burak şimdi bizim odada yatıyor ama eşyaları da bizim dolapta. ben bebek odası alalım diyorum, eşim de biraz büyünce genç odası alalım diyo, şimdi alsak nasıl olsa odasında tek kalmayacak diyo kafamçokkarıştı haklı ama hamilelikten beri istediğim için içimde kaldı benim de, oğlumun güzel bir odası olsun istiyorum..
mesela 3 yıl sonra genç olmayacak yine, cocuk olacak. o genç olana kadar da mobilya eskir zaten değil mi?

ben kullanıyorum canım. ıpek 2 aydır odasında yatıyor. bızımle yatmaya alıssın ıstemıyorum. bebek odası almıstım ben 2-3 sene sonra degısırız dıye. memnunum da ısımı goruyor dolaplar falan...

Hülya ben şuan odasını kullanmıyorum çamaşır kurtma odası olarak evdeki konumu.yanımda sepette yatıyordu ama artık hareketlendi kuzenimin sallanan beşiği var onu aldık onda yatıracagım 2 ay kadar sonrada odasına alacağım ama gardolabı çok işime yaradı tabii ne duru nun eşyaları bizim dolaba sığardı ne de bizim dolap onları alırdı.ama aldığıma pişman değilim eger 10 yaşına kadar falan kullanayım istiyorsan büyüyebilen alabilirsin.bizimki büyüyebilen değil ama yine 4-5 yaşına kadar rahat yatar sonrada eger gardolap sağlamsa baza alırım yatak başını beyaz alıp takımı yine kullanırım.Mdf aldığım için 4-5 yılda kırılacak dağılacak birşey değil.

Son düzenleyen: Moderatör:
FATOŞŞŞ
çok geçmiş olsun canım benim
arasımıza nazar etmişler sanırsam..
aman okuyun üfleyin birbirinize

fatoşşş
çok geçmiş olsun canım benim
arasımıza nazar etmişler sanırsam..
Aman okuyun üfleyin birbirinize

saol canım valla ettilerkuzuma. çokta tatlı olmutu kereta üflüyom canım ya okutuyomda olanla ölene çare yok işte allah betrerinden saklasın...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…