2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Kendimi sonsuz kadar grip kalacakmışım gibi hissediyorum. Nezaman bitecek bu yahuuumafoldumben

ayy kızlar şimdi nette bi haber okudum. dr. melis için bi burun spreyi vermişti "sefiyol" diye.. sağlık bakanlığı toplatma kararı almış. sadece 1 kere kullanmıştım ama kendimi çok kötü hissediyorum ne yapmam lazım. haberde neden toplatıldığı yazmıyor...

canım 1 kereden bıseycık olmamıstır heralde hemen kotu dusunme. yarın doktorunla gorusursun oda ıcını ferahlatıcaktır bak gorursun.

anneler gününde hediye alanlar ne hediyeler geldi bakiyim...

eşimden takı seti, görümcemden kolye, annemden bluz, kardeşimden babet. çok karlı çıktım çoook ohaoldumsmile ilk anneler günüm süper geçti: umarım herkesin öyle geçmiştir opuyorumnanaktan

hoşbulduk tuğbacım. evet bundan sonra buralarda olurum.

İlk anneler günümü bebeğimden ayrı bir odada yatarak geçirdim. Bunu hiç unutmayacağım. Çok özledim kuzumu yaa. Şu grip hayırlısıyla bebeğe bulaşmadan bir bitseydi...

geçmiş olsun tatlım. allah dermensız dert vermesin, sıkma canını

kızlar nolur bi akıl verin kafayı yiycem. ya bebişime bi zarar verdiyse... off ya bu saatte dr.a da ulaşamıyorum.

zeynep in de dediği gibi defadan bişey olmaz canım. kötü şeyler getirme aklına guclubacismile

bende kullanmıştım oilacı bişey olmadı...için rahat olsun...

Fatoşçum çok geçmiş olsun Allah kem gözlerden korusun canım..

:roflol::roflol: Allah iyiliğini versin kız. Çok isterdim tanışmayı keşke gelebilsem..

anneler gününde hediye alanlar ne hediyeler geldi bakiyim...

Bana kocişten cep telefonu geldi annemden de parfüm :)

Canım ben aldım doğduğundan beri de yatağında yatırıyorum iki ay odasındaki diğer tek kişilik yatakta yattım telsiz aldıktan sonra da odama geçtim. Bizim büyüyebilen yataklı odamız krem rengi ve üzerindeki süsler çift taraflı bantla yapışık çekmece kulpları falan çıkarılabiliyor yedek kulplar var düz. Dolap ta 3 kapaklı baya büyük 15 yaşına kadar idare eder diye düşünüyorum.

kızlar nolur bi akıl verin kafayı yiycem. ya bebişime bi zarar verdiyse... off ya bu saatte dr.a da ulaşamıyorum.

Canım bi kereden bişey olmaz herhalde sıkma canını..

Tamamı toplatılmıyor bir seri numarası toplatılıyor diye biliyorum ben. Kullananlarda zararı olsa onu da uyarırlardı herhalde derhal hastneye gitsinler diye. Bence bişey olmaz. Olacak olsa zaten olmuş olurdu bu zamana kadar. Hem bir sürü seri numarası var. O na bak da için rahat etsin istersen.

ben de ayrı yatırmak istiyorum ama 3 yaşına kadar aynı odada yatın diye okumuştum. ee 3 yaşından sonra da ayırması çok daha zor olur.. hangisi doğru şaştım valla.

valla ben de en çok dolap için istiyorum. bizim dolap tıkabasa oldu. burak'ın hediyeler de gelince üstüste oldu herşey. mdf ler hem çok da şık duruyor zaten.

:1shok: ben de uzun zamandır kullanıyorum sefiyol. 2 farklı doktor yazmıştı. demek kayseride sefiyol moda..üfff canımız kimlere emanet yaa . inş bişey olmamıştır.eyvahedigeldismile

yanii oda ayrı yatırınca işe yarıyor o zaman. ben biraz daha zorlayım eşimi :) güle güle kullan canım telefonunu..iyi haberler al inş hep :asigim:

günaydın bu arada. ya ben bu burak'ı anlayamıyorum gerçekten. dün ne kadar iyi keyifliydi, bugün yine ağla ağla gözler şişti..artık anlamaya uğraşmıyorum, çok yoruldum..:sm_confused: sadece akşam 6 dan sabah 8 ' kadar ben bakıyorum, çoğu da uyku ile geçiyo. heralde tüm gün baksam cinnet geçirirdim ben.. kafamçokkarıştı

Geçirmezdin annesi. Gaz sancısı mı vardı acaba? Kimyon çayı gibi bişey veriyor musun? Ben sebepsiz ağladığında veriyorum sakinleşiyor. Sebepsiz ağlıyorsa genelde gaz sancısında oluyor çünkü. Bir de ben bi kaç gündür gribim diye ilgilenmiyordum onunla dün çok ağladı. Getirip bana veriyorlar susuyordu. Belki bebeğin de sana ihtiyaç duyuyordur asen onla hep ilgilen diye huysuzluk yapıyordur..

günaydınn.
üç gündür yoktum.anca.aslında temizlik yapacagım ama bi bakmak istedim.sizi özledimm.
fotoşcum geçmiş olsun.allahtan bişey olmamış şükür..
havvacım hiç üzülme daha bu ilk yıl nice anneler günü gelecek önümüze.hemde yavrularımız büyüyecek kimsenin hatırlamasına bile gerek duymayacagız.evlatlarımız bize yeter..
zeynepcim yeni eve geçiyormuşsunuz.hiç üzülme..bende evimden aslında pek mumnun degiglim.ama 3+1 olması evi kullanışlı hale getirdigi için 3 yıldır çıkmıyorum.burdada kiralar çok pahalı.ama şöyle düşünüyorum neden evi bu kadar sahipleniyorum kii.sonuçta benim evim degil.eninde sonunda çıkacagım bir ev.bu yüzden üzülmüyorum bile.sen ne zaman işe başlamayı düşünüyorsun.yani .neden bu kadar erken taşınıyorsunuz....
pensenses380 üzülme canım bi kullanmalıktan bişey olmaz.bunu yıllırca kullananlar ne yapsın o zaman dimi..
yarenim üzülme canım.bu veletlerin bi günü bi gününne uymuyo.sabırlı olacagız elbet.kız bide beni düşün 24 saat iki çocuk var başımda.ama o kadar sabırlıyımm.
KIZLAR KıMı UNUTTUMSA NE OLUR KUSURA BAKMASIN.BUNLAR AKLIMDA KALMUŞŞ

defnecik artık yemelik oldu yaaww.artık çenesi hiç durmuyo diyebilirm.doktorumuzda söylemişti üçüncü aydan itibaren kendi kendilerine konuşmaya başlarlar demişti.ayyy bizi görsede görmesede ayy çene bır bır konuşup duruyo.bi yardanda saylayar aşagıda.herşeye güler oldu.o gülürken baba .anne bizde gülüyoruz:))komik kız:)) nasılrda büyüyorlar..buna şahit olmak muhteşemmm:)))

günaydın canlarım nasılsınız ?? burda muhabbet etmeyeli çok oldu sizlerle... ayşegülcüm söylediklerine aynen katılıyorum nasıl geçti vakit.. daha dün bulantılarımızı bahsediyoduk bugün şarkı söylemelerini anlatıyoruz... Allah hepsine uzun sağlıklı bir ömür versin... tabi bizde inşallah görürüz:)))

esra canım hoşgeldinn.bizde seni çok özledikk.evet yaa.doktora giderken hangi çikolata götürmeliyiz diye konuşuyorduk.:))) heyt bee..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…