kimse sormamış sölemicem işteeelaelaelaelaelae
ayy kızlar şimdi nette bi haber okudum. dr. melis için bi burun spreyi vermişti "sefiyol" diye.. sağlık bakanlığı toplatma kararı almış. sadece 1 kere kullanmıştım ama kendimi çok kötü hissediyorum ne yapmam lazım. haberde neden toplatıldığı yazmıyor...
anneler gününde hediye alanlar ne hediyeler geldi bakiyim...
herkese selam umarım hepimiz için güzel bir hafta olur zemuszemus
zeynepcim taşınıyormuşsun umarım yeni eviniz size daha çok mutluluk huzur sağlık dolu güzel günler getirir küçüklüğünü takma kafana işin daha çabuk biter zaten bebişlerle iş yapmak zor biliyorsunki sonuçta çalışmakta istiyorsun işe gidince 2 kat daha zor oluyor ev işi yapmak güle güle oturun yeni evinizde inş.
hulen hoşgeldin tatlım uzun zamandır görünmüyordun sende bundan sonra sık sık gelirsin artık
zeynep blogun çok harika olmuş ne kadar güzel düşünmüşsün hernedense ben daha önceki yazdıklarını tam okuyamıyordum bugün okuyabildim çok güzel olmuş yüreğine sağlık
maviyeshill üzme canım kendini en azından uzaksın ona şükret benimkilerde aynı seninkiler gibiler ve malesef ben beraberim doğduğu günden beri ve hala çocuk uyurken yüzünü açıp bakarlar uyurken uyandırırlar konuşurlar kucaklarına alırlar uykusunu dağıtırlar huyunu bozdular hem kucak delisi ettiler resmen çocuğun ne gündüz ne gece uykusu yok doğduğu günden beri görgüsüzler hiç çocuk görmemişler bende daha ağzımı açmadım ama çıldırmak üzereyim benim koca laf ettirmez onlara patlamaya hazır bombayım her an patlıcam yani Çok üzgünüm çoookya benim kuzum daha çok küçük uyku onun için çok önemli ama gelde anlat hele o örümcek yokmu onu boğasım geliyor çocuğu uyandırıyor sonrada ağlayıp huysuzlanınca ben odadan çıkayım hemen ayağında sallıyor hem huyunu bozuyor hemde birde ayakta sallamaya alıştırıyor ne meraklıymış birgün dicem git kocanın yanına doğur birtane daha diyeklava:kaynanada deli ediyor oda hemen kucağına alıyor kucak delisi edecekler çocuğu ben senden daha çok çıldırmak üzereyim bekliyorum o günü birgün çok fena tersliycem hepsini :mymeka:
İlk anneler günümü bebeğimden ayrı bir odada yatarak geçirdim. Bunu hiç unutmayacağım. Çok özledim kuzumu yaa. Şu grip hayırlısıyla bebeğe bulaşmadan bir bitseydi...
kızlar nolur bi akıl verin kafayı yiycem. ya bebişime bi zarar verdiyse... off ya bu saatte dr.a da ulaşamıyorum.
bende kullanmıştım oilacı bişey olmadı...için rahat olsun...eşimden takı seti, görümcemden kolye, annemden bluz, kardeşimden babet. çok karlı çıktım çoook ohaoldumsmile ilk anneler günüm süper geçti: umarım herkesin öyle geçmiştir opuyorumnanaktan
hoşbulduk tuğbacım. evet bundan sonra buralarda olurum.
geçmiş olsun tatlım. allah dermensız dert vermesin, sıkma canını
zeynep in de dediği gibi defadan bişey olmaz canım. kötü şeyler getirme aklına guclubacismile
AKPAK HAVVA canım sizinki öylede olsa hatırlamış
bnimki hatırlatmama rağmen bişey yapmadı
ama hiç aldırmadım napiim:)
dedim bi çukultada olsa al oğluşumun adına ver bana
tmm dedi güldü geçti
aman benim oğluşum varya anne olmama sebep oldu ya işte bu yettide arttı inanın
ZEYNEPcim hayırlı olsun tatlım
küçük evi bnde hiç sevmiom ama napalım mecburuz işte
yuvanız ipekle huzurla dolacak mrk etme:))
SRP tatlım tüm erkeklle aynı tatlım
annelerine kndileri kızarlar kabak bize batlar..
hmmm demek burdurda kaynanan adresini verde camına taş atıp kaçiiim
kimmiş seni üzenler alsanaalsanasmile
ayrıca gelmek istersen buyur gel
TÜRKKAHFESİ güle güle kirlet canım
HULEN hışgeldin sefa geldin
anneler gününde hediye alanlar ne hediyeler geldi bakiyim...
kızlar bebişlerine oda alanlar memnun mu?
burak şimdi bizim odada yatıyor ama eşyaları da bizim dolapta. ben bebek odası alalım diyorum, eşim de biraz büyünce genç odası alalım diyo, şimdi alsak nasıl olsa odasında tek kalmayacak diyo kafamçokkarıştı haklı ama hamilelikten beri istediğim için içimde kaldı benim de, oğlumun güzel bir odası olsun istiyorum..
mesela 3 yıl sonra genç olmayacak yine, cocuk olacak. o genç olana kadar da mobilya eskir zaten değil mi?
kızlar nolur bi akıl verin kafayı yiycem. ya bebişime bi zarar verdiyse... off ya bu saatte dr.a da ulaşamıyorum.
ben kullanıyorum canım. ıpek 2 aydır odasında yatıyor. bızımle yatmaya alıssın ıstemıyorum. bebek odası almıstım ben 2-3 sene sonra degısırız dıye. memnunum da ısımı goruyor dolaplar falan...
Hülya ben şuan odasını kullanmıyorum çamaşır kurtma odası olarak evdeki konumu.yanımda sepette yatıyordu ama artık hareketlendi kuzenimin sallanan beşiği var onu aldık onda yatıracagım 2 ay kadar sonrada odasına alacağım ama gardolabı çok işime yaradı tabii ne duru nun eşyaları bizim dolaba sığardı ne de bizim dolap onları alırdı.ama aldığıma pişman değilim eger 10 yaşına kadar falan kullanayım istiyorsan büyüyebilen alabilirsin.bizimki büyüyebilen değil ama yine 4-5 yaşına kadar rahat yatar sonrada eger gardolap sağlamsa baza alırım yatak başını beyaz alıp takımı yine kullanırım.Mdf aldığım için 4-5 yılda kırılacak dağılacak birşey değil.
ayy kızlar şimdi nette bi haber okudum. dr. melis için bi burun spreyi vermişti "sefiyol" diye.. sağlık bakanlığı toplatma kararı almış. sadece 1 kere kullanmıştım ama kendimi çok kötü hissediyorum ne yapmam lazım. haberde neden toplatıldığı yazmıyor...
Bana kocişten cep telefonu geldi annemden de parfüm :)
Canım ben aldım doğduğundan beri de yatağında yatırıyorum iki ay odasındaki diğer tek kişilik yatakta yattım telsiz aldıktan sonra da odama geçtim. Bizim büyüyebilen yataklı odamız krem rengi ve üzerindeki süsler çift taraflı bantla yapışık çekmece kulpları falan çıkarılabiliyor yedek kulplar var düz. Dolap ta 3 kapaklı baya büyük 15 yaşına kadar idare eder diye düşünüyorum.
günaydın canlarım nasılsınız ?? burda muhabbet etmeyeli çok oldu sizlerle... ayşegülcüm söylediklerine aynen katılıyorum nasıl geçti vakit.. daha dün bulantılarımızı bahsediyoduk bugün şarkı söylemelerini anlatıyoruz... Allah hepsine uzun sağlıklı bir ömür versin... tabi bizde inşallah görürüz:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?