ben çıkayım eve temizleyeyim.dün kardeşlerim vardı bende.kahvaltı ettik.ama heryer kirlenmiş.nasıl yediysek:))süpüreyim bari..sonra gelirim...
yanii oda ayrı yatırınca işe yarıyor o zaman. ben biraz daha zorlayım eşimi :) güle güle kullan canım telefonunu..iyi haberler al inş hep :asigim:
günaydınnnnnnnnn
akşam feci bi gece geçirdim eşim gece nöbetçisiydi
nazı bi ağlama tuttu hem ağlayıp hem pırtlattı çok gazı vardı yavrum çok ağladı fitil attım gaz damlası verdim karnına sıcak bez koydum
çok sinirlerim bozuldu alt komşuyu çağırdım
sonra mama verdim uyudu
ama bende bittim sırtım koptu onu gezdirmekten o ağladı ben ağladım
neyseki iyi uyudu da dinlenmişim
inşallah gene olmaz
canım gazı olmasın? karnına yag ıle masaj yapıp ayaklarını bısıklet cevırır gıbı hareket ettır karnına dogru bastır sonra. ıse yarar. alttan cok pırtlatıyorlar oyle yapınca.günaydın bu arada. ya ben bu burak'ı anlayamıyorum gerçekten. dün ne kadar iyi keyifliydi, bugün yine ağla ağla gözler şişti..artık anlamaya uğraşmıyorum, çok yoruldum..:sm_confused: sadece akşam 6 dan sabah 8 ' kadar ben bakıyorum, çoğu da uyku ile geçiyo. heralde tüm gün baksam cinnet geçirirdim ben.. kafamçokkarıştı
canım daha calısmıcam 2-3 ay daha evdeyım. ev bulmusken tasınıyoruz cunku bı daha bu kadar uygun bı ev bulamayabılırız. hazır bulmusken kacırmayalım dedık. hem yerı uygun hem kırası hemde eltımle altlı ustlu. o yuzden apar topar tuttuk...günaydınn.
üç gündür yoktum.anca.aslında temizlik yapacagım ama bi bakmak istedim.sizi özledimm.
fotoşcum geçmiş olsun.allahtan bişey olmamış şükür..
havvacım hiç üzülme daha bu ilk yıl nice anneler günü gelecek önümüze.hemde yavrularımız büyüyecek kimsenin hatırlamasına bile gerek duymayacagız.evlatlarımız bize yeter..
zeynepcim yeni eve geçiyormuşsunuz.hiç üzülme..bende evimden aslında pek mumnun degiglim.ama 3+1 olması evi kullanışlı hale getirdigi için 3 yıldır çıkmıyorum.burdada kiralar çok pahalı.ama şöyle düşünüyorum neden evi bu kadar sahipleniyorum kii.sonuçta benim evim degil.eninde sonunda çıkacagım bir ev.bu yüzden üzülmüyorum bile.sen ne zaman işe başlamayı düşünüyorsun.yani .neden bu kadar erken taşınıyorsunuz....
pensenses380 üzülme canım bi kullanmalıktan bişey olmaz.bunu yıllırca kullananlar ne yapsın o zaman dimi..
yarenim üzülme canım.bu veletlerin bi günü bi gününne uymuyo.sabırlı olacagız elbet.kız bide beni düşün 24 saat iki çocuk var başımda.ama o kadar sabırlıyımm.
KIZLAR KİMİ UNUTTUMSA NE OLUR KUSURA BAKMASIN.BUNLAR AKLIMDA KALMUŞŞ
evet cenelerı ıyıce dusmeye basladı bızımkıde ozellıkle sabahları bı neselı oluyo sorma :)defnecik artık yemelik oldu yaaww.artık çenesi hiç durmuyo diyebilirm.doktorumuzda söylemişti üçüncü aydan itibaren kendi kendilerine konuşmaya başlarlar demişti.ayyy bizi görsede görmesede ayy çene bır bır konuşup duruyo.bi yardanda saylayar aşagıda.herşeye güler oldu.o gülürken baba .anne bizde gülüyoruz:))komik kız:)) nasılrda büyüyorlar..buna şahit olmak muhteşemmm:)))
hosgeldın kız nerelerdesın ozlettın kendını...günaydın canlarım nasılsınız ?? burda muhabbet etmeyeli çok oldu sizlerle... ayşegülcüm söylediklerine aynen katılıyorum nasıl geçti vakit.. daha dün bulantılarımızı bahsediyoduk bugün şarkı söylemelerini anlatıyoruz... Allah hepsine uzun sağlıklı bir ömür versin... tabi bizde inşallah görürüz:)))
canım 1-2 kere ıpege de oldu dısarı cıkartıp gezdırdık. ama esın yoksa napcan cıkaramazsın da... altını acmayı dene. evın ısısını arttır ac altını bırak bazen yapıyorum ıpege hosuna gıdıyo susuyo. yada banyo deneyebılırsın.günaydınnnnnnnnn
akşam feci bi gece geçirdim eşim gece nöbetçisiydi
nazı bi ağlama tuttu hem ağlayıp hem pırtlattı çok gazı vardı yavrum çok ağladı fitil attım gaz damlası verdim karnına sıcak bez koydum
çok sinirlerim bozuldu alt komşuyu çağırdım
sonra mama verdim uyudu
ama bende bittim sırtım koptu onu gezdirmekten o ağladı ben ağladım
neyseki iyi uyudu da dinlenmişim
inşallah gene olmaz
bızımkı ıyıce alıstı 9-10 gıbı uyumaya. uykusu gelınce mızmızlanmaya baslıyo goturup yatagına koyuyorum azcık sallıyorum emzıgınıde verıyorum uyuyor...Bende şu ağlama olayından çok sıkılmış durumdayım akşam 7 oldumu huzursuzluğu başlıyo taki uyuyana kadar.zaten eşim 7 gibi geliyo yemeği zorla yiyoruz yemekden sonra uyusun diye salla dur dün akşam 10.30 da ancak uyudusizinde öylemi gaz sancısı felan değil ama o saatden sonra ne oluyosa anlamıyorum..
anacım benımde haftasonu mısafırım war soylemesı ayıp kım acaba kaydirigubbakcemile3Günaydın kızlar. Herkes iyidir umarım. Bizimkini kucağıma aldım diye sabah çığlık çığlığa gülüyor sevimli sıpa. Şimdi de ana kucağındaki oyuncaklara çığlıklar atıyor :asigim:
Dün ev işleriyle uğraştım bugün de bu sıpa dursa da dağlar gibi ütüleri biraz eritebilsem
Sağol canım. Arkadaşlarımdan biliyorum sonra ayırması zor oluyor ben baştan yatağına alıştırdım o yüzden çalışırken zorlanmayayım bari dedim.
Ay kıyamam bi yandan sinirleniyruz bi yandan da acaba neresi ağrıyor diye kıyamıyoruz ki şekerlere, kıyamam ya olmaz bi daha inş.
Herkese günaydınnn. kızlar destekleriniz için saolun...
sağlık bakanlığı belli bir seri numarasını toplatıyordu bendekinin de seri numarası aynıydı. akşam tanıdık bir eczane vardı ona telefon açtım. Daha haber gelmemişti onlara ama sağolsun çok yardımcı oldu. depoyu ve ilaç firmasını aradı. bu serinin pompasında hata varmış. çok püskürtüyormuş. bir doz sıktığınızda 3 dozmuş gibi sprey gidiyormuş buruna... allahtan formülasyonunda bir hata yokmuş. neyse ki bir kez kullanmıştım. o kadar çok korkmuştum ki kızlar... destekleriniz için saolun..
günaydın canlarım nasılsınız ?? burda muhabbet etmeyeli çok oldu sizlerle... ayşegülcüm söylediklerine aynen katılıyorum nasıl geçti vakit.. daha dün bulantılarımızı bahsediyoduk bugün şarkı söylemelerini anlatıyoruz... Allah hepsine uzun sağlıklı bir ömür versin... tabi bizde inşallah görürüz:)))
sağlık bakanlığı belli bir seri numarasını toplatıyordu bendekinin de seri numarası aynıydı. akşam tanıdık bir eczane vardı ona telefon açtım. Daha haber gelmemişti onlara ama sağolsun çok yardımcı oldu. depoyu ve ilaç firmasını aradı. bu serinin pompasında hata varmış. çok püskürtüyormuş. bir doz sıktığınızda 3 dozmuş gibi sprey gidiyormuş buruna... allahtan formülasyonunda bir hata yokmuş. neyse ki bir kez kullanmıştım. o kadar çok korkmuştum ki kızlar... destekleriniz için saolun..
anacım benımde haftasonu mısafırım war soylemesı ayıp kım acaba kaydirigubbakcemile3
kaydirigubbakcemile3Aaa bak nispet mi yapıyon kısslmaz:
İyi hadi gözün aydın canım..
cok sukur gırıyo yawas yawas...bebeklerınızın gece uykuları nasıl düzene girdimi??
bebeklerınızın gece uykuları nasıl düzene girdimi??
kızlar turk max ı açın...
cocuk dr u var. anne sutu ıle ılgılı bılgı verıyor.
6 aya kadar kesınlıkle mama vermeyın her annenın sutu ıkız ucuz olsa bıle bebeklerıne yeter dıyo. annenın sutunun azalmasının yada kesılmesının bellı sebeplerı varmıs. hastalık yada enfeksıyon durumunda yapılcak bısey yok ama cevrenızden ozellıkle buyuklerınızden "sutun az yetmıyor" dendıgı zaman kadın psıkolojık olarak etkılenır ve sutunuz azalır dıyor... sut sagıldıgı zaman "40 cc sutum cıkıyor" denıyor ama o memede bırıken suttur,cocuk emdıgı zaman sut uretımı artar ve o zaman o 40 cc dedıgınız sut 100-120 cc ye ulasır diyor.
bı bebegın mama ıle alıcagı 1500 kılo yerıne anne sutu ıle alıcagı 600-800 gr cok daha ıyıdır dıyo.
bebekler ılk ay 1500 kılo
ıkıncı ay 1000 kılo
ucuncu aydan sonra 600-1000 arası alırlarmıs.
her ay 1-1.5 kılo almasını beklemeyın o zaman obezıte den suphelenılır dıyor...
slm kızlar
bi kaç gün giremedim uzak kaldım geçmişi okuyayım dedim ama heyecandan kafam karıştı
bugün evimize geçiyoruz
eşim çok değişmiş gibi ama yinede tabi tereddütlüyüm
anneler günündede bana yazlık terlik almış polaristen
dün evimizin alışverişini yaptık bugünde evi bi temizleyip havalandırıp tamamen geçicez artık
kaydirigubbakcemile3
cok sukur gırıyo yawas yawas...
slm kızlar
bi kaç gün giremedim uzak kaldım geçmişi okuyayım dedim ama heyecandan kafam karıştı
bugün evimize geçiyoruz
eşim çok değişmiş gibi ama yinede tabi tereddütlüyüm
anneler günündede bana yazlık terlik almış polaristen
dün evimizin alışverişini yaptık bugünde evi bi temizleyip havalandırıp tamamen geçicez artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?