2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

ebru o nasıl ticker oyle senın kıza kardeş mi geliyor yoksa kaydirigubbakcemile3

ebru o nasıl ticker oyle senın kıza kardeş mi geliyor yoksa kaydirigubbakcemile3

yaa hayrına bi ticker yapsanıza bana bu arada bende gelmek isterim ama ben kızımın aşısından sonra yazlığa gitcem burda olmayabilirim o yüzden sesimi hiç çıkarmıyom valla...

hımmm anladım canım...
ver kızın doğum tarihini bide adı zeynep ti di mi

yok kızımın adı duru 27.01.2010 doğum tarihi ...ama burda olursam belli olmaz gelirim belki bende burdan takip ederim gene zaten bende evde oturuyom bütün gün kimse yok benim yakınımdada bi kaynanamlar onlarda olmasada olur...

http://lb1f.lilypie.com/Nw2Gp3.png
al canım. bu arada burda olursan mutlaka beklerım. nerde oturuyodun sen?

Kızımın adaşı oluğunu bilmiyordum.anacığım ne naz yapıyonuz valla göztepede oturuyorum ben bile 3 aylık bebişle yollara düşüyorsam gelmeniz lazım.

canım nereye gıttın pazara zor olmadı mı cocukla bende gıtmek ıstıyorum ama zor olur dıye cesaret edemıyorum
bulusma varmıs bu arada bende gelmeyı cok ısterdım ama esım ızın vermıyor keske verse:çok üzgünüm:

Ne zaman istersen canım kapım sonuna kadar açık.:1hug:
opuyorumnanaktan
ama bu eşler niye boyle yapıyor ya. cocukmusunuz yanı kımle gorusup kımle gorusmıcegınıze karar veremıyormusunuz aaa olmaz ama hıc gelemem ben boyle seylere. uslubunca gıdıyorum derım karısmaz benımkı karısamaz daralırım oyle ızın alamam kusura kalmasın lmaz:

aman ne kıymetli karıları varmış klava: ben diyorum en iyisi bile 2 oklava hakediyor.

kız sus daha yeni çoçukları oldu boşatma adamları :çok üzgünüm:

şimdi anlatım nasıl gittiğimi önce evde güzel emzirdim bizim bebek arabası aşağıda bizim arbanın bağajında duruyo anakucağı ile indirdim o arka koltudayken ben arabayı çıkarıp açıyom sonra dolaşıyom 1-2 saat kadar.ama geçen çarşıya çıktığımda acıkdı bende waikikiye girdim kıyafet dener gibi kabinde emzirdim neyapım ama evevgelince çok yorulmuş oluyom bu doğumdan sonra eski gücüm yok yaa çok uyuz oluyom bu duruma...

ohh sanslısın o zaman valla
cocukluktan zıyade kıskanclık dıyelım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…