aman ne kıymetli karıları varmışklava: ben diyorum en iyisi bile 2 oklava hakediyor.
kız sus daha yeni çoçukları oldu boşatma adamları :çok üzgünüm:
benım taktıgı uyguluosun. bende arabanın bagajında takas edıyom pusetle bebek arabasını sempatiksalakcinni ama yoruluyor ınsan 2 adımda olsa o pusetı tasımak zor cok agırlastılar artık...şimdi anlatım nasıl gittiğimi önce evde güzel emzirdim bizim bebek arabası aşağıda bizim arbanın bağajında duruyo anakucağı ile indirdim o arka koltudayken ben arabayı çıkarıp açıyom sonra dolaşıyom 1-2 saat kadar.ama geçen çarşıya çıktığımda acıkdı bende waikikiye girdim kıyafet dener gibi kabinde emzirdim neyapım ama evevgelince çok yorulmuş oluyom bu doğumdan sonra eski gücüm yok yaa çok uyuz oluyom bu duruma...
sanslıyım evet anlayıslı rahat bı esım war Allah tan. aksıne dayanamazdım zaten heralde kafamçokkarıştıohh sanslısın o zaman valla
cocukluktan zıyade kıskanclık dıyelım
şimdi anlatım nasıl gittiğimi önce evde güzel emzirdim bizim bebek arabası aşağıda bizim arbanın bağajında duruyo anakucağı ile indirdim o arka koltudayken ben arabayı çıkarıp açıyom sonra dolaşıyom 1-2 saat kadar.ama geçen çarşıya çıktığımda acıkdı bende waikikiye girdim kıyafet dener gibi kabinde emzirdim neyapım ama evevgelince çok yorulmuş oluyom bu doğumdan sonra eski gücüm yok yaa çok uyuz oluyom bu duruma...
ayy aynısını bende yapmıstım bır kere
ama ben araba kullanmayı bılmıyorum bebek arabasıyla gıedecem mecbur onunlada sıkılıyor hemen uyursada uyanınca hemen emmek ıstıyor zaten gunduz uykusu cok kısa suruyor
yaa ben bugun ne yemek yapcam bilmiyom sizlerde ne var..
canım bende arabayı kullanamıyom bebek arabasıyla geziyom yürüyerek karar verdim hrgün mutlaka çıkacam biraz spor olur hiçdeğilse..
patates püresi ve köfte var. akşama dogru bıde salata yaparsam benden ıyısı yok :lepi:
aksama evı gormeye gelıcekler. 2 gun once emlakcıya vermıstık. sabahtan ortalıgı topladım supurdum sıldım bakalım hayırlısı. ınternette bı sıteye de ılan verdık. resımlerını ekledık. umarım kısa zamanda ıyı bı kıracı bulabılırız...
kıra mı canım satsaydınız keske
bızde ev arıyoruz
bu arad nerde oturuyordunuz
burayı kıraya verıp besıktasa tasınıyoruz. burdan aldıgımızla otekını odeyecegız. satmayı su an dusunmuyoruz cunku ben evımı cok sevıyorum gozden cıkaramam ılk goz agrım burası benım. ne hayallerle zevkle yaptırdık dosedık ıcını :sinifsinif:
zeytınburnunda oturuyoruz. velıefendının karsısında.
patates püresi ve köfte var. akşama dogru bıde salata yaparsam benden ıyısı yok :lepi:
aksama evı gormeye gelıcekler. 2 gun once emlakcıya vermıstık. sabahtan ortalıgı topladım supurdum sıldım bakalım hayırlısı. ınternette bı sıteye de ılan verdık. resımlerını ekledık. umarım kısa zamanda ıyı bı kıracı bulabılırız...
bılıyorum oaryı yerıde guzelmıs nıcın tasınıyorsunuz kı
esının ısınden dolayı fılan mı
oyy kurban olsun ona teyzesii
çok özledim yaa
geçecek inş hülyacım baksana hepsi bir huysuzlanıyo hepsi bir akıllancak inş :)
ben calısıcam cocuga kayınvalıdem bakıcak. aynı zamanda eltımın cocuguna da bakıyor. ıkısıde besıktasta oturuyor dolayısıyla buraya gelemez benım oraya gıtmem gerekıyor.
offf defneyi uyuttum.kanrımı doyurdumm.yoruldumm.cadı hemende dalamıyo ,dalamayıncada hırsalnıp bi güzel memeyii ısırıyo.sonra bir iki gezdirdim evin içinde daldıı.bende bu işe bi çare bulamadımm.şimdiden kollarım agrımaya başladı(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?