2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

benım taktıgı uyguluosun. bende arabanın bagajında takas edıyom pusetle bebek arabasını sempatiksalakcinni ama yoruluyor ınsan 2 adımda olsa o pusetı tasımak zor cok agırlastılar artık...
ohh sanslısın o zaman valla
cocukluktan zıyade kıskanclık dıyelım
sanslıyım evet anlayıslı rahat bı esım war Allah tan. aksıne dayanamazdım zaten heralde kafamçokkarıştı
ahhh ahhhhh bak ne guzel hep beraber olucaktık. bi fire daha verdık neyse sağlık olsun opuyorumnanaktan

ayy aynısını bende yapmıstım bır kere
ama ben araba kullanmayı bılmıyorum bebek arabasıyla gıedecem mecbur onunlada sıkılıyor hemen uyursada uyanınca hemen emmek ıstıyor zaten gunduz uykusu cok kısa suruyor

canım bende arabayı kullanamıyom bebek arabasıyla geziyom yürüyerek karar verdim hrgün mutlaka çıkacam biraz spor olur hiçdeğilse..

yaa ben bugun ne yemek yapcam bilmiyom sizlerde ne var..

patates püresi ve köfte var. akşama dogru bıde salata yaparsam benden ıyısı yok :lepi:
aksama evı gormeye gelıcekler. 2 gun once emlakcıya vermıstık. sabahtan ortalıgı topladım supurdum sıldım bakalım hayırlısı. ınternette bı sıteye de ılan verdık. resımlerını ekledık. umarım kısa zamanda ıyı bı kıracı bulabılırız...

kıra mı canım satsaydınız keske
bızde ev arıyoruz
bu arad nerde oturuyordunuz

kıra mı canım satsaydınız keske
bızde ev arıyoruz
bu arad nerde oturuyordunuz

burayı kıraya verıp besıktasa tasınıyoruz. burdan aldıgımızla otekını odeyecegız. satmayı su an dusunmuyoruz cunku ben evımı cok sevıyorum gozden cıkaramam ılk goz agrım burası benım. ne hayallerle zevkle yaptırdık dosedık ıcını :sinifsinif:
zeytınburnunda oturuyoruz. velıefendının karsısında.

bılıyorum oaryı yerıde guzelmıs nıcın tasınıyorsunuz kı
esının ısınden dolayı fılan mı

bende köfte yapım bari yanınada patatrs kızartım bide kabak vardı onu kızartım kıymayı çıkasrtım bari buzlukdan..

bılıyorum oaryı yerıde guzelmıs nıcın tasınıyorsunuz kı
esının ısınden dolayı fılan mı

ben calısıcam cocuga kayınvalıdem bakıcak. aynı zamanda eltımın cocuguna da bakıyor. ıkısıde besıktasta oturuyor dolayısıyla buraya gelemez benım oraya gıtmem gerekıyor.

oooo herkesler buradaymış. derinderen, 07papatya, ebruderin, zeynepb+, tugba64, akpak+, sevilirem, SUDURU, srpp

ben geç kalmışım ama napıyım ütüyü yemeği ancak bitirdim..

offf defneyi uyuttum.kanrımı doyurdumm.yoruldumm.cadı hemende dalamıyo ,dalamayıncada hırsalnıp bi güzel memeyii ısırıyo.sonra bir iki gezdirdim evin içinde daldıı.bende bu işe bi çare bulamadımm.şimdiden kollarım agrımaya başladı(

benim sıpalrda uyudu.biraz nete takılayım.burak uyanır zati şimdi.pek yatmayı sevmez ya malum..benmde yemeğim yok.ne yapsamki..kafamçokkarıştı

bende şu uyutma işini yoluna bi koysam emzik emerse belki kendi kendine uyur diye bugun kauçuk damaklı emzik aldım onuda almadı bu sondu daha emzik felan almıcam zaten...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…