bende şu uyutma işini yoluna bi koysam emzik emerse belki kendi kendine uyur diye bugun kauçuk damaklı emzik aldım onuda almadı bu sondu daha emzik felan almıcam zaten...
selam şekerler topikimiz şenlenmiş yine :teytey::dance: amma konuşulmuş dün bir girmedim geçmiş birikmiş yoruldum valla dün anneme oğluşu bıraktım çarşıya çıktım hakikaten bu yaramazların garezi analarına ben evdeyken bütün gün uyanıp uyanıp mızıldıyor odadan çıkamıyorum bir iş yapamıyorum anneme yada kaynanama bırakınca sıpa ben gelene kadar uyuyor eziyet etmiyor ama ben gelince mızıltı gene başlıyor hayret ya:dilcikar:
dün doğum raporu paramıda aldım çok şükür hihoyyyt birazda işyerinden yatırdıkları para var oğluşum için değerlendirmek istiyoruz bankada hesap falan mı açtırsak diyoruz malum altınlar falanda oluyor o şekilde yatırıp her ay birazda para biriktirip hesabına yatırsak diyoruz siz neler yaptınız şekerler bir fikir verseniz bana lütfen bilmiyorumkismile
selam şekerler topikimiz şenlenmiş yine :teytey::dance: amma konuşulmuş dün bir girmedim geçmiş birikmiş yoruldum valla dün anneme oğluşu bıraktım çarşıya çıktım hakikaten bu yaramazların garezi analarına ben evdeyken bütün gün uyanıp uyanıp mızıldıyor odadan çıkamıyorum bir iş yapamıyorum anneme yada kaynanama bırakınca sıpa ben gelene kadar uyuyor eziyet etmiyor ama ben gelince mızıltı gene başlıyor hayret ya:dilcikar:
dün doğum raporu paramıda aldım çok şükür hihoyyyt birazda işyerinden yatırdıkları para var oğluşum için değerlendirmek istiyoruz bankada hesap falan mı açtırsak diyoruz malum altınlar falanda oluyor o şekilde yatırıp her ay birazda para biriktirip hesabına yatırsak diyoruz siz neler yaptınız şekerler bir fikir verseniz bana lütfen bilmiyorumkismile
sağol canım opuyorumnanaktanevet ya beşkalarının yanında sus pus olurlar.herkeste överya aynı ona dönmüş işte..güle güle kullan paranı canım..
karpuz mu sus kız:1shok: emzikli hatunlar var burda canımız çekecek şimdi anam hamileyken herşeye aşeririz emzikliyiz herşeyi sütümüz çeker obez olucaz yakında delikafaduldenben yemekte sulu köfte.karnıbahar mücver ve pilav.salata.karpuzzz.biz burda sezonu açtık karpuzda.:))
Valla ben gelen paralar-altınlar ve ssk dan aldığım para ile Duru adına burma bilezik aldım.güle güle kullan sende.
hamarat gacı senı kaydirigubbakcemile3ben yemekte sulu köfte.karnıbahar mücver ve pilav.salata.karpuzzz.biz burda sezonu açtık karpuzda.:))
bız dogumdan once hesap actırmıstık. fon bırıktıren hesap. uzun vadelı 10-15 sene falanlık. onun ustune ekledık ne war ne yok. her ay da kredı kartından bellı bı tutar kesılıp ustune eklenıyor otomatık olarak.selam şekerler topikimiz şenlenmiş yine :teytey::dance: amma konuşulmuş dün bir girmedim geçmiş birikmiş yoruldum valla dün anneme oğluşu bıraktım çarşıya çıktım hakikaten bu yaramazların garezi analarına ben evdeyken bütün gün uyanıp uyanıp mızıldıyor odadan çıkamıyorum bir iş yapamıyorum anneme yada kaynanama bırakınca sıpa ben gelene kadar uyuyor eziyet etmiyor ama ben gelince mızıltı gene başlıyor hayret ya:dilcikar:
saglık olsun artık napalım...selam kızlar bugün hiç giremedim.
zeynep - buluşmaya ben gelemicem demektir. Artık 2. bulusmanızda kısmetse... size simdiden iyi eglenceler.... bol bol foto cekin...
Kızlar bugün harika bir şey oldu... oglum pusetinde otururken puset oyuncagina uzanıp tuttu.... babasıyla ben çıglık çıglıga o kadar mutlu oldukki... harika bisey onun yeni bir olayına şahit olmak....
Bu arada, biz bugün 4 numara beze geçtik....
Son olarak; bugün yemek programında gormustum. Yeşil mercimekli karnıyarık yaptım. Nefis oldu... et sevmeyen biri olarak sanırım artık karnıyarığı yeşil mercimekle yaparım ben... sizde deneyin.
Hulen yarından itibaren 3 gün üst üste görüşelim...kaydirigubbakcemile5
kızlar bebişlerin altını bezsiz bırakıyomusunuz.ben günde bi saat falan açıyorum.altınada bi parça bez seriyorum.çoşuyo kerata.çok rahatlıyo...zemuszemus
kaydirigubbakcemile3
bı emlakcı daha gelıcekmıs. aksam 2 gorucu gelıyor benım guzel evıme :a015:
Arkadaşlar ben kaçıyorum 1 hafta kadar yokum.. eşim yola çıktı beni de babam alacak birazdan..
öpüyorum hepinizi ve bebişlerinizi
hmmm tmm ii gezmeler sizeebu aradada yarın gıremıcem.
esım sabahtan benı arkadasıma bırakcak aksam donerken alıcak.
Arkadaşlar ben kaçıyorum 1 hafta kadar yokum.. eşim yola çıktı beni de babam alacak birazdan..
bu aradada yarın gıremıcem.
esım sabahtan benı arkadasıma bırakcak aksam donerken alıcak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?