gunaydın merhaba kızlar aksam soonunda turkıyeye geldık esımle ozgele esıme kavustum allaha sukur ama kıskandım vala ozgele ugrasmaktan bana zor bakıyo sabah ıse gıtmek ıstemıyerek gıtı ozgede tam babasına asık sekılde bakıp guluyo sankı dogdu dogalı babasını gormus gıbı
gelelım en kotu konuya kaynana kafamı tutetıyo ılk geldım sanıyeden bu yana herseye karısıyo vala tıtredım sınırden uzulsemı sevınsemı geldıme bende anlamadım ınsallah hemen ev bulur tasınırız
günaydın gemişi okuyamadım zamanım yok
inşallah herkes iyidir
kızlar primadan sonra mecbur kalarak hagis marka bez almıştım.
günlerdir kullanıyorum
iyi ve kötü yönlerini söyleyim
bez sert, bebeğimin poposunu acıtır diye endişelendim ama acıtmadı
süper bi özelliği sıvıyı acayip çekiyor, hiç nemli bırakmıyor, halbuki prima nemli bırkıyordu. hatta eğer unutursam kakasını bile emiyor ve kaka kuruyup kalıyor bezde. primada ise çiş yapsa bile kızımın poposu nemli oluyordu ve biliyorsunuz kızım pişik oldu unuttuğum için.
ve kızım çok şükür maşallah diyim hiç pişik olmadı. primada sık sık kızarıklık olurdu bunda olmadı.
hani primadan sonra başka bez kullanınca pişik olur diyorlar ya benim kız olmadı.
bi de çiş yapıp yapmadığını bezi açmadan anlamıyorum. prima çiş yapınca yumuşaçık oluyordu ve acayip kokuyordu. bunda ise koku yok
ama şu sertliği yüzünden hala düşünüyorum acaba prima mı alsam bundan sonra?
dün sütüm yetmedi derin dondurucudaki süt stoklarımdan vereyim dedim. 1 ayı geçmiş olanlar kokmuşhani buzluk kokusu olur ya işte öyle kötü kokmuş. hani 6 ay duruyordu bilmiyorumkismile süt poşetinin üstünde 6 ay derinde durur diyo ama bir ayda kokmuş. gitti güzelim sütlerim
kayserili hanımlar biz de istanbulluların yaptığı gibi yapalım. her ay birinde ve herkes bir çeşit getirsin hem bebişlerle ev sahibini çok yormamış oluruz ama birkaç arkadaş daha var kkdan onları da davet edelim eğer isterseniz. biri ocak annesi ben tanıyorum yüzyüze görüştüm, biri de hamile şuan onunla da görüştüm.
kızlar burak'ın pişiği geçmedi ya.. kullanmadığım kalmadı..doktorun söylediklerini yaptım, biraz geçecek gibi oluyo ama sonra yine eski haline dönüyo..kızarıklık bir geçiyo gibi oluyo, sonra yine kızarıyo. yaralar da geçmedi
kullanmadığım bi hametan kaldı. görümcem (dr) bir krem önerdi ama bulamıyorum hiçbir yerde. ecza depolarına sordurdum yok.bir de eosine diye bir ampül varmış, kırmızı boyalı. o hemen geçiriyo demişti. onu da bulmak imkansız..
ben de mi bezi değiştirsem acaba? prima 3 nolu kullanıorum.akpak huggies kaç numara kullanıyorsun?
off antibiyotiktendi güya ama bırakalı kaç gün oldu geçmedi. oğlum çok huysuz bu yüzden
aa ben de buzluktaki sütleri veriyorum bu ara,sütüm yetmediği içinama öyle koku falan olmadı çok şükür..tadına da baktım,iyiydi :) eğer bozulmuş olsaydı benim oğlan aç kalırdı kesin.
canım o zaman biz de bi topik açalım, her ay orada yazışırız. sen diğer tanıdıklarını da çağırırsın. burdan 4 kişiyiz zaten. heralde prenses de gelir. 2 kişi de onlar, 6 kişi oluruz. güzel olur. yine ilk bana gelebilirsiniz. ben her zaman müsaitim canım, eşim hiçç karışmaz :) karışırsaklava: cumartesi öğleden sonra ya da pazar gelebilirim ben anca. bir de akşamları olabilir..
sen topiği aç canım.
slm kızlar naber...
slm canım iyidir sizden naber? bebiş nasıl?
selam kızlar
dün annemde kadım meğer benim kız gezmek istiyomuş gıkı çıkmadı maşallah kuzuma dün baya gezdirdim onu bugünde çıkıcaz gezmeye valla huysuzca çocuğunuz alın bi parka götürün temiz hava alsın yavrular kendilerine gelsinler
valla bende çıkacam bugün.evimin karşısı park alıp götürcem çocukları...temiz hava alsın yavrucaklar..alkisalkisalkis
bebiş iyide el emme olayı canımı sıkıyo.resmen yutacak elini..emerse yandık.abisi 5sene emdi.bıraktırana kadar neler çektik..:çok üzgünüm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?