2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

ne güzel bak... bizimkine kimse farketmiyor herkesin kucağında duruyor acaba beni mi tanımıyor....

tanıyodur canım tanımaz mı annesini

el emme bizdede var hele baş parğını öylr emiyoki bi yandan çok hoşumada gitmiyo değil
dikkatni başka yöne çekiyorum yada emziyorum bende hemen

ya kızlar bide hava çok sıcak kısa kollu giydirsem mi ki bişey olumu
tereddüt ediyorum ne yapsam ki

evet ya burdada çok scak var.bende tereddütteyim giydirsemmi diye.yatarken atlet ve çıtçıtlı badiyle bile terliyo.üzerine ince bi battaniye örtüyorum okadar..dışarıyada bilemiyorum kısa kollu nasıl olur..bilmiyorumkismile

bugün kimsecikler yok..Çok üzgünüm çoook gidiymde işlerime bakıym bariiii........

evet ya gece ecrinde çok terledi onu silmekten uyuyamadım üstüde inceydi halbuki
kısa kollu giydirip üstüne kapşonlu sweet giydirelim en iyisi terlerse çıkarırız olmamı

kızlar merhaba bende yürüyüşümü yapıp geldim dışarısı çok sıcak ben kızıma ne giydirceğimi şaşırdım.kısa kollu giydirmek içinde erken sanki ama çocuğu terletmemekde lazım valla bilmiyom yani...mesela bugun altında uzun tayt vardı kısa çorap kısa kollu badi üstündede uzun kollu tişort ve penye hırka çokmu giydirmişim sizce?

HÜLYA,RÜVEYDA,HACER bide BEN :))
diğer iki kişi kim hülyaa..
banada uyar bu arada bende her zaman uygunum :))

canımmm sağol Allah razı olsun. ben biraz daha araştırayım, olmazsa midyattan görümcem gönderir onda da varmış. Çok sağol bitanem, bu teklifin bile beni çok mutlu etti. :asigim:sen kulllandın mı peki? pişik için mi almştınız?

canım rüvüş'ün tanıdığı 2 kişi varmış, ben de tanımıyorum. biri ocak annesi biri hamile :) aslında hamile doğurana kadar katılmasa iyi olur, o kadar bebeği görünce gözü korkacak kadının sırnaşık şey

hımm tamam canım
bencede hamile arkadaşın psikolojisi açısından bi müddet bizden uzak durması gerek :lepi:

kizlar devit 3 damlayı günde kaç kez veriyosunuz.. 3 mü 4 mü kafam karıştı unuttum yani kaç damla vereceğimi:))
yaşlanıyorum artık

selammmm kızlarrrrr
uzun bi aradan sonra ben geldimm...
istanbuldayız 3 haftadır annemdeyiz bu pazar evimize dönücez çok özledim hepinizi ne kadar alışmışım meğer buraya ben.
sizlerden uzak kalmak zor geldi.
inşallah herkes iyidir.
öpüyorum hepinizi haftaya görüşmek üzere

hoşgeldin canımm
alıştık hepimiz valla

geçmiş olsun 3 no hagis kullanıyom
sensi ve rapunzel-38 haziranda doğuracak. biri daha vardı bakmam lazım adını unuttum :)

:roflol:

Son düzenleme:
--------------------------------------------------------------------------------

selam kızlar..
bende bazı durumlar var.şuan hediye alamam.yani eldeki paramı şuan kullanmak durumundayım.mayıs çekilişine şöyle katılabilirim.ben temmuz yada agustosta adanada olacagım.ya hulen veya bulbul la hediyeleşebilirim.tabi onlarda isterlerse.gerçi bulbul yok dimi çekilişti.ozaman hulenle katılabilirim.hem birbirimizi görmüş oluruz hem hediyeleşiriz.o olmasza ben aykızz ı bekleyebilirim.türkiyeye dönmesini onunla hediyeleşebilirm.yani o aylarda hediyeleşebilirim.yada beni beklemez isteyen kim olursa onunla hediyeleşebilirim.hiç olmadı beni listeden çıkarırsınız canlarımm.buunda küsmece derılmıcı yok..isteyenle temmuz agustosta hediyileşebilirmi.olmazsa ben yokum canlarım tamammı..öpüldünüz...

kızlar çekiliş topiginede yazdım.isteyen benle o aralarda hediyilişibilir..yada hediyeleşme işinden çıkacagım..mayıs bana uymadı çünkü...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…