götür valla çünkü artık anlıyolar ecrin resmen çığlık attı çocukları görünce
bu arada başkasının kucağına durmuyo seviniyim mi üzüliyim mi anlamadım kızlar
biri alsın sevsin heme ağlıyo ama benim kucağımdan gülücük atıyo :ecrin_bebek:
evet ya gece ecrinde çok terledi onu silmekten uyuyamadım üstüde inceydi halbuki
kısa kollu giydirip üstüne kapşonlu sweet giydirelim en iyisi terlerse çıkarırız olmamı
Selam kizlar iki gündür pek giremiyorum arada bi okuyorum ama bisey yazamadim
evde yatili misafirim var
Hülyacim eosine bnde var burdan yollasam gelirmi bilmiyorum ama istersen özelden adresini yolla bana
postaneye sorayim eger olursa göndereyim canim bugün kapali ama yarin sorarim istersen
HÜLYA,RÜVEYDA,HACER bide BEN :))
diğer iki kişi kim hülyaa..
banada uyar bu arada bende her zaman uygunum :))
canım rüvüş'ün tanıdığı 2 kişi varmış, ben de tanımıyorum. biri ocak annesi biri hamile :) aslında hamile doğurana kadar katılmasa iyi olur, o kadar bebeği görünce gözü korkacak kadının sırnaşık şey
kizlar devit 3 damlayı günde kaç kez veriyosunuz.. 3 mü 4 mü kafam karıştı unuttum yani kaç damla vereceğimi:))
yaşlanıyorum artık
selammmm kızlarrrrr
uzun bi aradan sonra ben geldimm...
istanbuldayız 3 haftadır annemdeyiz bu pazar evimize dönücez çok özledim hepinizi ne kadar alışmışım meğer buraya ben.
sizlerden uzak kalmak zor geldi.
inşallah herkes iyidir.
öpüyorum hepinizi haftaya görüşmek üzere
hoşgeldin canımm
alıştık hepimiz valla
geçmiş olsun 3 no hagis kullanıyomkızlar burak'ın pişiği geçmedi ya.. kullanmadığım kalmadı..doktorun söylediklerini yaptım, biraz geçecek gibi oluyo ama sonra yine eski haline dönüyo..kızarıklık bir geçiyo gibi oluyo, sonra yine kızarıyo. yaralar da geçmedi
kullanmadığım bi hametan kaldı. görümcem (dr) bir krem önerdi ama bulamıyorum hiçbir yerde. ecza depolarına sordurdum yok.bir de eosine diye bir ampül varmış, kırmızı boyalı. o hemen geçiriyo demişti. onu da bulmak imkansız..
ben de mi bezi değiştirsem acaba? prima 3 nolu kullanıorum.akpak huggies kaç numara kullanıyorsun?
off antibiyotiktendi güya ama bırakalı kaç gün oldu geçmedi. oğlum çok huysuz bu yüzden
sensi ve rapunzel-38 haziranda doğuracak. biri daha vardı bakmam lazım adını unuttum :)HÜLYA,RÜVEYDA,HACER bide BEN :))
diğer iki kişi kim hülyaa..
banada uyar bu arada bende her zaman uygunum :))
canımmm sağol Allah razı olsun. ben biraz daha araştırayım, olmazsa midyattan görümcem gönderir onda da varmış. Çok sağol bitanem, bu teklifin bile beni çok mutlu etti. :asigim:sen kulllandın mı peki? pişik için mi almştınız?
canım rüvüş'ün tanıdığı 2 kişi varmış, ben de tanımıyorum. biri ocak annesi biri hamile :) aslında hamile doğurana kadar katılmasa iyi olur, o kadar bebeği görünce gözü korkacak kadının sırnaşık şey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?