2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

bu arada herkese selam.nasılsınız.bende ögleye kadar evde yoktum.dışarısı fecii sıcak.off biz artık parmak terlik giymeye başladık.defneyede çıtçıtlı badinin dışına incecik bir bulz iydiriyorum uzun kollu.bu kadar.yani mont falan yokk.off onla bile sıcak duruyo gözüme ama şu 15 günde geçsinde öyle giydirecegim.bir anda kısa kollu giydirirsem üşütebilir..zaten çıtçıtlı badiside kısa kollu.ama.biraz daha dursun bakalım..

hoşgeldiin.bende bu kız nerde diyodumm..iyi geçtimi zamının..

kizlar devit 3 damlayı günde kaç kez veriyosunuz.. 3 mü 4 mü kafam karıştı unuttum yani kaç damla vereceğimi:))
yaşlanıyorum artık

bana doktorum daha bir haftalıktı muayeneye götürdügümüzde bunu kullanma tek d vitamini almasın ACD vitamini var ondan başla dedi.saglık ocagından aldıgım o d3 vitamin damlasını direk çöpe attım..biz 1 ay kullandık ACD vitamini.artık gerek yok dedi doktorumuz.biz vitamin şurubu kullanıyoruz iki aydır...

arkadaşlar biz şubat anneleri
yaren (hülya)
camdankalp (gülşah)
prensesim380 (hacer)
ve ben (derya)
diğer kayseri annelerini de toplayıp her ay birinde topplanıp görüşelim istedik
http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?p=13197462#post13197462

ben frambuaz sensi ve rapunzelle yüzyüze belediye çay bahçesinde görüştüm, yaren ve camdankalp le önce kayseriparkta sonra yarenin evinde buluştuk. hepiniz süpersiniz bir tek prensesimi sima olarak tanımıyrum inşallah onu da en kısa zamanda tanırız hep beraber.
evet toplaşalım yazışalım a.s.
not: sensi özel mesaj almıyormuş... ulaşabilen haber versin.

Bisey degil canim:1hug: ben pisik için degil doktor göbegi için vermisti dusene kadar kullanmistim ama pisige çok iyi geldiginide biliyorum genelde yaralara sürülüyo

bana uyar aysegül ben temmuz 16 da Türkiyedeyim Allahin izniyle beraber hediyelesebiliriz canim o zaman

Gülsahcim herseyin düzelmesine çok sevindim canim Allah mutlulugunuzu hiç bozmasin
ben biraz geriden takip ediyorum geçmisi kusura bakma opuyorumnanaktan

Bide kizlar dün ilk defa Ecem 2 3 dk kadar biberonunu tek basina tutarak içti
öyle sasirdim ki çok sevindim kizimin büyüdügünün farkina vardim her gün yeni biseyler ögreniyolar artik kahkahalarda basladi degmeyin keyfimize
Anne olmak çok güzelmis bunu her geçen gün daha iyi anliyorum:asigim:

bizimki biberon bile kullanmıyo..bende alıştırsam iyi olacak..5 aylık olunca ne güzel yatarken kendileri içiyorlar..zeynoda içerken bi güzel kendi kendine uyurdu.valla çok rahatlık biberon..

bizimki biberon bile kullanmıyo..bende alıştırsam iyi olacak..5 aylık olunca ne güzel yatarken kendileri içiyorlar..zeynoda içerken bi güzel kendi kendine uyurdu.valla çok rahatlık biberon..

Ben günde bi kere biberonda veriyorum alissin diye
fazlada vermiyorum memeyi birakmasin diye nolur nolmaz bu bicirlara hiç belli olmaz valla

Ben günde bi kere biberonda veriyorum alissin diye
fazlada vermiyorum memeyi birakmasin diye nolur nolmaz bu bicirlara hiç belli olmaz valla

ya bende bir kere biberona sagdım içireyim dedim.daha emmeyi bile bilmiyo biberonu.şöyle bi agzında eveledi gevelidi baktı bişey yok bi ısırdı biboronu bi süt geldi agzına kodktukaydirigubbakcemile3 sonra onu bi içti.sonra tekkar ısırdı çıkan sütüde içtibsonda genzinemi sıçradı ne hemen ögürmeye başladı bende çektim.ama günlük denemeliyim..

ilk baslarda ecem de ayni yapiyodu agzinda geveliyodu yavas yavas alisti cadi eee karni acikinca mecbur içiyokaydirigubbakcemile3

Ya kizlar benim son bir haftadir acayip belim agriyo
adet olcakmis gibide kasiklarim agriyo ama ne gelen var ne giden
birazda endiseliyim açikcasi gerçi korunuyoruz ama yinede acaba diyorum yarin gidip bi test alicam insallah bisey çikmaz

Ya kizlar benim son bir haftadir acayip belim agriyo
adet olcakmis gibide kasiklarim agriyo ama ne gelen var ne giden
birazda endiseliyim açikcasi gerçi korunuyoruz ama yinede acaba diyorum yarin gidip bi test alicam insallah bisey çikmaz

hamile kalmadan önceki adet günlerine yakın ağrıyo ...bendede öyle oluyo..

slm kızlar nasılsınız
geçmiş ebakamadoım
biz oğluşla hastayız bu aralar
benim de miğdem çok fena ya
bulanıyoo. sabah bebekimin altını alamadım babamız aldı.
bide ellerim titriyo
valla içimi bi korku sardı haa
adette olmuyorum.geçen oldum gibiydi ama olmadım
belkide üşüttüm bilemiyorum..
hadi toptan bide hamile kalakdelikafadulden
2011 şubat anneleride biz< olalım hehe
ayy şaka maka miğdem çok kötü

bu arada geçen yıl bugün çok sevdiğim bi yakınmı kaybetmiştim::::::
mekanı cennet olsun
ve geçen yıl bugün ıoğluşum bneimleydi galiba
çünki çoook halsizdim bu aralar
hep uyumak istiyodum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…