selammmm kızlarrrrr
uzun bi aradan sonra ben geldimm...
istanbuldayız 3 haftadır annemdeyiz bu pazar evimize dönücez çok özledim hepinizi ne kadar alışmışım meğer buraya ben.
sizlerden uzak kalmak zor geldi.
inşallah herkes iyidir.
öpüyorum hepinizi haftaya görüşmek üzere
kizlar devit 3 damlayı günde kaç kez veriyosunuz.. 3 mü 4 mü kafam karıştı unuttum yani kaç damla vereceğimi:))
yaşlanıyorum artık
canımmm sağol Allah razı olsun. ben biraz daha araştırayım, olmazsa midyattan görümcem gönderir onda da varmış. Çok sağol bitanem, bu teklifin bile beni çok mutlu etti. :asigim:sen kulllandın mı peki? pişik için mi almştınız?
--------------------------------------------------------------------------------
selam kızlar..
bende bazı durumlar var.şuan hediye alamam.yani eldeki paramı şuan kullanmak durumundayım.mayıs çekilişine şöyle katılabilirim.ben temmuz yada agustosta adanada olacagım.ya hulen veya bulbul la hediyeleşebilirim.tabi onlarda isterlerse.gerçi bulbul yok dimi çekilişti.ozaman hulenle katılabilirim.hem birbirimizi görmüş oluruz hem hediyeleşiriz.o olmasza ben aykızz ı bekleyebilirim.türkiyeye dönmesini onunla hediyeleşebilirm.yani o aylarda hediyeleşebilirim.yada beni beklemez isteyen kim olursa onunla hediyeleşebilirim.hiç olmadı beni listeden çıkarırsınız canlarımm.buunda küsmece derılmıcı yok..isteyenle temmuz agustosta hediyileşebilirmi.olmazsa ben yokum canlarım tamammı..öpüldünüz...
bana uyar aysegül ben temmuz 16 da Türkiyedeyim Allahin izniyle beraber hediyelesebiliriz canim o zaman
Bide kizlar dün ilk defa Ecem 2 3 dk kadar biberonunu tek basina tutarak içti
öyle sasirdim ki çok sevindim kizimin büyüdügünün farkina vardim her gün yeni biseyler ögreniyolar artik kahkahalarda basladi degmeyin keyfimize
Anne olmak çok güzelmis bunu her geçen gün daha iyi anliyorum:asigim:
bizimki biberon bile kullanmıyo..bende alıştırsam iyi olacak..5 aylık olunca ne güzel yatarken kendileri içiyorlar..zeynoda içerken bi güzel kendi kendine uyurdu.valla çok rahatlık biberon..
Ben günde bi kere biberonda veriyorum alissin diye
fazlada vermiyorum memeyi birakmasin diye nolur nolmaz bu bicirlara hiç belli olmaz valla
ya bende bir kere biberona sagdım içireyim dedim.daha emmeyi bile bilmiyo biberonu.şöyle bi agzında eveledi gevelidi baktı bişey yok bi ısırdı biboronu bi süt geldi agzına kodktukaydirigubbakcemile3 sonra onu bi içti.sonra tekkar ısırdı çıkan sütüde içtibsonda genzinemi sıçradı ne hemen ögürmeye başladı bende çektim.ama günlük denemeliyim..
ilk baslarda ecem de ayni yapiyodu agzinda geveliyodu yavas yavas alisti cadi eee karni acikinca mecbur içiyokaydirigubbakcemile3
yaa denemeye devammı edeyim yani.ne kadar zaman sonra alışıp böyle cork cork biberondan içiyorlar..
Ya kizlar benim son bir haftadir acayip belim agriyo
adet olcakmis gibide kasiklarim agriyo ama ne gelen var ne giden
birazda endiseliyim açikcasi gerçi korunuyoruz ama yinede acaba diyorum yarin gidip bi test alicam insallah bisey çikmaz
hamile kalmadan önceki adet günlerine yakın ağrıyo ...bendede öyle oluyo..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?