2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar benim de bir haftadır midem bulanıyor ve son günlerde kendimi çok halsiz hissediyorum
bizim bir de kazamız oldu
bugün gittim gebelik testi aldım ama korkuyorum denemeye
ya pozitif çıkarsa akannehir

Ay kizlar hepimizde ayni korku varmis demek
adet olmayinca hep bi suphe oluyo tabi
noluyo bize böyle hepimiz de ayni zamanda

kızlar benim de bir haftadır midem bulanıyor ve son günlerde kendimi çok halsiz hissediyorum
bizim bir de kazamız oldu
bugün gittim gebelik testi aldım ama korkuyorum denemeye
ya pozitif çıkarsa akannehir
valla canim bende yarin alip yapicam nolur nolmaz
insallah bisey çikmaz

selam kıslar ben adetimi oldum rahatladım da siz nasıl korunuyosunuz ben bi türlü karar veremedimde hangisi en etkilil yöntem

Selam kızlar nasılsınız...

Melekçim hoşgeldin evine...

Canım ya ben doğduğundan beri Huggies kullanıyorum. Primayı denemek için aldım geçen gün. Huggies in bacak arası kalın diye almıştım kalça çıkığına tedbiren. Ama şimdi büyüdü. bacak arası kalın geliyo gibi geldi bana. ;Onun dışında çok memnunum huggies ten. Prima da güzel ama parfümünü beğenmedim.Kararsızım ya...

kızlar bebekleri uyurken ne giydiriyorsunuz
bizim ev şu anda 29 derece gösteriyor. sadece badysiyle yatırdım. corabını bile giydirmedim. ama üşücek diye aklım hep tontişte

Zeynepçim ben de çok kararsızım. ne yapsam bilemiyorum. Geceleri de sıcaklık düşüyo.. Biraz daha pijamaya devam edeceğim sanırım

kızlar bebekleri uyurken ne giydiriyorsunuz
bizim ev şu anda 29 derece gösteriyor. sadece badysiyle yatırdım. corabını bile giydirmedim. ama üşücek diye aklım hep tontişte

cnm bende sadece bodyle yatırıyorum ama çorabını çıkarmıyorum daha çıkarınca buz gibi oluyo kızımın ayakları

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…