valla canim bende yarin alip yapicam nolur nolmazkızlar benim de bir haftadır midem bulanıyor ve son günlerde kendimi çok halsiz hissediyorum
bizim bir de kazamız oldu
bugün gittim gebelik testi aldım ama korkuyorum denemeye
ya pozitif çıkarsa akannehir
selam kıslar ben adetimi oldum rahatladım da siz nasıl korunuyosunuz ben bi türlü karar veremedimde hangisi en etkilil yöntem
ben emzirenler için bi dogum kontrol hapi kullaniyorum
Türkiyede varmi bilmiyorum ama adi cerazette
günaydın gemişi okuyamadım zamanım yok
inşallah herkes iyidir
kızlar primadan sonra mecbur kalarak hagis marka bez almıştım.
günlerdir kullanıyorum
iyi ve kötü yönlerini söyleyim
bez sert, bebeğimin poposunu acıtır diye endişelendim ama acıtmadı
süper bi özelliği sıvıyı acayip çekiyor, hiç nemli bırakmıyor, halbuki prima nemli bırkıyordu. hatta eğer unutursam kakasını bile emiyor ve kaka kuruyup kalıyor bezde. primada ise çiş yapsa bile kızımın poposu nemli oluyordu ve biliyorsunuz kızım pişik oldu unuttuğum için.
ve kızım çok şükür maşallah diyim hiç pişik olmadı. primada sık sık kızarıklık olurdu bunda olmadı.
hani primadan sonra başka bez kullanınca pişik olur diyorlar ya benim kız olmadı.
bi de çiş yapıp yapmadığını bezi açmadan anlamıyorum. prima çiş yapınca yumuşaçık oluyordu ve acayip kokuyordu. bunda ise koku yok
ama şu sertliği yüzünden hala düşünüyorum acaba prima mı alsam bundan sonra?
kızlar bebekleri uyurken ne giydiriyorsunuz
bizim ev şu anda 29 derece gösteriyor. sadece badysiyle yatırdım. corabını bile giydirmedim. ama üşücek diye aklım hep tontişte
hımm sen antalyada çıkarmıyorsan bende giydireyim ya... gaz falan olmasın oglumda sonradan.
huhuuu selam kızlarr
hoşgeldin uyuttunmu bebişi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?