2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

yarından itibaren yürüyüşe başlıyorum kızlar.sabah 7den 8 ekadar..komşuyla yürücez inş.erken kalkıyorum zaten.eşimde 8deçıkıyo.o çıkmadan gdip gelcem.çocuklara bakcak..

günaydın herkese...
kızım 3,5 aylık oldu yatmayı hiç sevmiyor. etrafını izlemek istiyor. acaba yastıkla destekleyerek yarı oturur hale getirsem bir zararı olurmu... arabasının sırt dayanağını hafif eğimli hale getirmezsem çığlık çığlığa ağlıyor. bu yüzden arabasıyla dışarı çıkaramıyorum. beli zarar görürmü acaba bilen varmı..

günaydınn

denizkızıl bence çok zararı olmaz. bende nazı destekleyerek pusetine koyuyorum başka türlü durmuyor. ysatığını hsırtına hemde popo altına doğru uzanacak şekilde koyuyorum ancak öyle duruyor.
bu yeni nesil bebekler yatma düşmanı :)

nasılsınız bu arada kızlar..
ne zamandır giremedim. dün istanbul fecii sıcaktı nasıl serinleyeyim şaşırdım evimizde sıcak oluyor bu yaz napıcaz bebekle bilmiyorum koskoca 3 ay nasıl geçicek bilmem

dün sıcak diye naza uzun kollu penye ağı çıtçıtlı badi giydirdim, altına pamuklu bi pijama altı, ve pamuklu çorap. öyle bile terledi.
siz nasıl giydiriyosunuz bebişleri?

bu arada benim sütüm iyice gitti, sadece mama veriyorum desem yeri. nasip buraya kadarmış.
karnı dyuyor kuzumun uyku vakitleri uzadıdoyuyor diye. sağlık olsun ne diyim..
zaten 2 ay sonra muhallebiye falan geççez..

bişi değil canım..
hatta şuanda da öyle pusette. baby tv izliyor cimcime. bu puset bana çok iyi oldu, bulaşık yıkamaya , makinaya çamaşır atmaya, yemek yapmaya beraber gidiyoruz. konuşup yerimde hareket ediyorum boyna, bana bakıyor. yastıksız zaten olmaz da, yumuşacık yastıkla bi zararı olmaz. L şeklinde durmuyo çünkü belleri..

Biz de doktora gideceğiz şimdi. Oturtma işini de sorayım gitmişken ne zaman başlanır diye.

günaydın kızlar herkes iyidir inşallah

ya kızlar hira daha agulamıyor çok canım sıkılıyor 2 gün agular gibi oldu ama tam olarak değil bıraktı çok korkuyorum pazartesi doktora gidicez bakalım ne dicek

bende dik değil yarı uzanır pozisyonda oturtuyorum kucağımda yada pusetinde

ben daha oturtmuyorum ama 1-2 kez ayağının üzerine bastırdım basıyodu çok hoşuma gitti. sonra belki zararı olur diye yaptırmadım. sizler yapıyormusunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…