2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

sen Hira ile konuşuyormusun sürekli konuş yaptıklarını anlat bazen eee ne konuşucam oluyorsun konuşacak şey bulamıyorsun ama okulunu anlat kızın için planlarını anlat konuş yani bak faydası olacak ve guuu guu de onun çıkarttığı seslerin aynısını sende çıkart.

burcu sabahtan akşama kadar konuşuyorum hatta çenem ağrıyor konuşmaktan her çıkardığı sesi taklit ediyorum ama yok bazen gıı diyor o kadar ben konuştukça o gülüyor heyecanlanıyor eller ayaklar hızlanıyor bazen çığlık atıyor bazen kahkaha ama genelde sessiz gülüyor korkuyorum ya

evet bir de o var bacak arası kalın. ben de hala karar veremedim.

Zeynepçim ben de çok kararsızım. ne yapsam bilemiyorum. Geceleri de sıcaklık düşüyo.. Biraz daha pijamaya devam edeceğim sanırım
bizim sabaha doğru soğuk oluyor. kalkıyorum bir battaniye daha örtüyorum üstüne.

ayaklarının üzerine bastırmıyorum omurilik zedelenmesine yol açıyormuş daha erken diye biliyorum

maviyeşil mesajınla tüm dengemi altüst ettin
of ben bilmiyordum böyle şeyleri
offfffffffff :bbo:

akpak canım böyle bişey okumuştum ama ne kadar doğru bilinmez herkes bişey söylüyor ama bastırmamakta fayda var basanlarda bişey olmuşmu şimdiye kadar duymadım sen canını sıkma

Allah korusun ses tellerinde bi sorun olsa aradaki ga gu larıda çıkartaımaz.belki ilerde geç konuşan bir çoçukta olabilir yada zillinin canı istemiyordur merak etme.

evet bir de o var bacak arası kalın. ben de hala karar veremedim.

maviyeşil mesajınla tüm dengemi altüst ettin
of ben bilmiyordum böyle şeyleri
offfffffffff :bbo:

yürütmüyorsun ya o kadardan birşey olmaz evet tabanladan dolayı baskı oluşuyormuş ama biz bunu istesekte yapamayız çoçuk tamamı ile ayak ve tabanını basamaz.daha büyük aylarda 6-7. ayında bastırmaya çalışmak zorla yürütme çalışması yapmak zararlı ama.

gunaydın kızlar. dun geceyı acilde gecırdık. ıpek dun butun gun emmedı. oglen 12 de emdı aksam 9 oldu yok hala emmıyor. memeyı agzına verdıgımde cıglık cıglıga aglamaya baslıyor.huysuzdu sureklı kıvranıyodu. sankı cocugun etını koparıyoruz gıbı aglıyodu meme verınce. aksam dayanamadık acıle goturduk.kan ve ıdrar tahlılı yapıldı onlar temız cıktı. allah ım kan alınırken oyle bı agladı kı adama saldırıcaktım esım uzaklastırdı benı cok kotu agladı katıla katıla ya susturamadık bı turlu. bıde kımseye durmuyo dunden berı. huysuz sadece benım kucagımda susuyo falan. normalde boyle bı cocuk degıldır neden boyle anlamadım. neyse bıde ıdrar kulturu yaptılar o pazar cıkıcak. gece 10 da azcık emdı uyudu sonra. doktor fıtıl attı rahatladı bıraz.
bugun kendı doktorunu aradım ogleden sonra bızı beklıyor.
1 haftada sadece 100 gr almıs. sutum de war neden emmıyo bılmıyorum cıldırıcam ya.

Ah canim benim çok geçmis olsun insallah idrar sonuçlarida temiz çikar
ara ara Ecemde memeyi almak istemiyo agliyo verince
insallah geçer de emmeye devam eder

Geçmiş olsun canım.aklıma gaz sancısı geldi ama dr anlardı çok garip.sağsan da biberonla denesen vermeyi.en azından açlıktan huzurluzluğu artmasa.bugün nasıl peki?

bilmiyordum ben ya bazen bastırmaya çalışıyordum, bir iki kere basıp sonra basmıyrdu
Allahım korusun yavrularımızı. onlara birşey olmasın mafoldumben

zeynep canım neden böyle yaptı acaba minik kızımız, benim kız da son günlerde memeyi ağzına verince basıyor yaygarayı ama ben dikkatini dağıtıyorum, hızlı hızlı sallıyorum kucağımda bir de bağırarak eee eee diyorum sempatiksalakcinni biraz uğraştırıyor ama emiyor sonunda. saat 10dan sonra emdi mi hiç? bi doktora gidin bakalım neymiş sorunu
bize de haber ver merak ettik

Ah canim benim çok geçmis olsun insallah idrar sonuçlarida temiz çikar
ara ara Ecemde memeyi almak istemiyo agliyo verince
insallah geçer de emmeye devam eder
ınsallah canım ya o açken bende yıyemıyorum vıcdan azabı cekıyorum resmen bısey yıyınce.
Geçmiş olsun canım.aklıma gaz sancısı geldi ama dr anlardı çok garip.sağsan da biberonla denesen vermeyi.en azından açlıktan huzurluzluğu artmasa.bugün nasıl peki?
zınco damla verdı acıl doktoru bıde spazma panalgıne dıye bı fıtıl. bı kendı doktoruyla goruseyım olmadı zınco ya baslıcam...
bıberon da almadı burcu hıc bı sekılde beslenmeyı kabul etmedı. bogazı mı sıs de yutkunamıyo dıye dusundum ama oda degılmıs. napcamı sasırdım cocuk aç resmen ve hıcbısekılde meme almıyo. sabah 7 de emdı guc bela saat kaç oldu bak...
su anda da uyuyor.

sabah 7 de emdı bide.2 de gıdıcem doktora INSALLAH bısey cıkmaz ne bılım hava degıısmı falandır...
ama cocuk 1 haftada 100 gr almıs. bariz kılo almamıs yanı ayda 600 gr etmez bu gıdısle. mama vermesınıde ıstemıyorum cunku benım sutum war yok degıl. kaldım arada anlıcagın.

zeynepçim geçmiş olsunn
ağladıkları zaman bende çok kötü oluyorum hele insan nedenini bilmiyosa çok üzülüyor
seni neden emmek istemiyor acaba anlamadım
sonuçları bildir
inşallah idrardada bişeycik çıkmaz
nazar da olmuş olabilir bu insanlara belli olmuyor
oku ayetel kürsiyi üfle bol bol
biberonla veriyomuydn sen biberona mı alıştı acep

benimkide artık memeyi reddetmiyor ama bende de süt gitti
damla damla
kafayı yicem
takmayayım diyorum ama için için çok üzülüyorum
sırf aptamille besleniyo minik kuşum artık
ama karnı doyuyor uyuyor artık güzel güzel
oofffffffffffffffffff

bu sırada test sonucu negatif kızlar
bulantılar neden hala anlamış değilim

aşığım aşık
o minicik ellerine
masum gülüşüne
anneni izlemene
aşığım aşık
meraklı bakışına
incecik kaşına
kel kabak başına :roflol:
aşığım aşık

----------annesinden elifine--------

yok canım bıberon vermıyorum :umursamaz:
aman canım karnı doysunda. aç olduklarında ınsan mahvoluyor...

kaydirigubbakcemile3

canım biz bebekler birşey anlamaz sanıyoruz ama haddinden fazla anlıyorlar
acaba birşeye mi üzüldü, bir bağırış çağırış mı duydu, ilgi mi azaldı, biri mi gitti...vs
yani psikolojik de olabilir.
aklıma bir de pamukcuk geliyor ağzına baktınız mı?
gerçekten az emmiş yavrum.
banyo yapınca iyi emiyorlar bir banyo yaptırsaydın.
valla geçen eşime bu bebek bizi şebek etti dedim, resmen her yolu deniyoruz...

zeynepcim bişey yoktur bence ya.ara ara oluyo bebeklerde.emmeyi reddediyo.burakta da oluyo.sıkma canını.sen biberon falan verme.bide ona alışır memeyi tamamen bırakır..memeyi reddedince ayağa kalk bağıra bağıra şarkı söyle.dikkatini dağıt emer ozman.inş memeyi bırakmaz...kilo alımı artık yavaşlar diyo dr.500gr alırsa yeter ayda.

bebiş emdikçe sütün gelir canım..geçende yine söylemiştim.bol bol bulgur pilavı ye...bende inanılmaz işe yarıyo...üstünede bol bol su...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…