bu sırada test sonucu negatif kızlar
bulantılar neden hala anlamış değilim
aşığım aşık
o minicik ellerine
masum gülüşüne
anneni izlemene
aşığım aşık
meraklı bakışına
incecik kaşına
kel kabak başına :roflol:
aşığım aşık
----------annesinden elifine--------
Gülsahcim herseyin düzelmesine çok sevindim canim Allah mutlulugunuzu hiç bozmasin
ben biraz geriden takip ediyorum geçmisi kusura bakma opuyorumnanaktan
kızlar benim de bir haftadır midem bulanıyor ve son günlerde kendimi çok halsiz hissediyorum
bizim bir de kazamız oldu
bugün gittim gebelik testi aldım ama korkuyorum denemeye
ya pozitif çıkarsa akannehir
akpak canım böyle bişey okumuştum ama ne kadar doğru bilinmez herkes bişey söylüyor ama bastırmamakta fayda var basanlarda bişey olmuşmu şimdiye kadar duymadım sen canını sıkma
uyandı kızlar emzırmeyı denıcem sonra anca gıyınır hazırlanır cıkarız
gelınce haber vercem sıze emlakcılardan fırsat bulursam :S
kizlar dr ibrahim saraçoglu tvde anne sütünü arttiran seyleri anlatiyodu demin
günde iki avuç kadar beyaz üzüm yeyince ikinci günden sonra süt artiyomus
bide incir diyo ama bunlari ayni anda yemeyin diyo
bir hafta üzüm ondan sonra incir diyo
taze havuç suyu
taze beyaz dut
Migren içinde benim var malesef
bir ay boyunca günde 3 kere biberiye içince zamanla azalip geçiyomus
bir bardak suya 1 tatli kasigi tepeleme biberiye 9 dk kaynatip ilik içiliyomus
Aklinizda bulunsun
sağol reyhancım ben kaçırmıştım orayıopuyorumnanaktan
oof ooff benim de sütüm gittikçe azalıyo. dile bile getirmek istemiyorum etkilenmemek için ama depoladığım sütlerden de 3 tane kaldı. belki haftaya mecbur olarak mamaya başlıcam.
REYHAN hala eceme 3 nolu bezmi alıyosun 4 e geçtinmi
ecenazı sıkıyo artık 3 numaralı bez yaa
4 e geçicem
selamlar bizde birkaç gün erken oldu ama mertkanı doktora kontrole götürdük boynunda ve arkasında az birazda yüzünde kızarıklıklar vardı bilmeden krem kullanmak istemedim kendiliğinden geçmedi bende birkaç gün farketmez diye druna götürdüm krem falan verdi birde hametan kullanıcaz buarada rota virüs aşısını yaptırdık bizimki 3 doz olacak ikincisini 4.5 aylıkken yaparız dedi her drun tarzı farklı galiba bu aşıdada fiyatıda 114 tl miş kuzucuğumda 500 gr almış boyuda 3 cm uzamış dr amcası bana sordu iyi mi diye bence iyi dedim neden soruyorum derseniz anneler çok meraklı hemen ek gıda veya mama vermeye seni denedim diyor ohaoldumsmile bize yine ek gıda veya mama yok anne sütüne devam gelişimi kilo alımı gayet iyi hatta biraz ileri bile dedibirde vitamin şurubu yazdı onu kullanacakmışız artık
ayşegül teyzesi 3.ay bilgilerimizi topike yazacağız
Valla canim bende düsünüyorum 4 e geçmeyi evdeki bezleri bitireyim degisicem küçük gelmeye basladi bizede
Masallah tugbacim büyümüs delikanli olmus oglusun ,asiniz yarasinselamlar bizde birkaç gün erken oldu ama mertkanı doktora kontrole götürdük boynunda ve arkasında az birazda yüzünde kızarıklıklar vardı bilmeden krem kullanmak istemedim kendiliğinden geçmedi bende birkaç gün farketmez diye druna götürdüm krem falan verdi birde hametan kullanıcaz buarada rota virüs aşısını yaptırdık bizimki 3 doz olacak ikincisini 4.5 aylıkken yaparız dedi her drun tarzı farklı galiba bu aşıdada fiyatıda 114 tl miş kuzucuğumda 500 gr almış boyuda 3 cm uzamış dr amcası bana sordu iyi mi diye bence iyi dedim neden soruyorum derseniz anneler çok meraklı hemen ek gıda veya mama vermeye seni denedim diyor ohaoldumsmile bize yine ek gıda veya mama yok anne sütüne devam gelişimi kilo alımı gayet iyi hatta biraz ileri bile dedibirde vitamin şurubu yazdı onu kullanacakmışız artık
bende evdeki paketin bitmesini bekliyorum
çok fazla iz yapıyo artık kızarıklarda oluşuyo belli küçük geldiği kendide huzursuz
gunaydın kızlar. dun geceyı acilde gecırdık. ıpek dun butun gun emmedı. oglen 12 de emdı aksam 9 oldu yok hala emmıyor. memeyı agzına verdıgımde cıglık cıglıga aglamaya baslıyor.huysuzdu sureklı kıvranıyodu. sankı cocugun etını koparıyoruz gıbı aglıyodu meme verınce. aksam dayanamadık acıle goturduk.kan ve ıdrar tahlılı yapıldı onlar temız cıktı. allah ım kan alınırken oyle bı agladı kı adama saldırıcaktım esım uzaklastırdı benı cok kotu agladı katıla katıla ya susturamadık bı turlu. bıde kımseye durmuyo dunden berı. huysuz sadece benım kucagımda susuyo falan. normalde boyle bı cocuk degıldır neden boyle anlamadım. neyse bıde ıdrar kulturu yaptılar o pazar cıkıcak. gece 10 da azcık emdı uyudu sonra. doktor fıtıl attı rahatladı bıraz.
bugun kendı doktorunu aradım ogleden sonra bızı beklıyor.
1 haftada sadece 100 gr almıs. sutum de war neden emmıyo bılmıyorum cıldırıcam ya.
bu sırada test sonucu negatif kızlar
bulantılar neden hala anlamış değilim
aşığım aşık
o minicik ellerine
masum gülüşüne
anneni izlemene
aşığım aşık
meraklı bakışına
incecik kaşına
kel kabak başına :roflol:
aşığım aşık
----------annesinden elifine--------
oof ooff benim de sütüm gittikçe azalıyo. dile bile getirmek istemiyorum etkilenmemek için ama depoladığım sütlerden de 3 tane kaldı. belki haftaya mecbur olarak mamaya başlıcam.
selamlar bizde birkaç gün erken oldu ama mertkanı doktora kontrole götürdük boynunda ve arkasında az birazda yüzünde kızarıklıklar vardı bilmeden krem kullanmak istemedim kendiliğinden geçmedi bende birkaç gün farketmez diye druna götürdüm krem falan verdi birde hametan kullanıcaz buarada rota virüs aşısını yaptırdık bizimki 3 doz olacak ikincisini 4.5 aylıkken yaparız dedi her drun tarzı farklı galiba bu aşıdada fiyatıda 114 tl miş kuzucuğumda 500 gr almış boyuda 3 cm uzamış dr amcası bana sordu iyi mi diye bence iyi dedim neden soruyorum derseniz anneler çok meraklı hemen ek gıda veya mama vermeye seni denedim diyor ohaoldumsmile bize yine ek gıda veya mama yok anne sütüne devam gelişimi kilo alımı gayet iyi hatta biraz ileri bile dedibirde vitamin şurubu yazdı onu kullanacakmışız artık
bende evdeki paketin bitmesini bekliyorum
Canım sen ne marka kullanıyon
çok fazla iz yapıyo artık kızarıklarda oluşuyo belli küçük geldiği kendide huzursuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?