2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

uyandı kızlar emzırmeyı denıcem sonra anca gıyınır hazırlanır cıkarız
gelınce haber vercem sıze emlakcılardan fırsat bulursam :S

delikafaduldendelikafadulden

kizlar dr ibrahim saraçoglu tvde anne sütünü arttiran seyleri anlatiyodu demin
günde iki avuç kadar beyaz üzüm yeyince ikinci günden sonra süt artiyomus
bide incir diyo ama bunlari ayni anda yemeyin diyo
bir hafta üzüm ondan sonra incir diyo
taze havuç suyu
taze beyaz dut

Migren içinde benim var malesef
bir ay boyunca günde 3 kere biberiye içince zamanla azalip geçiyomus
bir bardak suya 1 tatli kasigi tepeleme biberiye 9 dk kaynatip ilik içiliyomus
Aklinizda bulunsun

Gülsahcim herseyin düzelmesine çok sevindim canim Allah mutlulugunuzu hiç bozmasin
ben biraz geriden takip ediyorum geçmisi kusura bakma opuyorumnanaktan

saol reyhancım cümlemize mutluluk versin allah

kızlar benim de bir haftadır midem bulanıyor ve son günlerde kendimi çok halsiz hissediyorum
bizim bir de kazamız oldu
bugün gittim gebelik testi aldım ama korkuyorum denemeye
ya pozitif çıkarsa akannehir

ayy evet bide bu kaygı başladı artık

akpak canım böyle bişey okumuştum ama ne kadar doğru bilinmez herkes bişey söylüyor ama bastırmamakta fayda var basanlarda bişey olmuşmu şimdiye kadar duymadım sen canını sıkma

evet bacaklar henüz vücudun ağırlığını taşıyamıyomuş

uyandı kızlar emzırmeyı denıcem sonra anca gıyınır hazırlanır cıkarız
gelınce haber vercem sıze emlakcılardan fırsat bulursam :S

aynen yaa emmeyi reddediyo ecenaz da memeyi verince işkence yapıyomuşum gibi ağlıyo

sağol reyhancım ben kaçırmıştım orayıopuyorumnanaktan

selam kızlar.

zeynep'cim burak da bir dönem öyleydi ama Allah'tan zaten gündüz biberonla beslendiği için o dönemi biberonla atlatmıştık.. bence geçici bişey. bebişlerimiz biraz nazlı ve zaman zaman da arsız :)

reyhan sağol canım, ben de de migren var gece sık sık kalkınca burak'a, sabah tutacak diye aklım çıkıyo. çok şükür öyle çook şiddeetli olmuyor eskisi kadar..

oof ooff benim de sütüm gittikçe azalıyo. dile bile getirmek istemiyorum etkilenmemek için ama depoladığım sütlerden de 3 tane kaldı. belki haftaya mecbur olarak mamaya başlıcam.

Hülyacim bende çok çektim ve çekiyorum migrenden hamilelikte geçti ama yine basladi ara ara yorgun olunca basliyo bu biberiyeyi deniycem insallah sifa olur

selamlar bizde birkaç gün erken oldu ama mertkanı doktora kontrole götürdük boynunda ve arkasında az birazda yüzünde kızarıklıklar vardı bilmeden krem kullanmak istemedim kendiliğinden geçmedi bende birkaç gün farketmez diye druna götürdüm krem falan verdi birde hametan kullanıcaz buarada rota virüs aşısını yaptırdık bizimki 3 doz olacak ikincisini 4.5 aylıkken yaparız dedi her drun tarzı farklı galiba bu aşıdada fiyatıda 114 tl miş kuzucuğumda 500 gr almış boyuda 3 cm uzamış dr amcası bana sordu iyi mi diye bence iyi dedim neden soruyorum derseniz anneler çok meraklı hemen ek gıda veya mama vermeye seni denedim diyor ohaoldumsmile bize yine ek gıda veya mama yok anne sütüne devam gelişimi kilo alımı gayet iyi hatta biraz ileri bile dedi birde vitamin şurubu yazdı onu kullanacakmışız artık
ayşegül teyzesi 3.ay bilgilerimizi topike yazacağız

maşallah mertkana koca adam olmuş
geçmiş olsun canım kızarıklar içinde geçer hemen inş

Masallah tugbacim büyümüs delikanli olmus oglusun ,asiniz yarasin
bende evdeki paketin bitmesini bekliyorum
çok fazla iz yapıyo artık kızarıklarda oluşuyo belli küçük geldiği kendide huzursuz

ne çabuk büyüyolar demi tonton bunlar tonton

ay kızlar birde dün gece ne oldu o kadar canım sıkıldıki uyuyamadım sabaha kadar ter içinde kaldım stresten anlatayımda azcık rahatlayayım:çok üzgünüm:
akşam tam çay içeceğiz görümcem oğluna ders çalıştırıyordu başka odada eşimde arkadaşlarıyla birlikte dışarıya çıkmıştı görümcem panikle odaya girdi beni bişey ısırdı diye bacağının arkasını ısırmış çıka çıka kene çıktı görünce benide bir kaşınma tuttu halada kaşınıyorum böcek görünce çok huylanırım zaten baktım zararlı kenelerden hemen eşimi aradık acile gittiler kendiliğinden kaşırken düşürdüğü için enfeksiyon kapmış az biraz tahlil yapmışlar ve uyarmışlar buara çok fazla dikkatli olun zehirle ölmüyorlar aksine çoğalıyorlar başka çareniz yok devamli kendinizi kontrol edin varsa hemen hastaneye gidin demişler eşimde işyerinde bulmuş ikiside aynı zararlı olandan kendim için değil ama oğlum için çok endişeliyim anne olmak dünyanın en mükemmel duygusu bir yandan da bebeğime bişey olmasın diye çırpın dur inş. oğluma gelip yapışmazlar çok korkuyorum kızlar canım çok sıkkın bu yüzden yapabileceğim elimden gelen bişeyde yok çok çaresiz hissettim kendimi offfffffff mafoldumbenmafoldumben

Canım yaaainşallah iyi haberlerle gelirsin.

Şair anne. Harikasın...

oof ooff benim de sütüm gittikçe azalıyo. dile bile getirmek istemiyorum etkilenmemek için ama depoladığım sütlerden de 3 tane kaldı. belki haftaya mecbur olarak mamaya başlıcam.

Canm gün içinde sağ mutlaka üç saatte bir. Artar. Sakın ihmal etme sağmayı.
Ben kaç aydır sağarak bollaştırdım sütümü.

Maşallah Mertkana...

bende evdeki paketin bitmesini bekliyorum
Canım sen ne marka kullanıyon
çok fazla iz yapıyo artık kızarıklarda oluşuyo belli küçük geldiği kendide huzursuz

öyle valla reyhan
bizim acilen alışverişede çıkmamız lazım hiç bişey olmuyo ecenaza
zaten 0-3 ay giyemedi hiç
3-6 aylarda tam geliyo küçüldü küçülcek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…