- 19 Ağustos 2008
- 2.597
- 0
- 356
- 40
kizlar dr ibrahim saraçoglu tvde anne sütünü arttiran seyleri anlatiyodu demin
günde iki avuç kadar beyaz üzüm yeyince ikinci günden sonra süt artiyomus
bide incir diyo ama bunlari ayni anda yemeyin diyo
bir hafta üzüm ondan sonra incir diyo
taze havuç suyu
taze beyaz dut
Migren içinde benim var malesef
bir ay boyunca günde 3 kere biberiye içince zamanla azalip geçiyomus
bir bardak suya 1 tatli kasigi tepeleme biberiye 9 dk kaynatip ilik içiliyomus
Aklinizda bulunsun
slm arkadaşlar geçmişe bakamadım benimde başım acaip ağırıyo bu gün tansiyon geldi hemen aklıma ama gidip ölçtürememe doğumdan sonra ilk bu ..sizler nasılsınzı ebbeişler nasıl..
aras bey yatarak mama yemiyo illah ayakta gezerken yiycek aksi taktirde mkansız tutmuyo biberonu..bide kendi ist
yerek yemiyo ben vermesem acıkacağı yok iştahsız bi çocuk olacak yada diyom aldığı vitaminlerden çünkü vitaminleri gündüz veriyom hiç yemek yiyesi olmuyo ama akşam hatta gece daha ii yiyo sanki bende diyom acep etkisi geçiyo çocuğum acıkıyo ozaman..bide sizin ebbeişlerde yapıyomu aras kendine bi ara çok vuruyodu eliyle yüzüne kafasına nere denk gelirse sizinkilerde yapıyomu lütfen cvp...ama şimdi azaldı..elini hala emiyo malesef dün diş kaşıyıcı verdim eline nasıl alıyo ağzına acaba damaklarımı kaşınıyo belkide diş çıkartma belirttileridir erkenden olabiliyomuş ya... işte böle çocuk büyütmek zor ama çok güzel cvp bekliyorum arkadaşlar...
Ay Allah korusun canim dikkat etmek lazim vallaay kızlar birde dün gece ne oldu o kadar canım sıkıldıki uyuyamadım sabaha kadar ter içinde kaldım stresten anlatayımda azcık rahatlayayım:çok üzgünüm:
akşam tam çay içeceğiz görümcem oğluna ders çalıştırıyordu başka odada eşimde arkadaşlarıyla birlikte dışarıya çıkmıştı görümcem panikle odaya girdi beni bişey ısırdı diye bacağının arkasını ısırmış çıka çıka kene çıktı görünce benide bir kaşınma tuttu halada kaşınıyorum böcek görünce çok huylanırım zaten baktım zararlı kenelerden hemen eşimi aradık acile gittiler kendiliğinden kaşırken düşürdüğü için enfeksiyon kapmış az biraz tahlil yapmışlar ve uyarmışlar buara çok fazla dikkatli olun zehirle ölmüyorlar aksine çoğalıyorlar başka çareniz yok devamli kendinizi kontrol edin varsa hemen hastaneye gidin demişler eşimde işyerinde bulmuş ikiside aynı zararlı olandan kendim için değil ama oğlum için çok endişeliyim anne olmak dünyanın en mükemmel duygusu bir yandan da bebeğime bişey olmasın diye çırpın dur inş. oğluma gelip yapışmazlar çok korkuyorum kızlar canım çok sıkkın bu yüzden yapabileceğim elimden gelen bişeyde yok çok çaresiz hissettim kendimi offfffffff mafoldumbenmafoldumben
bizimde ayni canim 3 aylikla basladi onuda fazla giymedi 6YA geçmistimöyle valla reyhan
bizim acilen alışverişede çıkmamız lazım hiç bişey olmuyo ecenaza
zaten 0-3 ay giyemedi hiç
3-6 aylarda tam geliyo küçüldü küçülcek
Fatoscum bizde Eceme dis kasiyici aldik napiyim hep elleri agzinda sabahta ilk defa bas parmagini tuturmus agzina cuk cuk emiyoduslm arkadaşlar geçmişe bakamadım benimde başım acaip ağırıyo bu gün tansiyon geldi hemen aklıma ama gidip ölçtürememe doğumdan sonra ilk bu ..sizler nasılsınzı ebbeişler nasıl..
aras bey yatarak mama yemiyo illah ayakta gezerken yiycek aksi taktirde mkansız tutmuyo biberonu..bide kendi ist
yerek yemiyo ben vermesem acıkacağı yok iştahsız bi çocuk olacak yada diyom aldığı vitaminlerden çünkü vitaminleri gündüz veriyom hiç yemek yiyesi olmuyo ama akşam hatta gece daha ii yiyo sanki bende diyom acep etkisi geçiyo çocuğum acıkıyo ozaman..bide sizin ebbeişlerde yapıyomu aras kendine bi ara çok vuruyodu eliyle yüzüne kafasına nere denk gelirse sizinkilerde yapıyomu lütfen cvp...ama şimdi azaldı..elini hala emiyo malesef dün diş kaşıyıcı verdim eline nasıl alıyo ağzına acaba damaklarımı kaşınıyo belkide diş çıkartma belirttileridir erkenden olabiliyomuş ya... işte böle çocuk büyütmek zor ama çok güzel cvp bekliyorum arkadaşlar...
bende deniycem bakalimbiberiye gerçekten işe yarıyor canım. benimde ağrılarım tutmak üzereyken içiyorum daha hafif geçiriyorum...
geçmiş olsun canım neden öyle yaptıki bu ara hepimizin bebişlerinde var galiba benimkide aç biliyorum emzirmek için kucağıma alıyorum başlıyor mızlamaya memeyi vermeye çalışınca şiddetli şekilde ağlıyor bir taraftan Ayetel kürsi okuyorum bir taraftan kucağımda sallıyorum sakinleşmeden asla memeyi vermiyorum kucağıma alıyorum susunca tekrar deniyorum şükür ki ozaman alıyor bu aralar memeden kopmaya çalışıyorlar galiba bende anlam veremiyorum benimde senin gibi sütümde var çok şükür yetiyor kuzuma hepimizinkinde aynı durum var bu aralar alem bu çocuklar nasılda parmak kadar boylarıyla annelerinin canına okuyorlar yaramazlargunaydın kızlar. dun geceyı acilde gecırdık. ıpek dun butun gun emmedı. oglen 12 de emdı aksam 9 oldu yok hala emmıyor. memeyı agzına verdıgımde cıglık cıglıga aglamaya baslıyor.huysuzdu sureklı kıvranıyodu. sankı cocugun etını koparıyoruz gıbı aglıyodu meme verınce. aksam dayanamadık acıle goturduk.kan ve ıdrar tahlılı yapıldı onlar temız cıktı. allah ım kan alınırken oyle bı agladı kı adama saldırıcaktım esım uzaklastırdı benı cok kotu agladı katıla katıla ya susturamadık bı turlu. bıde kımseye durmuyo dunden berı. huysuz sadece benım kucagımda susuyo falan. normalde boyle bı cocuk degıldır neden boyle anlamadım. neyse bıde ıdrar kulturu yaptılar o pazar cıkıcak. gece 10 da azcık emdı uyudu sonra. doktor fıtıl attı rahatladı bıraz.
bugun kendı doktorunu aradım ogleden sonra bızı beklıyor.
1 haftada sadece 100 gr almıs. sutum de war neden emmıyo bılmıyorum cıldırıcam ya.
vitaminden olabilir canım kilo alımına dru iyi diyorsa takılma benceslm arkadaşlar geçmişe bakamadım benimde başım acaip ağırıyo bu gün tansiyon geldi hemen aklıma ama gidip ölçtürememe doğumdan sonra ilk bu ..sizler nasılsınzı ebbeişler nasıl..
ay kızlar birde dün gece ne oldu o kadar canım sıkıldıki uyuyamadım sabaha kadar ter içinde kaldım stresten anlatayımda azcık rahatlayayım:çok üzgünüm:
akşam tam çay içeceğiz görümcem oğluna ders çalıştırıyordu başka odada eşimde arkadaşlarıyla birlikte dışarıya çıkmıştı görümcem panikle odaya girdi beni bişey ısırdı diye bacağının arkasını ısırmış çıka çıka kene çıktı görünce benide bir kaşınma tuttu halada kaşınıyorum böcek görünce çok huylanırım zaten baktım zararlı kenelerden hemen eşimi aradık acile gittiler kendiliğinden kaşırken düşürdüğü için enfeksiyon kapmış az biraz tahlil yapmışlar ve uyarmışlar buara çok fazla dikkatli olun zehirle ölmüyorlar aksine çoğalıyorlar başka çareniz yok devamli kendinizi kontrol edin varsa hemen hastaneye gidin demişler eşimde işyerinde bulmuş ikiside aynı zararlı olandan kendim için değil ama oğlum için çok endişeliyim anne olmak dünyanın en mükemmel duygusu bir yandan da bebeğime bişey olmasın diye çırpın dur inş. oğluma gelip yapışmazlar çok korkuyorum kızlar canım çok sıkkın bu yüzden yapabileceğim elimden gelen bişeyde yok çok çaresiz hissettim kendimi offfffffff mafoldumbenmafoldumben
slm arkadaşlar geçmişe bakamadım benimde başım acaip ağırıyo bu gün tansiyon geldi hemen aklıma ama gidip ölçtürememe doğumdan sonra ilk bu ..sizler nasılsınzı ebbeişler nasıl..
maşallah mertkana koca adam olmuş
geçmiş olsun canım kızarıklar içinde geçer hemen inş
Masallah tugbacim büyümüs delikanli olmus oglusun ,asiniz yarasin
ne çabuk büyüyolar demi tonton bunlar tonton
sağolun teyzeleri Allah razı olsun opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanMaşallah Mertkana...
allah korusun TUĞBA yaa
çok ürkütücü hakkaten
Ay Allah korusun canim dikkat etmek lazim valla
Allah korusun valla çok zor.camlarının önüne sineklik yaptır.
bizimki kendine vurmuyor canım.ama elleri ağzında.
tubacım Öle de bakŞİmdİ mesela gece 2 buÇukta yedİ sbah kalktı zorla bİtİrmedİ bİ 75 cc mama yedİ saat 8de buda normal..ondan sonra saat 1 oldu hİÇ sesİ yok mama İstemİyo yaptım yedİrdİm zorla 5 saat bak ben vermesem allah bİlİr kaÇ saat olcak..anlamadım gİtt. Bİ velet bİ velet sorma bİberonu attırıyo elİmden yere...baŞını saĞa sola Çevİrİyo yemİycek ya bİldİĞİn gİbİ deĞİl yemek sattlerİ resmen İŞkence oluyo hadİ ebn neyse kendİne acıyom İnŞallah dÜzelİr bİ tÜrlÜ ÇÖzemedİm anne oldum herŞeyİ becerdİm beslenmesİ hep sorun...
HOŞ GELDİN CANIM HADİ GÖZÜN AYDIN KAVUŞTUN EŞİNE KAYNANA İÇİN BİŞİ DEMİYCEM ZOR ALLAH YARDIM ETSİNgunaydın merhaba kızlar aksam soonunda turkıyeye geldık esımle ozgele esıme kavustum allaha sukur ama kıskandım vala ozgele ugrasmaktan bana zor bakıyo sabah ıse gıtmek ıstemıyerek gıtı ozgede tam babasına asık sekılde bakıp guluyo sankı dogdu dogalı babasını gormus gıbı
gelelım en kotu konuya kaynana kafamı tutetıyo ılk geldım sanıyeden bu yana herseye karısıyo vala tıtredım sınırden uzulsemı sevınsemı geldıme bende anlamadım ınsallah hemen ev bulur tasınırız
CANIM BENİN DEDİĞİMİ DENENDİN Mİ YOK DENE BAK Bİ.kızlar burak'ın pişiği geçmedi ya.. kullanmadığım kalmadı..doktorun söylediklerini yaptım, biraz geçecek gibi oluyo ama sonra yine eski haline dönüyo..kızarıklık bir geçiyo gibi oluyo, sonra yine kızarıyo. yaralar da geçmedi
kullanmadığım bi hametan kaldı. görümcem (dr) bir krem önerdi ama bulamıyorum hiçbir yerde. ecza depolarına sordurdum yok.bir de eosine diye bir ampül varmış, kırmızı boyalı. o hemen geçiriyo demişti. onu da bulmak imkansız..
ben de mi bezi değiştirsem acaba? prima 3 nolu kullanıorum.akpak huggies kaç numara kullanıyorsun?
off antibiyotiktendi güya ama bırakalı kaç gün oldu geçmedi. oğlum çok huysuz bu yüzden
AYNI BENİMKİ ALLAHIMbebiş iyide el emme olayı canımı sıkıyo.resmen yutacak elini..emerse yandık.abisi 5sene emdi.bıraktırana kadar neler çektik..:çok üzgünüm:
fatos bende adet olmadım
aman bir süpriz olmasın da bir beş yaşasın kızım ondan sonra kardeş
bende daha adet olmadım belim ağrıyor benimde midem çok bulandı dün acaba adet olmadığımızdan mı böyle oluyor hepimizde aynı durumlar var ama ben eminim hamile olamam adamdan kaçıp duruyorum hala hep bir bahane olamaz yani :kedi:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?