2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

slm arkadaşlar geçmişe bakamadım benimde başım acaip ağırıyo bu gün tansiyon geldi hemen aklıma ama gidip ölçtürememe doğumdan sonra ilk bu ..sizler nasılsınzı ebbeişler nasıl..
aras bey yatarak mama yemiyo illah ayakta gezerken yiycek aksi taktirde mkansız tutmuyo biberonu..bide kendi ist
yerek yemiyo ben vermesem acıkacağı yok iştahsız bi çocuk olacak yada diyom aldığı vitaminlerden çünkü vitaminleri gündüz veriyom hiç yemek yiyesi olmuyo ama akşam hatta gece daha ii yiyo sanki bende diyom acep etkisi geçiyo çocuğum acıkıyo ozaman..bide sizin ebbeişlerde yapıyomu aras kendine bi ara çok vuruyodu eliyle yüzüne kafasına nere denk gelirse sizinkilerde yapıyomu lütfen cvp...ama şimdi azaldı..elini hala emiyo malesef dün diş kaşıyıcı verdim eline nasıl alıyo ağzına acaba damaklarımı kaşınıyo belkide diş çıkartma belirttileridir erkenden olabiliyomuş ya... işte böle çocuk büyütmek zor ama çok güzel cvp bekliyorum arkadaşlar...

biberiye gerçekten işe yarıyor canım. benimde ağrılarım tutmak üzereyken içiyorum daha hafif geçiriyorum...

ah huysuz aras ah :) geçici bi durumdur belki fatş açılır iştahı inş
ecenaz eliyle vurmuyo yüzüne falan ama coppur coppur emiyo valla engel olamıyorum
benimkininde kaşınıyo gibime geliyo emziği ağzına verince diş etlerine itiyo oynuyo diş etleriyle

Ay Allah korusun canim dikkat etmek lazim valla

öyle valla reyhan
bizim acilen alışverişede çıkmamız lazım hiç bişey olmuyo ecenaza
zaten 0-3 ay giyemedi hiç
3-6 aylarda tam geliyo küçüldü küçülcek
bizimde ayni canim 3 aylikla basladi onuda fazla giymedi 6YA geçmistim
Simdi artik 9 aylik giydirmeye basladim

Fatoscum bizde Eceme dis kasiyici aldik napiyim hep elleri agzinda sabahta ilk defa bas parmagini tuturmus agzina cuk cuk emiyodu
biberiye gerçekten işe yarıyor canım. benimde ağrılarım tutmak üzereyken içiyorum daha hafif geçiriyorum...
bende deniycem bakalim

Evet bızde mecbur kaldık ellerını acaıp yıycek Çocuk ya mama yemıyo elını yıyo ebnım oĞlum reyhancım

selam kızlar herkes iyidir inş.
şimdi tv de izledim anne sütünü arttıran en iyi besin beyaz üzümmüş mevsimi geldi sayılır günde 1avuç yememiz yeterliymiş

geçmiş olsun canım neden öyle yaptıki bu ara hepimizin bebişlerinde var galiba benimkide aç biliyorum emzirmek için kucağıma alıyorum başlıyor mızlamaya memeyi vermeye çalışınca şiddetli şekilde ağlıyor bir taraftan Ayetel kürsi okuyorum bir taraftan kucağımda sallıyorum sakinleşmeden asla memeyi vermiyorum kucağıma alıyorum susunca tekrar deniyorum şükür ki ozaman alıyor bu aralar memeden kopmaya çalışıyorlar galiba bende anlam veremiyorum benimde senin gibi sütümde var çok şükür yetiyor kuzuma hepimizinkinde aynı durum var bu aralar alem bu çocuklar nasılda parmak kadar boylarıyla annelerinin canına okuyorlar yaramazlar

vitaminden olabilir canım kilo alımına dru iyi diyorsa takılma bence
benimkininde durmuyor eli kolu bize bile vuruyor tepiyor hatta yakınındaysak bu aralar modası şapur şupur el emmek deli gibi bazen iki elini birden sokuyor aç olsun tok olsun hiç farketmiyor emziğide almıyor hala ohaoldumsmile

Allah korusun valla çok zor.camlarının önüne sineklik yaptır.

bizimki kendine vurmuyor canım.ama elleri ağzında.

zeynepÇım geÇmıŞe bakmamıŞtım yenı gÖrdÜm canım geÇmıŞ olsun ya ÜzÜldÜm Şımdı bak nasıl yanmıŞtır canı yavrum benım arasa damar yolu aÇtılar ordan bılıyorum arada olurmuŞ bÖle Çocuklar yemezmıŞ ınŞallah ondandır baŞka bı sebebı yoktur..canım hemen haberdar et bızıde ıı haberlerını beklıyoruz..

tubacım Öle de bakŞımdı mesela gece 2 buÇukta yedı sbah kalktı zorla bıtırmedı bı 75 cc mama yedı saat 8de buda normal..ondan sonra saat 1 oldu hıÇ sesı yok mama ıstemıyo yaptım yedırdım zorla 5 saat bak ben vermesem allah bılır kaÇ saat olcak..anlamadım gıtt. Bı velet bı velet sorma bıberonu attırıyo elımden yere...baŞını saĞa sola Çevırıyo yemıycek ya bıldıĞın gıbı deĞıl yemek sattlerı resmen ıŞkence oluyo hadı ebn neyse kendıne acıyom ınŞallah dÜzelır bı tÜrlÜ ÇÖzemedım anne oldum herŞeyı becerdım beslenmesı hep sorun...

maşallah mertkana koca adam olmuş
geçmiş olsun canım kızarıklar içinde geçer hemen inş

Masallah tugbacim büyümüs delikanli olmus oglusun ,asiniz yarasin

ne çabuk büyüyolar demi tonton bunlar tonton

Maşallah Mertkana...
sağolun teyzeleri Allah razı olsun opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
allah korusun TUĞBA yaa
çok ürkütücü hakkaten

Ay Allah korusun canim dikkat etmek lazim valla

Allah korusun valla çok zor.camlarının önüne sineklik yaptır.

bizimki kendine vurmuyor canım.ama elleri ağzında.

:1shok: evet çok dikkatli olmak zorundayım sürekli vücudunu kontrol etmem lazım
burcu sineklik var canım bütün odalarda zaten havalandırmak için o camları açıyorum yazın sinek böcek girmesin diye Allah korusun tüm bebişlerimiz canlarımız ona emanet :Saruboceq:

Allah allah genelde tÜm bebeıŞler vurmuyo kendıne bu ebnım oĞluŞ nıye vuruyo kı bak Şımdıde bunu takarım saolun kızlar cevaplar ıÇın
tubacım maŞallah mertkana...allah korusun canım keneden Çok dıkkat etÇen zor ıŞ ya.bende Çok korkarım bÖcekten sınekten ısırmasından yanı ama kene baŞka tabı..
akpak ne testı canım sende ben gıbı tetıktemısın yoksa bu arad kızlar hala adet olmadım nasıl ıŞ bu hamılemıyım yoksa oy oy bu arada
benımde negatıft ama dÖrtlÜĞÜne bayıldım bravo

ne oluyor bu şubat bebişlerine yaramazlar annelerin canına okuyorlar ısırcam hepsinin totoşunu :asigim:
canım benimkide gece 11de emdi yattı sabah 5te acıkmış kalkttı emdik tekrar uyudu sabah doktora gidicez randevu 9da ben akıllı bir uyandım saat 8.30 altını değiştirdim kıyafetlerini giydirdim ben giyindim derken babamız geldi dra götürmeye çocuk aç açına gitti dra arabada uyudu ne orda acıktım diye ağladı ne eve gelince uyuyordu saat 11 oldu ya zorla uyandırıp emzirdim oda 5dk falan ben zorlamasam benimkide istemedi hayret ettim valla var canım bunlarda bişey topluca okutup üflettirelim bebişlerimizi kaydirigubbakcemile3

fatos bende adet olmadım
aman bir süpriz olmasın da bir beş yaşasın kızım ondan sonra kardeş

bende daha adet olmadım belim ağrıyor benimde midem çok bulandı dün acaba adet olmadığımızdan mı böyle oluyor hepimizde aynı durumlar var ama ben eminim hamile olamam adamdan kaçıp duruyorum hala hep bir bahane olamaz yani :kedi:

HOŞ GELDİN CANIM HADİ GÖZÜN AYDIN KAVUŞTUN EŞİNE KAYNANA İÇİN BİŞİ DEMİYCEM ZOR ALLAH YARDIM ETSİN

CANIM BENİN DEDİĞİMİ DENENDİN Mİ YOK DENE BAK Bİ.
BİDE BENİ EN DUYGUSAL SEÇMİŞİN NERDEN VARDIN BAKIM BU KANIYA MA DEKİ DOĞRUMU TAMAMEN DOĞRU HARBİ DOST OLDUK YA BAKSANA KİŞİLİKLERİMİZİ BİLE ANALİZ EDER olumunekankayizsmileOLDUK
bebiş iyide el emme olayı canımı sıkıyo.resmen yutacak elini..emerse yandık.abisi 5sene emdi.bıraktırana kadar neler çektik..:çok üzgünüm:
AYNI BENİMKİ ALLAHIM
fatos bende adet olmadım
aman bir süpriz olmasın da bir beş yaşasın kızım ondan sonra kardeş

CANIM VALLA BENDE 1 KERE OLDUM ŞUBAT 4 YIKANDIM HALA TIK YOK TEST YAPTIM NEGATİF AMA ARASTADA ÇOK GEÇ ÇIKMIŞTI TESTE Bİ SÜPRÜZ OLMASIN KORKUYOM ALLAH OLMAYANLARA VERSİN HAYIRLISI ARTIK VALLA..NELER ÇEKTİM BİLİYONUZ ONDAN KORKUYOM DAHA ANCA DDÜZELİYOM BENCEDE 5 YAŞINDAN ÖNCE ZOR..AMA ALLAHIN İŞİ BAKALIM BEKLEMEKTEYİM..

kısss daha kaçıyon mu
vay beaaaa
senin adam....
neyseeee kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…