2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

sağol canım benim Şeniz

off ya kimsecikler yok herkes nerde küstüm işte bende gideyim kendi kendime konuşup duruyorum burda

geldık kızlar.
cok sukur hıc bı saglık problemımız yok. doktorumuz tarttı 6.480 olmus kılosu. yanı 1 haftada 210 gr almış. her doktorun tartısı farklılık gosterır o yuzden burda tartmak ıstedım buraya cagırdım senı dedı. merak etme bebegın aç kalmıyo emmedıgı bı haftada bıle 210 gr alması gayet ıyı beslendıgını gosterır dedı. bebeklerde zaman zaman memeyı reddetme olabılıyomus. buna aldanıp aman bebegım emmıyo bıberon vereyım kaşıkla vereyım mama vereyım gıbı yontemlere basvurma,zaten memeyı bırakmaya yer arayan bı bebege farklı alternatıfler sunarsan bırakmasına yardımcı olursun dedı. agladıgı zaman ver gogsunu alıyosa alır almıyosa zorlama memeden ıyıce sogutma cocugu dedi. memeyı sakın bırakma zamanla duzelıcektır dıyo... sıcaklar basladı cok gıydırme cocugu sıcaktanda bunalıp emmemezlık yapabılır dedı bir de.
oyle yanı kızlar. bıraz huysuzluk biraz naz sonuç bu işte...

sevindim birşey olmamasına zeynep
gözümüz aydın
nazlı bizim bebşler hep

kızlar ben yediğim meyveden biraz emdiriyorum kızıma
iki gündür yenidünya veriyorum bugün istekli bir şekilde emdi nerdeyse koparacaktı meme gibi tutmaya çalışıyo :ecrin_bebek:

kız bu ne acele daha erken dııl mı bilmiyorumkismile

selam kıslar sabahtır alarayla uğraşıyorum yine emmek istemiyo ay delircem çok üzülüyom böle yapınca vırak vırak ağlıo açlıktan heralde veriyorum almıo uykuluyken biraz emdi biraz içim rahat etti

candy 2-3 sayfa gerıye gıt yazdıklarımı oku bızde aynı durumdayız doktora gıttık hatta bugun o yuzden.

zeynep 4-5 kaşık meyve püresi verenler var neden erken olsun ki ben sadece tadına baktırıyorum
yemeklerin de suyundan çay kaşığın ucuyla veriyorum. 40ından sponra azar azar taddırdım
ilerde sorun olmasın

zeynep 4-5 kaşık meyve püresi verenler var neden erken olsun ki ben sadece tadına baktırıyorum
yemeklerin de suyundan çay kaşığın ucuyla veriyorum. 40ından sponra azar azar taddırdım
ilerde sorun olmasın

canım onlar aynı zamanda da mama verenler. sutu yetmeyenler. sen sadece emzırmıyomusun? mama verıyomusun? ay ne çok soru sordum. sen bılırsın tabi canım da bana cok erken gelıyo zaten ömür boyu ek gıda alıcaklar erkenden vermıyım dıyorum. tabı bebısın ıcın en dogrusunu sen bılırsın canım zemuszemus

zeynep canı ya okudum.çok geçmiş omsun,üzülmüştüm ama sonu okuyunca çok sevindimm.zeynoda 4.5 aylıkken emmeyi redetemişti anlıyorum ben sizi.ama vazgeçmedim.sonra alışıyorlar tekrar...
tubacım maşallah ogluna.bencede 500 gr aldımı iyidir.bende bi ara takıntı vardı ama geçti.şu keneler beide korkutuyo allah yardımız olsun..
fatoşcum üzülme canım bunlar hep böyle.zamanla düzelecekler naz yapıp duruyorlar..
pervincim bence üzülme her bebegin gelişimi farklıdır.bir sorun oldugunu sanmıyorum.ama sık sık konuş eninde sonunda agular:))
meleksen canım hoşgeldin türkieye.baba kızı elleme..onların aşkı çok başka oluyo.diim ben sana.insanın çok hoşuna gidiyo.ben hiç kıskanmadım baba kızı aksine çok mutlu oluyorum.ni tekimde hala baba aşıgı işe giderken bile zeyno arkasından aglar dudu gitme bababcıım der..pek hoşuma gidiyo..
kızlar bebekleri oturur pozisyona getirmek için çook erken.aman allah korusun.kemikleri o kadar saglam deil henüzz.
sıcaklık olayına gelince burası arıtk çok sıcak biz giysi olayını degiştirdik.artık çıtçıtlı bady ve üztüne incecik baharlık buluz .tamam.dışarıda öyle çıkıyo.mont falan yok artık.yine yedek taşıyorum ama hiç kullanmıyorum.,altada bi pontolon tamam.incebi çonap.şurda bi 10 gün sonrada kısa kolluya geçerimm..

kızlar bende adet olmadım henüz ne agrım var ne sızım.işte ..ama ben kormuyorum hamile olmadıgıma eminim.ben adamdan kaçmıyorum ama önlemimi alıyorum yani hamile degilim.aman daha olmasın .hatta olursa üzülürüm.çünkü zeynoda 6.ayına domdurduktan sonra olmuştum.henüz erken beklemeyin..olmasın işte ohh ne güzel..

Son düzenleme:

hem geçmiş olsun hem gözün aydın canım. ne oluyor bu şubat bebişlerine anlamadım toplu nazar mı değdi ne...

ecenaz banyo yapcak görüşürüz kızlar

sıhhatler olsunnn. mis kokularını yolla bu tarafa delikafadulden

aynen, ben de tattırıyorum. besinlerinin tadını ayırt etmede zorlanmazmış böylece.

adana da cayır cayır. yarım kolluya geçtik biz. allat bi çıtçıtlı üstüne yarım kollu. bu halde bile terleyebiliyor miray. tabii senin gibi yedek taşıyorum ama gerek olmuyor. pişik olur diye ödüm kopuyor eyvahedigeldismile

Bu arada bende testimi yaptim çok sükür negatif çikti içim rahat etti hiç olmazsa
Allah isteyipte olmayanlara nasip etsin bizim için daha çok çok erken

slmmmm herkeze
çok kaynatmışınız yine yaaa
bnde temizlik yaptım bugün ama bitmedi henüz(( yoruldum da dinleniom.
ayyy bugün güzel bi haber aldım
haftaya değil sonraki hafta annemlere gidiyorumm
3,4 gün kalıcazkaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…